Ακυρώθηκε το Sex and the City Part III

 

Τα νέα είναι φρέσκα και απογοητευτικά. Μετά από 6 μήνες διαπραγματεύσεων τελικά ακυρώθηκε η τρίτη κινηματογραφική μεταφορά του SATC.

 

Και ο λόγος; Η άρνηση της Samantha παύλα Kim Cattrall να λάβει μέρος στην ταινία έπειτα από 6 μήνες διαπραγματεύσεων με το studio και ενώ το σενάριο της ταινίας είναι ήδη έτοιμο.

 

Ένα σενάριο που σύμφωνα με την Sara Jessica Parker είναι «αληθινό, διασκεδαστικό, συγκινητικό, χαρούμενο, υπέροχο». Μια δήλωση που έκανε πρόσφατα όταν παραβρέθηκε με τον σύζυγό της Matthew Broderick στο City Ballet Gala της Νέας Υόρκης.

 

Αλλά και πριν λίγες μέρες στο περιοδικό Extra ήταν ξεκάθαρη σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου  «Αυτό έχει τελειώσει. Δεν θα το κάνουμε.»

 

 

 

 

Στην άλλη πλευρά της όχθης η 61χρονη  Kim Cattrall δήλωσε: «Πρέπει να καταλάβετε ότι είμαι 10 χρόνια μεγαλύτερη από τις συμπρωταγωνίστριες μου. Εκείνες έχουν παιδιά και εγώ βρίσκομαι αυτή τη στιγμή σε μια άλλη φάση της ζωής μου, όπου προτεραιότητα είναι ο εαυτός μου και όχι η καριέρα μου. Έχω μια υπέροχη σχέση και πλέον ζω εκτός Νέας Υόρκης.  Δυστυχώς δεν κράτησα ποτέ καμία επαφή μαζί τους και όταν ανακοίνωσα την απόφασή μου να μη λάβω μέρος στην ταινία, καμία τους δεν με πήρε έστω ένα τηλέφωνο. Είτε απλά για να μιλήσουμε, είτε για να μου ευχηθούν γι’ αυτή τη νέα μου ζωή. Η αλήθεια είναι ότι πάντα η σχέση μου μαζί τους ήταν «τοξική» και η μόνη μας επαφή ήταν  κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Για μένα αυτό το κεφάλαιο έχει τελειώσει και δεν το έχω μετανιώσει,  απλά θα ήθελα η Sara Jessica να μου συμπεριφερόταν λίγο καλύτερα.»

 

 

 

 

Στη μέση τώρα όλων των παραπάνω ο Willie Garson, ο κολλητός της Carrie, ( ο Stanford στη σειρά) ο οποίος τουίταρε με ειρωνεία τα νέα «φωτογραφίζοντας» τη δήλωση της Cattrall και γράφοντας:  «Αγαπητοί θαυμαστές, επειδή είμαι «τοξικός», θα διαπραγματευτώ ένα συμβόλαιο επί 6 μήνες δεν θα τα βρω στους όρους του και στο τέλος θα πω ότι έτσι κι αλλιώς ποτέ δεν ήθελα να το κάνω».

 

 

 

 

 

Εν κατακλείδι: τα αγαπημένα μας κορίτσια έχουν «μαλλιοτραβηχτεί» και αυτό είναι πραγματικά λυπηρό και για εκείνες και για μας που μεγαλώσαμε μαζί τους.

 

 

 

 

8 Σχόλια
  1. Κρίμα !!!!! Αλλα έτσι ειναι η πραγματικότητα κάποιες φορές δεν εχει καμια σχέση με τις σειρές!
    Το ίδιο αν δεν κάνω λάθος ειχε συμβεί και με τα αγαπημένα “Φιλαράκια”
    Μαλλον κάποιοι πρωταγωνιστες αποκτούν μεγαλύτερη φήμη η κανουν καλύτερη καριέρα μετα,με
    αποτέλεσμα να δημιουργούνται αισθήματα ζήλιας,μπορει και αμοιβής κ.λ.π με τους υπόλοιπους
    πρωταγωνιστες.Και απο τις δυο σειρές μονο η Σαρρα και η Τζενιφερ έκαναν πιο αξιολογη καριέρα σε
    σχέση με τους άλλους ηθοποιούς,τυχαίο δεν ξέρω!!
    Φιλια

  2. Για 61 χρόνων η Κιμ Κατραλ κρατιέται πολύ καλά (όχι όμως σαν τη θεά Jane Fonda).. το άκουσα προχτές το πρωί, κρίμα γιατί το Sex & the city ήταν και από τις αγαπημένες μου σειρές αλλά και οι δύο ταινίες μου άρεσαν πολύ

  3. Και δεν τους φαινότανε να μαλλιοτραβιούνται…
    Μουτςς

  4. …μεγαλύτερη φαν από μένα του SATC δεν υπάρχει…έχω δει όλα τα επσδ της σειράς άπειρες φορές …το ίδιο και τις ταινίες…ξέρω όλα τα λόγια και τις ατάκες απ’ έξω κι ανακατωτά….βέβαια, η δεύτερη ταινία με τις 4φίλες στο Άμπου Ντάμπι δεν με ξετρέλανε κιόλας…

  5. Χμ… Άλλη φαν της σειράς εδώ, την έχω δει ολόκληρη ίσαμε 30 φορές, ξέρω από έξω και ανακατωτά τα λόγια, τι φοράνε σε κάθε σκηνή, έχω παρατηρήσει κάθε παραμικρή λεπτομέρεια που μπορεί να μου είχε διαφύγει τις προηγούμενες φορές. ΑΛΛΑ…. με όσο ενθουσιασμό περίμενα την πρώτη ταινία, τόσο βαρέθηκα και κοιτούσα συνεχώς την ώρα να τελειώσει και να φύγω. Δε μου άρεσε καθόλου, δοκίμασα και δεύτερη φορά να τη δω, αλλά φευ! (Καλά, για τη δεύτερη ταινία, δεν το συζητώ καν). Χάθηκε η όποια μαγεία υπήρχε. Στα μάτια μου ήταν σαν ένα ατελείωτο ντεφιλέ μόδας και προώθησης brands με ολίγη ανθρώπινων σχέσεων – και νομίζω ότι δεν ήταν τα ρούχα της SJP που την έκαναν διάσημη. Οπότε, εν τέλει, για μένα καλύτερα. Απλώς, με χαλάει που πίστευα ότι μπορεί να ήταν το ίδιο δεμένες και εκτός σειράς.

  6. Κρίμα πολύ κρίμα. Το περίμενα πως και πως. Μου έκανε συντροφιά αυτή η σειρά αρκετά βράδια που δεν με έπαιρνε ο ύπνος… Δυστυχώς δεν μπορούμε να πούμε τίποτα για τις ανθρώπινες σχέσεις…

  7. @Sheena, καλά με τη δε΄θτερη ταινία ούτε εγώ ξετρελάθηκα….αλλά η πρώτη ήταν καλή….εγώ εκεί που η Carrie τρέχει προς τον Mr.Big που κρατάει τα μπλε Manolo’s κόντεψα να βάλω τα κλάματα… it wasn’t logic,it was love https://www.youtube.com/watch?v=UQEHtGdq1mE

  8. Πάντως όπως και να έχει η αλήθεια είναι ότι προφανώς we haven’t had enough yet από Carrie, Samantha, Charlotte και Miranda. Ήταν και μια σειρά που δεν “πάλωσε” βλέπετε.. Σταμάτησε και θέλαμε κι άλλο.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.