8 Κραγιόν σε μπλέ αποχρώσεις. Θα το τολμήσουμε;

View Gallery
8 Photos
8 Κραγιόν σε μπλέ αποχρώσεις. Θα το τολμήσουμε;
Dior

Rouge Lipstick in Dark-Blue

8 Κραγιόν σε μπλέ αποχρώσεις. Θα το τολμήσουμε;
Kat Von D

Everlasting Veil

8 Κραγιόν σε μπλέ αποχρώσεις. Θα το τολμήσουμε;
Mac

Matte Lipstick in Indigo Go

8 Κραγιόν σε μπλέ αποχρώσεις. Θα το τολμήσουμε;
Maybelline New York

Color Sensational in Midnight Blue

8 Κραγιόν σε μπλέ αποχρώσεις. Θα το τολμήσουμε;
mac -

Matte Lipstick in Instant Icon

8 Κραγιόν σε μπλέ αποχρώσεις. Θα το τολμήσουμε;
Smashbox

Be legendary Liquid Lip in Iced-Out

8 Κραγιόν σε μπλέ αποχρώσεις. Θα το τολμήσουμε;
Urban Decay

Vice Lipstick in Heroine

8 Κραγιόν σε μπλέ αποχρώσεις. Θα το τολμήσουμε;
Lancome

Le Metallique

 

Το συγκεκριμένο post-όπου θα δούμε κάποια blue lipsticks της αγοράς- είναι έμπνευση από διάφορα σχόλια που ανταλλάξαμε πριν λίγες μέρες.

 

Προσπαθώντας να μαντέψουμε τις προάλλες τι σκαρώνει η Mac σε συνεργασία με την Puma,  κάποια στιγμή αναφέρθηκαν και κάποιες αποχρώσεις σε best selling κραγιόν της μάρκας και κάπως έτσι μου ήρθε στο μυαλό το μπλε κραγιόν Indigo Go.

 

 

 

Ορμώμενη λοιπόν από αυτό , λέω σήμερα να δούμε 8 μπλε κραγιόν της αγοράς στην gallery παραπάνω.

 

Ξέρω, ξέρω, δεν είναι και το πιο εύκολο χρώμα παρόλο που το έχουν υιοθετήσει πολλά celebrity  “it girls” Για μας βέβαια, τα girls next door (που και πάλι φυσικά είμαστε “it” αυτό δεν το συζητώ) ίσως μας έρχεται κομματάκι δύσκολο να εμφανιστούμε με ένα χρώμα στα χείλη που περισσότερο φέρνει στο μυαλό είτε το πρόσφατο Halloween, είτε τις ανοιξιάτικες Απόκριες.

 

 

“It” girl Kylie Jenner, με την Caitlyn  Jenner.

 

 

 

 

 

Παρόλα αυτά πριν λίγους μήνες- πρέπει να ήταν τέλος καλοκαιριού, κάπου στο τέλος του Αυγούστου, πήγα να κάνω κάποιες συναλλαγές στην τράπεζα. Συνήθως κάνω συναλλαγές στη Eurobank στο The Mall γιατί εκτός του ότι βρίσκω εύκολα να παρκάρω  ε,  έχω και τη δικαιολογία μου και κάνω και ένα περασματάκι από τα καταστήματα.

 

Μπροστά μου περίμενε μια κοπέλα για να κάνει και εκείνη τις συναλλαγές της και φορούσε ένα έντονο μπλε κραγιόν που ομολογουμένως και της πήγαινε πολύ και μου άρεσε πολύ που το έβλεπα στα χείλη της.  Φαντάστηκα ότι θα εργαζόταν σε κάποιο από τα beauty shops του The Mall (είναι αρκετά) αλλά μπορεί και όχι, διότι δεν φορούσε κάποιες από τις στολές που συνήθως φοράνε τα beauty girls.

 

Anyway, ήμουν έτοιμη να τη ρωτήσω, μετά ντράπηκα λίγο, μετά ήρθε έτσι κι αλλιώς η σειρά της στην ουρά, το άφησα. Την χάρηκα όμως, σας μιλάω ειλικρινά.

 

Πάντως ένα τελικά το αποφασίσετε και επενδύσετε σε ένα μπλε χρώμα κραγιόν θα πρότεινα να κάνετε ένα πολύ ελαφρύ μακιγιάζ στο υπόλοιπο πρόσωπο. Προσοχή όμως! Όχι εντελώς «γυμνό», γιατί ίσως δείξει πολύ goth.  θέλει λίγη ζεστασιά το συγκεκριμένο χρώμα, ένα απαλό bronzer ή ένα ρουζ  και λίγη μάσκαρα είναι αρκετά.

 

 

Το καλύτερο σε αυτό το post,  είναι ότι αν το έγραφα πριν μόλις δύο χρόνια, τουλάχιστον 3 από τις παραπάνω μάρκες (Smashbox, Urban Decay, Kat Von D) δεν θα είχαν έρθει ακόμα στην Ελλάδα. Είμαι χαρούμενη, γιατί αυτό αλλάζει σιγά σιγά μια που εκτός από αυτές τις μάρκες που φορούσαν οι μαμάδες μας και οι γιαγιάδες μας, καλό είναι να υπάρχουν και στην Ελλάδα και πιο right now brands για να έχουμε και περισσότερες επιλογές. Και πιστεύω ότι θα έχουμε και συνέχεια.

 

 

10 Σχόλια
  1. Είναι extreme χρώμα και νομίζω οτι δεν ταιριάζει σε ηλικίες Άνω των 30 το πολύ πολύ 35. Κατά την άποψη μου ταιριαζει σε πολύ φρέσκα προσωπακια.

  2. Η τελευταία παράγραφος συνοψίζει τα όνειρα πολλών ετών για πολλές απο μας! Επιτέλους! Αυτό μόνο!

  3. @Stella: Θυμάσαι που τα λέγαμε εδώ μέσα πριν 6-7 χρόνια? Επιτέλους δε λες τίποτα!!

  4. @Julia Μόνο τα λεγαμε? Το ΄χουμε λιώσει το θέμα….

  5. …έχω της Μaybelline…το φοράω μόνο του ή πιο ”personalized” μαζί με κάποιο από τις γκρι αποχρώσεις του brand….το έχω φορέσει και πρωί για καφέ κι αν μη τι άλλο, γύρισαν όλοι κι όλες και με κοίταξαν….χαχαχα….

  6. @Celia: Τα έχουμε ξαναπεί αυτά.. Είσαι προχωρημένο pp girl (purple power)! Και καλά κάνανε και σε κοιτάζανε, εξάλλου τα bb girls δεν περνάνε απαρατήρητα!

  7. Είναι όντως πολύ προχωρημένο.Δεν ταιριάζει σε όλες τις ηλικίες,τα φρέσκα,νεανικά μουτρακια θα μπορούσαν να το βάλουν!

  8. Δεν έχω θέμα.Αν έβρισκα τη σωστή απόχρωση για μένα θα το τολμούσα.
    Μουτςς

  9. Δύσκολο… Βέβαια, μπορεί, όπως σε όλες τις περιπτώσεις, να είναι όμορφο αν κάποια το εντάξει στο στυλ της. Πάντως, τα μπλε της Dior και της Maybelline είναι υπέροχα!

  10. Η αλήθεια είναι πώς θα ´θελα να το τολμήσω 😉 Dior και Urban decay φαίνονται συγκλονιστικά!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.