15 χρόνια Starbucks με δωρεάν καφέ για όλους!

 

Για δύο μέρες στις 24 και στις 25 Οκτωβρίου η αλυσίδα καφέ Starbucks θα γιορτάσει τα 15α γενέθλιά της με καλεσμένους όλους εμάς και με σκέψη στραμμένη στα Παιδικά Χωριά SOS.

 

Την Τρίτη 24 Οκτωβρίου η 15η επέτειος θα γιορταστεί μέσα από μια σειρά δοκιμών καφέ που θα διεξαχθούν στα καταστήματα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, αλλά και με διάφορες μικρές εκπλήξεις και στις 5 το απόγευμα το εορταστικό κλίμα θα κορυφωθεί με την γενέθλια τούρτα και το παραδοσιακό σβήσιμο των κεριών. Happy Birthday Starbucks!

 

 

 

 

Παράλληλα, την ίδια μέρα  τα Starbucks γιορτάζουν τη σχέση τους με τα Παιδικά Χωριά SOS, που ουσιαστικά ξεκίνησε από την πρώτη ημέρα λειτουργίας τους στην Ελλάδα και συνεχίζει με την ίδια αφοσίωση μέχρι και σήμερα- με μια συμβολική πρωτοβουλία. Όλα τα έσοδα  της ημέρας (24ης Οκτωβρίου) του πρώτου καταστήματος Starbucks, στην Κοραή, θα διατεθούν για τη στήριξη και ενίσχυση του έργου των Παιδικών Χωριών SOS.

 

 

 

 

Την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου όλες/ οι  εσείς οι coffee lovers, θα έχετε τη δυνατότητα να ξεκινήσετε, να συνεχίσετε ή να ολοκληρώσετε τη μέρα σας με καφέ κερασμένο από τα Starbucks. Ιt’s a free coffee day!

 

Πιο συγκεκριμένα, την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου, ένας καφές* της επιλογής σας από Espresso, Americano ή Cappuccino, θα σας περιμένει στα καταστήματα όλη την ημέρα.

 

 

 

 

Η Starbucks το κάνει αυτό σαν ένα μικρό ευχαριστώ για την αγάπη και προτίμησή σας όλα αυτά τα 15  χρόνια.

 

 

 

*Σημείωση: Το Κέρασμα αφορά σε Espresso μονό ή διπλό, ζεστό ή κρύο Americano, ζεστό Cappuccino και αντιστοιχεί 1 καφές μεγέθους tall σε κάθε πελάτη

 

 

7 Σχόλια
  1. Γευστικοι και αγαπημενοι καφεδες ειδικα η Χριστουγενιατικη εκδοση τους

  2. Η γευση των καφεδων τους είναι απίθανη..νομίζω ο γαλλικός τους με γεύση βανιλια η καραμελα είναι ο καλύτερος που εχω δοκιμάσει!!!

  3. Επαναλαμβανόμαστε, αλλά η επανάληψη είναι μήτηρ μαθήσεως. Είναι εξαιρετική οποιαδήποτε φιλανθρωπική προσφορά μεγάλων εταιρειών. Μπράβο τους.

  4. Σε παλαιότερο post για Starbucks, η Ελευθερία ξέροντας ότι δεν πίνω καφέ, μου είχε προτείνει να δοκιμασω το Chai Tea Latte. Είχε δίκιο. Είναι πολύ γευστικό!

  5. @Maryl: Βανίλια και καραμέλα οι δυο αγαπημένες μου γεύσεις! Ακόμα και στα παγωτά!

  6. @Amailia: Το γεγονός της προσφοράς τους περισσότερο ακόμα και από το κέρασμα του καφέ σε όλους, είναι ο λόγος που ανάβασα αυτό το post.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.