L’Oreal Paris: Η Ellen Miren και η Jane Fonda στο show του οίκου ομορφιάς!

View Gallery
4 Photos
L’Oreal Paris: Η Ellen Miren και η Jane Fonda στο show του οίκου ομορφιάς!
loreal-paris-fashion-beauty-show-1

L’Oreal Paris: Η Ellen Miren και η Jane Fonda στο show του οίκου ομορφιάς!
loreal-paris-fashion-beauty-show-2

L’Oreal Paris: Η Ellen Miren και η Jane Fonda στο show του οίκου ομορφιάς!
loreal-paris-fashion-beauty-show-3

L’Oreal Paris: Η Ellen Miren και η Jane Fonda στο show του οίκου ομορφιάς!
loreal-paris-fashion-beauty-show-4

 

Στο show της L’Oreal Paris κατά τη διάρκεια του Paris Fashion Week, την παράσταση έκλεψαν οι απίθανες Helen Mirren και Jane Fonda!

 

O κολοσσός ομορφιάς ένωσε τις δυνάμεις του με 18 διαφορετικούς οίκους μόδας και δημιούργησε 70 διαφορετικά make up looks για το show. Είναι η πρώτη φορά που η L’Oreal Paris διοργανώνει ντεφιλέ ομορφιάς και φυσικά το highlight του show ήταν οι δυο μοναδικές ηθοποιοί που περπάτησαν με χάρη και στυλ στην πασσαρέλα του Champs-Élysées αποδεικνύοντας ότι τα 70 είναι τα νέα 40 αφού η Hellen είναι 72 ετών και η Jane 79 παρακαλώ!

 

Η μεν Hellen εμφανίστηκε  με ένα υπέροχο men-inspired look και η Jane με ένα σέξι κολλητό animal print φόρεμα.

 

 

 

Φυσικά δεν ξεχνάμε και την υπέροχη εμφάνιση της Fonda πρόσφατα στα Emmy’s όπου και εκεί η μεγάλη κυρία του κινηματογράφου έκλεψε την παράσταση.

 

 

 

Όπως και να έχει ήταν μ ια εξαιρετική ιδέα και μακάρι να γίνουν και πολλά ακόμα ντεφιλέ Ομορφιάς και Μόδας στα οποία να περπατάνε με χάρη υπέροχες γυναίκες κάθε ηλικίας.

 

 

19 Σχόλια
  1. Πόσή αισιοδοξία μας φέρνουν…. Θά θελα κι εγω να είμαι έτσι στα 70 και τα 75!

  2. Ποσό διαφορετικές!!! Αλλα ταυτόχρονα υπέροχες και οι δυο τους!!
    Κυρίως η Τζειν Φόντα στην εμφάνιση της στα Emmy’s με άφησε άφωνη!!!!

  3. @Stella: Ας εχουμε υγεία και είμαι σίγουρη ότι θα είμαστε έτσι και καλύτερες. Η κοσμετολογία κάνει άλματα, το bb εδώ να μας ενημερώνει και πάνω απ όλα θα έχουμε η μια την άλλη.

  4. @SofiaT: Και εγώ ξετρελάθηκα με τη Jane στα Emmy’s. Και μου έκανε εντύπωση που διάβασα κακεντρέχιες στα social (τα ελληνικά social) Και μάλιστα τα χειρότερα σχόλια τα έκαναν γυναίκες κοντά στην ηλικία της.. αντί δηλαδή να χαρούν… Πόσο περίεργο είναι αυτό πάλι; Δεν μπορώ να το ψυχολογήσω, αλήθεια σου λέω.

  5. H Jane Fonda είναι απίθανη!!! Τι σώμα, τι στυλ!! Βάζει κάτω αρκετές 50αρες!!

  6. Όσο για τα αρνητικά σχόλια…όσα δε φτάνει η αλεπού έχω να πω..

  7. …καλή η Hellen αλλά κι η Jane, απλά θεά!!! Στα Emmy’s ,ΣΑΓΗΝΕΥΤΙΚΗ!!! Πόσο είναι είπαμε;;;Κοντά στα 80;;;;Με τίποταααα….the lady ROCKS!!

  8. @Μaryl: Και να φανταστείς ότι κάποιες συνμήλικες της Jane που τα έγραφαν αυτά, εξακολουθούν και είναι ωραίες γυναίκες.. πραγματικά έμεινα άφωνη…

  9. @Τζουλια δυστυχώς αντί να θαυμάσουνε και να γίνουν καλύτερες!! Κανουν ακριβώς το αντίθετο!!!!
    Και δν το λέω απο πλευράς πλαστικών,μποτοξ…αλλα η Φόντα όλη της την ζωή γυμνάζονταν και ειχε
    καθιέρωση έναν αλλο τροπο ζωής πολυ προσεγμένο.

