Home & Décor: 3 hot Pinterest Trends!

 

home-decor-open

 

 

Εδώ που τα λέμε έχουμε περάσει τους τελευταίους 4,5 μήνες σε εξωτερικούς χώρους, μια που ζώντας στο ελληνικό καλοκαίρι, δεν μπορεί να γίνει και διαφορετικά.

 

Και εκτός από εμάς τις ίδιες (μαλλιά, μακιγιάζ, ρούχα) μια ανανέωση νιώθουμε ότι θέλει και ο χώρος μας για να υποδεχτεί λίγο πιο «φρεσκαρισμένος» τη νέα σαιζόν. (η οποία χθες μου φάνηκε ότι ήρθε επιτέλους αλλά σήμερα πάλι ζέστη κάνει Sheena και Celia…)

 

Πρόσφατα το αγαπημένο (you know SofiaT) Pinterest αποκάλυψε τα 3 πιο hot και pinnable  trends για το Φθινόπωρο 2017 όσο αφορά το home décor.

 

Ρίξτε μια ματιά, πάρτε ιδέες και- γιατί όχι; – προσθέστε και το δικό σας pin και δώστε και καμιά ιδέα γιατί και εγώ σε φάση home ανανέωσης είμαι- που συνήθως σημαίνει «πετάω- ό,τι- βρω- μπροστά- μου» και λέω να μη το κάνω και φέτος.

 

 

Βελούδο (!)

Και όμως και όμως. Το αγαπημένο ύφασμα σε σαλόνια των γιαγιάδων μας προφανώς κάνει μεγάλο comeback φέτος. Καλά ίσως δεν θα αγοράσουμε ολόκληρο καναπέ – και γιατί όχι;- αλλά μικρά touches εδώ και εκεί όπως ας πούμε κάποια όμορφα μαξιλάρια, δεν είναι κακή ιδέα.  Tώρα που το σκέφτομαι μια άνετη μπερζέρα πολύ θα μου άρεσε για ζεστές χειμωνιάτικες βραδιές, Justin Cronin και ζεστή σοκολάτα.

 

 

home-velour-3

 

home-velour-1

 

 

home-velour-2

 

 

Μillenial Pink

Φυσικά έκανε τη μετάβαση από τα ρούχα και το μακιγιάζ και να σου το και στη διακόσμηση. Πάντως είναι αλήθεια ότι είναι ένα όμορφο χρώμα, ζεστό και comfy. Ένα ριχτάρι στον καναπέ ή μια όμορφη επιτραπέζια λάμπα; H ένας βαμμένος τοίχος σε απαλό ροζ; Ίσως το πιο αγαπημένο παστέλ χρώμα.

 

 

home-pink-1

 

home-pink-2

 

home-pink-3

 

 

home-pink-4

 

 

home-pink-5

 

 

Κρεμαστά.

Ό, τι σας αρέσει μπορείτε  να το κρεμάσετε. Από costume jewelry (τα δικά μου τα έχω ήδη κρεμασμένα), μικρές γλάστρες, λουλούδια σε γυάλινα μπουκάλια, μαντήλια ακόμα και είδη κουζίνας – όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια- μια χαρά χαριτωμένο είναι,  δείτε και εσείς:

 

hanging-decor-1

hanging-decor-2

 

home-hung-3

 

home-hung-4

 

 

 

 

 

Σήμερα είναι 27 Σεπτεμβρίου. Κάποιες από εσάς ίσως το θυμηθήκατε, κάποιες όχι. Έχουμε γενέθλια. Σήμερα το bb μας, γίνεται 8 ετών. Κανονικό παιδάκι πλέον, ούτε μωρό, ούτε καν νήπιο. Πέρυσι τις ευχές, μας τις είχε δώσει κάποιος εδώ, ο οποίος ήθελε να κάνει το ίδιο και φέτος αλλά του είπα ότι δυο φορές το ίδιο πράγμα, είναι υπερβολή.

 

Για τα όγδοα χρόνια του bb σκέφτομαι να κάνω ένα «πάρτι». Ένα πάρτι στο οποίο όπως πάντα θα είσαστε όλες καλεσμένες και  ευπρόσδεκτες. Εξ άλλου το πάρτι δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί χωρίς εσάς. Δεν σας κρύβω ότι το προετοιμάζω αρκετό καιρό τώρα και όπως κάθε οικοδέσποινα έχω και λίγο άγχος. Ή αρκετό. Θέλω τόσο πολύ να είναι πετυχημένο αλλά περισσότερο θέλω να το ευχαριστηθείτε εσείς, αλλιώς το πάρτι δεν θα έχει νόημα.

 

Θα σας «αφήσω» λοιπόν για λίγο, γιατί κάποιοι εδώ μέσα πρέπει να κάνουμε τις τελευταίες ετοιμασίες.  Και όταν θα ξαναβρεθούμε θα το διασκεδάσουμε παρέα. Όπως πάντα άλλωστε,  τα τελευταία 8 χρόνια.

 

Σας φιλώ,

Τζούλια

 

 

18 Σχόλια
  1. Μμμ… Αλλάζουμε διακόσμηση, γιορτάζουμε, αλλάζουμε… Χρόνια μας πολλά και καλή επάνοδο. Όταν ξαναβρεθούμε θα είναι ακόμα πιο όμορφα όλα. Και κυρίως θα είμαστε μαζί.

