Max Factor corner store στο Attica με δώρα σήμερα!

 

H Max Factor εγκαινιάζει το νέο της corner στο attica, Golden Hall και σας καλεί σήμερα στο Corner Opening Event με δώρα και εκπλήξεις.

 

 

 

 

Σήμερα 13 Νοεμβρίου, από τις 13:00 έως και τις 19:00, στο corner της  Max Factor στο attica, Golden Hall οι make-up artists του brand θα σας αποκαλύψουν το  μυστικό για βλεφαρίδες σα “στέμμα” με εντυπωσιακό όγκο, μήκος και απόλυτο διαχωρισμό με τη νέα Lash Crown Mascara.

 

Θα μοιραστούν μαζί σας πολύτιμα tips για ένα glamorous look για το φθινόπωρο αλλά και για την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων που πλησιάζει. Θα σας προσφέρουν συμβουλές και make up sessions για να ζήσετε το Max Factor look.

 

 

Δώρα

Οι δέκα πρώτοι που θα επισκεφτούν το corner της Max Factor στις 13:00 και οι δέκα πρώτοι που θα το επισκεφτούν στις 17:00, θα κερδίσουν exclusive Max Factor δώρα.

 

Ενδιαφέρον νέο,  αν σας βγάλει ο δρόμος σας σήμερα στο Golden Hall.

 

 

10 Σχόλια
  1. @Marianna: Σε μια άλλη ζωή, σε μια άλλη εποχή, σε μια άλλη στιγμή, να είσαι σίγουρη ότι θα σου στέλναμε το lear jet των bb girls, αγαπημένη!

  2. Μα κι αυτοί τελευταία στιγμή θυμήθηκαν να μας καλέσουν??
    Μουτςς

  3. …τη νέα #LashCrownMascara την δοκίμασε καμία σας,bbgirls;;;

  4. Ενδιαφέρον αλλά συμφωνώ απόλυτα με τη Litsa..!

  5. @Maryl & Litsa: Αγαπημένες έχετε απόλυτο δίκιο.. εγώ φταίω που δεν το ανακοίνωσα νωρίτερα.. σας απογοήτευσα σήμερα, my bb girls… θα προσπαθήσω να μην επαναληφθεί αυτό… 🙁

  6. Γεια σας. Σημερα ειχα ραντεβου με τον γιατρο μου στο Ιασω για μαστογραφια. Επειδη εβρεχε καταρρακτωδως το πρωι μπηκα στο GOLDEN HALL να περασει η βροχη και η ωρα εως το ραντεβου μου Και ναι εκανα μακιγιαζ με ολα τα προιοντα της MAX FACTOR ΚΑΙ μου εβαλαν την νεα μασκαρα. Καταπληκτικη Λες και ειχα νεα ματια και νεες βλεφαριδες. Φυσικα μου εδωσαν και δωρακι γιατι ημουν η πρωτη που πηγα (12 και τεταρτο) χωρις να ξερω τιποτα για το event Εξαιρετικες οι κοπελλες Μαρια που με εβαψε και η Αγγελικη. Κοριτσια προθυμα και ευγενικα να μου λυσουν οτι απορια ειχα. Καλη εβδομαδα

  7. @Julia: Ποτέ δεν μας απογοητεύεις εσύ,τωρα ειδα το σχόλιο και στεναχωρέθηκα και μόνο που νόμισες οτι μας απογοήτεψες σε κάτι..Σε αγαπάω πολύ,έτσι κ αλλιώς τις Τσαγκαροδευτέρες πάντα με έχουν υπερωρία 8ωρο 11-19 και ποτέ δεν προλαβαίνω να πάω κάπου… 🙁 <3

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.