Marks & Spencer: Tα αγαπημένα εσώρουχα είναι made to fit!

 

 

 

 

Όσο και αν ακούγεται περίεργο, το ξέρετε ότι ένα μεγάλο ποσοστό γυναικών, συνήθως επιλέγουν λάθος νούμερο σουτιέν;

 

 

Αυτά και πολλά άλλα ενδιαφέροντα – όπως ότι το πρώτο σουτιέν της εμβληματικής εταιρείας κυκλοφόρησε το 1926-  ακούσαμε στην πρόσφατη παρουσίαση των Marks & Spencer με ομιλήτρια την head designer for lingerie, Dawn Myers.

 

 

Dawn Myers, Design Lead Lingerie, M&S

 

 

Σχεδόν 100 χρόνια τα Marks & Spencer έχουν αναδειχθεί σε ένα από τα πιο πρωτοπόρα brands εσωρούχων, προσφέροντας κομψές και άνετες λύσεις που καλύπτουν τις ανάγκες γυναικών όλων των ηλικιών, σωματότυπων και μεγεθών, ακολουθώντας παράλληλα τις διεθνείς τάσεις.

 

 

 

M&S Made to Fit Lingerie Event (4)

 

 

Με 32 εκατομμύρια πελάτες σε όλο τον κόσμο και πωλήσεις που ξεπερνούν τα 21 εκ. τεμάχια σουτιέν ετησίως, τα M&S έχουν καθιερωθεί ως ο απόλυτος προορισμός για την αγορά εσωρούχων, καθώς προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα μεγεθών σε όλα τα στυλ, που καλύπτουν ιδανικά τις ανάγκες κάθε γυναίκας.

 

 

Για τη σαιζόν Φθινόπωρο- Χειμώνας 17-18 τα M&S προτείνουν δαντέλα, απαλά σατέν και βελούδινα υφάσματα σε θηλυκά σχέδια. Πρωταγωνιστές της σεζόν αναδεικνύονται, τα σουτιέν χωρίς μπανέλα και χωρίς ενίσχυση, τα bralettes, καθώς επίσης και τα bodies, που φοριούνται είτε ως βασικό top για ενημερωμένες street style εμφανίσεις, είτε μέσα από τα ρούχα, για απόλυτη στήριξη της σιλουέτας.

 

 

 

m&s-lingerie-1

 

 

M&S-sports-lingerie

 

 

M&S-Lingerie-10

 

 

M&S-lingerie-11

 

Φέτος είναι και η χρονιά που η M&S γιορτάζει τα 5 χρόνια συνεργασίας με τη Rosie Huntington – Whiteley, η οποία μαζί με τη σχεδιαστική ομάδα των M&S, έχει δημιουργήσει συλλογές εσωρούχων για πιο ξεχωριστές περιστάσεις. Στη φετινή x-,mas συλλογή, προστίθενται εσώρουχα, νυχτικά, πιζάμες και άνετα ρούχα για το σπίτι, σε νέα σχέδια και πολυτελή υφάσματα, ενώ τα διαχρονικά κομμάτια εξελίσσονται ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε γυναίκας.

 

 

M&S-lingerie-rosie-1

 

 

m&s-lingerie-rosie-2

 

Aν δεν είσαστε σίγουρες για το σωστό νούμερο του σουτιέν σας, θα σας βοηθήσουν οι υπάλληλοι των M&S, πέρνοντας ακριβώς τα μέτρα σας.

5 Σχόλια
  1. Το βελούδο επεκτείνεται και στα εσώρουχα,καλή ιδέα!Μου αρέσουν και τα bralettes με δαντέλα όμως!

  2. Μαλλον τα bralettes δημιουργήθηκαν για εμένα!! Δεν αντέχω αλλο σουτιέν με μπανέλες!!
    Απο βλέπω και εγω το βελούδο εχει μπει παντού! Φέτος το καλοκαιρι είδα σε μεγαλη αλυσίδα
    ρούχο μαγιό απο βελούδο και να πω την αλήθεια μου άρεσε πολυ!!

  3. Αγαπημένη εταιρεία για όλα τα προϊόντα της και βέβαια τα αθάνατα προϊόντα από το τμήμα εσωρούχων!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.