The Eyes of Tom Ford Collection, μακιγιάζ ματιών.

View Gallery
6 Photos
The Eyes of Tom Ford Collection, μακιγιάζ ματιών.
the-eyes-of-tom-ford -1

The Eyes of Tom Ford Collection, μακιγιάζ ματιών.
the-eyes-of-tom-ford -2

The Eyes of Tom Ford Collection, μακιγιάζ ματιών.
the-eyes-of-tom-ford-3

The Eyes of Tom Ford Collection, μακιγιάζ ματιών.
the-eyes-of-tom-ford-4

The Eyes of Tom Ford Collection, μακιγιάζ ματιών.
the-eyes-of-tom-ford-5

The Eyes of Tom Ford Collection, μακιγιάζ ματιών.
the-eyes-of-tom-ford-6

 

Συνεχίζοντας το σερί των επιτυχιών και με γνώμονα ότι σχεδόν καμία γυναίκα δεν μπορεί να αντισταθεί σε αυτά που προτείνει,  ο Tom Ford μας ενθουσιάζει άλλη μια φορά με τη συλλογή The Eyes Of Tom Ford.

 

 

 

Μια συλλογή από 30 σκιές σε μια γκάμα αποχρώσεων από την πιο ανοιχτή στην πιο σκούρα, απαλές αλλά και σέξι έντονες σε πέντε ευέλικτες υφές για κάθε γούστο και κάθε ανάγκη για να φορεθούν από το πρωί έως το βράδυ.

 

Το packaging δημιουργημένο με τέτοιο τρόπο ώστε η ελαφριά και πανέμορφη συσκευασία να χωράει ακόμα και στο μικρότερο βραδινό τσαντάκι για να την έχουμε παντού μαζί μας.

 

 

 

 

Η συλλογή περιλαμβάνει και κάποια ακόμα προϊόντα ματιών τα οποία μπορείτε να δείτε παραπάνω στην gallery όπως την mascara Shutter Lash Mascara τα Eye Kohl Intense eyeliners, ένα από αυτά σε λευκή απόχρωση που είναι και από τα πιο hot trends της εποχής αλλά και το Eye Gloss ένα διάφανο non-sticky προϊόν το οποίο ο δημιουργός προτείνει να απλώνεται στα μάτια για να φωτίζει υπέροχα αλλά διακριτικά την περιοχή τις μέρες που δεν έχετε διάθεση για μια πιο έντονη σκιά.

 

 

 

 

Δια στόματος του δημιουργού γιατί τι είναι η Τρίτη αν δεν ξεκινήσει με Tom Ford?

 

 

 

 

12 Σχόλια
  1. Το Eye Gloss ακούγεται ενδιαφέρον…κι αυτές οι μοβ/λιλά αποχρώσεις ,καταπληκτικές…in Tom we trust, όπως θα έλεγε και μια ψυχή…καλή μέρα σε όλες,κορίτσια!!

  2. Kαλημερα Τα ματια του κ. TOM FORD ΕΙΝΑΙ πανεμορφα Ισως γιαυτο βγαζει πανεμορφα προιοντα.

  3. Σκορπιός είναι ο κ.TOM FORD?? Ρωταω γιατί συνήθως οι Σκορπιοί έχουν τόσο έντονο σεξυ βλέμμα!! Οι αποχρώσεις,δεν το συζητώ,είναι οι αγαπημενες μου!

  4. Μια χαρά μας τα λέει ο Tom.Ξεχωρίζω τα γήινα και τα μοβ.
    Μουτςς

  5. @Celia: “In Tom we trust” παρούσα! Ε μα άδικο έχω φίλη μου;

  6. Πω, πω.. ακόμα δεν μπήκε ο Δεκέμβρης και έχει γεμίσει η wish list!

  7. @Ρανια & Maryl: Τι να λέμε τώρα.. στο μόνο που υστερεί από ότι έχω ακούσει είναι το ύψος… Αλλά τι τα θέλετε.. τα ακριβά αρώματα σερβίρονται σε μικρά μπουκάλια και στη δική του περίπτωση στην κυριολεξία!

  8. Kalimera bbgirls!! Xathika sorry alla eixame polles ekselikseis sti douleia – kales eftyxos! O Tom anoikse ena magazi sto Covent Garden pou thelo poly na pao – mono gia ta kallyntika kai ta exei OLA! Osoi exoun paei exoun meinei ekthamvoi!!!
    Filia pollla!!

  9. @mariaA: Αυτό από μόνο του, είναι λόγος ταξιδιού ASAP στο Λονδίνο Υπουργέ μου! (που θα πρωτοπάμε, να δώ…)

  10. @Julia: prospatho me kathe tropo na se deleaso!! gia na do an o Tom tha einai o katalytis!

  11. Το τρίπτυχο σκιών κάτω δεξιά στη φωτογραφία του gallery το θέλω τώρα!!! Δεν θέλω να αντισταθώ ούτε στη γοητεία του Tom, ούτε στα γοητευτικά δημιουργήματά του.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.