Ποια αρώματα φορούν οι celebrities;

View Gallery
15 Photos
Ποια αρώματα φορούν οι celebrities;
adele-dior

Ποια αρώματα φορούν οι celebrities;
aerin-aerin-lauder

Ποια αρώματα φορούν οι celebrities;
angelina-guerlain

Ποια αρώματα φορούν οι celebrities;
george-frederic-malle

Ποια αρώματα φορούν οι celebrities;
guineth-paltrow-balenciaga

Ποια αρώματα φορούν οι celebrities;
carla-bruni-versace

Ποια αρώματα φορούν οι celebrities;
claudia-bvlgari

Ποια αρώματα φορούν οι celebrities;
alessandra-victoria-secret

Ποια αρώματα φορούν οι celebrities;
beyonce-armani

Ποια αρώματα φορούν οι celebrities;
brad-10

Ποια αρώματα φορούν οι celebrities;
ashton-eclat-d-aprege

Ποια αρώματα φορούν οι celebrities;
leo-anick-goutal

Ποια αρώματα φορούν οι celebrities;
putin-amuage-gold

Ποια αρώματα φορούν οι celebrities;
cindy-Creed

Ποια αρώματα φορούν οι celebrities;
miley-marc-jacobs

 

 

Ξέρετε ποια αρώματα φορούν οι αγαπημένοι σας celebrities; Ποια είναι τα αρώματα υπογραφής τους και ποιοι οίκοι είναι οι περισσότερο δημοφιλείς στους κύκλους του Χόλυγουντ;

 

Έχουν και οι celebrities τις beauty αδυναμίες τους και κάποιοι ανάμεσα τους θεωρούνται perfume addicts. Ποιοι; Ας ανακαλύψουμε την μεθυστική ευωδιά κάποιων από τους αγαπημένους μας…

 

Θα ξεκινήσω με την δική μου πιο λ-α-τ-ρ-ε-μ-έ-ν-η τραγουδίστρια της τελευταίας δεκαετίας, την υπέροχη Adele που έχει υιοθετήσει ως signature perfume το Dior Hypnotic Poison. Έτσι κι αλλιώς μας «υπνωτίζει» με τη φωνή της…

Ποιο άρωμα μπορεί να φοράει μία από τις πιο δημιουργικές και ταλαντούχες απογόνους στο χώρο της ομορφιάς; Μια ξεχωριστή γυναίκα που έχει μια μυθική αυτοκρατορία στα πόδια της; Η Aerin Lauder, η εγγονή της «θείας» Estee, έχει μεγάλη αδυναμία στα αρώματα κι έχει δημιουργήσει την δική της προσωπική συλλογή, την Aerin Lauder Private Collection με Niche δημιουργίες. To δικό της αγαπημένο άρωμα είναι το Tuberose Gardenia.

 

Η πολυσυζητημένη και αμφιλεγόμενη Angelina Jolie πριν γίνει η μούσα του Guerlain για το ολοκαίνουργιο Mon Parfum, είχε δηλώσει επανειλημμένα σε παλιότερες συνεντεύξεις της, ότι λατρεύει το Bvlgari Black και δεν μπορεί να φανταστεί επάνω της κανένα άλλο άρωμα.  Μάλλον μ΄αυτό τη γνώρισε ο Brad και θα έχει ενδιαφέρον να μάθουμε, αν σταμάτησε να το φοράει την περίοδο του χωρισμού τους…  Ωστόσο, αγαπάει πολύ επίσης το Histoires Parfums 1969, αλλά και το Creed Love In White, έναν οίκο που οι celebrities φαίνεται να λατρεύουν, όπως διαπιστώνουμε από τις προτιμήσεις τους.

 

 

Ο βρετανικός οίκος Creed έχει έως σήμερα δημιουργήσει μια τεράστια συλλογή από 79 αρώματα κι είναι ένας από τους πιο μυθικούς, ιστορικούς αλλά και αριστοκρατικότερους οίκους αρωμάτων. Ο James Creed ίδρυσε τον οίκο House of Creed στο Λονδίνο το 1760 κι οι δημιουργίες του ξεχώρισαν κι έγιναν σύντομα πολύ αγαπητές στα Ανάκτορα.  Μέσα σε λίγα χρόνια τα αρώματα του οίκου Creed έγιναν εξαιρετικά δημοφιλή όχι μόνο στο Μπάκιγχαμ, αλλά και μεταξύ των γαλαζοαίματων σε όλη την Ευρώπη, όπως ο Ναπολέων ο Γ, η Αυτοκράτειρα Ευγενία του Μοντίχο, η Βασίλισσα Χριστίνα της Ισπανίας. Σήμερα, ο οίκος εδρεύει στο Παρίσι και διοικείται από τον Oliver Creed απόγονο της έκτης γενιάς της οικογένειας.