  2. kαλημερα ομορφη αισιοδοξη οπως εισαι εσυ και το bbμας Να εισαι να ειμαστε ολες καλα να γιορταζουμε καθε χρονο. Παρτυ διαβαζω τι ωραια εκπληξη Περιμενω να ξαναβρεθούμε να το διασκεδάσουμε παρέα.

  3. Χρόνια πολλά αγαπημένο ΒΒ δημιουργικά, φωτεινά, όμορφα, χρωματιστά!! Όσο για τη διακόσμηση είμαι κ εγώ σε φάση αλλαγής κουρτινων κλπ “ευχάριστες”δουλειές.

  4. Happy b-day to this wonderful site! So lucky we found such well written articles and an incredibly educated hostess!

  5. Θέλω ένα βράδυ να κάνω ένα πάρτι
    πάρτι από εκείνα τα παλιά
    και να καλέσω σε εκείνο το πάρτι
    να `ρθουν τα πιο καλά παιδιά

    Να `ρθει ο Φελίνι
    Να `ρθει κι ο Μάρκος
    Να `ρθουν οι Μπητλς
    Να `ρθει ο Σαρλώ
    Να `ρθει ο Καντίνσκι
    Να `ρθει κι ο Μπόρχες
    Να `ρθει ο Σινάτρα
    και να `μαι κι εγώ
    ……………………………………….
    ……………………………………….

    Στην πάντα να περάσει η παρέα μας!
    BBGirls – BBboys
    Στη μπάντα να περάσει η παρέα μας
    BBGirls – BBboys

    Και ξημερώνοντας την άλλη μέρα
    όταν το σύνθημα δώσει η Τζού.
    σ’ ένα αερόστατο θα μπούμε όλοι
    να συνεχίσουμε στον ουρανό!

    ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ!!!!

  6. Χρόνια πολλά,χρόνια όμορφα!
    Τα είπε όλα η αγαπημένη Stella!

  7. Happy birthday!! May you live a long and happy life…and make us happy!!!

  8. Oops! I plead guilty, δεν το θυμήθηκα, πολλές σκοτούρες τελευταία. Χρόνια πολλά και καλά, γεμάτα λάμψη και αστερόσκονη! Μεγαλώνουμε και εμείς μαζί!
    Υ.Γ. Εννοείται ότι έχει εξαφθεί η περιέργειά μου για το πάρτι! Can’t wait!

  9. I plead guilty, δεν το θυμήθηκα, πολλές οι σκοτούρες τελευταία! Χρόνια πολλά και καλά λοιπόν, γεμάτα λάμψη και αστερόσκονη! Μεγαλώνουμε και εμείς μαζί!
    Υ.Γ. Εννοείται πως έχει εξαφθεί η περιέργειά μου για το πάρτι! Can’t wait!

  10. 96 μήνες, 2992 μέρες, 417 εβδομάδες, 70126 ώρες, 4207590 λεπτά, 252455408 δευτερόλεπτα!!! Happy 8th…love you all!! ?❣??❣??

  11. Να ένας ακομα λόγος που αγαπω τον Σεπτέμβρη!!!
    Χρόνια πολλα και χαρούμενα αγαπημενο μου BB!!!!!
    Εγω τις αλλαγές στο σπιτι τις έκανα πριν το καλοκαιρι με έπιασε νωρίς!!
    Αλλα σαν αυθεντικό pingirl δεν σου κρύβω οτι μου αρέσουν πολυ οι ιδέες που μας προτείνεις!!!
    Κυρίως το βελούδο ειναι αγαπημενο μου υλικό στην διακόσμηση!!! Κάποτε να φανταστείς ειχα βελούδινες πλαϊνές κουρτίνες!!
    Διάβασα καλα ετοιμάζεις παρτιιιιιιιι ¨εχω πέσει σε εξταση απο την αγωνία μου!!!

  12. BBgirls Χρόνια μας πολλά!!! Αναμένω με αγωνία το πάρτι και όλες τις εορτασίες, είμαι σίγουρη ότι κάτι έχεις σκεφτεί Τζούλια!!
    Ο συνδυασμός ροζ και βελούδο είναι αγαπημένος μου και σε ρούχα / παπούτσια έχω αγοράσει 2 ζευγάριακαι τα έχω ευχαριστηθεί πάρα πολύ!! Σίγουρα θα αγοράσω και βελούδινο σακάκι για τον χειμώνα!!
    Φιλιά πολλά!!!

  13. Χρονια πολλα BBgirls!!! <3 <3 <3
    Ευχαριστουμε για οοοοολα Τζουλια! <3 <3 <3
    Συνεχιστε ετσι! <3 <3 <3
    Θα σας αγαπαμε και θα σας στηριζουμε…
    <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
    Μπηκα προσφατα στην παρεουλα σας(2 χρονια σχεδον) και ειμαι πολυ χαρουμενη που σας βρηκα!!!

  14. Χρονια πολλα στο πιο ενδιαφέρον σαιτ!!σας ευχομαι να τα χιλιασετε και να μας κανετε παρεα για πολλα πολλά ακομη χρονια!happy birthday!!

  15. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΕΜΑΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΦΙΛΗ !!!

  16. 8 χρόνια beautyblog, τι όμορφα…εύχομαι αμέτρητα χρόνια ακόμη, έτσι χρωματιστά, δημιουργικά κι αγαπημένα!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.