Zara Shoes: Fall Collection 2017

View Gallery
16 Photos
Zara Shoes: Fall Collection 2017
Zara.

Δερμάτινο μποτάκι με τακούνι και πέρλες 69,95Ε

Zara Shoes: Fall Collection 2017
Zara.

Εμπριμέ μποτάκι με λεπτό τακούνι και λεπτομέρεια με σούρα Τιμή 45,95Ε

Zara Shoes: Fall Collection 2017
Zara

Slipper με συνθετική γούνα 29, 95

Zara Shoes: Fall Collection 2017
Zara.

Ισιο μποτάκι κάλτσα με τρουκς Τιμή 69,95Ε

Zara Shoes: Fall Collection 2017
Zara.

Μπότα ιππασίας με αγκράφα 49,95Ε

Zara Shoes: Fall Collection 2017
Zara.

Μποτίνι κάλτσα με διακόσμηση 75,95Ε

Zara Shoes: Fall Collection 2017
Zara.

Derby Flatform ντουμπλ φας Τιμή 29,95Ε

Zara Shoes: Fall Collection 2017
Zara

Over the knee ελαστική μπότα με ασημένιο τακούνι Τιμή 59,95

Zara Shoes: Fall Collection 2017
Zara.

Δετή γόβα Τιμή 49,95Ε

Zara Shoes: Fall Collection 2017
Zara

Εμπριμέ μποτάκι Τιμή 65,95Ε

Zara Shoes: Fall Collection 2017
Zara

Σουρωτή δερμάτινη μπότα Τιμή 109,95

Zara Shoes: Fall Collection 2017
Zara

Υφασμάτινη εμπριμέ μπότα 69.95Ε

Zara Shoes: Fall Collection 2017
Zara

Δερμάτινο Μποτίνι με λεπτομέρεια πέρλες Τιμή 69,95E

Zara Shoes: Fall Collection 2017
Ζara.

Over the knee μπότα με kitten hill Τιμή 49,95

Zara Shoes: Fall Collection 2017
Ζara.

Μποτάκι με τακούνι και τούλι με πέρλες Τιμή 49,95Ε

Zara Shoes: Fall Collection 2017
Ζara

Δερμάτινη Γόβα Τιμή 49,95

 

 

Παπούτσια! Kitten hills, ankle boots, over the knee boots, biker μποτάκια, μπότες- κάλτσες ψηλοτάκουνα με twist και  floral σχέδια  είναι κάποιες από τις  προτάσεις του πολυκαταστήματος Zara,  για το Φθινόπωρο.

 

Aυτό το post δεν είναι για πολλά λόγια. Είναι για “χάζι” στη Gallery παραπάνω. Δεν έχω καλύτερο από χάζι και “net shopping” κατά το “window shopping”. Πόσο μάλλον όταν αυτό περιλαμβάνει παπούτσια.

 

Διαφωνεί κάποια;

 

 

 

(που λέτε, είχα ένα απίθανο ζευγάρι μπότες με απλικέ κεντημένα λουλούδια, αγορασμένες σε μια εντελώς άσχετη μπουτίκ στη Finchley  Road του Λονδίνου- σε κάτι τέτοιες περιοχές μπορείς να βρεις απίστευτα «διαμαντάκια» που δεν υπάρχουν στις High Streets.

 

Τις είχα αγοράσει πριν περίπου 6 χρόνια, τις κράτησα 3, τις φόρεσα 4, 5 φορές  και πριν από 3 χρόνια σε μια ξεκαθάριση ρούχων παύλα παπουτσιών, μου φάνηκαν dated και τις πέταξα. Bλέπετε δεν υπήρχε τότε το mygoodcloset τουλάχιστον να τις πούλαγα. Anyway.

 

Το Σάββατο το βράδυ σε birthday party έκλαιγα πάνω στον ώμο της Geo λέγοντάς της την ιστορία με tagline “αχ οι μπότες μου, οι μποτούλες μου, γιατί τις πέταξα και φέτος είναι the ultimate trend?» Καλά δεν έκλαιγα κιόλας, αλλά καταλάβατε.)

 

 

Ηθικό Δίδαγμα- δώστε προσοχή!  Πετάμε (ή ακόμα καλύτερα πουλάμε) πράγματα που έχουμε βαρεθεί και που μπορούμε εύκολα να αντικαταστήσουμε γιατί είναι all time classic και δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα και τα βρίσκουμε και παντού – πχ ένα ζευγάρι μαύρα μποτάκια, ένα blazer, ένα λευκό πουκάμισο, το περσινό denim παντελόνι, ένα απλό μαύρο ολόμαλλο πουλόβερ,  κλπ κλπ, αλλά, ΔΕΝ ΠΕΤΑΜΕ ΠΟΤΕ, τα unusual items της ντουλάπας μας. )

 

Αυτά.

