my good closet: Μπότες. Το απόλυτο hot item for now!

 

 

 

Πριν από καμιά δεκαετία, αγόρασα ένα ζευγάρι dusty pink μπότες στο Miss Selfridge (πριν το millennial pink, γίνει το millennial pink)

 

Τις μπότες αυτές πρέπει να τις έχω φορέσει maximum 5 φορές σε αυτή τη δεκαετία. Ε, δεν είναι και το πιο εύκολο item της γκαρνταρόμπας μου- κοτσάρω ένα ζευγάρι ροζ μπότες και κάνω τα ψώνια μου. Παρόλα αυτά, δεν τις πέταξα. Κάθε φθινόπωρο τις έβγαζα από το κουτί  κάθε Άνοιξη τις ξαναέβαζα στο κουτί, πρέπει να έχω να τις φορέσω 7-8 χρόνια αλλά πάντως δεν τις πέταξα. Τις αγαπούσα και τις ήθελα και ας μην τις φόραγα.

 

Και thank God for that! Γιατί φέτος κυρίες μου οι μπότες κάνουν το μεγάλο comeback. Και μετά από αυτό που έπαθα και σας μίλησα τις προάλλες (που πέταξα δηλαδή τις μπότες μου με το floral σχέδιο) τώρα έχω βγάλει πάνω -πάνω όλες μου τις μπότες και δεν νομίζω να φορέσω κάτι άλλο το χειμώνα.

 

Να’τες οι μποτούλες μου, τις φόρεσα προχθές στο press launch της Nuxe με total black look μαύρο φόρεμα και μαύρη τσάντα.

 

 

 

 

 

Κυρίες μου, οι μπότες είναι το  απόλυτο trend  φέτος. Biker boots, ankle boots, bling bling boots, rain boots, χαμηλοτάκουνες, ψηλοτάκουνες, over the knee, under the knee, με kitten heels, με γούνα, cowboy boots, ιππασίας, με κορδόνια, με φερμουάρ, με λουλούδια, με χρώμα, ακόμα και Ugg με παγιέτες, ό, τι βάλετε στο μυαλό σας, μέσα θα είσαστε.

 

Χαζεύοντας στο mygoodcloset είδα τις μπότες που θα σας δείξω σήμερα και μου άρεσαν. Ρίξτε μια ματιά γιατί μπορεί να βρείτε εδώ τις μπότες/ μποτάκια που ψάχνατε σε εξαιρετικές τιμές όπως πάντα.

 

 

Bottega Veneta Original Price 980E my good closet price 160E

 

 

 

 

 

 

 

Rachel Roy Burgundy ankle boots Original Price 395E my good closet price 145E

 

 

 

 

 

 

 

 

Burberry Black Leather Boots  Original Price, 750€ my good closet price €160.00

 

 

 

 

Opening Ceremony Suede boots 140E

Ugg boots limited edition  με παγιέτες!  Original Price 380€ my good closet price 150E

Sebastian brown leather and suede boots Original Price 580E my good closet price 95E
ASOS black booties Original price 95E my good closet price 55E
Car Shoe Suede Boots Original Price 390E my good closet Price 110E
Uterque suede booties 55E
Tommy Hilfiger Original Price 180E my good closet price 55E
Stuart Weitzman ankle boots with fur detail Original Price 290E my good closet price
150E
These boots παραπάνω, are not just made for walking, αλλά και shopping και sporting και clubbing, και outing και όλα τα γερούνδια που μπορεί να σας έρθουν στο μυαλό.
(στο μεταξύ σε λίγο θα γίνει η κλήρωση για το παλτό DKNY. Stay tuned, θα γράψουμε την τυχερή νικήτρια και στο αντίστοιχο post και εδώ)
13 Σχόλια
  1. Λατρεύω τις μποτες!!! Κυρίως τις ιππασίας & biker,rain boots .Αλλα και τα υπόλοιπα σχέδια παντα μου τραβάνε το ενδιαφέρον!!Τελευταια ψάχνω για angle boots λίγο πιο καλές γιατι δεν εχω τίποτα για τέτοιες περιπτώσεις,τα τελευταία χρονια το ντύσιμο μου ειναι τελείως σπορ&casual.Απο ολες που είδα απο το σάιτ μου αρέσουν οι γκρι καστορινες !! Εχουν και σούπερ τιμη!!!
    @Τζουλια οι ροζ μποτες σου τα σπάνε!!! Αλλα βρε παιδί μου εχεις και εσύ ποδάρες!!!
    Φιλιααααα

  2. Τις λατρεύω τις μπότες! Για μένα δεν υπάρχει χειμώνας χωρίς αυτές και ποτέ δεν φεύγουν απ΄τη μόδα. Τις φοράω ανελλιπώς!

