Gigi X Maybelline: Η παλέτα Jetsetter!

 

 

Και μετά από πολλά beauty teasers για την αναμενόμενη συνεργασία της με την Maybelline New York και τη δική της σειρά καλλυντικών,  η Gigi Hadid αποκάλυψε την Παρασκευή που μας πέρασε την παλέτα Jetsetter.

 

 

 

 

«Πάντα ήθελα μια παλέτα που να έχω παντού μαζί μου, μέσα στην τσάντα μου, στα ταξίδια μου για ένα γρήγορο και εύκολο every day look. Δεν θέλω να ανοίγω το νεσεσέρ μου και να βγάζω έξω πέντε έξι προϊόντα και να μη φοβάμαι μήπως μου πέσουν και σπάσουν. Έτσι κι’ αλλιώς μου αρέσει πολύ το mix and match των beauty προϊόντων, πολλές φορές φοράω το κραγιόν σαν ρουζ, τη σκιά για να γεμίσω τα φρύδια μου, ρουζ στα βλέφαρα κονσήλερ σαν nude βάση χειλιών κλπ κλπ» δήλωσε η Gigi για την παλέτα της.

 

 

 

Μια παλέτα που περιλαμβάνει  contour powder, bronzer, ρουζ, highlighter, concealer, lip gloss, σκιά, μαύρο μολύβι, μια μίνι μαύρη μάσκαρα, πινέλα για τις σκιές και καθρέπτη.

 

 

 

 

Σε όμορφο packaging και όπως φαντάζομαι με τιμές Maybelline, δύσκολα να αντισταθείς στo…Jet Set.

10 Σχόλια
  1. Kalimera bbgirls!! Tin eida tin palette, kykloforise tin proigoumeni evdomada edo kai egine anarpasti alla kata ti gnomi mou einai poly akrivi (peripou £30) gia Maybelline. Ta xromata einai poly orea an sas aresei to nude look pantos.

  2. Μόνο με αυτά τα χρώματα υπάρχει?
    Μουτςς

  3. @Litsa: Προς το παρόν αυτή, αλλά είμαι σίγουρη έχουμε να περιμένουμε πολλά ακόμα.

  4. @MariaA: Μας έχει συνηθίσει στα 8, 10 και 12ευρώ η Maybelline αλλά δε θα έλεγα ότι είναι πολλά τα 30Ε όταν υπάρχουν παλέτες με δυο σκιές και τη διπλάσια τιμή. Εξ άλλου έχω την εντύπωση ότι αυτή θα είναι η high end σειρά του brand και δεν είναι κακό να υπάρχει και μια τέτοια.

  5. Δε θα ελεγα οχι να δωσω κατι παραπανω για μια τοσο χρηστικη παλετα. Σε ενα ταξιδι δε θα επαιρνα τιποτα αλλο για μακιγιαζ γιατι φαινεται να τα εχει ολα (ενταξει ενα-δυο κραγιονακια ακομα μπορει να τα επαιρνα!). Ανυπομονω να δω μονο αν η αποδοση της ειναι καλη. Κυκλοφορησαν και φωτο απο αλλες δυο παλετες της Gigi, την East Coast Collection (https://www.instagram.com/p/BaR1DzAh5GG) και την West Coast Collection (https://www.instagram.com/p/BaTE_SwBLaz) και απο οτι φαινεται εχουν δωσει μεγαλη βαση σε αυτη τη συλλογη.

  6. @EvaDiama: West Coast ως γνήσιο California girl που είναι…

  7. Kαλημέρααα…χρηστική φαίνεται αλλά ας την δούμε κι από κοντά πρώτα.
    Από τις παλέτες που έγραψε η Εύα εγώ θα ψηφίσω την East Coast Collection εννοείται…χαχαχαχα…

  8. Ακόμα κι αν ξέρουμε ότι θα χρησιμοποιήσουμε δύο από τα προϊόντα δύσκολα αντιστεκόμαστε στις παλέτες. Είναι φετίχ. Αν και βλέπω πολύ γκλίτερ (κάνω λάθος;) και μπορεί να αντισταθώ σθεναρά.

  9. Η παλέτα ωραιότατη, η Maybelline πάντα value for money, αλλά αυτή η Gigi δε μου αρέσει καθόλου, κάτι με χαλάει απίστευτα στο πρόσωπό της και δεν καταλαβαίνω και όλο αυτόν τον χαμό γύρω από το όνομά της (συγχωρέστε με για την γκρίνια, είμαι ακόμη σε mood Δευτέρας).

  10. Ωραία φαίνεται και φυσικά θα την έχουμε κατα νου,φθινόπωρο,ανανέωση,ξέρετε εσείς!😀😀

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.