Elizabeth Arden: Red Door ομορφιά, στο Debenhams του Λονδίνου.

 

Είχα αναφέρει στο παρελθόν νομίζω για τις υπηρεσίες περιποίησης που ξεκίνησε να προσφέρει περίπου τέτοια εποχή πέρισυ η Elizabeth Arden σε ένα δικό της ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο πολυκατάστημα Debenhams στην Oxford Street.

 

Συνολικά προσφέρουν περίπου 7 υπηρεσίες περιποίησης – αναζωογόνησης και είναι το μοναδικό μέρος στην Ευρώπη που μπορείς να τις απολαύσεις οπότε την επόμενη φορά που θα βρεθείτε Λονδίνο προτείνω ανεπιφύλακτα να περάσετε μια βόλτα.

 

 

 

 

Οι θεραπείες κυμαίνονται από 15 έως 75 λεπτά και αυτή που προτίμησα, το Oxygen Blast, διαρκεί 15 λεπτά αλλά λόγω μιας ειδικής προσφοράς που συμπεριλάμβανε συμβουλευτική η όλη εμπειρία διήρκησε περίπου 40 λεπτά.

 

 

Το ραντεβού μου ξεκίνησε με μια συμβουλευτική ανάλυση της επιδερμίδας όπου με ειδικό μηχάνημα μετρήθηκε η υφή, η υγρασία, η χρωστική ουσία, η ελαστικότητα και η ακτινοβολία του δέρματος ώστε να προσδιοριστούν καλύτερα τα προϊόντα για τις ανάγκες μου.

 

 

 

 

Μετά από προσεκτικό διπλό καθαρισμό και τόνωση προχωρήσαμε στο Oxygen Beauty Blast όπου ένα high tech gadget περιέβαλε το πρόσωπό μου με μια δροσερή αναζωογονητική ομίχλη εγχυμένη με 16 ιχνοστοιχεία, σταθεροποιημένο οξυγόνο και υαλουρονικό οξύ. Τα αποτελέσματα ήταν άμεσα, ένιωσα το δέρμα μου πιο μαλακό, γεμάτο, έντονα ενυδατωμένο και εμφανώς τονωμένο.

 

 

 

 

Συνεχίσαμε να εφαρμόζουμε τα προϊόντα που επιλέξαμε σύμφωνα με τις ανάγκες μου και ήταν:

 

 

 

 

SuperStep Renewal Booster – ένα primer / booster που από πέρυσι που το πρωτοδοκίμασα το έχω εντάξει στην καθημερινή μου φροντίδα αφού ενισχύει την φυσική άμυνα του δέρματος, την ικανότητα δέρματος να ανανεώνεται καθώς και να ενισχύει τα αποτελέσματα όλων των άλλων προϊόντων περιποίησης της επιδερμίδας που χρησιμοποιούμε.

 

Prevage Anti-Aging serum, ένα πραγματικά αποτελεσματικό προϊόν

 

Prevage moisture lotion, κρέμα ενυδάτωσης κατά της γήρανσης και

 

Ενυδατική ασπίδα Prevage City Smart SPF 50

 

 

 

 

Τελειώσαμε εφαρμόζοντας μακιγιάζ, το compact make up της εταιρείας,  ρουζ και κραγιόν και πραγματικά με ελάχιστη κάλυψη το δέρμα μου φαινόταν λαμπερό και ανανεωμένο. Ένα σπρέι με το Elizabeth Arden Always Red Femme και ήμουν έτοιμη να επιστρέψω στη δουλειά!

 

Η όλη διαδικασία Oxygen Blast διαρκεί περίπου 15 λεπτά αν παραλείψεις το όλο συμβουλευτικό κομμάτι ενώ η τιμή του είναι πολύ προσιτή, κοστίζει £20. Το ιδανικό είναι να το επαναλαμβάνεις κάθε 1 -2 εβδομάδες για τη διατήρηση του δέρματος σε άριστη πραγματικά κατάσταση και επειδή είχαν κάποια ειδική έκπτωση έκλεισα κι ένα Ultimate Arden Facial που πραγματικά περιλαμβάνει τα πάντα και θα το εξαργυρώσω πιο κοντά στα Χριστούγεννα!