 

 

 

 

 

 

 

Τα αρώματα του οίκου Creed φορούν όπως είναι φυσικό και πολλοί σημερινοί celebrities, όπως η Cindy Crawford που προτιμά το Fleurissimo, η Lana Del Rey το Spring Flower, ο Sean Penn το Erolfa, ενώ ο αγαπημένος μας ώριμος γόης George Clooney το Green Irish. Ο George αγαπάει επίσης κι άλλη μια niche δημιουργία, το Musc Ravageur του Frederic Malle.

 

 

H Gwyneth Paltrow συγκαταλέγεται κι αυτή στους θαυμαστές του οίκου Creed, με ιδιαίτερη προτίμηση στο Spring Flower όπως και η Lana, αλλά είναι επίσης μια φανατική λάτρης των αρωμάτων και δεινή συλλέκτρια. Η συλλογή της από αρώματα ξεπερνάει τα 50 στον αριθμό κι όπως η ίδια έχει δηλώσει στο παρελθόν:

 

«Λατρεύω τα αρώματα, όπως το νέο Boss Ma Vie Pour Femme. Το πρώτο άρωμα με το οποίο συνδέθηκα συναισθηματικά, ήταν το Quadrille του Balenciaga, που ήταν το άρωμα υπογραφής της μητέρας μου. Το πρώτο δικό μου άρωμα που λάτρεψα κι είχα πάθει πραγματική εμμονή μαζί του, ήταν το Calyx της Prescriptives.  Ήταν το άρωμα μου για πάρα πολλά χρόνια. Υπάρχει κάτι σ΄ αυτό το άρωμα που με τρελαίνει, είναι τόσο γλυκό… Μετά άρχισα να συλλέγω αρώματα κι έχω μαζέψει αρκετά ως σήμερα, ίσως καμμιά πενηνταριά.  Μ’ αρέσει να φοράω ακόμα και αντρικά ή αρωματικά έλαια.»

 

Ποια αρώματα της συλλογής της ξεχωρίζει η Gwyneth; Το Chanel Coco και Chanel No 19, το Estee Lauder Pleasures, του οποίου ήταν και το κεντρικό πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας (όπως και στο Boss Ma Vie), το Hermes Rouge, το Ambra del Nepal του οίκου Profumi di Firenze και το Tom Ford Black Orchid.

 

Τα εμβληματικά top models των 90’ς Carla Bruni και Claudia Schiffer φορούν: H πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας το Versace Versus και το Guerlain Vol De Nuit, ενώ η Claudia το Cacharel Anais Anais, το Bvlgari Parfum Au The Vert, από τον οίκο Chanel τα Nο 5 και Cristalle, το Guess Eau de Parfum και το Comptoir Sud Pacifique Eaux De Voyage.  

 

 

Ποια αρώματα φορούν τα σημερινά μοντέλα και δη τα κορίτσια της Victoria’s Secret που όλοι λατρεύουν; Απ΄ότι λένε φορούν αποκλειστικά τα αρώματα του οίκου. Η Adriana Lima το Bombshell Forever και το So In Love κι η Alessandra Ambrosio το Pink Perfume.  H Taylor Hill το Forever Sexy… Εντάξει… έχουν κι ένα συμβόλαιο που δεν περνάει στα ψιλά…

 

 

Δυο από τις πιο αγαπημένες καλλιτέχνιδες της νέας γενιάς, η Beyoncé και η Miley Cyrus, αγαπούν πολύ τα αρώματα (η Beyoncé εξάλλου έχει τον δικό της οίκο σε συνεργασία με την Coty) και επιλέγουν: Η Beyoncé έχει μεγάλη αδυναμία στον οίκο Armani και στο Emporio Armani Diamonds, αλλά όπως είναι αναμενόμενο φοράει και το δικό της Heat Rush. Η Miley Cyrus ως κορίτσι της εποχής της επιλέγει τα πιο girly Marc Jacobs Daisy, Acqua Di Parma Iris Nobile και Christian Dior Miss Dior Cherie.

