Ο Adam Levine το πρόσωπο του αρώματος Y by YSL

Rockstar. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια και ξεκίνησε τη μουσική του σταδιοδρομία, ενώ φοιτούσε στο γυμνάσιο του Brentwood.

 

Ήταν ο lead singer και  συνθέτης ενός συγκροτήματος που αργότερα θα γινόταν οι βραβευμένοι, και διάσημοι: Maroon 5.

 

 

 

 

Perfomer: Εμφανίζεται συχνά στις οθόνες μας, συμμετέχοντας σαν μέντορας στη βραβευμένη με Emmy σειρά του NBC, The Voice. Συμμετείχε επίσης στα Family Guy, 30 Rock και American Horror Story.

 

Παντρεμένος με το πανέμορφο μοντέλο Βehati Prinsloo και πατέρας της μόλις ενός έτους Dusty Rose,  το ζευγάρι ήδη περιμένει το δεύτερο παιδάκι του και οι δυο τους λάμπουν κάθε φορά που κάνουν πέρασμα από το κόκκινο χαλί.

 

 

 

 

 “Είμαι ενθουσιασμένος που συνεργάζομαι με τον οίκο ομορφίας YSL Beauty, μια μάρκα αρκετά ελκυστική για μένα για το ξεχωριστό της ύφος και τις πρωτοποριακές εικόνες της. Ως μουσικός, ταυτίζομαι με το συναισθήμα του πάθους και την έντονη προσωπικότητα του οίκου ομορφιάς YSL beauty. Και το να είμαι μέρος της ιστορίας του Y είναι πολύ συναρπαστικό για μένα – δεν είναι η ιστορία ενός ανθρώπου, αλλά μιας ολόκληρης δημιουργικής γενιάς. Είμαι ενθουσιασμένος για αυτή τη συνεργασία και περιμένω να δω την εξέλιξη της“. Adam Levine

 

 

To Y είναι το νέο αντρικό άρωμα του οίκου και ανήκει στην κατηγορία Fougere. Tα Fougeres είναι μια από τις κυρίαρχες οσφρητικές οικογένειας στα αντρικά αρώματα. Πράσινες και ξυλώδεις νότες, λιβάνι, κεχριμπάρι, κέδρος και στην κορυφή μια πιο απαλή γλυκύτητα με αιθεριο έλαιο γερανιού. Μια οσφρητική δημιουργία του διάσημου αρωματοποιού Dominique Ropion.

 

 

 

 

Ένα ωραίο δώρο για να μπει στη λίστα για κάποιον αγαπημένο τώρα που σιγά- σιγά πλησιάζουν οι γιορτές. Εκτός αν ο αγαπημένος ακούει στο όνομα Δημήτρης οπότε το σιγά -σιγά, πρέπει να γίνει γρήγορα- γρήγορα γιατί η 26η Οκτωβρίου είναι just around the corner.

 

 

Μια που μου το θύμισε η Maryl….

 

 

 

 

 

8 Σχόλια
  1. Μμμμμμ, πολύ ελκυστικό άρωμα. Μου αρέσει πολύ η δωρικότητα του μπουκαλιού που διαταράσσεται από μία Υ λεπίδα.

  2. Ωραία επιλογή ο Adam Levine,μου άρεσε πολύ από τοτε που είχα κολλήσει με ενα τραγούδι του το one more night..Το άρωμα εφόσον φερει τη σφραγίδα του YSL δεν περιμένω να είναι κάτι λιγότερο από υπέροχο!

  3. Και είμαστε σε φάση αναζήτησης νέου αρώματος.
    Μουτςς

  4. To L’ Homme του YSL είναι το αγαπημένο άρωμα του αγαπημένου, οπότε φαντάζομαι θα του αρέσει και αυτό.. Μπαίνει σε λίστα για Χριστούγεννα.

  5. @Amalia: Με το σχόλιό σου, ανέβηκε μια κλάση ακόμα το άρωμα.

  6. @Maryl: Ναι, ναι και εμένα μου άρεσε πολύ! Και μια που μου το θύμησες το ανέβασα κιόλας- είχαμε και καιρό να ανεβάσουμε τραγούδι- και σου το αφιερώνω παραπάνω!

  7. …πόσο απλό,λιτό κι απέριττο το μπουκάλι!!
    Οι ξυλώδεις νότες, το λιβάνι, το κεχριμπάρι κι ο κέδρος νομίζω πως καθιστούν το άρωμα άκρως αρρενωπό.

  8. @Julia: σου αφήνω και εδώ το σαγαπω μου και ένα ευχαριστώ!!! 💝

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.