mygoodcloset: Ανανέωσε την ντουλάπα σου και κέρδισε χρήματα!

 

Τι έγινε; Ξεκινήσατε τη διαδικασία κρύβω καλοκαιρινά, βγάζω χειμωνιάτικα ή σας μπέρδεψε και εσάς ο καιρός όπως εμένα και δεν έχετε κάνει τίποτα ακόμα;

 

Φέτος το θεματάκι «καιρός» ήταν περιπετειώδες και πήγε κάπως έτσι: στις 24 Σεπτεμβρίου ημέρα Κυριακή, είχε γύρω στους 30C, κάναμε φυσικά μπάνιο στη θάλασσα και φύγαμε από την παραλία στις 7 το απογευματόβραδο.

 

Την επόμενη εβδομάδα η θερμοκρασία έπεσε γύρω στους 12 βαθμούς και πρωί- πρωί έψαχνα το μακρύ παντελόνι φόρμας της στολής, γιατί πώς να πάει ο κύριος Ρωμανός με σορτς στο σχολείο και να παγώσει; Είχε έρθει η ώρα να βάλω τα σορτς στη ντουλάπα με τα καλοκαιρινά.

 

Περίπου 10 μέρες μετά στις 16 Οκτωβρίου η θερμοκρασία ξανα-ανέβηκε στους 29 βαθμούς και πάλι πρωί -πρωί, έψαχνα το σορτς γιατί πώς να πάει ο κύριος Ρω, στο σχολείο με μακριά φόρμα και σκάσει από τη ζέστη; (και το έχω πει,  αφού τηλεόραση δεν βλέπω, τουλάχιστον να τσεκάρω το meteo από βραδύς και όλο κάτι κάνω και το ξεχνάω.)

 

Πάντως βλέπω τον καιρό σήμερα και καταλαβαίνω ότι τέλειωσαν τα ψέματα και μάλλον αυτό το σβ (μετά τις παρελάσεις) έρχεται η ώρα, αυτή η «Mavri Ora»  (όπως λένε και εκείνο το εξαιρετικό τούνελ κοντά στην Ελευσίνα που κάθε φορά που το περνάω νομίζω θα εμφανιστεί  μέσα από τον βράχο ο Προκρούστης με το ρόπαλο  και θα με πάρει φαλάγγι– αν μη τι άλλο, αυτό το κράτος έχει απίστευτο χιούμορ.)

 

Η Ώρα λοιπόν που γίνεται-η – αλλαγή-των-ρούχων-παπουτσιών-αξεσουάρ-  από καλοκαιρινά-σε-χειμωνιάτικα-αφού- αλλάζει- και- η- σαιζόν. Γκρινιάζω πολύ κάθε φορά γιατί είναι μεγάλη αγγαρεία , ειδικά τα τελευταία χρόνια που ο χρόνος γίνεται όλο και πιο περιορισμένος. Γκρινιάζω μεν, αλλά από την άλλη χαίρομαι δε, που ζω σε μια χώρα με εύκρατο κλίμα και έτσι μπορώ να αλλάζω και να ανανεώνω  την γκαρνταρόμπα μου δυο φορές τον χρόνο και να μη βαριέμαι. Πόσο μάλλον που εδώ και ένα χρόνο έχει μπει στη ζωή μου και το mygoodcloset.

 

 

 

 

 

 

Tο σημερινό ρήμα κλειδί είναι το «ανανεώνω». Εκεί δυστυχώς, κάποιες φορές το χάνω λίγο. Γιατί όταν τα βλέπω στοίβες μπροστά μου τα ρούχα η πρώτη μου σκέψη είναι να τα χαρίσω ή να τα πετάξω όλα. Και είναι πολλές οι φορές που έχω χαρίσει/ πετάξει/ δώσει σε φιλανθρωπίες… τσάντες με ρούχα.. όχι κανονικές τσάντες… τσάντες σκουπιδιών ξέχειλες μέχρι επάνω…

 

