Declaring happiness by Lancome

View Gallery
3 Photos
Declaring happiness by Lancome
Lancome-La-Vie-est-Belle

Declaring happiness by Lancome
Lancome-Genifique-Sensitive

Declaring happiness by Lancome
Lancome-Absolu-Roses

 

 

Η μοναδικότητα κάθε γυναίκας και η προσωπική αναζήτηση της ευτυχίας γίνονται το όραμα της μάρκας ομορφιάς.

 

Τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου το Maison Lancome άνοιξε τις πόρτες του για μία μόνο ημέρα στο Μέγαρο Σταθάτου, όπου οι  καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να υποδεχτούν το μανιφέστο για την ευτυχία αλλά και να ανακαλύψουν τρία νέα προϊόντα της Lancôme.

 

Παράλληλα, στο κεντρικό αίθριο δέσποζε το μανιφέστο για την ευτυχία όπως αποτυπώθηκε από τη Lancôme για να εκφράσει τη γυναίκα του σήμερα.

 

Θηλυκότητα, συναίσθημα, ομορφιά και ευτυχία βρίσκονται στην καρδιά της φιλοσοφίας της Lancôme. Με εφαλτήριο αυτά τα χαρακτηριστικά, η Lancôme ενθαρρύνει τις γυναίκες να είναι αληθινές, να επιλέγουν τον δρόμο που οδηγεί στην ευτυχία, να συνειδητοποιούν κάθε στιγμή πως η ζωή είναι ωραία: La vie est belle.

 

Στις ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες του εμβληματικού Μεγάρου Σταθάτου παρουσιάστηκαν το νέο άρωμα La vie est belle L’ECLAT που συμβολίζει την λάμψη της ευτυχίας με λουλουδένια φρεσκάδα εσπεριδοειδών, ο νέος ορός Advanced Genifique Sensitive, μία θεραπεία για τις “κακές μέρες” της επιδερμίδας που ενεργοποιεί τη νεότητα και μειώνει την ευαισθησία της επιδερμίδας και το νέο προϊόν για τα χείλη Absolu Roses με την απίστευτη χρωματική του παλέτα που απαρτίζεται από 14 ρόδινες αποχρώσεις.

 

 

Μια όμορφη ενέργεια, αλλά βλέποντας τα προϊόντα, μου ήρθε στο μυαλό ότι ο Οκτώβριος είναι ο μήνας που γιορτάζουμε τη μάχη εναντίον του καρκίνου του μαστού. Και πιστεύω ότι το μανιφέστο θα ήταν ακόμα πιο ολοκληρωμένο από όσο είναι, αν κάποια από τα έσοδα των παραπάνω προϊόντων δίνονταν γι αυτό το σκοπό.

 

Μια ενέργεια γίνεται από την μάρκα Ralph Lauren η οποία ανήκει στην ίδια ομπρέλα. Το Pink Pony fund προσφέρει 25% των εσόδων του στην έρευνα για τον καρκίνο του μαστού.

 

Μάλιστα,  όλα τα έσοδα από κάθε μπουκάλι Tender Romance, Romance και Midnight Romance που θα πωληθούν μέσα στον μήνα Οκτώβριο θα δοθούν στο Pin Pony Fund.

 

 

 

 

 

7 Σχόλια
  1. Εξαιρετικές ολες οι αυτές οι ενέργειες που συνδυάζουν την ομορφιά με την φιλανθρωπία!
    Αν διάλεγα ενα Μότο απο το λογοπαίγνιο της Lancôme θα ήταν “τα καλητερα έρχονται” μιας
    και θελω να βλέπω αισιόδοξα το μέλλον!!!
    Φιλια

  2. Πολύ όμορφο και θηλυκό το μπουκάλι και ακόμα πιο όμορφη η προσπάθεια που κάνουν οι εταιρείες να συγκεντρώνουν ποσά για τέτοιο σημαντικό σκοπό!

  3. Πρόσεχε τον εαυτό σου…. Πόσο αληθινό! Πόσες λίγες γυναίκες το κανουν τελικά δίνοντας προτεραιότητα στους άλλους…

  4. Finding meaning in every act… είτε της καθημερινότητας είτε της εταιρικής πολιτικής.

  5. Επικροτώ τις προωθητικές ενέργειες πώλησης που συνδυάζουν πωλήσεις και δωρεά χρημάτων για καλό σκοπό!Προληπτικές εξετάσεις τακτικά,σώζουν ζωές!

  6. Αξιέπαινες τέτοιες προσπάθειες!
    Μουτςς

  7. …μπράβο στη Ralph Lauren για την όμορφη ενέργεια…όσο για την Lancome, μπορεί οι περισσότερες να τη συνδέουν με το la vie est belle και τη Julia Roberts αλλά εγώ θα θυμάμαι την πιο εμβληματική -μακράν ,κατά τη γνώμη μου- μούσα του οίκου …την μία,τη μοναδική,την ανεπανάληπτη Izabella Rossellini …μία γυναίκα που εμπνέει και εμπνέεται, συνεργάζεται με τον oίκο ως μούσα, ώστε να μεταφέρει το ιδιαίτερο όραμα της μάρκας για την θηλυκότητα στις τέσσερις γωνιές της γης.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.