  10. @SofiaT @Julia δυστυχως ειναι μια τραγική πραγματικότητα. Το μπουλιγκ μεταξύ γυναικών είναι, ότι χειρότερο υπάρχει. Κακία και χολή! Δε νομίζω, ότι μπορεί κανεις να το αξιολογήσει με διαφορετικό τρόπο απο την στυγνή ζήλεια στεγνών ψυχών… Ετσι είχε γινει και στην πρόσφατη επίσκεψη του ζεύγους Μακρόν. Αυτα που ειπώθηκαν για την Brigitte ειδικά στα ελληνικά social media εως κάποιους ραδιοφωνικούς σταθμούς, και δη από γυναίκες μ΄έκαναν να σοκάρομαι και ν΄ανατριχιάζω… Η οποία σημειωτέον από κοντά είναι πολύ πιο ελκυστική και καλοβαλμένη απ΄όσο φαίνεται στην τηλεόραση και τις φωτο. Αλλά δεν είναι αυτο το θέμα, πόσες ρυτίδες διαθέτει ή αν παντρεύτηκε άντρα μικρότερο της. Είναι η νοοτροπία της σφαγής μεταξύ γυναικών. Να ‘ταν η ζήλεια ψώρα….

  11. @Stella & SofiaT: Προφανώς με έχετε καλομάθει εσεις, αλλά ειλικρινά, εδώ μέσα νιώθω ότι είμαι σε έναν άλλο πλανήτη γυναικών. Πράγμα που μερικές φορές δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό.. Φυσικά μόνο καλό είναι, αλλά όταν “βγαίνω” στον “άλλο κόσμο” κάποια πράγματα μου φαίνονται “εξωπραγματικά”. Υπέροχη γυναίκα η Macron. Και πολύ σωστά όσα αναφέρεις για τη Jane, Σοφάκι. Ποιά καθιέρωσε πριν πολλά χρόνια το aerobic?

  12. @Julia, κρύβε λόγια για την Jane που καθιέρωσε το aerobic…χαχαχα….θα μαρτυρήσουμε την ηλικία μας…αχαχαχα 😆😀🙂😍😜 …ακόμα θυμάμαι την βιντεοκασέτα που είχα αγοράσει και χτυπιόμουν για να της μοιάσω…

  13. @Celia: Εντάξει βρε αγαπημένη, μην αγχώνεσαι! Και ο Fred Astaire καθιέρωσε το tap dancing που ήταν μόνο για τους black african americans και το έβαλε στα μεγαλύτερα musicals του Hollywood. Δεν πάει να πει ότι επειδή το γνωρίζω αυτό είμαι και 117 ετών! Αχαχαχχαχαχχ!!

  14. @Τζουλια το σχόλιο σου με τον Fred με γονάτισε!!! Χαχαχαχαχαχαχα
    Πάντως αν είσαι 117!!!! Είσαι θεαραααααααα πες μου τι κανείς και δεν μας το λες???χαχαχαχαχαχα

  15. Απλά τέλειες!Ξετρελαθηκα με την Jane!Μη μου λέτε για bulling από γυναίκα σε γυναίκες γιατί ανατριχιαζω.Ειδικά κάποιες που κατέχουν θέσεις εξουσίας,πρέπει να πάρουν αρνητικό βραβείο,κάτι σαν τα βατόμουρα.Θυμάμαι πάντα τη ρήση:Θεέ,μη δώσεις του φτωχού ψηλά σπίτια να κάτσει.Οπου φτωχός,μάλλον φτωχός ατο μυαλό εννοεί τη σημερινή εποχή αλλά και του ανθρώπου ο οποίος είναι στερημένος συναισθηματικά.Τέλος,μη δουν κάποια κοπελίτσα όμορφη,να πέσουν να τη φάνε.

  16. Τέλειες και οι δυο και μπράβο τους που δεν το βάζουν κάτω.
    Μουτςς

  17. Ζηλεύω απίστευτα το πάθος που έχουν για τη ζωή. Μας το εύχομαι να είμαστε έτσι!!!

  18. Απίθανες και οι δύο! Η ομορφιά και ο η προσωπικότητα δεν εχουν ηλικία! Υπάρχει μια στροφή από τις εταιρείες και βλέπω σιγά σιγά προσλαμβάνουν γυναίκες όλων των ηλικιών αφού πια όλο και περισσότερες γυναίκες συνηδειτοποιούν ότι η ζωή δε σταματά σε κάποια ηλικία και δεν παραδινόμαστε!! Φιλιά πολλά bbgirls!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.