Ferragamo: Ποιο είναι το νέο άρωμα του οίκου;

 

Με μούσα την 25χρονη Suki Waterhouse και με σκοπό να προσεγγίσει τις millenials παρουσιάστηκε το νέο άρωμα Amo Ferragamo κατά τη διάρκεια του Milan Fashion Week, πριν λίγες μέρες.

 

H αγγλίδα Suki είναι ηθοποιός και μοντέλο έχει εμφανιστεί στο παρελθόν σε καμπάνιες για τον οίκο Burberry και τη Redken και έχει κρατήσει μικρούς ρόλους στις ταινίες “The Divergent Series: Insurgent” και  “Love, Rosie.”

 

Το άρωμα αναμένεται να κάνει την εμφάνισή του στα stands της μάρκας αρχές του 2018 και σκοπός του είναι να φέρει μια ανανέωση στο κοινό του οίκου προσεγγίζοντας και νεαρότερες ηλικίες.

 

«Η Suki είναι μια εκπληκτική νεαρή γυναίκα. Ένα διεθνές αναγνωρίσιμο πρόσωπο που μας δίνει την ευκαιρία να ανανεώσουμε το πελατολόγιό μας και να προσεγγίσουμε και πιο νεανικό κοινό. Και ο καλύτερος τρόπος για να κάνουμε την αρχή, το πρώτο βήμα προς αυτή την κατεύθυνση είναι το άρωμα» δήλωσε ο CEO για τα Ferragamo Parfums, Luciano Bertinelli.

 

H καμπάνια θα περιλαμβάνει και ένα video σκηνοθετημένο από την Ellen von Unwerth με τη Suki στην πόλη της Φλωρεντίας.

 

Στο πάρτι για το λανσάρισμα του αρώματος στο Μιλάνο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Φραγκοστάφυλο και δενδρολίβανο στην κορυφή αλλά και γιασεμί, βανίλια, κεχριμπάρι και ραβέντι είναι οι βασικές νότες του αρώματος μαζί με μεθυστικό campari.

 

Aναμένουμε λοιπόν τη νέα αυτή δημιουργία του οίκου.

 

 

 

4 Σχόλια
  1. Καλημέρα!!!!!!!
    Μπράβο!!!! Καταπληκτική η ανανέωση του BB!!!!Με βρίσκει απόλυτα συμφωνεί ,μου αρεσει πολυ!!!
    Ειναι τόσο φρέσκο,μοντέρνο,εξελιγμένο!!!!!Του αξίζει με το παραπάνω!!!!!
    Όσο για το αρωμα αν απο την μέση και κατω θυμίζει το beyond Paradise θα το λατρευω γιατι ήταν το αγαπημενο μου αρωμα εδώ και όλα χρόνια!!!!
    Φιλιααααα

  2. @SofiaT: “Beyond Paradise…”… έχεις δίκιο. Από τα αρώματα που άφησαν εποχή και ας μην τα θυμόμαστε συχνά…

  3. Μήπως αυτή η στροφή στο νεανικό κοινό έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις;

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.