 

 

Ας δούμε όμως τι άρωμα προτιμούν να σκορπούν στο πέρασμα τους, οι all time classic «θανατηφόροι» γόηδες του Χόλυγουντ. Ο αιώνιος λατίνος εραστής Antonio Banderas το Christian Dior Eau Sauvage. Ο αγαπημένος μου Brad Pitt το Lorenzo Villoresi Musk. Ο  Ashton Kutcher το Eclat d’ Arpege Pour Homme και το John Varvatos Perfume. Ο Leonardo Di Caprio το Annick Goutal Eau d’ Hadrien.

 

Το καλύτερο; σας το φύλαξα για το τέλος… Ποιο άρωμα φοράει ο Vladimir Putin; Το Amouage …Gold Man!!!!! No comments…

 

Εσείς, ξέρετε ποιο άρωμα φοράει ο αγαπημένος ή η αγαπημένη σας Celebrity;

 

 

Stella

 

 

20 Σχόλια
  1. @Stella: Κυρία, κυρία να απαντήσω πρώτη;;; Λοιπόν η Catherine Duchess of Cambridge aka Middleton στο γάμο της φορούσε το Illuminum. White Gardenia Petals αλλά γενικά το άρωμα-υπογραφή της είναι το Jo Malone Orange Blossom (αγγλικοί οίκοι και οι δυο) Εμ, έτσι είναι. Αν δεν παινέψεις το Βασίλειό σου, θα πέσει να σε πλακώσει.

  2. @ΧΑ ΧΑ ΧΑ! Eτσι ακριβώς! Και ξέχασα να συμπεριλάβω και την αγαπημένη μου Monica Bellucci, η οποία φορούσε το ίδιο άρωμα με την Adele το Hypnotic Poison και το πολυλατρεμένο και δυστυχώς κατηργημένο λόγω των συνεχών reformulations πλέον, Dolce & Gabbana Sicily (του οποίου ήταν η μούσα, όπως και στο πρώτο Dolce & Gabanna for Her. Θυμάστε αλήθεια τις έξοχες διαφημίσεις και των δυο αρωμάτων? Στο Dolce & Gabanna αναπαράσταση σκηνής γδυσίματος στην παραλία από το φιλμ Il Postino, ενώ στο Sicily η θανατηφόρα χήρα του αρχιμαφιόζου…).

  3. @Stella: Αν μπορεί κάποιο άρωμα να έχει τον (κατ εμέ) τίτλο τιμής “signature” αυτό πράγματι θα έπρεπε να είναι το Hypnotic Poison. Και μύριζε διαφορετικά πάνω σε κάθε γυναίκα αλλά και συγκλονιστικά. Λίγο προσοχή βέβαια, οι πολύ μελαχρινές, ήθελε μια σταγόνα μόνο. Tο ίδιο ίσχυε και για το Angel του Mugler. Υπέροχο μεν, αλλά ένα βράδυ σε ένα club, το φορούσε μια γνωστή στην παρέα και κόντεψα να λιποθυμήσω από τις αναθυμιάσεις. Όχι δεν τις θυμάμαι τις διαφημίσεις.. 🙁

  4. Τι τέλειο post,πάντα μου άρεσε να διαβάζω τέτοιες λεπτομέρειες που αφορούν stars.. Εγώ νομίζω ότι η αγαπημένη Bellucci φορούσε το Sicily της D&G..επηρεασμένη τότε το είχα αγοράσει και έγινε από τα top αγαπημένα μου αρώματα που δεν υπάρχει περίπτωση να το φορέσω και να μη με ρωτήσουν..

  5. @Maryl μα ναι φορούσε και το Sicily και ήταν και πρόσωπο της καμπάνιας.
    @Julia συμφωνώ απόλυτα με το θεμα Angel…. Εχω συνάδελφο που το φοράει και πρωί πρωί σε πιάνει μπούκωμα μέχρι λιποθυμίας. Συνήθως γι΄αυτα τ’ αρώματα είναι προτιμότερες οι light versions ή τα body lotion αν θες να τα βάζεις πρωί ή καλοκαίρι….
    Μα που είναι η υπουργός και δεν έχει επέμβει ακόμα????

  6. @Stella: Εκτός αν είσαι πάρα πολύ ανοιχτόχρωμη και πολύ ξανθιά. Εκεί μάλιστα. Το “ακούς” όμορφα το άρωμα.

  7. Τι ενδιαφέρον άρθρο πολύ μ αρέσει να διαβάζω τι προτιμούν οι σταρ! !

