Breakfast at Tiffany’s στην κυριολεξία.

 

Στο νέο και υπέροχο Blue Box Café μέσα στο flagship κατάστημα Tiffany & Co, της 5ης λεωφόρου στη Νέα Υόρκη, η Holly Golightly, θα μπορούσε στην κυριολεξία να πάρει το πρωινό της.

 

Σχεδόν τα πάντα μέσα στο ολοκαίνουργιο ΒΒ Café,  βρίσκονται σε αυτή τη γνωστή iconic απόχρωση του μπλε που φυσικά φέρνει στο μυαλό τι άλλο; το blue box που κάθε γυναίκα κάποια στιγμή θα ήθελε να κρατήσει στα χέρια της: οι τοίχοι, οι ταπετσαρίες, τα καλύμματα στα καθίσματα, οι πορσελάνες.

 

 

 

 

Οι τιμές του set menu ξεκινούν από $29 για το πρωινό και φτάνουν τα $49 για απογευματινό τσάι με όλα τα trimmings,  άρα με αυτές τις τιμές, οι πόρτες είναι ανοιχτές για όλους.

 

Πρόκειται για άλλη μια κίνηση της μάρκας να φέρει κοντά ένα πιο νεανικό κοινό ενώ πρόσφατα ανακοινώθηκε, ότι ως νέος design director στο τιμόνι του οίκου, θα είναι ο Reed Krakoff, ο οποίος στο παρελθόν εργαζόταν για την Coach.

 

Εκτός από νέο αέρα στη συλλογή κοσμημάτων ο Krakoff,ανανέωσε τη σειρά για το σπίτι ενώ λάνσαρε ήδη και κάποια ακόμα προϊόντα όπως  δερμάτινες θήκες για φωτογραφικές μηχανές, μεταξωτά μαντήλια, κασμιρένιες κουβερτούλες, και φυσικά branded Tiffany’s αρωματικά κεριά.

 

Στον 4 όρορο του καταστήματος και λουσμένο στο φως σίγουρα θα χρειαζόταν τα statement μαύρα γυαλιά της, για να πάρει με άνεση το πρωινό της η Holly.

 

 

 

Και να σας πω και κάτι τελευταίο; ΒΒ Café  αυτό, bb girls και εμείς, θαύμα. Βρίκαμε το hot spot μας.

 

 

18 Σχόλια
  1. Φόρεσα τα μαύρα γυαλιά μου!!! Πες τι ωρα σε βολεύει και φύγαμε!!!!

  2. @SofiaT: Ασε, το έγραφα και ήμουν εκεί μέσα all the way… είναι και BB και καταλαβαίνεις…

  3. Τι εκπληκτικός χώρος!! Τι υπέροχο φωτεινό γαλάζιο (ή βεραμαν)χρώμα!! Θα μπορούσα καθημερινά να παίρνω εκεί το πρωινό μου,αλλά δυστυχώς μου πέφτει μακριά η Ν.Υ..

  4. Μας φαντάζομαι εκεί όλες με τα μωβ μαλλιά μας 😉
    Μουτςς

  5. Καλησπέρα!!! Τέλειος ο χώρος έβλεπα τα εγκαίνια και το λανσάρισμα του αρώματος – το οποίο είναι πολύ ωραίο σημειωτέον – και ζήλευα τρομερά. Μια στιγμή να βάλω το LBD μου και φύγαμε!!

  6. Πανέμορφος και στυλάτος χώρος. Ακόμα και από τις φωτογραφίες σε χαλαρώνει.. Έτοιμη και εγώ για ταξίδι!

  7. @Litsa: Λίγο πιο νωρίς να πάμε βρε αγαπημένη!! 🙂

  8. @MariaA: Ποια εγκαίνια αγαπημένη; Αύριο Παρασκευή ανοίγει επίσημα. Έγινε κάτι γι’ αυτό, στο Λονδίνο;

  9. Και εγώ έτοιμη! Βάζω γυαλιά και φύγαμε! (σούπερ χώρος, πράγματι)

  10. …χαχαχα,τι λέτε;;;Προλαβαίνουμε μια Fifth Ave ως αύριο;;So, Wou Can Now Officially Eat Breakfast At Tiffany’s 🕶👑👗👠💄🗽✈☕🥨🍪🍵🍽

  11. Για κάτι τέτοιες περιπτώσεις έπρεπε να έχουμε δικό μας bb ταξιδιωτικό γραφείο. Βέβαια, έχουμε την καλύτερη ταξιδιωτική πράκτορα για το μυαλό μας…

  12. @Celia: Στο μεταξύ όλα τα emoji που χρησιμοποιήσες ταιριάζουν τέλεια και σχεδόν λένε τηνιστορία από μόνα τους. Θεούλα Νιουγιόρκερ Celia, έτοιμη είσαι!

  13. @Amalia: Για το παραπάνω “μπλε” δεν μπορώ να υποσχεθώ πολλά, για το κάπως πιο κοντινό “κόκκινο” όμως, σίγουρα!

  14. Τζούλια περιμένω πως και πως, γιατί υπάρχει περίπτωση για ταξίδι στη Νέα Υόρκη τον Μάρτιο. Αν πάμε τελικά να είσαι σίγουρη θα το επισκεφτώ και θα στείλω και φωτογραφίες!!

  15. @Ju: ναι ειχα διαβασει οτι ειχαν κανει prelaunch για το λανσάρισμα του αρώματος κλπ. Ανάλγο έγινε και στο λονδίνο για το άρωμα

  16. @Julia, μαζί σου απολαμβάνω όλα τα χρώματα…

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.