Gigi Hadid X Maybelline: Λανσάρει τη δική της σειρά καλλυντικών.

 

Στο δρόμο που χάραξαν πολλές φίλες της (Hollywood kids) τώρα και η Gigi Hadid όπου χθες ανακοίνωσε ότι λανσάρει δική της σειρά καλλυντικών σε συνεργασία με τη Maybelline.

 

Η Gigi είναι έτσι κι αλλιώς ένα από τα πρόσωπα της μάρκας από το 2015, αλλά χθες μέσω των λογαριασμών τους στο Instagram και η Gigi και η Maybelline  ανακοίνωσαν  τα νέα.

 

Η  22χρονη είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι ήθελε πολύ να δημιουργήσει μια εξ ολοκλήρου δικής της σειρά καλλυντικών και τώρα το  #GIGIxMAYBELLINE είναι πλέον γεγονός.

 

 

 

 

Επίσημη ημερομηνία για το λανσάρισμα της σειράς είναι η 21η Οκτωβρίου ενώ και ο κολοσσός και το μοντέλο μέσω των λογαριασμών τους,  προτρέπουν τους fun να συμπληρώσουν μια φόρμα έτσι ώστε να είναι από τους πρώτους που θα μάθουν περισσότερα νέα και λεπτομέρειες για τη σειρά.

 

Εκτός από την αναμενόμενη δική της σειρά καλλυντικών,  η Gigi Hadid έχει επίσης συνεργασίες με τον οίκο Tommy Hilfiger τη σειρά Tommy X Gigi ενώ έχει επίσης σχεδιάσει μια collection για την Vogue Eyewear αλλά και ένα ζευγάρι μπότες για τον Stuart Weitzman όπου εδώ και αρκετά χρόνια είναι και το πρόσωπο του οίκου.

 

The girl is going places big time.

 

 

8 Σχόλια
  1. Αναμένουμε λοιπόν!Πάντως,το concealer που μας πρότεινες Tζούλια, της συγκεκριμένης εταιρείας,το αγόρασε η κόρη μου και της άρεσε πολύ!

  2. @Marianna: Α, χαίρομαι πολύ Μαριάννα μου! Η αλήθεια είναι ότι έχει κάνει πολύ καλά βήματα η συγκεκριμένη μάρκα. Lately φοράω και το primer Master Primer της μάρκας και μου αρέσει αρκετά!

  3. Είμαι περίεργη να τη δω,τα Maybelline, ειδικά οι μάσκαρα τους,είναι πολύ αγαπημένα και καλά προϊόντα!

  4. @Julia, το Master Primer το φοράω κι εγώ…πάάάρα πολύ καλό για τα λεφτά του…εφάμιλλο με smashbox…που πρέπει να περιμένω πότε θα βάλει έκπτωση για να αγοράσω.

  5. @Celia: Αν σου πω ότι όταν έγραφα το σχόλιο σκέφτηκα να γράψω “εντάξει, όχι τόσο καλό όσο το Smashbox” θα με πιστέψεις;;;; Αλλά μετά είπα να μην μπλέξω τις μάρκες και να’ σου το δικό σου σχόλιο!! Unbelievable!

    Anyway, bb girl αφού το ανέφερες να πω ότι ναι, είναι καλό το Maybelline το φοράω, είμαι αρκετά ευχαριστημένη, αλλά σαν το Smashbox, όχι.!

  6. Μ’αρέσει αυτή η κοπέλα.Για να δούμε λοιπόν.
    Μουτςς

  7. H φωτογραφία που ανέβασε την δείχνει μπροστά από δεκάδες κραγιόν και πίσω της ένας τοίχος με πεταλούδες….κάτω από την φωτογραφία έγραφε: “Ένας χρόνος προετοιμασίας! GIGIXMAYBELLINE coming soon!”….Λέτε αυτές οι πεταλούδες στον τοίχο μπορεί και να είναι μέρος του packaging;;;

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.