Zara Home: Διακόσμητικές ιδέες για τα x-mas τραπέζια μας.

View Gallery
4 Photos
Zara Home: Διακόσμητικές ιδέες για τα x-mas τραπέζια μας.
ZARA_HOME_XMAS_2017-1

Zara Home X-mas 2017

Zara Home: Διακόσμητικές ιδέες για τα x-mas τραπέζια μας.
ZARA_HOME_XMAS_2017-2

Zara Home X-mas 2017

Zara Home: Διακόσμητικές ιδέες για τα x-mas τραπέζια μας.
ZARA_HOME_XMAS_2017-3

Zara Home X-mas 2017

Zara Home: Διακόσμητικές ιδέες για τα x-mas τραπέζια μας.
ZARA_HOME_XMAS_2017-4

Zara Home X-mas 2017

 

 

Με βασικά χρώματα το κόκκινο, το χρυσό και το μπλε, τα καταστήματα Zara Home μας δίνουν ιδέες για υπέροχη x-mas διακόσμηση στα γιορτινά μας γεύματα και δείπνα.

 

Αλλά και πολλές ακόμα ιδέες και λύσεις  όπως στολίδια για το χριστουγεννιάτικο δέντρο, κηροπήγια και ρεσό, αρωματικά κεριά και πολλά ακόμα.

 

Έχετε ξεκινήσει καθόλου x-mas shopping; Εγώ αύριο στολίζω δέντρο. Παραδοσιακά εδώ και αρκετά χρόνια στολίζω στις 15 Νοεμβρίου αλλά σήμερα είναι φορτωμένη μέρα, οπότε θα στολίσω αύριο στις 16.

 

Επίσης ορκίστηκα στον εαυτό μου ότι μέχρι να στολιστεί το δέντρο και το σπίτι (ένα θεματάκι που κρατάει 2-3 μέρες) δεν θα αγοράσω κανένα στολίδι γιατί όποια νοτουλάπα/ ντουλάπι/ αποθήκη, ανοίξεις εδώ μέσα, σίγουρα χριστουγεννιάτικο στολίδι θα βρεις και στο τέλος θα φύγουμε εμείς για να μείνουν τα στολίδια. Βέβαια δεν μου είναι εύκολο, γιατί τις προάλλες είδα ένα απίθανο στολίδι τύπου wreath στεφάνι, αλλά θα σφίξω τα δόντια και δεν θα το πάρω ακόμα.

 

 

 

20 Σχόλια
  1. Aχ τι ωραία.. φουλ χριστουγεννιάτικο πνεύμα… και εγώ θα στολίσω το Σάββατο Τζούλια!

  2. Έχει αρχίσει να με γυροφέρνει το πνεύμα των Χριστουγέννων,οπότε μέσα στο Σαββατοκύριακο προβλέπω να στολίσω.
    Μουτςς

  3. Και εγώ με κοντοζυγώνει το πνεύμα των Χριστούγεννων!!!
    Λογικά μέχρι την επόμενη εβδομάδα θα εχω στολίσει!!

  4. Αναλαμβάνω εντελώς δωρεάν στόλισμα (ποτέ ξεστόλισμα) για όποιον / -α θέλει. Μόνη προϋπόθεση να παίζει χριστουγεννιάτικα τραγούδια και μια κούπα ζεστή σοκολάτα. Ευχαριστώ!
    Υ.Γ. Εμείς λέμε να στολίσουμε την επόμενη εβδομάδα, προς το παρόν είμαστε σε αναζήτηση νέου δέντρου (πάντα fake εννοείται, δεν αντέχω μετά το πέρας των γιορτών να βλέπω πεταμένα έλατα στα σκουπίδια, πονάει η καρδιά μου).
    Υ.Γ.2: Θέλουμε και άλλα άρθρα χριστουγεννιάτικα. Btw, τα χιονάκια πότε θα ξεκινήσουν να πέφτουν?

  5. @Tzeni 123: Και εγώ το υπόλοιπο σπίτι το σβ θα το κάνω. Απλά δέντρο θα σηκώσω αύριο (ή μπορεί και απόψε, θα δούμε..)

