10 απίθανα beauty Advent Calendars!

 

 

Που λέτε, όταν ο κύριος Ρωμανός ήταν περίπου 3 ετών αποφάσισα να φτιάξω και εγώ το δικής μου χειροτεχνίας- advent calendar και να βάζω μέσα μικρο δωράκια και μικρο- πραγματάκια.

 

Aπό την 1η Δεκεμβρίου έως και τις 24 Δεκεμβρίου ο κύριος θα ένοιγε μια -μια τις τσεπούλες του calendar,  γιατί στις 25 θα άνοιγε τα δώρα κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

 

Καλή στην χειροτεχνία δε με λες, όπως βλέπετε παρακάτω στη φωτό, αλλά τέλος πάντων την προσπάθειά μου την έκανα (αυτό δεν είναι που μετράει εξάλλου;) και μάλιστα αυτή τη διαδικασία χειροτεχνίας μπορείτε να τη διαβάσετε σε αυτό post με χρονολογία 2011 (και να θυμηθείτε και τα σχόλια σας πριν από 6 χρόνια MariaA και Maryl..)

 

(είναι λίγο πιο όμορφο στην πραγματικότητα, έντονο πράσινο με glitter το αδικεί η φωτό και εγώ τον εαυτό μου)

 

 

Kαι αν μη τι άλλο, αν σε κανένα spring cleaning δεν πεταχτεί στα σκουπίδια, μπορεί κάποια στιγμή να γίνει και ενθύμιο.

 

Αnyway το advent ήταν στον τοίχο, μέχρι πρόπερσι διότι τώρα πλέον είμαστε λίγο τύπου “μεγαλώσαμε γι’ αυτό- δεν μας κάνει εντύπωση”.

 

Εμείς όμως εδώ μέσα- δεν «μεγαλώσαμε» καθόλου- και δεν υπάρχει ούτε η παραμικρή περίπτωση να μας κάνουν δώρο ένα beauty advent calendar και να μην πετάξουμε από τη χαρά μας. Άδικο έχω;

 

Ακολουθούν 10 από τα αγαπημένα μου για φέτος:

 

Kiehl’s Since 1851 (110Ε) 

 

Εχουμε ξαναγράψει γι’ αυτό εδώ. 24 best selling προιόντα περιποίησης της επιδερμίδας, μεταξύ μας δεν το λες και κακό. Ένα για κάθε μέρα, για να λάμπουμε στο ρεβεγιόν.

 

 

Asos Beauty Advent Calendar (55 λίρες Αγγλίας)

 

Δεν είναι μόνο για ρούχα το συγκεκριμένο site, είναι και για beauty και πόσο μάλλον όταν σε αυτό το advent βρείτε μάρκες όπως Cowshed, Eyeko, The Ordinary και Pureology, άρα έχετε καλυφθεί από όλες τις απόψεις (μακιγιάζ, περιποίηση, μαλλιά) αφήστε που είναι και ο καλύτερος τρόπος να δοκιμάσετε κάποιες από αυτές πριν αγοράσετε το προιόν.

 

 

 

 

 

L’Occitane Classic Beauty Advent Calendar 50Ε

 

Υπάρχουν πολλές που αγαπούν αυτή τη μάρκα και άλλες τόσες που θέλουν να δοκιμάσουν κάποια προιόντα και δεν είχαν ακόμα την ευκαιρία. Τι περιμένετε;

 

 

 

 

Βenefit San Fransisco Winter Wonderland  Advent Calendar 70Ε

 

Θα “βρεθείτε” μέσα σε ένα πολύχρωμο San Fran με την Golden Gate και με τα όλα του. Με 12 πορτούλες όπου μέσα σε πανέμορφες λιλιπούτειες συσκευασίες θα βρίσκετε και ένα από τα best sellers της μάρκας.

 

 

 

 

Τhe Body Shop (από 50Ε)

 

Eίπαμε ότι το kidulting είναι η νέα τάση της εποχής και η μάρκα του την έχει αγκαλιάσει περισσότερο φέτος δεν είναι άλλη από την The Body Shop. Γρήγορα μια βόλτα στο κοντινότερο κατάστημα!