  8. Καλησπερα!!!! Πρώτα από όλα πρέπει να ζητήσω δημοσίως συγγνώμη που όχι μόνο έχω πολύυυυυυ καιρό να σας γράψω ποστ αλλά και που γενικά δεν συμμετέχω στα σχόλια!! Δεν είναι δικαιολόγία αλλά στη δουλειά έχουμε πεθάνει και μετα βίας προλαβαίνω να δω το bbboy καινα πεταχτώ και σε κανένα event!
    Επί του παρόντος τώρα όλοι οι διάσημοι έχουν αγαπημένα αρώματα αλλά η μόδα τελευταία είναι η δημιουργία προσωπικών αρωμάτων σε συνεργασία με αρωματοποιούς. Οι Richard Branson, Johnny Depp, Orlando Bloom (και πολλοί άλλοι και άλλες) συναντούνται με αρωματοποιούς και μετά από συνεργασία βγαίνει το εντελώς προσωπικό τους άρωμα!
    @Τζούλια: ιδέα! να κάνω ένα ποστ για αυτό? Βέβαια για άλλη μια φορά δυστυχώς δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα στην Ελλάδα – απ’ όσο ξέρω τουλάχιστον.

  9. Προσπαθώ να συνδέσω πρόσωπα και αρώματα τώρα.
    Μουτςς

  10. @MariaA: Και το συζητάς Υπουργέ μου!! ASAP περιμένουμε το post!!

    Η δημιουργία του προσωπικού αρώματος, γινόταν παλιότερα και στην Αθήνα σε έναν γνωστό αρωματοποιό που είχε το εργαστήριο του στο Κολωνάκι στη Δεξαμενή. Εχω πάει, τον έχω γνωρίσει και του είχα πάρει μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη. Μου έκανε και εκείνος κάποιες ερωτήσεις, για να μου φτιάξει το δικό μου προσωπικό άρωμα. Όταν μου το έφτιαξε και το μύρισα – δεν το πίστευα. Ήταν σχεδόν ολόιδιο με το EL, Cinnabar που έτσι κι αλλιώς ήταν από τα αγαπημένα μου αρώματα! Και να φανταστείς ότι φυσικά δεν του είχα πει τίποτα σχετικά με τις αρωματικές μου προτιμήσεις!!

  11. Υπέροχο,και πολυ ενημερωτικό αθρο!!! Αφού νόμιζα οτι το ειχε γράψει η ΜαριαΑ!!
    Θα συμφωνήσω και εγω για το Angel δεν θελω να το ξανά μυρισω στην ζωή μου!!!

  12. @STELLA , ξέχασες τη μια και μοναδική κι ανεπανάληπτη μούσα της Lancome…την λατρεμένη μου Izabella Rosselini…πρόσωπο της καμπάνιας του tresor….πόσο εξαίσιο άρωμα!!

  13. …καλέ,πώς μου είχε διαφύγει εμένα πως υπάρχει brand με το όνομα John Varvatos;;;Μη με μαλώσετε αλλά κάνω τον συνειρμό …βαρβάτος ο Ashton….αχαχαχαχα…

  14. @Celia: Δεν γνώριζες τον Varvatos? Περίεργο για σένα αυτό πράγματι .Φοβερός σχεδιαστής με καταγωγή από την Κεφαλονιά και πολύ ωραίος τύπος! Τον είχα γνωρίσει προσωπικά όταν είχε έρθει η σειρά αρωμάτων του στην Ελλάδα. Επίσης είναι υπεύθυνος για μια από τις μεγαλύτερες καινοτομίες στα αντρικά εσώρουχα. Όταν ήταν καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Calvin Klein σχεδίασε τα boxer-briefs ένα υβρίδιο το οποίο έκανε ultra διάσημο ο Mark Wahlberg aka Marky Mark σε γιγαντοαφίσες της Times Square.

  15. Τέλεια!! Θα αρχίσω τις ετοιμασίες!! Τζου ποιός ήταν ο αρωματοποιός? μήπως προσφέρει κόμη την υπηρεσία αυτή?

  16. @MariaA: Δυστυχώς αγαπημενη δεν θυμάμαι άλλες λεπτομέρειες, αλλιως θα τις έγραφα.. Εχουν περασει περιπου 9 χρονια απο τότε…. Θα προσπαθήσω αλλά δεν υποςχομαι.. Περιμένουμε το post σου Υπουργέ μας!

  17. Ποια φοράει jomalone;Αυτή είναι η αγαπημένη μου!Kate Middletton!

  18. @Marianna Jo Malone φορούν ακόμα η Katie Holmes και η Olivia Palermo το Orange Blossom, ενώ η Oprah και η Victoria Bekham το Grapefruit.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.