Kendall Jenner: Το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο.

 

 

 

 

Mετά από 15 χρόνια (2002) στην κορυφή των πιο ακριβοπληρωμένων μοντέλων του κόσμου η Giselle δίνει τη θέση της στην Kendall Jenner.

 

Με εισόδημα που άγγιξε φέτος τα $22 εκατομμύρια η Kendall παίρνει το «στέμμα» από την Gisele η οποία πέφτει στην δεύτερη θέση.

 

 

 

Τα εισοδήματα της Jenner προήλθαν σε μεγάλο βαθμό από τις συμφωνίες της με κολοσσούς όπως η Estee Lauder, La Perla και adidas, με τη συνεργασία που έχει με την αδερφή της Kylie στη σειρά ρούχων Kendall + Kylie αλλά φυσικά και με το οικογενειακό reality show (η ηθποιός Jennifer Lawrence δήλωσε πρόσφατα ότι δεν χάνει επεισόδιο..)

 

Φυσικά δεν ξεχνάμε και τις διαφημίσεις της στα social media και το Instagram όπου έχει 85 εκατομμύρια followers.

 

Η 37χρονη Gisele έρχεται δεύτερη με εισοδήματα της τάξης των $17,5 εκατομμυρίων ενώ η Chrissy Teigen  (σύζυγος του John Legend ) που μόλις φέτος μπήκε στη λίστα Forbes- έρχεται τρίτη.

 

Δείτε παρακάτω τα 10 πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα του 2017-  χρήματα που στην πλειοψηφία τους προήλθαν από διαφημίσεις για καλλυντικά, αρώματα και άλλα πλουσιοπάροχα συμβόλαια.

 

Και κατά την άποψή μου, το πιο ενδιαφέρον αλλά και το πιο ωραίο νέο είναι ότι στο Νο 10 βρίσκεται το πανέμορφο plus size μοντέλο Ashley Graham  αφήνοντας πίσω της πολλά μοντέλα των 48 κιλών και  για άλλη μια φορά, μπήκε για τα καλά στο μάτι των (απαίσιων)  body haters. Eat her dust!

 

 

1. Kendall Jenner, $22 εκατ. δολάρια

 

 

 

2. Gisele Bündchen, $17.5 εκατ.

 

 

 

3. Chrissy Teigen, $13.5 εκατ.

 

 

 

 

4. Adriana Lima, $10.5 εκατ. δολάρια

 

 

 

5. Gigi Hadid, $9.5 εκατ. δολάρια

 

 

 

 

6. Rosie Huntington-Whiteley, $9.5 εκατ. δολάρια

 

 

 

 

7 Karlie Kloss, $9 million εκατ. δολάρια

 

 

 

 

8. Liu Wen, $6.5 εκατ. δολάρια

 

 

 

 

9. Bella Hadid, $6 εκατ. δολάρια

 

 

 

 

10. Ashley Graham, $5.5 εκατ. δολάρια

 

 

 

 

 

 

16 Σχόλια
  1. Ας πάρει δικαίωση η Ashley, για όλες εμάς τις plus size!

  2. @Stella: Μα είναι μια κούκλα. Ποιός είπε ότι η ομορφιά μπαίνει μόνο σε ένα καλούπι; Μην τρελαθούμε κιόλας..

  3. Αυτές οι Καρντασιανς ειναι μηχανή χρήματος!! Αλλα καθολου τυχαία,αφού εχουν απο πίσω μια μάνα-μάνατζερ
    που ελέγχει ολες τους τις κινήσεις! Άσε που τις εχει “προγραμματίσει” απο μικρές να σκέφτονται μόνο πως θα βγάλουν χρήματα!! Πάντως για κάποιο χρονικό διάστημα ειχα κολλήσει και εγώ βλέποντας το ριάλιτι,όλη αυτη η γκλάμουρ ζωή,ταξίδια,κ.λ.π

