Leggings are back!

View Gallery
7 Photos
Leggings are back!
dolce&gabbana-biker-leggings 1

Leggings are back!
dolce&gabbana- 2

Leggings are back!
etro-milan-fashion-week

Leggings are back!
bold-leggings-biker-shorts-trend-milan-fashion-week-september-2017-etro-2

Leggings are back!
etro-milan-fashion-week-3

Leggings are back!
missoni-milan-fashion-week-1

Leggings are back!
missoni-2-milan-fashion-week

 

 

Όχι ότι το τόσο comfy κολάν, έφυγε και ποτέ από τη μόδα, αλλά για την Άνοιξη 2018 θα είναι και με τη βούλα των σχεδιαστών, το outfit to go. Halleluiah!

 

Αγαπώ κολάν, το έχω πει και το έχω γράψει  πολλές φορές.  Απλό, ζεστό, άνετο, σκούρο ή με σχέδια, από το πρωί  με μπαλαρίνες στο σχολείο (όχι, εγώ δεν πάω σχολείο, o  άλλος της Ε’ Δημοτικού πάει, απλά τη συνοδό κάνω εγώ με τα leggings μου) έως το βράδυ με ψηλοτάκουνα και ένα fitted σακάκι.

 

Εντάξει, δεν είπαμε ότι τα φοράω και σε κάθε επίσημη περίσταση (όχι, δεν το κάνω) και φυσικά ποτέ το καλοκαίρι,  αλλά για την (πρωινή) καθημερινότητα, για super market shopping  και για ένα early afternoon drink με τα κορίτσια πολύ με βολεύουν. (Stella, πες την αλήθεια, με έχεις δει με κανένα άλλο ρούχο στα afternoon drinks μας; A, ναι! Τις προάλλες φόραγα jumpsuit! Hurray! )

 

Πλάκα, πλάκα, you can rarely go wrong, αν το φορέσεις σωστά και για την Άνοιξη του 2018, συμφωνούν μαζί μου και πολλοί σχεδιαστές αφού στο #MFW αλλά και στο #NYFW  τα leggings στις πασαρέλες ήταν το ένα καλύτερο από το άλλο και το άλλο πιο τολμηρό από το ένα.   Mέχρι και leggings του ποδηλάτη είδαμε (αυτά δεν τα προτιμώ για να είμαι ειλικρινής…)

 

Εtro σε στυλ αθλητικό, λαμπερά και sparkly τα Missoni αλλά και σε παστέλ αποχρώσεις, ενώ οι Dolce Gabbana μας τα έδειξαν  σε στυλ Capri και ποδηλάτη.

 

Χαμός στα leggings λέμε και φυσικά ξέρετε τι θα τους  λέμε τώρα,  στην καθημερινότητα μας εμείς, που τα φοράμε πολύ,  έτσι;  «Μα κυρίες μου είμαι μπροστά από τη Μόδα! Σιγά μην περιμένω έως την Άνοιξη!»

 

 

 

 

14 Σχόλια
  1. @Τζουλια και εγω μαζι σου!!! ¨Εχω πολλα leggings και τα αγαπω γιατι με βολεύουν απίστευτα και μπορώ
    να τα φορέσω το πρωί με αθλητικά έως το απόγευμα με μπότες ιππασίας ,μποτάκια κ.λ.π
    Άσε που ¨εχω ερωτα μεγάλο με τα τύπου δερμάτινα leggings τα θεωρώ απίστευτα σεξυ…
    Δευτέρα στην σειρα πολυφορεμένα και το καλοκαιρι ειναι η παραλλαγή το leggings τα jeggings!!
    κάτι ανάμεσα σε κολάν και τζιν!!
    Φιλια

  2. Τα λατρεύω! Τα λατρεύω!!!! Δεν έχω καλύτερο σε όλους τους τύπους (σχεδόν… ποδηλατικό με τίποτα…..) π.χ jeggings, τύπου δερμάτινο, ζεστά μαλινάκια, ακόμα και κοτλέ….. Και ήταν το αγαπημένο μου ρούχο κι όταν στα τέλη 80’s-90’s ζούσε τις πρώτες μεγάλες του δόξες!!! Απλά τότε ήταν αυστηρά σπορ ρούχο και φοριόταν μόνο με μπαλαρίνες (μεγάλο ολίσθημα να το φορέσεις με τακούνι), ενώ τώρα ευτυχως ζούμε την απόλυτη απολευθέρωση κι απενοχοποίηση αυτού του τέλειου ρούχου. Αν προσέξεις δε και δεν υπερκεστιμήσεις τις δυνατότητες σου, φοριέται και απο ατελής σωματότυπους με τον κατάλληλο τρόπο…

  3. ατελείς σωματότυπους, ήθελα να γράψω….

