To Estee Lauder #beautybazaar που περιμένουμε!

 

 

Δυο φορές τον χρόνο γίνεται το αδιαχώρητο. ( το έχω πάθει, γι αυτό το λέω..) Ετοιμαστείτε για το beauty bazaar στο οποίο είναι δύσκολο να αντισταθείς!

 

Το beauty bazaar θα πραγματοποιηθεί στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στα γραφεία της εταιρείας, Estee Lauder που βρίσκεται Τζαβέλλα 67 και Μεσογείων στο Χαλάνδρι ( για όσες ξέρετε – στάση Χολαργός)

 

Το beauty bazaar θα λειτουργήσει από την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου έως και την Τρίτη 21 Νοεμβρίου (νομίζω κάποιες Μαρίες γιορτάζουν εκείνη τη μέρα…)

 

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

 

Δευτέρα με Παρασκευή   11.00 ως 20.00

Σάββατο 11.00 με 19.00

 

Σε περίπτωση που δεν έχετε ξαναβρεθεί, να σας ενημερώσω ότι θα βρείτε με έκπτωση έως 50% μάρκες όπως Estee Lauder, Clinique, MAC, DKNY, Tommy Hilfiger, Lab Series, Bobbi Brown, Pupa,

 

και…

 

ΒU, C-Thru, STR8, Banderas, Orzen

 

και πολλές ακόμα!

 

Check this out για ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες!

 

 

 

 

 

 

11 Σχόλια
  1. Θα μπορουσα να εχω μηπως μια προσκληση για να μπω την πρωτη μεεα;;τις αλλες χρονιες στηνομουν με τις ωρες απ εξω . Για το μπαζαρ

  2. Έχω ακούσει πολλα για αυτο το μπαζαρ!! Αλλα βαριέμαι απίστευτα το στήσιμο στην σειρα …βέβαια ξέρω η
    αναμονή αξίζει !!! Ετςι εγω ¨εχω βρει εναλλακτικές λύσεις οπως τα ιντερνετικα μπαζάρ που κ´ανουν μεγάλες
    εταιρίες ,αγοράζοντας πολλα καλούδια σε εξαιρετικές τιμές! Και αν με ρωτάτε για την πιστότητα των προϊόντων ¨εχω να πω μετα απο άπειρες αγορές όλα ειναι αυθεντικά ,καρατσεκαρισμενα με το batch code!!!
    Όχι το barre code το γνωστό με τις γραμμουλες αλλα το batch code το οποίο δίνεται απο την εταιρία ,κάποιες φορές ειναι ανάγλυφο κάποιες άλλες σαν σφραγίδα και πιστοποιεί την αυθεντικότητα και το ποτέ εχει παραχθεί και το ποτέ λήγει!!! Πολυ βασικό γιατι αν αγοράσεις ενα προιον σε καλη τιμη το θεμα ειναι να μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και να μην ειναι ληγμένο!!
    Υπάρχει αντίστοιχο σάιτ που μπορείς να ελενξεις το batch code και ειναι το checkfresh.com

  3. @SofiaT: Oh!! Thank you so much γι αυτό το απίθανο ενημερωτικό σχόλιο αγαπημένη!

  4. Αυτό με την ουρά είναι θέμα για μένα… Αφού και όταν είναι να αγοράσω κάτι πηγαίνω πρωινές ώρες καθημερινές που συνήθως δεν έχει πολυκοσμια..οι εκπτώσεις όμως αυτές σε τέτοια προϊόντα σε βάζουν σε πειρασμό..

  5. Πήγαινα ανελιππώς και πάντα έβρισκα φοβερές ευκαιρίες – στα αρώματα έχω αγοράσει cartier & estee & prada & πάρα πολλά άλλα καλλυντικά πολύ φθηνά. όταν έβρισκα πούδρα κλπ ιδίως clinique την απόχρωσή μου η τιμή ήταν περίπου 1/5 από το κατάστημα. Πήγαινα πάντα την πρώτη μέρα καμμια ώρα πριν το κλείσιμο και δεν περίμενα πάνω από 10 λεπτά γιατί τότε μας άφηναν όλους να μπούμε μέσα πριν το κλείσιμο. Αν σας πάρει ο δρόμος οπωσδήποτε να περάσετε μια βόλτα και να έχετε υπομονή με τον κόσμο.

  6. @Maryl & Maria A: Πάντως αυτό που έχω προσέξει είναι ότι τουλάχιστον έχουν πάρα πολλά ταμεία για την εξυπηρέτηση. Την τελευταία φορά, μέτρησα περίπου δέκα..

  7. @ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΎΛΟΥ: Δυστυχώς δεν υπάρχουν προσκλήσεις από εδώ για το bazaar. Και νομίζω ότι δεν δίνονται κιόλας, χωρίς να είμαι και σίγουρη.

  8. Πολυ καλή ευκαιρία για καλλυντικά σε χαμηλές τιμές αλλά απογοητευτικο το γεγονός οτι κάποιοι εχουν παει απο τις 6 το πρωί για να πάρουν αριθμό προτεραιότητας κι οταν εσυ φτασεις στις 10 η είσοδος εχει κλείσει γιατι εχει συμπληρωθεί ο αριθμος των ατομων που μπορουν να μπουν!

  9. @Pola: Με αυτό που έγραψες μου ήρθε στο μυαλό η πρώτη μέρα εκπτώσεων στο Λονδίνο όπου κάποιοι κοιμούνται με sleeping bag, έξω απο το Harrods.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.