Mουσικές φθινοπωρινές βραδιές στο Α+D Bar

 

Το μπαρ του ξενοδοχείου Divani Apollon Palace & Thalasso μας ταξιδεύει στην Αθηναϊκή Ριβιέρα και μετά το καλοκαίρι.

Καλή μουσική, όμορφο περιβάλλον, θέα στη θάλασσα. Ένα τρίπτυχο που δύσκολα μπορεί να αφήσει κάποιον ασυγκίνητο.

 

Το A+D Bar του ξενοδοχείου Divani Apollon Palace & Thalasso, συνεχίζει και φέτος τις πετυχημένες live βραδιές από Πέμπτη έως Κυριακή, με το πιάνο να συνοδεύει μελωδικές φωνές που ερμηνεύουν επιτυχίες από το ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο.

 

 

 

 

Οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν μοντέρνα κοκτέιλ και finger food που προτείνει το A+D Bar, το οποίο παραμένει σταθερό στη γαστρονομική του ποιότητα, σε συνδυασμό με τον σύγχρονο χαρακτήρα και το εκλεπτυσμένο design του ξενοδοχείου.

 

 

 

 

Από χαλαρές συναντήσεις στο κλείσιμο της ημέρας μέχρι παρεΐστικες ανταμώσεις με καλή  διάθεση που κρατάει μέχρι αργά, το A+D Bar  αποτελεί ένα ωραίο σημείο συνάντησης σε όσουν ζουν στα νότια της Αθήνας, αλλά και για μας που ζούμε στο κέντρο ή στα Βόρεια και έχουμε πεθυμήσει τη θάλασσα.

 

 

 

Και δεν ξεχνάμε και το Divani Athens Spa & Thalasso Centre. Το 3,500 τ.μ.  κέντρο Spa και θαλασσοθεραπείας αποτελεί το μοναδικό οργανωμένο χώρο στην περιοχή της Αθήνας που προσφέρει εξειδικευμένη  θαλασσοθεραπεία με μια μεγάλη ποικιλία θεραπειών και tailor-made προγραμμάτων βασισμένων στις εξατομικευμένες ανάγκες των πελατών του.

 

 

 

 

 

8 Σχόλια
  1. Γιατί κάθε λίγο και λιγάκι να μας κάνεις να ζηλεύουμε εμείς οι επαρχιώτες; Να διοργανώσουμε ταξιδιωτικά πακέτα παρουσιάσης εκ του σύνεγγυς όσων βλέπουμε κατά καιρούς και ποιος ξέρει, μπορεί και να μη μείνουν στα χαρτιά…

  2. @Amalia: δεν ζηλευετε μόνο οι επαρχιώτες,ζηλευουμε και εμείς που μένουμε στο κλεινόν άστυ,γιατί δεν φαντάζομαι ότι μπορείς εύκολα να επισκεφθείς τέτοιο περιβάλλον και να φας κιόλας…ίσως για ένα-δυο ποτά μόνο

  3. Αργησα (ήταν ένας δύσκολος μήνας) αλλά εδώ είμαι και εγώ! Κατ αρχήν συγχαρητήρια το νέο BB είναι απίθανο!! Δεύτερον έχει τύχει να πάω πέρυσι εκεί με κοριτσοπαρέα και περάσαμε απίθανα! Ευχαριστώ που μου το θύμισες!

  4. @Amalia: Εσένα σε προορίζω για αλλού. Τα είπαμε αυτά τις προάλλες. Εξ άλλου, τι να ζηλέψεις εσύ από το παραπάνω όταν ζεις “μέσα” στη θάλασσα σε ένα από τα ομορφότερα νησιά του Ιονίου; Mάλλον εμείς πρέπει να ζηλεύουμε..

  5. @Μaryl: Σε σκεφτόμουν όταν ανέβηκε το post γιατί ως Νότια (και εσύ και η Stella) θα σας είναι πιο εύκολη η πρόσβαση. Προσιτές είναι οι τιμές, δεν είναι κάτι αστρονομικό. Ε και σε “βλέπω”.. Δεν είσαι και κορίτσι που μένει μέσα στο σπιτι και κοιτάει τους τοίχους… χαχαχαχαχαχα!

  6. @Julia, ήμουν σίγουρη ότι θα μου απαντούσες έτσι. Όμως, το ωραίο φυσικό περιβάλλον αναδεικνύεται και μέσα από το ωραίο τεχνητό περιβάλλον και από αυτό πάσχουμε.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.