  4. @SofiaT & Stella: Περιττό να σας πω ότι jeggins φοράω σήμερα.. άλλη αγάπη από κει. Τα δε leather δεν το συζητώ. Θυμάμαι και το δικό σου το απίθανο Stella! Αχ πρέπει να βρω έναν τρόπο να φωτογραφίζω και να σας δείχνω αυτό που λέω, εδώ στα σχόλια.. Μήπως ζητάω πολλά; (θα ρωτήσω τον Παύλο- coder, αλλά τον έχω τρελάνει τον τελευταίο καιρό, θα περιμένω λίγο…χεχεχε…)

  5. Γεια σας κορίτσια!Από τότε που διαπίστωσα πόσο βολικά είναι τα leggings,δεν τα βγάζω από πάνω μου το χειμώνα.Αν δεν ζεσταινόμουν,θα τα φορούσα και καλοκαίρι,σε λεπτό ύφασμα φυσικά.Έχω πολλά χρώματα και συνεχώς τα εμπλουτίζω.Πρωί-βράδυ με κατάλληλο συνδυασμό είναι super.Mη σας πω ότι έχω καταργήσει τα παντελόνια εξαιτίας τους.

  6. @Τζουλια τέλεια ιδέα! Μακάρι να μπορείς να ανεβάζεις φωτο!! Θα σου στέλνουμε και δικές μας!!
    Θα γίνει bbgram!! Xaxaxaa

  7. @SofiaT: OMG!! bbgram???

    You are back! You are back!! (και μου είχαν λείψει τα θεικά taglines σου!)

  8. Λατρευω τα κολαν,μπορεί να εχω και 10 μαυρα και τα φοραω συνέχεια στην καθημερινότητα μου-κ εγώ πηγαινοντας το πρωι τη μικρή μου νηπιαγωγείο, στις βολτες κλπ..(στη δουλειά οχι τόσο συχνά εκεί προτιμώ τα τζην)Κανονικό παντελόνι και οχι κολαν πρέπει να εχω να βαλω χρόνια!!!Βέβαια πιστεύω ότι η μπλουζα η το πουκαμισο από πάνω πρεπει να έχει ενα σχετικό μακρος ,δε θεωρώ κολακευτικο το πολύ κοντό μπλουζακι εκτός αν η κοπέλα που το φοράει εχει τελειο σωμα η είναι πολύ νέα.

  9. I love you❤️❤️❤️❤️ because you make me smile!!!!!😄😄😄

  10. και να μπω λίγο στο μυαλό της Λίτσας μας και να βρωντοφωνάξω κι εγω ένα μεγάλο ΟΧΙ στα διαφανή κολάν που αφηνουν τα πάντα να διαγράφονται, ενώ κάποιες τα φορούν ακόμα και με κοντό μπλουζάκι. Οσο τέλειο σώμα κι αν έχεις είναι αναμφισβήτητα πολύ “φθηνά”… Ασε που τα έχω δει και σε χώρο εργασίας και μου ‘χει σηκωθεί η τρίχα…
    Επίσης πολύ δευτέρα θεωρώ και τα κολάν με διαφανείς επιφάνειες και δη δαντελωτές σε διάφορα σημεία ακόμα κι επίμαχα…. Οχι βρε κορίτσια!

  11. σημερα περνάω ίωση ανορθογραφίας μου φαίνεται… βροντοφωνάζω… ήθελα να γράψω!!!!

  12. @stella Έχεις απόλυτο δίκιο!Δεν μου αρέσουν καθόλου ειδικά για πρωί.Το κολάν,αν δεν φορεθεί σωστά δείχνει πολύ φτηνιάρικο.

  13. Δεν υπάρχει πιο βολικό ρούχο από αυτό.Νομίζω πως μπορεί να φορεθεί απ’όλες με τον κατάλληλο συνδιασμό μπλούζας
    @Stella με πρόλαβες! χαχαχαχαχαχαχαχαχ
    Μουτςς

  14. Δεν έχω λογια να περιγράψω πόσο τα αγαπώ! Ιδίως τα δερμάτινα με ένα ωραίο χονδρό πλεκτό είναι καταπληκτικά. Το δυστυχές είναι ότι λόγω της δουλειάς μου δεν μπορώ να τα φοράω καθημερινά με αποτέλεσμα να έχω μόνο 2 στην κατοχή μου και όσο για τζην – μη τρομάξετε – έχω μόνο 1 (ναι ΕΝΑ). Όλα τα υπόλοιπα είναι υφασμάτινα παντελόνια σε ανδρικό στιλ άντε και 3-4 λίγο πιο εφαρμοστή γραμμή. Βάλτε φωτογραφίες παρακαλώ να τις δω να κλάψω!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.