  4. @SofiaT: Το πιο αστείο (;) δε από όλα είναι ότι αυτή που πλέον είναι ο “μεγιστάνας” της οικογένειας, με έσοδα που ξεπερνάνε τη φαντασία, είναι το μικρό (μόλις 20 ετών) και κάποτε “ασχημόπαπο”- η Kylie. Λέγεται ότι τo 2016 τα Kylie Cosmetics είχαν net worth 480 εκατομμύρια δολάρια σε λιανικές πωλήσεις,ενώ η εκτίμηση είναι ότι το 2022 η αξία θα εκτιναχθεί στο 1 δις δολάρια (!!). Τρέμετε μεγάλες μάρκες και έξυπνη η Estee που έδεσε στο άρμα την αδερφή Kendall. Tώρα που το σκέφτομαι Σοφάκι, μάλλον πρέπει να κάνω ένα post γι αυτό…

  5. Εμένα μου αρέσει η karlie και η adriana.Ωραία και η kylieαλλά όχι και πάνω από τη gisele!

  6. @Marianna: Και εγώ για κάποιο λόγο θεωρώ υπερ- εκτιμημένη την Bella Hadid. Προς Θεού, όχι ότι δεν είναι όμορφη, αλλά νομίζω ότι την κουβαλάει πάνω του το “κύμα” των “νεόκοπων” Hollywood Kids, που είναι και αδερφές και φιλενάδες και μοντέλα και τραγουδίστριες και τα κάνουν όλα όλες μαζί, μέχρι και τα boyfriend τους καμμιά φορά μπερδεύω γιατί και αυτά ακόμα τα ίδια και τα ίδια μου φαίνεται ότι είναι και απλά τα ανακυκλώνουν μεταξύ τους.

  7. …αυτές οι ατελείωτες ποδάρες της Kendal είναι όλα τα λεφτά …η Kylie δε μ’ αρέσει…δεν έχει αφήσει τίποτα επάνω της που να μην το έχει πειράξει…το show το βλέπω κι εγώ ευχάριστα ,αν τύχει στo zapping…μου άρεσε πάρα πολύ και στο διαφημιστικό της pepsi https://www.youtube.com/watch?v=AfCiV6ysngU

  8. Λογική η λίστα είτε μας αρέσουν είτε οχι και φοβερή η Ashley αλλά και η Gigi!

  9. @Celia: Άλλο ενα food for thought, post.. Αν οι πλαστικές εχουν τη δύναμη να μας καταστρέψουν ή να μας κανουν μεγιστάνες, τι προτιμαμε; Λέμε τωρα, γιατι η ερώτηση ειναι εντελώς υποθετική και χωρίς το παραπανω background δεν υφίσταται. Απλα ειναι kind of amazing, οτι όλοι ξέρουν οτι η καριέρα της Kylie οφείλεται στις πλαστικές, αλλα τελικα, so what?

  10. Σε γενικές γραμμές συμφωνώ με τη δεκάδα,κουκλάρα η Kendall και μ’αρέσει περισσότερο απ’όλες της γνωστής οικογενείας αλλά θα έβαζα ψηλότερα την Ashley Graham.
    Μουτςς

  11. @Litsa: Συμφωνώ απόλυτα οτι η μόνη ας πουμε “natural beauty” της “οικογένειας” ειναι η Kendall.

  12. Adriana Lima & Ashley Graham!! Νομίζω ότι αυτές οι δύο θεές έπρεπε να είναι οι δύο πρώτες και όχι στη δεύτερη θεση αυτή η μυτόγκα (συγχωρέστε με) Gisele που ποτέ δεν μου άρεσε!!! Αλλά άβυσσος το σκεπτικό της showbiz! H Kendall μου αρέσει πολύ και πρόσφατα κέρδισα τα θεικά γυαλια της ηλιου απο το instyle και από τότε μου αρέσει ακόμα περισσότερο 😉

  13. Σαν την Adriana Lima δεν Έχει! Ότι και να λέμε είναι λίγο για αυτήν την πανέμορφη κοπέλα. Κακά τα ψέματα έχει κάτι που σε μαγνητίζει και από δω πως δεν είναι αυτή στην πρώτη θέση! Όσο για την Jenner καλή είναι και αυτή αλλά όχι η καλύτερη. Ίσως σε αυτήν την λίστα να την έβαζα τελευταία….Ίσως και καθόλου! Δεν είναι τόσο ωραια για να ναι και η πιο καλοπληρωμένη.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.