 

 

 

 

 

Molton Brown (180E)

 

Αρώματα, body creams, κρέμες χεριών,  shower gels και εδώ μέσα θα βρείτε 24 από τα best selling προιόντα της μάρκας. Μεταξύ μας, το advent μάλλον έχει το αγαπημένο μου design για φέτος είναι φουλ x-mas.  (ή μπορεί να είναι και το αγαπημένο μου,  επειδή τα χρώματά του,  ταιριάζουν με τη χειροτεχνία μου παραπάνω…)

 

 

 

 

 

 

Jo Malone (200Ε)

 

Τhe House of Jo Malone advent calendar είναι πλέον ένα all time classic δώρο, αν θέλετε πραγματικά να κάνετε μια γυναίκα ευτυχισμένη για όλη την περίοδο των γιορτών. Αρώματα σε mini size, αρωματικές κρέμες, κεριά σε μια υπέροχη συσκευασία ένα πολυτελές σπίτι Γεωργιανού ρυθμού.

 

 

 

 

 

 

 

Selfridges Χ L’Oreal Luxe (120 λίρες Αγγλίας)

 

Μαρία μου για σένα το έβαλα αυτό και σου το αφιερώνω και όταν βρεθείς στο Selfridges θέλω να με σκέφετσαι. Όχι ότι δεν θα βρεις μπροστά σου τα καλύτερα στο London- μια που κάθε πολυκατάστημα έχει και τα δικά του-  αλλά μου φάνηκε ενδιαφέρουσα η συγκεκριμένη συνεργασία με 24 προιόντα best seller από σχεδόν όλες τις L’Oreal Luxe μάρκες. Περιποίηση προσώπου από Lancome, το άρωμα Bon Bon από Viktor & Rolf, , YSL Opium, προιόντα μακιγιάζ κλπ κλπ κλπ

 

 

 

 

 

 

Sephora (60Ε)

 

Αυτό το άφησα τελευταίο, γιατί ήδη βρίσκεται κάτω από το δικό μου Χριστουγεννιάτικο δέντρο, αλλά ως συνήθως δυστυχώς δεν θα προλάβω να το απολαύσω, ήδη το έχει κλείσει ο κύριος Ρωμανός για δωράκια στην αγαπημένη του δασκάλα και στις αγαπημένες του, γενικώς… (ε, μπορεί να μου κάνει και μένα κανά δωράκι, κανά πρωινό..)

 

 

 

 

 

 

να’το το adventάκι μου,

κάτω απ’ το δεντράκι μου…

 

(να σας πω ότι αυτό που φαίνεται πίσω απο το advent είναι μια χάρτινη φάτνη advent calendar χωρίς δώρα, απλά άνοιγες πορτούλες και έβλεπες μια χριστουγεννιάτικη διαφορετική ζωγραφιά κάθε μέρα. Το έχω από 4 ετών, μου το έφεραν γιαγιά και παππούς από Λονδίνο, το φυλάω σαν τα μάτια μου και ναι! Αυτό πλέον το λες ενθύμιο!)

 

 

Πως σας φάνηκαν τα beauty advent calendars παραπάνω; Θα μπει κάποιο από αυτά σε κάποια wish list?

 

 

30 Σχόλια
  1. Υπέροχα όλα και άκρως συγκινητικά το πρώτο και το τελευταίο…. Γεμάτα από τα πιο σπουδαία δώρα, την αγάπη και το νοιάξιμο… Εγώ πάντως ενα Benefit το “χτυπάω” ευχαρίστως…

  2. Καλημέρα!!
    @Τζουλια η χειροτεχνία σου ειναι υπέροχη !! Να την βάλει σε κορνίζα μεγαλη τύπου Ikea !!! Θα δείχνει τέλεια!!
    Όσο για τα ημερολόγια θα διάλεγα ευχαρίστως αν μπορουσα Selfrindges XL Loreal Luxe τα εχει όλα απο ολες τις εταιρίες και συμφέρει!!! Χαχαχαχα Βεβαια και το ημερολόγιο της Benefit δεν πάει πισω !! Ειναι και ροζουλι που μου αρεσει!!!
    Φιλια

  3. @Sofia T: Χαχαχχαχ!! Με αγαπάς αγαπημένη, αλλα και ωραία δεν την λες τη χειροτεχνία ,μου! (που να δεις κάτι άλλα advents από John Lewis, Fenwicks, Harrods, Liberty, House of Frasier.. άσε, άσε, δεν ήθελα να σας τρελάνω..)