 

18 Σχόλια
  1. @LYDIA: Ε,μα άδικο έχω; Πάει τώρα, πάνε οι μποτούλες μου… Στο μεταξύ δεν θυμάμαι.. “έκλαψα” και πάνω στον δικό σου ώμο το Σάββατο στο πάρτι;

  2. @Τζουλια ποσο δίκιο εχεις!!! Αχ Βαχ ¨εχω κλάψει και εγω πολλα ρουχαλάκια!!! Απο τότε πολυ δύσκολα
    θα πετάξω κάτι! Αλλα στο τέλος δεν θα χωράει τίποτα ,η θα χρειαστώ νέα μεγαλητερη ντουλάπα η θα φύγω εγω!!(εννοηται οταν χρειάζεται να πάω κάπου δεν βρίσκω κάτι που να ταιριάζει η να μου αρεσει)Παντα θα λείπει κάτι!!!
    Κάποιες φορές για να μην πετάξω κάποια κομμάτια τα πάω στο εξοχικό μου ,πιστεύοντας έτσι οτι θα τα σώσω.
    Αν σου πω τωρα οτι τα παπούτσια του Zara που διάλεξες μου άρεσαν όλα θα με πιστέψεις!! Χαχαχα

  3. Αχ, αυτος ο Ζαρας μας εχει καταστρεψει! Δεν ξερω τι να πρωτοδιαλεξω οταν μπαινω στο καταστημα αλλα και στο site. Εντωμεταξυ πετυχαινεις και κατι προσφορες που δε μπορεις να τις αγνοησεις. Πηρα για παραδειγμα με 20€, κατι λουστρινι μποτινια που πανε με τα παντα και τα εχω τοσο κατευχαριστηθει! (https://www.zara.com/gr/en/high-heel-faux-patent-ankle-boots-p15100201.html?v1=4625511&v2=977506). Συμφωνω απολυτα με τα ιδιαιτερα κομματια της γκαρνταρομπας μας, αξιζει να τα κραταμε γιατι η μοδα ανακυκλωνεται!

  4. Παπούτσια.. Ποτέ δεν είναι αρκετά! Μου άρεσαν τα περισσότερα από αυτά (ειδικά τα μποτάκια). Φέτος λέω να βάλω στη ζωή μου τα Oxfords, τα βρίσκω αρκετά κομψά (συνδυασμένα πάντα με το κατάλληλο outfit). Επίσης, καλή μου Ju, ΠΟΤΕ δεν πετάμε τίποτα. ΠΟΤΕ. Ανήκω σε αυτό το “κίνημα”. Τις προάλλες καθάριζα τα πατάρια της ντουλάπας και κατέβασα τα Levi’s jeans του Γυμνασίου, σχεδόν καινούρια. Τι κρίμα που δε χωράω, αλλά έχουν περάσει κοντά 15 χρόνια από τότε.
    Καλησπέρα και καλή εβδομάδα!

  5. @@SofiaT: Ευχαριστω αγαπημενη που μου θύμισες το Ηθικό Δίδαγμα Νο 2: “Όσα περισσότερα ρούχα υπάρχουν στη ντουλάπα μας, τόςο περισσότερο δεν ξέρουμε τι να βαλουμε!”
    Για τα παπούτσια Ζara που σου άρεσαν όλα, δεν μου φαίνεται περίεργο. Διότι όταν διάλεγα ποια να ανεβαςω, στο μυαλο μου είχα τα fashion forward bb girls.. You know what I mean? 💜💜💜

  6. @Eva Diama: Απίθανα τα μποτάκια Εύα! Μου αρεσει πολυ που το σχέδιο αφήνει ακάλυπτο τον αστράγαλο. Παντα αυτό το σχέδιο κολακεύει και μακραίνει το πόδι!