 

 

 

 

Τα προϊόντα της Elizabeth Arden στην Ελλάδα τα είχα λίγο παραμελημένα αλλά από τότε που μετακόμισα στο Λονδίνο έχω αλλάξει γνώμη ιδίως με τη σειρά Prevage & το Superstep έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη!

 

Φιλιά από το Λονδίνο,

MariaA

8 Σχόλια
  1. @MariaA: Δεν ξέρω αν είναι οι υπηρεσίες στο Red Door by Elizabeth Arden ή αν έχει βοηθήσει το υγρό κλίμα του Λονδίνου που κάνει θαύματα στην επιδερμίδα (English Rose Complexion) πάντως το σίγουρο είναι ότι ακτινοβολείς Μαράκι! Φιλιά από Αθήνα, που δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα μας φέρει το Φθινόπωρο.

  2. Αχ τυχερούλα! και μόνο που αναπνέεις Λονδρέζικο αέρα φτάνει για να είσαι ανανεωμένη…. Φιλιά!

  3. @Ju & Stella: To kafsaerio einai pou me kanei kai aktinovolo!!! Pantos I alitheia einai oti apo tote pou apofasisa na frontiso pragmatika tin epidermida mou -poly systimatika – me kremes, maskes kai polla step ston katharismo kai enydatosi eida megali diafora. Edo mexri kai to bbboy exi zilepsei kai 2 fores tin evdomada kanoume mazi maskes, arxika mia clay mask gia apolepisi – katharismo kai meta vazoume sheet masks kai kathomaste asorti san fantasmata. Eftixos mia synadelfos eixe paei Korea kai mou efere ena vouno maskes na paizo!
    Aaa episis ksexasa na anafero – oi kapsoules tis Elizabeth Arden einak katapliktikes kai idios oi sxetika kainouries pou exei gia ta matia einai thavmatourges!
    Filia polla apo ena mounto alla zestouli akomi London!!

  4. Kαλημερα Πραγματικα το προσωπο σου ειναι πιο καθαρο απο ποτε με λαμψη και υγεια. Οσο για την Elizabeth Arden την ειχα γνωρισει απο το υπεροχο αρωμα της που ειχα χρησιμοποιησει την δεκαετια του 80. Απο τα προιοντα της εχω χρησιμοποισει τις καψουλες ενυδατωσης και μια κρεμα που βοηθουσε να παραμενει η υγρασια στο δερμα Η οποια συμφωνα με το δελτιο τυπου ηταν ιδανικη για τις αεροσυνοδους που ταξιδευουν συχνα και η ατμοσφαιρα των αεροπλανων ξηραινει την επιδερμιδα τους. Εκτοτε στραφηκα σε αλλες εταιρειες οχι γιατι δεν μου αρεσαν αλλα γιατι ειμαι επιρρεπης σε οτι νεο κυκλοφορει

  5. …λίγο η υγρασία,λίγο το καυσαέριο ,λίγο η ΕΑ λάμπει το δερματάκι 💜👑🙂😄😍
    Η ΕΑ είναι από τα αγαπημένα μου brands στα αρώματα(το έχω αναφέρει πολλές φορές…το red door ,λατρεμένο) Επίσης, πριν πάάάάρα πολλά χρόνια είχα κάνει μια facial περιποίηση και καθαρισμό με ατμό με κρέμες κι έλαια από φλούδα πορτοκαλιού στο The Red Door Salon&Spa (στο παλαιότερο κτήριο της Πέμπτης Λεωφόρου ,στη ΝΥ). Δεν θυμάμαι πόσο κόστισε ακριβώς(ήταν δώρο) αλλά ακόμα θυμάμαι πως με πιλατεύανε μια ώρα και παραπάνω κι ένιωσα σαν star του Hollywood…

  6. @Celia: Πάντως έχει μια δόση αστερόσκονης αυτή η μάρκα έχεις δίκιο.. ίσως έχει να κάνει και με την ιστορία της..

  7. Μακάρι να υπήρχε ανάλογος χώρος της Ε.Α.και εδώ που να παρέχει τέτοιες περιποίησεις με τόσο καλές τιμές, θα ήμουν από τις πρώτες πελάτισσες του! Πιστεύω όμως ότι η Μαρία έχει πολύ όμορφο δέρμα και γιαυτό αναδεικνυονται και οι φροντίδες που του παρέχει.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.