Τα 3 νέα αρώματα της Kim Kardashian West

 

 

 

 

 

Το Crystal Gardenia, το Crystal Gardenia Oud και το Crystal Gardenia Citrus έκαναν ήδη την εμφάνισή του στο kkwfragrance.com της διάσημης celebrity.

 

Το Crystal Gardenia είναι ένα φρουτώδες, δροσερό άρωμα με top νότες από αχλάδι, water lilly και ροζ grapefruit,  στη καρδιά φυσικά βρίσκουμε γαρδένια, tiare και tuberose και το άρωμα κλείνει με βάση από σανταλόξυλο,  κεχριμπάρι και musk.

 

To Oud είναι φυσικά πιο βαρύ ενώ η Kim δήλωσε ότι το δημιούργησε έχοντας στο μυαλό της τα βαριά σέξι αρώματα της Μέσης Ανατολής.

 

Τιμές λογικές ξεκινούν από $35 έως $60 ανάλογα με τα ml.

 

 

 

 

 

13 Σχόλια
  1. Το οτι περιέχουν Γαρδενια και μονο ,σίγουρα θα μου αρέσουν!!!

  2. Καλες οι τιμές πραγματι. Πιάνει μεγαλο κοινό.

  3. @SofiaT: Και το λουλούδι tiare, μου άρεσε στο πρώτο άρωμα.

  4. Πάντως δεν μπορω να πω οτι το μπουκάλι μου άρεσε. Πολύ βαρετό βρε παιδι μου..

  5. @Anastasia: Πανέξυπνο το κορίτσι… Ξέρει τι κάνει…

  6. ….ενδιαφέρουσες ακούγονται οι νότες,,,,σανδαλόξυλο ,oriental Mέση Ανατολή και musk λατρεύω…οι τιμές ακόμα πιο ενδιαφέρουσες…το μπουκαλάκι αδιάφορο αλλά δεδομένης της τιμής ,θα μπορούσα να το παραβλέψω…κάποτε θεωρούσα την Κιμ υπερεκτιμημένη ….μεταξύ μας,ίσως κι ακόμα να τη θεωρώ…αλλά το προχώρησα κι ένα βήμα πιο πέρα τώρα…I love to hate her…

  7. Όταν τα είδα πριν κάτι μέρες στο instagram είχα την εντύπωση πως είναι κρύσταλλοι διαλογισμού.Ντιπ κι εγώ 😛
    Μουτςς

  8. Εμπνευσμένα είναι από τους κρύσταλλους διαλογισμού γιατί η Κιμ πιστεύει στην κρυσταλοθεραπεία! παρακολουθησα το launch μέσα από το λογαριασμό της αγαπημένης μου Marigay και τα αρχικά σχόλια είναι πολύ θετικά . Έχει πίσω της ολόκληρο Givaudan κολοσσό οπότε δεν θα έχει ανάγκη! Μέσα σε 24 ώρες πούλησε συνολικά αρώματα αξίας $10 εκατομμύριων , οπότε….
    Φιλιά πολλά bbgirls!!!

  9. Η κουκλαρα Κιμ εχει το άγγιγμα του Μίδα..διάβασα ότι πριν καλά καλά κυκλοφορήσει το άρωμα της και ήδη έχει βγάλει εκατομμυρια δολάρια!

  10. Με τη γαρδένια στα αρώματα δεν είμαστε φίλες, όμως, οφείλω να υποκλιθώ στο επιχειρηματικό δαιμόνιο της Kim.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.