L’Oreal Paris X Balmain: “We are all worth it”

 

Ήταν Αύγουστος όταν πρώτο μιλήσαμε γι αυτή τη συνεργασία εδώ. Και τώρα, όπου να’ναι καταφθάνει και στην Ελλάδα right on time για την x-mas shopping list.

 

Άλλη μια συνεργασία του κόσμου της ομορφιάς,  άλλη μια capsule collection,  που ήρθε να ταράξει τα νερά.

 

Ο Olivier Rousteing σχεδιαστής μόδας και καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου Balmain δημιούργησε για την L’Oreal Paris,  12 νέες αποχρώσεις των matte κραγιόν Color Riche  από φλογερό κόκκινο και απόλυτο nude αλλά και πιο πλούσιες εντυπωσιακές Balmain αποχρώσεις πράσινο, μοβ, μπλε και καφέ.

 

 

 

 

 

 

Ο ίδιος δήλωσε ότι δημιούργησε χρώματα που να ταιριάζουν σε κάθε απόχρωση επιδερμίδας,- από την πιο σκούρα στην πιο ανοιχτή – in tune φυσικά με όλη τη συζήτηση που γίνεται τον τελευταίο καιρό και αφορά την διαφορετικότητα, το racial diversity και πως όλο αυτό μεταφράζεται στον κόσμο της μόδας και της ομορφιάς

 

 

 

 

Στη  διαφημιστική καμπάνια εμφανίστηκε ο ίδιος με όλα τα top models που έχουν συνεργασία με τον γαλλικό οίκο ομορφιάς και με tagline “we are all worth it” και “united we are invincible”

 

 

 

 

 

19 Σχόλια
  1. Το χρυσομυγί είναι τέλειο!(ξέρω επαναλαμβάνομαι)
    Μουτςς

  2. Oi 12 αποχρώσεις που χωρίζονται σε τρεις φυλές «tribes» (Couture Tribe, Glamazone Tribe, Rock Tribe) και περιλαμβάνουν χρώματα, από τα κλασικά nudesκαι κόκκινα μέχρι τα πιο τολμηρά μωβ και πράσινα.Ψηφίζω την τετράδα rock tribe που ”απελευθερώνει” μια dark διάθεση. Eσείς ποια ”φυλή” είστε, bbgirls;;;

  3. Και να μην ήξερα τι θα μου συμβεί; Όταν θα έχω πρόσβαση στη χαρά, θα έχω ξεχάσει όλα ρα αντικείμενα τιυ πόθου. Πρέπει να αρχίσω την ηλεκτρονική λίστα…

  4. …τα αντικείμενα του πόθου… Μα τι έγραψα;

  5. Μωβ και nude και μπορεί και καφέ είναι τα δικά μου αντικείμενα πόθου!

  6. @Litsa: Δεν επαλαμβανεσαι. Μένεις σταθερή. Το ιδιο σου είχε αρεσει και τον Αυγουςτο αν θυμάμαι καλά.

  7. @Stella: Και με πολύ όμορφα χρώματα στο packaging αν συμφωνείς.

  8. &Celia: Εγώ κλασσικά ειμαι “bb girls” φυλή. Οτι πουν τα bb girls μέσα ειμαι!

  9. @Amalia: Διακρίνω έναν ενθουσιασμό στην τετράγωνη λογική της μαθηματικού μας;;;; That’s a first!! ( μεχρι και κατι σου “ξεφυγε” στη γραφή! That’s another first!! )

  10. @Maryl: Σκέψου και το απαλό κυπαρισσί ομως… Το δευτερο αριστερα στην πάνω σειρά.,

  11. Για να πω την αλήθεια και εγώ τον ιδιο ενθουσιασμό με την Amalia έχω…

  12. Εγώ πάλι είμαι του πιο έντονου χρώματος, ψάχνω καιρό τώρα ένα ιδιαίτερο κόκκινο αλλά δεν το βρίσκω. θα τα τσεκάρω με την πρώτη ευκαιρία αν φτάσουν εδώ φυσικά.Η συσκευασία τους πάντως είναι εντυπωσιακή. Πολλά , πολλά φιλιά!!!!

  13. @Julia, δυστυχώς με το κινητό τα λάθη είναι συχνά, αλλά κάποιες φορές τα προλαβαίνω… Κατά τ’ άλλα είπα τον πόνο μου. Όταν έρχομαι Αθήνα και σκέφτομαι με τι θα μπορούσα να κανακέψω τον εαυτό μου, ξεχνάω όσα είχα σκεφτεί κατά διαστήματα, από όσα αναφέρουμε. Στο τέλος υποκύπτω στις κλασικές αξίες. Οπότε, τώρα bookmarks και φύγαμε…

  14. Όλα φαίνονται τόσο δελεαστικά – το δε packaging απλά υπέροχο!

  15. @ΕΛΕΝΗ: Ηello darling! Αν πέσει κάποιο πολύ όμορφο κόκκινο στην αντίληψή μου, I will let you know! Missed you! 🙂

  16. Νομιζω θα προσπερασω αν και εχουν καταπληκτικη συσκευασια!!! Πρεπει να τελειωσω αλλα κραγιον που χω αν και καποιες αποχρωσεις (οχι η χρυσομυγι) μου κλεινουν το ματι!!!

  17. Όταν βλέπω όλα αυτά τα χρώματα ,τρελαίνομαι!Νομίζω ότι βρίσκομαι σε παιδικό πάρτυ!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.