Bvlgari Goldea “The Roman Night”: Έρχεται το νέο υπέροχο άρωμα του οίκου

 

Mε μούσα την Bella Hadid και ένα υπέροχο διαφημιστικό spot το νέο Bvlgari Goldea μας προσκαλεί σε καυτές Ρωμαϊκές νύχτες.

 

Roma. La Cita Eterna. Fontana di Trevi. Una notte a Roma. To “Goldea The Roman Night”, το νέο άρωμα του οίκου δημιουργήθηκε με έμπνευση τις λουσμένες στα άστρα νύχτες της Ρώμης. Ένα άρωμα που ο οίκος προτείνει να φορεθεί βράδυ. Να φορεθεί εκείνες τις νύχτες που σκοπός είναι η σαγήνη και το μυστήριο.

 

 

 

Ο οίκος κοσμημάτων επαναπροσδιορίζει το υπέροχο Goldea μπουκάλι, με ένα πιο μοντέρνο, contemporary design χωρίς όμως να υστερεί σε class. Διάφανο και προκλητικό, φυσικά μαύρο, υπονοεί παρά «φωνάζει».

 

 

 

 

To άρωμα ανήκει στην κατηγορία Chypre και είναι δημιουργία του Master Perfumer Alberto Morillas. Απόλυτα κομψό και φίνο με τους μαύρους μόσχους να κυριαρχούν στην καρδιά του.

 

 

 

 

Η Bella Hadid είναι η «βασίλισσα της νύχτας». Μια γυναίκα ελεύθερη που δεν υπακούει σε κανόνες, είναι αυθόρμητη, ανεξάρτητη, λειτουργεί με το ένστικτο. Δείτε που την οδηγεί, μια βραδιά στην Αιώνια Πόλη:

 

 

 

 

H Bella Hadid ανέφερε σε συνέντευξη της,  ότι ο οίκος έχει ιδιαίτερη συναισθηματική αξία για την ίδια και την οικογένεια της « Όταν οι γονείς μου παντρεύτηκαν ο μπαμπάς μου έκανε δώρο στη μαμά μου ένα βραχιόλι Bvlgari. Και εκείνη μου το χάρισε στα 20α μου γενέθλια.»

 

Όσο για το άρωμα; «Με έχει ξετρελάνει. Είναι αρκετά αρρενωπό αλλά την ίδια στιγμή και πολύ θηλυκό. Μου φέρνει στο μυαλό τις αντρικές κολόνιες του μπαμπά μου, σε συνδυασμό όμως με τα θηλυκά αρώματα της μαμάς μου. Είναι ένα πολύ σέξι άρωμα. Αν και προτιμώ τα αιθέρια έλαια, νομίζω ότι αυτό θα γίνει το δικό μου signature άρωμα.»   δήλωσε η Bella.

 

Το Save the Date είναι για τις 26 Οκτωβρίου άρα σύντομα θα το βρίσκουμε στα stands της μάρκας. Ό, τι πρέπει δηλαδή,  για τις πρώτες νύχτες του αγαπημένου Νοεμβρίου.

 

 

 

 

12 Σχόλια
  1. Αν και δεν είμαι των chypre δεν μπορώ να μείνω ασυγκίνητη μπροστά στο concept “Ρώμη” που κάνει την καρδιά μου να χτυπάει. Θα το δοκιμάσω, άπαξ τη εμφανίσει του στα ράφια…. Φιλιά!

  2. @Stella: Ξέρω, ξέρω…φαντάσου ότι ήθελα να σε ρωτήσω αν έγραψα σωστά το una notte a Roma….

  3. Na to dokimasete oposdipote! Einai poly oreo – ta chypre einai alloste ta agapimena mou !

  4. Εγω δεν μπορώ να μείνω ασυγκίνητη στο μαύρο του μπουκαλιου,το ερωτεύτηκα!

  5. Διαβάζοντας το άρθρο έκανα τρεις σκεψεις. Η πρωτη ήταν θα πάθει πλάκα η @Stella μας με
    όλη αυτη την περιγραφή για την Ιταλία!! Γνωρίζοντας οτι είχε μεγαλη αδυναμία!!
    Η δεύτερη ήταν οτι και άλλη μια εταιρία αρωμάτων χρησιμοποίησε το μαυρο σαν απόχρωση του αρώματος.
    Και η Τρίτη η οποία ανατράπηκε απο το τρέιλερ .Ηταν με όλη την περιγράφη το ειχα για πιο βαρύ κλασικό τύπου άρωμα!! Αλλα βλέποντας οτι του έδωσε μια ροκ νεανική πινελιά με έκανε να θελω να το μυρισω!!
    Φιλια

  6. @SofiaT Πάντα με ξελογιάζει οτι έχει να κάνει με Ιταλία, έχεις δίκιο! Ελπίζω πάντως το άρωμα να είναι γνήσια μαύρη εσάνς και να μην μένει μόνο στο χρώμα του μπουκαλιού..

  7. Αυτό το αρρενωπό αλλά ταυτόχρονα θηλυκό με μπέρδεψε λιγάκι.Υπέροχο μπουκάλι.
    Μουτςς

  8. Αυτό το άρωμα θέλω να το δοκιμάσω οπωσδήποτε. Μη δω μαύρο μπουκάλι… Αν και αντίθετα με τη SofiaT εγώ απογοητεύτηκα από τη μοντέρνα νότα του spot.

  9. …είμαι περίεργη κι ανυπομονώ να το μυρίσω…αυτό το ”Είναι αρκετά αρρενωπό αλλά την ίδια στιγμή και πολύ θηλυκό.” με έχει εξιτάρει…όσο για το μπουκάλι,απλά δεν έχω λόγια!!

  10. To μπουκάλι είναι πράγματι κόσμημα. Η «αρρενωπότητα» λογικά προκύπτει από το vetiver στη βάση του, ένα συστατικό που συνήθως βρίσκουμε στα αντρικά αρώματα και σπάνια σε γυναικεία. Σε ιντριγκάρει πάντως, είναι αλήθεια. Και λογικά θα πρέπει να αγαπηθεί πολύ από γυναίκες που αγαπούν και τα αντρικά αρώματα πάνω τους και είναι αρκετές.

  11. @Stella: Ξέρεις chypre, τα πρώτα αρώματα της αρχαιότητας και μάλιστα με καταγωγή από Κύπρο (ο Νο 1 εξαγωγέας αρωμάτων back then) εξού και το όνομα.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.