Τα νέα κραγιόν της Bobbi Brown, “Crushed Lip Color” and more.

 

 

 

Swipe, Love, Go. Αυτό είναι το tagline που συνοδεύει τα νέα κραγιόν της Bobbi Brown για έντονο χρώμα και ένα just-kissed look.

 

Mε ματ long lasting υφή αλλά φόρμουλα που δεν ξηραίνει τα χείλη το κραγιόν αυτό το εμπνεύστηκε η Bobbi από την καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς των γυναικών που δεν έχουν χρόνο να ξοδεύουν μπροστά στον καθρέφτη.

 

 

 

 

Η νέα σύνθεση που εφαρμόζεται εύκολα, ενυδατώνει τα χείλη αφήνοντάς τα απαλά, με βιταμίνες Ε και C και κερί μέλισσας. Είναι ένα κραγιόν που μπορεί άνετα να φορεθεί από το πρωί και να –παραμείνει σταθερό για αρκετές ώρες. Θα το βρείτε σε 20 πλούσιες αποχρώσεις.

 

 

 

 

 

 

Σε άλλα νέα πλέον και επίσημα η Bobbi σιγά- σιγά αποσύρεται από την super πετυχημένη μάρκα που δημιούργησε η ίδια και φέρει το όνομά της και τη θέση της ως Global President αναλαμβάνει η Sandra Main.

 

Η Main έχει ήδη ξεκινήσει κάποιες αλλαγές στη μάρκα  και μια από αυτές (και πολύ καλή για μας) είναι ότι σχεδιάζει μια σειρά προϊόντων σε πιο προσιτές τιμές από τις υπάρχουσες. Η αρχή γίνεται με τα συγκεκριμένα κραγιόν τα οποία θα πωλούνται σχεδόν 18% φθηνότερα από τα άλλα κραγιόν της μάρκας (περίπου 29$ αντί για 37$ που πχ κοστίζει το Luxe Lip Color). H τιμή ισχύει και για την Ελλάδα το “Crushed Lip Color” θα κοστίζει 29Ε.

 

 

Και μάλιστα μετά τα κραγιόν λόγος γίνεται για δυο ακόμα προϊόντα με πιο προσιτές τιμές (λέγεται ότι το ένα από αυτά θα είναι προϊόν προσώπου)

 

Φυσικά όλο αυτό γίνεται για να προσεγγίσει η μάρκα και πιο νεανικά κοινά – ο μέσος ηλικιακός όρος των γυναικών που αγοράζει Bobbi Brown είναι 38 ετών  και η μάρκα θέλει να προσεγγίσει και late 20’s καθώς και mid thirties.

 

Βέβαια αν όπως εγώ λατρεύετε το Luxe Lip Color θα μείνετε σταθερές σε αυτό- η τιμή του αξίζει- είναι ένα κραγιόν που πραγματικά, αξίζει τα λεφτά του.

 

 

 

 

6 Σχόλια
  1. Και ματ και long lasting και σε 20 αποχρώσεις και με περιποιητική δράση για τα χείλη… Και τώρα ποιο να διαλέξεις;

  2. Kαλημερα Ποσο πλουσιο χρωμα που εχουν Διαλεγω τα 4 τελευταια τα λατρεψα

  3. Αυτά και τα smash box θα γίνουν δικά μου,το έχω αποφασίσει!!!!💄💄💄💄💄

  4. Bobbi Brown η καλύτερη μάρκα καλλυντικών ever για μένα..!!!! Πολύ μου άρεσε το νέο των προσιτών τιμών!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.