6 αγαπημένα lip balms (και το Lanolips στα Sephora!)

View Gallery
6 Photos
6 αγαπημένα lip balms (και το Lanolips στα Sephora!)
Caudalie French Kiss

Το new entry! Το αγαπήσαμε την Άνοιξη που κυκλοφόρησε για το υπέροχο packaging και τη φυσική του φόρμουλα. Σε 3 αποχρώσεις

6 αγαπημένα lip balms (και το Lanolips στα Sephora!)
Liposan Lip Balm Repair & Beauty

To all time classic. Ίσως το πρώτο που αγοράσαμε όταν η μαμά δεν μας άφηνε ακόμα να αγοράσουμε κραγιόν. Εσείς πόσα έχετε;

6 αγαπημένα lip balms (και το Lanolips στα Sephora!)
Maybelline Baby Lips

Το χαριτωμένο Θυμάμαι τι είχε γίνει όταν είχε πρωτοκυκλοφορήσει. Ακόμα γίνεται. Best seller της μάρκας.

6 αγαπημένα lip balms (και το Lanolips στα Sephora!)
Clinique Chubby Stick Intense

To 2 σε 1 Το λες και απαλό κραγιόν, το λες και balm είναι πολύ ενυδατικό κάνει διπλή δουλειά.

6 αγαπημένα lip balms (και το Lanolips στα Sephora!)
Τhe-Βody Shop Vitamin E-spf15

To multi tasking Και ΒιταμίνηΕ και SPF 15 και με φυσική φόρμουλα και με κόστος 5Ε είναι κελεπούρι.

6 αγαπημένα lip balms (και το Lanolips στα Sephora!)
Glam Glow Poutmud

To βαρύ πυροβολικό. Αυτό δεν είναι lip balm είναι ένα βήμα παραπάνω. Εντατική απολέπιση για τα χείλη που επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε. Θα το βρείτε στα Sephora.

 

Στη χθεσινή παρουσίαση των Sephora για τα καλούδια που μας περιμένουν πάλι φέτος τα Χριστούγεννα (θα τα δούμε σύντομα) είχα μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με ένα Sephora girl.

 

Ήμουν μαζί της στο stand της Lanolips. Για όσες δεν γνωρίζετε πρόκειται για μια μάρκα που θα βρίσκουμε πλέον και στα Sephora η οποία βασίζεται (όπως είναι και το όνομά της) στη λανολίνη και που στο portfolio της έχει προϊόντα προσώπου, σώματος και χεριών. Το μεγάλο hype βέβαια έχει δημιουργηθεί με το Lanolips που βλέπετε παρακάτω ένα σούπερ ενυδατικό και «θαυματουργό» lip balm που έχει σαρώσει τα beauty awards στα sites του εξωτερικού.

 

 

 

 

 

 

Η συζήτησή μας λοιπόν, ξεκίνησε γιατί και οι δυο συμφωνήσαμε ότι – δυστυχώς- τα χείλη μας πολλές φορές τα παραμελούμε. Βάζουμε κρέμες ημέρας, νύχτας, ματιών serums, και exfoliating creams και μας διαφεύγει ότι το σημείο του προσώπου που τελικά “κουράζεται” πιο πολύ κατά τη διάρκεια της μέρας και έχει απόλυτη ανάγκη από καθημερινή ενυδάτωση και έξτρα περιποίηση είναι τα χείλη.

 

Πόσο μάλλον αυτή την εποχή. Και το λέω αυτό, γιατί όλες γνωρίζουμε ότι τα τελευταία χρόνια το απόλυτο make up item είναι το κραγιόν. Και μάλιστα κραγιόν σε dark και έντονες αποχρώσεις για να μη μιλήσω για τα liquid κραγιόν- μεταξύ μας είμαστε- και το καλύτερο της αγοράς, όσο να είναι τα ξηραίνει τα χείλη.

 

Και ενώ θυμόμαστε το κραγιόν, δυστυχώς τις περισσότερες φορές ξεχνάμε το lip balm εκτός και αν φτάσουμε στο αμήν και νιώσουμε ξηρά και σκασμένα τα χείλη μας.

 

Το θέμα όμως είναι να μη φτάσουμε στο αμήν. Να προλάβουμε, παρά να τρέχουμε να διορθώσουμε. Το lip balm είναι ένα must προιόν αν θέλουμε να έχουμε όμορφα ζουμερά χείλη, αλλά και για να τα προετοιμάσουμε για την τέλεια εφαρμογή του σκούρου κραγιόν μας.