  4. Καλημερα! Αχ, τα θελω ολαααα! Μου εκλεψαν την καρδια ιδιαιτερα το molton brown, το jo Malone και φυσικα το Sephora! Εννοειται ομως πως λατρεψα το Selfridges x L’Oréal luxe!

  5. 1) Η χειροτεχνία σου, Τζούλια, είναι σούπερ χαριτωμένη! Και μόνο που είναι handmade κερδίζει εξτρά πόντους! Επίσης, η ιδέα είναι εξαιρετική -και για μικρά παιδιά, αλλά και για μεγάλα! Τόσο που σκέφτομαι και εγώ να κάνω κάτι αντίστοιχο για το bboy. Ακούω προτάσεις – ιδέες, χιχιχι! Ψάχνοντας βρήκα αυτό από το Pinterest: http://www.countryliving.com/diy-crafts/tips/g2151/advent-calendars. Έχει πάμπολλες ιδέες για χειροτεχνία.
    2) Τα θέλω όλα! Έβαλα στο μάτι το Selfridges Χ L’Oreal Luxe, αλλά το βρίσκω out of stock και πολύ στενοχωριέμαι. Επίσης, στη λίστα, αν μου επιτρέπεις, θα πρόσθετα το advent calendar της Clinique, έχω φάει ένα κόλλημα τελευταία και τείνει να γίνει το αγαπημένο μου brand της χρονιάς (κρέμες, πούδρες και makeup).

    Y.Γ. 1: Τι ωραία που έχεις κρατημένη τη φάτνη, πόσο συναισθηματική αξία έχουν όλα τα δώρα από τους παππούδες! Και εγώ τα δικά μου τα φυλάω σαν κόρη οφθαλμού.
    Υ.Γ. 2: Τι νοσταλγία διαβάζοντας το post του 2011! Ντρεπόμουν να σχολιάσω τότε, νομίζω. Η συνταγή για τα gingerbread cookies αποθηκεύτηκε, το μόνο που απομένει είναι ελεύθερος χρόνος!

  6. Ποιο να πρωτοδιαλέξω; Λοιπόν και εγώ μαζί σου Julia Molton Brown!

  7. @Nina Thr: Ταιράζουμε Νίνα μου.. για να πω την αλήθεια και εγώ όλα τα θέλω!

  8. εννοειται θα μπει, αλλα ποιο θα πρωτομπει!!! Παλι καλα που δεν ειμαι η μοναδικη -οπως καταλαβαινω- που ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ με κατι τετοια λιλιπουτεια δωρακια!!!!

  9. @Sheena: Υπέροχο το Country Living με υπέροχες ιδέες! Αγαπημένο..

    1. Ναι, κάτι είδα και εγώ σήμερα για το Selfridges.. Μην πτοείσαι όμως είναι νωρίς, πιστεύω ότι θα επανέλθει! (ή τουλάχιστον το ελπίζω..)

    2. Λοιπόν ιδέα για το advent του bb boy φτιάχνοντας κάτι παρόμοιο με το δικό μου. Βασικά το έκανα εγώ όταν μεγάλωσε λίγο ο κύριος Ρωμανός και πήγε σχολείο και πλέον καραμέλες, τσιχλίτσες, ζαχαρωτά και μικρούλικα αντικείμενα είχαν αντικατασταθεί απο αυτοκινητάκια, μπογιές, μολύβια κλπ. Και πως να τα βάλω αυτά, μέσα στις μικρές τσεπούλες; Δεν χωρούσαν! Αντί λοιπόν να βάζω δώρα στο advent έβαζα σημειώματα και παίζαμε κάθε μέρα το κυνήγι του θησαυρού! Πχ έγραφε το σημείωμα:” Ρωμανέ, κοίτα κάτω από το κρεββάτι σου.. ” Πήγαινε ο κύριος έβρισκε ένα μικρό Lego ας πούμε,. ή “Ρωμανέ, κάτι υπάρχει στην κουζίνα κοντά στον φούρνο” Πήγαινε ο κύριος έβρισκε δίπλα στον φούρνο ενα αυτοκινητάκι! (και φυσικά έβλεπα και την προοδό του στο διάβασμα και στην κατανοήση του κειμένου που έγραφα) Και πάλι τίποτα μεγάλης αξίας, αλλά ήταν η χαρά του κυνηγιού και του “θησαυρού”, τα οποία φυσικά εσύ μπορείς να τα “δυσκολέψεις” και λίγο για το ενήλικο bb boy σου (χιχιχι..)