Λοιπόν, σας το είπα και πέρυσι τέτοια εποχή και θα σας το ξαναπώ και φέτος.  Τώρα έχουμε το mygoodcloset! Πάψτε λοιπόν  να πετάτε ρούχα, παπούτσια, τσάντες, αξεσουάρ που εσείς  τα έχετε βαρεθεί, αλλά για μια άλλη κοπέλα θα είναι λουκούμι.  Πρέπει να καταλάβουμε ότι  η ντουλάπα μας είναι χρυσωρυχείο. Μπορούμε να βγάλουμε χρήματα από την ντουλάπα μας. Αρκεί το ρούχο που έχουμε βαρεθεί να είναι σε καλή κατάσταση και δεν χρειάζεται σχεδόν τίποτα άλλο.

 

Κάποιες από εσάς το έχετε ήδη κάνει και μπράβο σας. (υπέροχο το Burberry puffer coat Celia..) Όσες ακόμα το σκέφτεστε για διάφορους λόγους,  πχ ασφάλεια,  να σας πω ότι είναι αλλιώς να στέλνετε  τα ρούχα σας στο εξωτερικό και με διάφορες κουραστικές διαδικασίες και χωρίς να είσαστε και σίγουρες που και πως τελικά θα φτάσουν στον προορισμό τους και αλλιώς να τα στέλνετε εντός Ελλάδας αφού όπως έχω ξαναγράψει το mygoodcloset είναι  ένα εξαιρετικό Ελληνικό site εμπιστοσύνης, που όμως έχει ακόμα μεγαλύτερο traffic στο εξωτερικό.

 

Και αυτό συμβαίνει γιατί καλώς ή κακώς σε χώρες του εξωτερικού οι γυναίκες είναι πιο εξοικειωμένες με αυτή την έξυπνη διαδικασία: δίνεις  ρούχα ή παπούτσια σε καλή κατάσταση, μόλις πουληθούν παίρνεις cash τα χρήματά σου και μετά μπορείς να ανανεώσεις και την γκαρνταρόμπα σου.

 

Μη διστάζετε λοιπόν. Εξ άλλου θα κάνω εγώ την αρχή. Το σβ που μας πέρασε έκανα με ηρεμία μια πρώτη ξεκαθάριση. Αυτά που θα δείτε παρακάτω, πλέον θα τα βρείτε και στο mygoodcloset.

 

Αυτό το DKNY παλτό το είχα αγοράσει σε ένα ταξίδι μου στη Νέα Υόρκη στο Bloomingdales γιατί μου άρεσε πολύ το ότι  ήταν ολόμαλλο και ζεστό, με μεγάλες μπροστινές τσέπες και με twist το εξωτερικό του ύφασμα, ένα ημι-γυαλιστερό polyester που δεν αφήνει τη βροχή να το κάνει μούσκεμα.

 

 

 

 

 

Στο μεταξύ κοιτάζοντας τις τσέπες (άλλο χρυσωρυχείο αυτές, τις προάλλες βρήκε ξεχασμένα 10Ε ο Ρωμανός σε ένα τζιν παντελόνι και δε σας λέω τα χαράς ευαγγέλια ..) βρήκα και ένα one day travel card εισιτήριο από London tube με ημερομηνία Μάρτιος 2009 (πάλι θα γύρναγα όλη μέρα για shopping).  Άρα, ήμουν στο Λονδίνο την τελευταία φορά που το έβαλα αυτό το παλτό  και από τότε το είχε φάει το μαύρο σκοτάδι της ντουλάπας με τα overcoats.

 

 

 

 

Nike, πουπουλένιο αμάνικο αδιάβροχο, ιδανικό για weekend εξορμήσεις και τέλειο αν κάνετε winter sports. Είτε κάνετε σκι, είτε snowboard, είτε trekking, είτε τέλος πάντων κάνετε αυτό που κάνω εγώ, δηλαδή  όταν κάνουν οι άλλοι χειμερινές αθλοπαιδιές, τους περιμένω πίνοντας γκλούβάιν, πάντως  θα σας βγάλει ασπροπρόσωπες.