 

Και έτσι χθες το βράδυ έκανα το τεστ. Μετά τον καθαρισμό και την κρέμα μου, άπλωσα το Lanolips. Διαφορετικά τα χείλη μου σήμερα το πρωί.  Πιο απαλά, πιο μαλακά, ακόμα και το χρώμα τους μου φάνηκε πιο ζωηρό.

 

Δείτε στο Gallery άλλα 6 αγαπημένα μου lip bamls και πείτε μου και εσείς το δικό σας.

 

 

15 Σχόλια
  1. Το lip balm της Caudalie είναι υπέροχο! Ζουμερό, υπέροχο χρώμα και καταπληκτική γευση που δεν σε κάνει να νιώθεις ότι τρώς όλη τη χημικούρα του κόσμου. Μόνο λίγο σκληρό, θα το ήθελα ελάχιστα πιο μαλακό.

  2. Έχω μανία με τα lip balm!! Με την πρώτη επίσκεψη στα Sephora θα δοκιμάσω το lanolips!!
    Γνώριζα γενικα για την χρήση της λανολινης οτι ειναι εξαιρετικά ενυδατική ,κυρίως κατα
    την περίοδο της εγκυμοσύνης τόσο στην περιοχή της κοιλιάς αλλα και για το στήθος.
    Γνωριζω ακομα οτι υπάρχει φυτική και ζωική λανολινη,την μόνη διαφορά τους ειναι οτι η ζωική
    προέρχεται απο τους αδένες των ζώων που παράγουν μαλλί ,κυρίως πρόβατα( Merinos! Οπως τα αγαπημένα
    πουλοβερακια)Τωρα κάνω ενα συνειρμό ,οπως το bio oil και αυτο η βασική του ουσία δεν προέρχεται
    απο τους αδένες της πάπιας!!
    Φιλια

  3. @beautyblog Το απλώνω με το δάχτυλο, αν και μάλλον το πινελάκι είναι πιο σωστό.

  4. @Stella: Δεν υπάρχει σωστό και λάθος, υπάρχει αυτό που μας βολεύει. Απλά ρώτησα μήπως αν το απλώσεις με πινέλο “ζεσταίνεται” και μαλακώνει κάπως

  5. @Julia Αυτο εννούσα κι εγω σωστό. Με το πινελάκι γίνεται καλύτερο άπλωμα σε σχεση με το δάχτυλο.

  6. H Clarins εβγαζε 1 καταπληκτικο με αρωμα εσπεριδοειδη αλλα το σταματησε, αλλαξε κ συσκευασια κ πολυ στενοχωρηθηκα…. Εγω παλι παντα αναζητω lip balm αλλα σε σωληναριο , δεν μπορω το χερι…

  7. Δύο είναι τα αγαπημένα μου που δεν τα αλλάζω με τίποτα,το ένα είναι το a new lip plumping conditioner by AVON το οποίο απλά δεν υπάρχει και μεταμορφώνει τα χείλη (έχω εθισμό με αυτό σε σημείο που μπορεί να μη βάλω κραγιόν αλλά το lip conditioner μου θα το βάλω οπωσδήποτε) και το δεύτερο είναι το Αloe Vera Moisturizing lip care by LR το οποίο το φοράω στη μικρή μου κόρη-τόσο αγνό και καλό!

  8. Αν και είμαι κορίτσι του Liposan θα το δοκιμάσω.
    Μουτςς

  9. @Maryl: Πολύ ενδιαφέρον ακούγεται αυτό της Avon…

  10. Κι εγώ τα παραμελώ τα χείλη μου και μετά έχω το θράσσος να γκρινιάζω όταν δεν απλώνεται σωστά το κραγιόν. Πάντως με τα maybelline τα έχουμε βρει… Μαλακώνουν τα χείλη χωρίς να είναι ιδιαίτερα λιπαρά.

  11. @Elsa Terzopoulou:Ανάφερες Clarins και για κάποιο λόγο έκανα συνειρμό με Catrice. Και η Catrice έχει ένα ενδιαφέρον lip balm σε μορφή lipstick, το Volumizing Lip Balm. Check it out!

  12. Δεν αποχωρίζομαι ποτέ το lip balm! Έχω χάσει το λογαριασμό του πόσα διαφορετικά lip balms έχω δοκιμάσει γιατί αλλάζω συνεχώς, αλλά πάντα, μα πάντα υπάρχει ένα στην τσάντα μου και στο κομοδίνο μου!

  13. Δεν μπορώ χωρίς lipbalm.Τα αγαπημένα μου είναι το βιολογικό της APIVITA , η βανίλια της freshline καθώς και το μέλι της ίδιας εταιρείας για θρέψη και ενυδάτωση.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.