  6. @Celia: Ωωωωω!!! Υπέροχο Celia! Το κόκκινο χρώμα στο τζάκι, είναι εκεί πάντα ή ένεκα Χριστουγέννων;

  7. @Sheena: Μη, μη,μη αγαπημένη!! Μη μιλάς για ξεστόλισμα! 1 εβδομάδα έχουμε κατάθλιψη οικογενειακώς!! Και εγώ εδώ και πολλά χρόνια μόνο fake δέντρο. Και το έχω και χρόνια μάλιστα. Ένα πελώριο 2,5 μέτρα California λεγόταν η μάρκα του.
    Αχ τα χιονάκια μας! Παραδοσιακά 1 Δεκεμβρίου! Can’t wait!

  8. Να πω ότι δε σας καταλαβαίνω? Ψέματα θα πω. Το ίδιο και εγώ. Πρόπερσι το ξεστόλισα αρχές Μαρτίου το δέντρο, και αυτό γιατί με είχαν πρήξει όλοι. Βλέπω και η Celia είναι μεγάλη fan των Χριστουγέννων! Να προτείνω κάτι άσχετο? Να κάνουμε ένα post-ρεφενέ με diy? Δηλαδή αν κάποιος / -α κατασκευάζει διάφορα πραγματάκια, να μας δώσει ιδέες? Πχ είχα άδεια βαζάκια από μαρμελάδες κτλ και τα έκανα χιονόμπαλες (γίνεται και ωραιότατο δωράκι).

  9. Δεν στολίζω νωρίς,πολύ αργότερα γιατί το συνδυάζω με τα γενέθλια μου.Από μικρό παιδάκι θυμάμαι τη μαμά μου να στολίζει τότε.Μόνο μου για χάρη των παιδιών μου το άλλαξα τα οποία με ρωτούσαν:”Ακόμα να στολίσουμε μαμά;”Και τώρα περιμένω εκείνα να μου το πουν.

  10. Κι εγώ Σάββατο θα στολίσω κορίτσια!! Η Sheena που μένει?? Θα της έχω τρεις κούπες ζεστή σοκολάτα και τα χριστουγεννιατικα τραγούδια θα παίζουν σερί,αρκεί να μου αναλάβει το στόλισμα 😉

  11. @Maryl: Αχ αγαπημενη… Το Shee- άκι μας ζει ( η τυχερούλα) στη Θεσσαλονίκη! Νομίζεις οτι δεν το εχω σκεφτεί και εγώ;; Μα την Παναγία αν μας αξιώσει ποτέ, να εισαι σίγουρη οτι το bb παρτι, σε αυτή την πανέμορφη πόλη θα το κανουμε και με οικοδέσποινα τη Sheena!

  12. @Marianna: Θύμισε μας τη μερα των γενεθλίων σου αγαπημενη…

  13. @Maryl: Έρχομαι πετώντας! Θα σου κάνω το σπίτι χωριό του Άγιου Βασίλη! 🙂 To στόλισμα είναι η μόνη περίπτωση για μένα που δε βρίσκει εφαρμογή το “less is more”, χαχαχα!

    @Julia: Σας περιμένω! Set the date!

  14. @Sheena: νομίζω ταιριαξαμε!!! Κ εγώ στολιζω το δέντρο με την κυριολεκτικη σημασία της λέξης! ! Σαν Χριστουγεννιατικο δέντρο! 😉

  15. @Maryl & Sheena: Και εγώ το ίδιο!! Πρέπει να ρωτήσω τη Celia πως βγάζει φωτό και μετά τις επισυνάπτει μέσα στο σχόλιο για να σας το δείξω!

  16. @JULIA,23/12!l!!Μία εβδομάδα πριν ή 10 ημέρες στολίζω!Λίγο αργά ε;Τι να κάνουμε ,τα παιδικά κατάλοιπα!

  17. Φέτος ο χειμώνας μας έχει ξεχάσει στο νησί και δεν έχουμε μπει στο κλίμα… Όμως, η παρατεταμένη γκρίνια του μικρού μου για το πότε θα στολίσουμε θα μας οδηγήσει, πιθανότατα στο επόμενο σαββατοκύριακο… Κι εγώ παλεύω να μην αγοράσω τίποτα καινούργιο, γιατί και από αυτά που έχουμε βάζουμε τα μισά. Γίνεται, όμως;

  18. Γεια σας. Ζηλεψα που δεν ημουν παρουσα στα σχολια Λειπω επαρχια για οικογενειακους λογους και αυτο με παει πισω σε πολλα Καλη εβδομαδα θα τα πουμε απο Τριτη

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.