  3. @SofiaT: Που είσαι αγαπημένη; Μου έλειψες τις τελευταίες μέρες και σε σκεφτόμουν! (μη νομίζεις ότι έχω ξεχάσει τα “κόκκινα” τα δικά μας..)
    Πάντως από τις παραπάνω μπότες εγώ καλο-κοιτάω τις Sebastian με τους φιόγκους (μου αρέσουν τα “περίεργα”..)

  4. H κλήρωση ολοκληρώθηκε!

    Νικήτρια του παλτό DKNY είναι η …

    NATASHA! (nchrysoula)

    Congrats bb girl! Περιμένουμε φωτογραφία σου να σε καμαρώσουμε!

  5. @Τζουλια εδω ειμαι!!! Κανω καποιες αλλαγες στο σπιτι βαψιματα κ.λ.π
    Και εχω χαθει λιγο.Οι μποτες που λες μου αρεσουν και μενα ο φιογκος ιδιαιτερα δινει πολυ κοριτσιστικη πινελια.!!!
    Το ξερω το ποστ με τα κοκκινα οταν το ανεβασεις θα βαλει φωτιες!!!!

  6. Mπράβο στη Νατάσα!!! Όσο για μπότες ,εγώ λατρεύω biker boots,over the knee κι ιππασίας…από τακούνι αγαπώ το τετράγωνο …αγαπημένες μπότες κάποιες allstar suede σε καφέ,κάποιες knee high Ellen Tracy και κάποιες πιο ιδιαίτερες Ed Hardy μαύρες δερμάτινες με κέντημα.

  7. Λατρεύω τα μποτακια περισσότερο κ από τις μπότες γιατί τα βρίσκω πιο ευκολοφορετα..Οι ροζ μπότες σου Τζούλια μου είναι όλα τα λεφτά και τις αναδεικνύεις με τα υπέροχα σου πόδια.. Από τις παραπάνω μπότες χάζεψα με τα μαύρα car shoe! Μπράβο στην τυχερή κοπέλα! Καλή παρέλαση αύριο!

  8. Μπότες και μποτάκια με βολεύουν απίστευτα και δεν τα βγαζω απο πανω μου.Τέλειες οι ροζ μπότες σου!
    Μουτςς

  9. Τα μποτάκια είναι η αγαπημένη συνήθεια του χειμώνα. Νόμίζω ότι δεν φοράω μποτάκια 1-2 φορές όλο το χειμώνα. Βέβαια, με απίστευτη εμμονή στο μαύρο. Ωστόσο, οφείλω να παραδεχτώ ότι οι ροζ μπότες της Τζούλιας μας είναι πολύ όμορφες. Να τις κοτσάρεις σε κάθε ευκαιρία!!!

  10. Μπότες και μποτάκια είναι το αγαπημένο μου παπούτσι για το χειμώνα.Χαίρομαι ιδιαίτερα που αποτελούν trend αλλά και να μην αποτελούσαν,εγώ θα τις φορούσαν!@julia,όντως δύσκολο χρώμα οι μπότες σου αλλά είναι fashion statement για φέτος.

  11. I love boots! Για το χειμώνα είναι ό,τι καλύτερο: κομψές, βολικές (οι άνευ τακουνιού εννοείται) και σε προστατεύουν από κρύο / βροχή. Τα τελευταία χρόνια τις biker boots δεν τις αποχωρίζομαι με τίποτα, ομοίως και τις Martens, που τις πρωτοαγόρασα στην Α’ Γυμνασίου (ήταν το trend της εποχής, τις φορούσαμε ακόμη και με τις φόρμες γυμναστικής στο σχολείο – αχ! ωραία και ανέμελα χρόνια) και έκτοτε έχω αγοράσει σε διάφορα χρώματα, γιατί τις λατρεύω απλά. Από τις παραπάνω κλικ μου έκαναν οι Sebastian, πολύ όμορφες με τους φιόγκους!
    Υ.Γ. Οι μπότες σου είναι τέλειες, Ju! Να τις φοράς πιο συχνά! Ωραιότατο το outfit!

  12. Καλημερα Λατρευω κυριως τα μποτακια και περισσοτερο τα καστορινα. Φυσικα εχω και μποτες αλλα ειναι πιο ευκολοφορετα τα μποτακια Μου αρεσαν πολυ τα μπορντω μποτακια και φυσικα οι ροζ μποτες σουπου νομιζω οτι μονο εσυ μπορεις να τις αναδειξεις

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.