  7. Γεια σας. Ειμαι και εγω απο αυτες που δεν πετανε τιποτα και που σε λιγο θα εχουν χωρο ολα τα πραγματα και θα πρεπει να φυγω εγω. Κρατω μεχρι και τα σμειωματα που μου εστελναν απο τον παιδικο σταθμο των παιδιων 23 χρονια πριν. Βεβαια εχω γλυτωσει το κλαμμα ,,κατι ειναι και αυτο .Καλη εβδομαδα

  8. Όταν αποφασίσω να χαρίσω ή να πετάξω παπούτσια δεν είμαι πολύ σταθερή.Άλλοτε τα πετάω ή τα χαρίζω σκεφτόμενη εκατό ώρες και άλλοτε χωρίς δεύτερη σκέψη.Μέχρι τώρα δεν το έχω μετανοιώσει αλλά στο μέλλον μπορεί,όλα είναι πιθανά.Γενικά,είμαι πολύ δύσκολη στα παπούτσια,αν τα θεωρώ dated,όπως λέει και η Τζούλια,δεν τα βάζω με τίποτα.Προτιμώ να φοράω το ίδιο ζευγάρι κάθε μέρα. Οι μαύρες over the knee είναι η αδυναμία μου

  9. @Sheena: Ασε γιατι υπάρχουν και χειρότερα απο μενα.. Enters η μαμά μου… Έκανε δώρο ενα απίθανο αφόρετο ζευγάρι σανδάλια με πέτρες που μόλις είχε αγοραςει σε ταξιδι στο ΛΟΝδινο. Το μετάνιωσε βέβαια αλλα η ερώτηση είναι άλλη: “γιατι τα χάρισε;;;”

    ( ποτε δεν ξερεις με το τζιν.. Θυμίσου την Miranda στο SATC που φόρεσε το 20 ετων τζιν της και πήγε κουνάμεμη στο club…)

  10. @Ράνια: Εμενα να δεις με τα ενθύμια.. Και εχω κανει σαν τα μούτρα μου και τον κύριο Ρωμανο που κρατάει οτι χαρτάκι υπάρχει και φυσικα μου λεει “μα ειναι ενθύμιο μαμα!”

  11. @Marianna: Ταιριαζουμε σε ολα όσα εγραψες!!💜

  12. Ψηφίζω τις overtheknee boots και τα biker boots!!
    Επίσης, δεν δένομαι συναισθηματικά με αντικείμενα,ρούχα κλπ…πετάω,χαρίζω ή πουλάω εύκολα….και μιας κι είπα πουλάω ,για πηγαίνετε μια βόλτα από το mygoodcloset…έχω βάλει ένα καρουδάκι BURBERRY puffer coat για πώληση…ίσως ενδιαφέρει κάποια από σας…

  13. @Celia: Α, φυσικά! Να το δούμε να το δούμε το Burberry puffer coat! Καλές πωλήσεις!

  14. @Julia: Χαχαχαχα, εννοείται πως στο πίσω μέρος του μυαλού μου τη Miranda με το skinny jeans της έχω! Και αυτή η σκέψη με αποτρέπει! Αλλά επειδή η μόδα κάνει κύκλους, κάτι που τώρα μας φαίνεται out of fashion μπορεί σε μερικά χρόνια να είναι πάλι in. Θα ξεχάσω εγώ που η μαμά μου ήταν παιδί των λουλουδιών στην εφηβεία της και πέταξε τα πάντα όλα, ρούχα, tops, παντελόνια καμπάνα, πλατφόρμες κτλ και αυτά μετά από μερικά χρόνια έκαναν δυναμικό comeback?
    Υ.Γ. Αχ αυτές οι μαμάδες!

  15. Πρέπει να το έχω αναφέρει πάλι ότι σπάνια ψωνίζω παπούτσια από κάποιο άλλο κατάστημα παρά μόνο από τα Zara.. Τα βολεύομαι πολύ, χώρια που έχει ως επί το πλείστον σχέδια που μου αρέσουν πολύ.. Έχω κλαψει κ εγώ πολλές φορές για αντικείμενα που έδωσα κ κατόπιν μετάνιωσα αλλά τι να κάνω.. Αν η ντουλάπα μου είχε φωνή θα με έβριζε καθημερινά τόσο φισκα που την έχω!

  16. Πόσο χαίρομαι που δεν είμαι η μόνη “μαζεύτρα” της παρέας.Εγώ το χω τερματίσει μάλλον επειδή κρατάω και ρούχα που δεν μου κάνουν(και μεταξύ μας χλωμό το κόβω να τα ξαναφορέσω)επειδή έχουν αυτό το παράξενο “κάτι”.
    Μου άρεσε πολύ το μποτάκι με την κάλτσα με τα τρουκς.
    Μουτςς

  17. @όλες:

    Ωραία το μοιράσαμε αυτό το post. Οι μισές εδώ μέσα του πεταματού και οι άλλες μισές μαζώχτρες. Τέλεια!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.