 

 

 

 

 

Αυτό  το biker jacket Carrie Hoxton London, έχει μεγάλη ιστορία και είναι εντελώς α-φό-ρε-το. Ούτε μια φορά δεν έχει βγει έξω από την ντουλάπα μου. Ήταν από τα ψώνια που για άνευ ιδιαίτερο λόγο τα μετανιώνεις  με το που απομακρύνεσαι από το ταμείο. Στο ταξίδι μου στο Λονδίνο τον Φεβρουάριο, κάναμε μια βόλτα με τη Βίκυ και στο Camden Lock. Όσες έχει τύχει να βρεθείτε σε αυτή την αγορά, ίσως ξέρετε ότι εκεί βρίσκεις genuine leather wear σε πιο προσιτές τιμές. Μου είχε κολλήσει λοιπόν να αγοράσω ένα μαύρο biker jacket. Την πήγανα από δω τη Βίκυ την έφερνα από κει, στο ένα μαγαζί μπαίναμε στο άλλο βγαίναμε, πρέπει να δοκίμασα καμιά εικοσαριά biker jackets, τελικά βαρέθηκα και εγώ και εκείνη και πήρα αυτό που βλέπετε. 100% γνήσιο δέρμα όπως όλα τα Carrie Hoxton,  και απίθανο biker σχέδιο.  Γιατί δεν το θέλω; Τι να σας πω.. άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου.

 

 

 

 

 

Και τώρα σας έχω μια μικρή έκπληξη. Είμαι σε πολύ generous mood και θέλω να σας κάνω δώρο ένα από αυτά που βλέπετε παραπάνω. Και σκέφτομαι να σας κάνω αυτό το οποίο μου στοίχισε περισσότερα χρήματα και το οποίο φυσικά ήταν το DKNY παλτό. Το μέγεθος είναι Large γιατί μου αρέσουν πλούσια τα παλτό μου, είναι μαύρο, είναι ολόμαλλο, είναι all time classic αλλά έχει και το twist του, νομίζω θα το κατά ευχαριστηθείτε φέτος το χειμώνα.

 

Σχολιάστε από κάτω, αλλά πρέπει να σας πω ότι είτε τα σχόλια είναι 10, είτε 110- όλες θα μπείτε σε κλήρωση, για να μη νομίζετε ότι αγαπώ κάποια περισσότερο από κάποια άλλη. Όποιο δάκτυλο να κόψεις το ίδιο θα πονέσει.

 

Σύντομα όπως πάντα, θα ανακοινώσουμε την νικήτρια.

 

Καλό μας χειμώνα bb girls! (ε, τώρα ελπίζω να μου επιτρέπετε να δώσω αυτή την ευχή, εσείς τα summer girls..)

 

Ξαναμπαίνω σε αυτό το post για να σας πω ότι η κλήρωση έγινε και τυχερή αναδείχτηκε η….

NATASHA! (nchrysoula)

 

Congrats bb girl! Να το χαρείς το bb παλτό DKNY και αν μπορείς στείλε μας και μια φωτογραφία να σε καμαρώσουμε!

 

108 Σχόλια
  1. Καλή μας επιτυχία λοιπόν! Το παλτό ειναι πανέμορφο! Μακάρι να σταθώ τυχερή!!!

  2. Θέλω κι εγώ κάποιον να μου ανανεώσει την ντουλάπα μου!!! Δε μου αρέσει τπτ!!!! Καλή μας επιτυχία!!!

  3. Συγχαρητήρια στο τυχερό μας bbgirl.
    Μουτςς

  4. Νομίζω ότι το DKNY παλτό ξεχωρίζει! Ευχαριστούμε πάρα πολύ!

  5. Να το χαρεί η NATASHA.
    @Julia, νομίζω ότι αν γράφεις τα κείμενα για το mygoodcloset δεν θα προλαβαίνουν τα προϊόντα και θα φεύγουν αμέσως για το νέο ιδιοκτήτη!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.