    3. Καλή επιτυχία στα gingerbread cookies!

    ΥΓ: Εσύ και ντρεπόσουν να σχολιάσεις; Δεν το πιστεύω! Ευτυχώς που άλλαξε αυτό και απολαμβάνουμε τα σχολια και τις ιστορίες σου!

  10. Τα The Body Shop advent είναι must have κάθε Χριστούγεννα, στο δικό μας δέντρο!

  11. Αν δεν με απατά η μνήμη μου μας το είχες δείξει σε post όταν το είχες φτιάξει και το θυμάμαι γιατί από σένα πήρα την ιδέα για να φτιάξω και εγώ στον δικό μου ένα παρόμοιο!!!
    Αυτά τα ημερολόγια είναι υπέροχα τα θέλω όλα δεν ξέρω πιο να πρωτοδιαλέξω. Λατρεύω Χριστούγεννα!!!

  12. @ΤΖΕΝΗ:

    Αγαπημένη, αγαπημένη, αγαπημένη…

    Αυτή τη στιγμή έχω συγκινηθεί πάρα πολύ με το σχόλιό σου.. Μη νομίζεις ότι δεν θυμάμαι ποιo (μαζί με την Geo) ήταν το πρώτο και το πολυ αγηπημένο μου, bb girl πριν 8 χρόνια… Εσύ βέβαια! Και ακόμα και αν δεν σχολιάζεις συχνά και μόνο που θυμήθηκες αυτό, είναι σα να είσαι δίπλα μου κάθε μέρα! I love you.

  13. Ψηφίζω advent Julia για σήμερα! (Άντε αν με πίεζαν πολύ, χα-χα, θα έπαιρνα και το Sephora!)

  14. Δαγκωτό το Benefit για σήμερα, μια που είναι από τις αγαπημένες μου μάρκες.

  15. …δεν ξέρω αν γνωρίζετε αλλά κι η diptyque έβγαλε advent που τιμάται στα 400USD κι είναι ήδη out of stock…επίσης, στα M&S για κάθε £35 που θα ξοδέψεις σε είδη σπιτιού και ένδυσης μπορείς να το αποκτήσεις για £35 επιπλέον….αααα, ξέχασα να σας πω πως υπάρχει waiting list 45000 ατόμων….από αυτά εδώ θα προτιμούσα να βρεθεί κάτω από το δεντράκι μου της benefit!!

  16. @JULIA:
    Πραγματικά, Ευτυχως που υπάρχεις Και ενημερώνομαι για οτι καινούργιο κυκλοφορεί, τις νέες ταςεις κλπ, γιατί τα τελευταία 2,5 χρόνια που έγινα μαμά ο χρόνος έχει μειωθεί δραματικά!!!
    Συνέχισε δυναμικά σε χρειαζόμαστε!!!

  17. @Celia: Ω,ναι! Τα ξέραμε, τα είχαμε δει στα Δελτία Τύπου, τα αγαπήσαμε και αυτά, απλά έπρεπε κάποια στιγμή να κάνουμε τις επιλογές μας! Και ευτυχώς που έχουμε και την απουσιολόγο μας Celia να μας τα ξαναπεί! 🙂 🙂

  18. @TZENH: Will do, όσο είσαστε εδώ και σας αρέσει αυτό! Και για τον μικρούλη bb boy μας με όλη μας την αγαπη: ❤️❤️❤️

  19. Πόσο όμορφα! Της αγοράς, αλλά και τα “άλλα”!!

