H Τimothy Everest και στην Ελλάδα.

 

 

 

Aς ξεκινήσουμε με μια ερώτηση: Σας αρέσει ο James McAvoy;  Εμένα πάντως ναι. Μου θυμίζει μια νεότερη εκδοχή του all time classic αγαπημένου, Edward Norton. Και αν δεν έχετε δει την ταινία Split, πρέπει να το κάνετε.

 

Επίσης δε χωρά αμφιβολία ότι ήταν εξαιρετικός και στην πολύ καλή ταινία “Atonement – Εξιλέωση”. Μια ταινία με πολύ στυλ από όλες τις απόψεις. Σε αυτή την ταινία ο James φορούσε ρούχα Τimothy Everest. Αλλά και στα πρώτα δυο Mission Impossible καθώς και στο “Eyes Wide Shut” ο Tom Cruise φορούσε επίσης ρούχα Timothy Everest (υπέροχα πράγματι τα κοστούμια του σε εκείνη την ταινία) ενώ ο Everest έντυσε επίσης και όλους τους πρωταγωνιστές του Mamma Mia!

 

 

 

 

Γεννημένος στην Ουαλία το 1961 ο  σχεδιαστής αλλά και ράφτης ο ίδιος, ο Timothy Everest σύμφωνα με το περιοδικό Vogue «έχει ντύσει τους πιο διάσημους άντρες του κόσμου» Πρωτοπόρος του Bespoke Movement, ένα κίνημα που ενώνει τον contemporary και μοντέρνο σχεδιασμό ρούχων με τις κλασσικές και παραδοσιακές τεχνικές της Savile Row, ενώ αυυτή τη στιγμή δημιουργεί τρεις συλλογές την Bespoke τη Made to Mesure καθώς και μια γραμμή prêt-à-porter.

 

 

 

Μια αυθεντική αγγλική μάρκα το πρώτο ατελιέ του Everest άνοιξε στο East London ενώ πλέον τα ρούχα του τα βρίσκουμε και στην Bond Street φυσικά κοντά στη Savile Row.

 

Kαι αν δεν το καταλάβατε το post είναι για τα bb boys αλλά και τα bb girls που φτιάχνουν λίστες x-mas δώρων και πάνω -πάνω έχουν το όνομα του αγαπημένου τους.

 

Χειροποίητα λοιπόν κοστούμια με την παράδοση των English tailors,  αλλά και με  ιδιαίτερη contemporary αισθητική, χαρακτηρίζουν τα ρούχα των συλλογών της Timothy Everest, που πλέον θα την βρίσκουμε και στην Ελλάδα στον 2ο όροφο του Attica City Link.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

7 Σχόλια
  1. Αγάπησα τον James McAvoy οταν τον είδα σε αυτό το εξαιρετικό έργο την Εξιλέωση-μέχρι τότε μου ήταν σχετικά αδιάφορος..Αλλά στην Εξιλέωση ήταν υπέροχος,συγκινητικός,τέλειος!!! Πολύ κομψά ρούχα ,νομίζω για συγκεκριμένο στυλ ..

  2. Ας πάει και το παλιάμπελο…δεν βαριέσαι…ας το πάρω απόφαση,καιρός να καταθέσω τις πινακίδες του αυτοκινήτου γιατί τα τέλη κυκλοφορίας θα μείνουν απλήρωτα. Με το μετρό…το τρόλευ…το αστικό… αλλά τουλάχιστον καλοντυμένος βρε αδερφέ!

  3. @ Maryl: Ε, για τα κοινά μας γούτα το ξέρουμε χροοοόνια τώρα! 🙂

  4. @Panos: Hello there honorable bb boy!! Μα νομίζω θα έδειχνες άψογος με ένα κοστούμι Timothy Everest! A very distinguished gentleman! Αδικο έχω;

  5. @Panos, διαβάζοντας το post σκεφτόμουν την αντίδρασή σου!!!!!!!!! (επαρκές πλήθος ! 😉 Πολύ όμορφα ρούχα! Βέβαια, δεν ξέρω πόσο θα τα εκτιμήσουν στο τρόλεϋ.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.