Gigi: Το κόκκινο κραγιόν “Khair” αφιερωμένο στην αδερφή της Bella.

 

 

Μέχρι να τα πάρουμε στα χέρια μας, να τα δοκιμάσουμε και να βγάλουμε την τελική ετυμηγορία, όλο και κάποια νέα θα μαθαίνουμε για τη συνεργασία Gigi X Maybelline New York.

 

Όπως για παράδειγμα το σημερινό νέο που έχει να κάνει με ένα από τα κόκκινα κραγιόν της συλλογής με την ονομασία “Khair”

 

 

 

 

 

(γράφω «ένα από»,  γιατί είναι γνωστή η αδυναμία της Gigi στο κόκκινο κραγιόν οπότε είμαι σίγουρη δεν θα μείνει μόνο στο ένα…)

 

 

 

 

Σύμφωνα με τη Gigi η συγκεκριμένη απόχρωση του κόκκινου είναι universally flattering ένα αυθεντικό κόκκινο- κερασί  που η μια αδερφή Hadid δημιούργησε και αφιέρωσε στην άλλη αδερφή Hadid.

 

«To “Khair” είναι το μεσαίο όνομα της αδερφής μου Bella και σημαίνει «καλοκάγαθη» στα Αραβικά. Της το αφιερώνω λοιπόν, μια που  και εκείνη λατρεύει το κόκκινο κραγιόν»

 

(μια μικρή γεύση προς το παρόν…)

 

 

 

12 Σχόλια
  1. Φαίνεται πολύ ωραίο, αν και με την αγάπη που έχω για το κόκκινο κραγιόν έχω πάνω από 10 κόκκινα κραγιόν στο νεσεσερ μου οπότε δύσκολα να προβω σε κάποια αγορά φέτος του συγκεκριμένου χρώματος,αν και ποτέ δε λέω ποτέ..

  2. Οικογενειακές ιστορίες… Πάντως οι συσκευασίες τους μου αρέσουν. Λιτές και μες έμφαση στο χρώμα του προϊόντος.

  3. Από τη μια συμφωνώ με την Amalia ότι οι συσκευασίες προβάλουν τα χρώματα απο την άλλη μου κάνουν λίγο παλιακές και βαρετές. Ίσως αν τις κρατήσω βέβαια, αλλάξω γνώμη.

  4. Tελικά θα έρθουν στην Ελλάδα Julia? Ακόμα περιμένουμε.

  5. Δύσκολα αντιστέκεσαι και στην ιστορία του και στο ίδιο αυτό το κόκκινο χρώμα!

  6. @Maryl: Το κόκκινο κραγιόν ειναι σαν το LBD. Ποτέ δεν εχεις αρκετά. Συμφωνείς; 👠👠

  7. @ELEYTHERIA: Η ενημέρωση που είχα ειναι οτι θα μας ερθουν τον Νοέμβριο. Φαντάζομαι ( αφου ήδη ειμαςτε στον Νοέμβριο) προς το τέλος..

  8. Απο την πρωτη μάτια μου αρέσουν και εμένα οι συσκευασίες,όσο για το κόκκινο κραγιον θα περίμενω
    να το δω απο κοντα.,μιας και εγώ αντίθετα απο την @Maryl εχω πολλααα ροζ κραγιον,λες αυτο το κόκκινο
    να με κάνει να αλλάξω γνώμη?
    Φιλια

  9. Οτι θελουμε δε θελουμε εχουμε περιέργεια, ειναι η αληθεια. Άντε να κυκλοφορήσει και βλεπουμε.

  10. Καλησπέρα bbgirls! Έχουν εξαφανιστεί όλα τα προιόντα της Gigi από τα ράφια! όντως το κόκκινο κραγιόν είναι πολύ ωραίο όπως και τα υπόλοιπα – έχει ενα δυο πολύ ωραία nude αλλά εγώ για 2 εβδομάδες έχω παγώσει τις αγορές μου (με φοβερή προσπάθεια να σημειωθεί) γιατί περιμένω ντελίβερι από Αμερική 2 κραγιόν της Pat McGrath.
    Δύσκολη εποχή – αγοραστικά – περνάμε γιατί βγήκαν όλα τα Χριστουγεννιάτικα / συσκευασίες / δώρα κλπ και τα θέλεις πραγματικά όλα!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.