  20. Γεια σας Ολα επιθυμητα εννοειται οτι τα θελω ολα σαν δωρο κατω απο το δεντρο και επειτα στο μπανιο για χρηση τους Αν επρεπε να διαλεξω ενα…δυσκολο αλλα… θα διαλεγα
    Selfridges Χ L’Oreal Luxe Τζουλια υπεροχο αυτο που εφτιαξες κρατησε το για να το εχει και ο μικρος ενθυμιο

  21. Πάντα οι αναδρομες στο παρελθόν με συγκινουν Τζούλια μου…πιο πολύ από όλα μου αρέσει η χειρότεχνια σου γιατί είναι αυτό ακριβώς! Κάτι φτιαγμένο από εσένα! Και η φάτνη από τον παππού και τη γιαγιά γιατί είναι πολύτιμο ενθυμιο.. Όσο για τα παραπάνω calendar,όλα μου αρέσουν πολύ, τι να διαλέξω!! Ίσως αυτό του Body shop… Αλλά και του Jo Malone όνειρο!! Βέβαια κάθε χρόνο προτιμώ το Avon Calendar για τον κύριο λόγο ότι τα έσοδα διατίθενται για τον κινητό μαστογραφο που “γυρνάει” πανελλαδικώς..

  22. Πόσο έχουμε αλλάξει…. Ίδιο πάθος, άλλο μέγεθος, ίδιο ήθος, άλλο ύφος. Κι αν η εξέλιξη είναι τόσο θετική είναι πάντα επιθυμητή. Το μέλλον του beautyblog κουβαλάει την παιδιάστικη χαρά για τις μικρές ζωγραφιές και τη διαρκή αναζήτηση του καινούργιου (σήμερα σε μικρές δόσεις πίσω από παραθυράκια).
    Και βέβαια εννοείται ότι τα θέλω όλα!

  23. χαχαχαχαχ έκλαψα με τα κουλουράκια.Δεν το θυμόμουν καθόλου.Το ποστ της χειροτεχνίας το θυμάμαι και εννοείται πως πρέπει να το κρατήσεις ενθύμιο.Κι εφόσον πρέπει να κάνω άσκηση αυτάρκειας και να διαλέξω μόνο έναν από τους εικονιζόμενους πειρασμούς θα πω το Selfridges Χ L’Oreal Luxe.
    Μουτςς

  24. @Maryl: Αλήθεια; Σε ευχαριστώ γι’ αυτή την πληροφορία αγαπημένη..

  25. @Litsa: Τι γέλιο Θεέ μου με τα κουλουράκια τότε.. Ίσως πρέπει να κάνουμε κάποια στιγμή αναδρομή σε παλαιότερα άρθρα και τα σχόλιά σας! Ωραία Ιδέα!

  26. Τρελαίνομαι για advent calendars και μου άρεσαν όλα,δεν ξέρω πραγματικά ποιο θα διάλεγα,μάλλον εκείνο που θα έβρισκα μπροστά μου την πρώτη στιγμή.
    @julia,μην υποτιμάς τη χειροτεχνία σου,είναι πολύ καλή.Αχ,το δωράκι του παππού και της γιαγιάς,πόσο νοσταλγικό!Γι’αυτό,όταν θέλω κάποιος να με θυμάται και έχω την επιλογή χρήματα ή δώρο,διαλέγω το δεύτερο.

  27. Πως μου ξέφυγε εμένα αυτό το φοβερό ποστ με τα φοβερά advent calendars?! Πωωωωωπωωωωω είμαι απαράδεκτη το ομολογώ!!!! Όλα είναι ΥΠΈΡΟΧΑ!!! ΚΡΙΜΑ που δεν το είδα νωρίτερα γτ σιγουρα θα αγόραζα ένα για μενα… για ακόμα μια φορά ανοίγω καθημερινά εκει να τα κλασσικά με τα σοκολατάκια από πίσω… πφφφ!!!! Άντε και του χρόνου! Ελπίζω να το θυμηθώ…. 😣😣😣😣

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.