Luxurious Lux: Εν αρχή είναι η «τέχνη των αισθήσεων»

View Gallery
7 Photos
Luxurious Lux: Εν αρχή είναι η «τέχνη των αισθήσεων»
Lux Silk Sensation

Με έλαιο γερανιού και έλαιο Litsea Cubeba που συνθέτουν το άρωμα άνθεων γαρδένιας.

Luxurious Lux: Εν αρχή είναι η «τέχνη των αισθήσεων»
Lux Soft Touch

Με εκχύλισμα γαλλικού ρόδου και άρωμα με νότες ροζ ντάλιας, κόκκινων φρούτων και κεχριμπαριού.

Luxurious Lux: Εν αρχή είναι η «τέχνη των αισθήσεων»
Lux Velvet Touch

Με Almond Oil και άρωμα με νότες λευκών λουλουδιών όπως κυκλάμινου, γιασεμιού και άνθεων πορτοκαλιάς.

Luxurious Lux: Εν αρχή είναι η «τέχνη των αισθήσεων»
Lux Magical Beauty

Με έντονο άρωμα εξωτικής μαύρης ορχιδέας και έλαιο άγριου κυπαρισσιού, εμπνέει τις γυναίκες να είναι τολμηρές και να εξωτερικεύουν την ομορφιά τους.

Luxurious Lux: Εν αρχή είναι η «τέχνη των αισθήσεων»
Lux Secret Bliss

Το άρωμα αιγυπτιακής Βιολέτας και ελαίου Έλεμι, αφήνει το σημάδι του και υπόσχεται μια αισθησιακή εμπειρία.

Luxurious Lux: Εν αρχή είναι η «τέχνη των αισθήσεων»
Lux Dream Delight

Σαγηνευτικό άρωμα αραβικού γιασεμιού και ελαίου πορτοκαλιού αναδεικνύει την τολμηρή πλευρά της γυναίκας.

Luxurious Lux: Εν αρχή είναι η «τέχνη των αισθήσεων»
Lux Sweet Embrace

Εκλεπτυσμένο άρωμα με νότες Passion Flower και ελαίου βανίλιας εμπνέει σιγουριά στη γυναίκα.

 

 

Έρχεται η πιο λαμπερή εποχή του χρόνου, όπου τα πάρτι και τα ρεβεγιόν διαδέχονται το ένα το άλλο και φυσικά όλες θέλουμε να είμαστε όσο πιο όμορφες και υπέροχες γίνεται.  Άρα, ξεκινάμε με Lux.

 

 

Διαλέγουμε με προσοχή τα festive  outfits, επιλέγουμε με προσοχή το άρωμά μας, επενδύουμε σε πλούσιες κρέμες σώματος και body scrubs, σε λαμπερά μανικιούρ και πεντικιούρ και κάνουμε πρόβες στο μακιγιάζ που θα αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο τα χαρακτηριστικά μας.

 

Φυσικά για να έχουν όλα τα παραπάνω επιτυχία,  δεν ξεχνάμε το πιο σημαντικό: η πολυτέλεια και  το luxurious feeling  μιας festive βραδιάς, ξεκινάει πάνω και πρώτα απ όλα από το μπάνιο μας.

 

Είτε επιλέξουμε ένα ζεστό μπάνιο βυθισμένες στην μπανιέρα μας, με αρωματικά κεριά γύρω μας και έχοντας δίπλα μας ένα ποτήρι κρασί (για να μπούμε στο πνεύμα της βραδιάς που θα ακολουθήσει) είτε ένα απολαυστικό με διάρκεια ντους-  η αρχή και το ήμισυ του παντός είναι το αφρόλουτρο που θα επιλέξουμε.

 

 

 

 

Και ποια είναι τα δυο πιο σημαντικά σημεία όταν επιλέγουμε ένα πολυτελές αφρόλουτρο; Θέλουμε κατ’ αρχήν πλούσια ενυδάτωση,  δηλαδή ένα προϊόν που θα αφήσει το σώμα μας απαλό και βελούδινο.  Και φυσικά θέλουμε άρωμα.  Θέλουμε το αφρόλουτρο που θα επιλέξουμε να έχει άρωμα θηλυκό, αισθησιακό, με διάρκεια. Ένα άρωμα που θα διατηρηθεί για ώρες. 8 ολόκληρες ώρες. Tα αφρόλουτρα Lux μας καλύπτουν απόλυτα και στα δύο.

 

 

 

 

 

Τα αφρόλουτρα Lux είναι η επιτομή και ο ορισμός της προσιτής πολυτέλειας. Το LUX εδώ και πολλές δεκαετίες  πιστεύει στη θετική δύναμη της ομορφιάς. Πιστεύει σε μία απόλυτη εμπειρία, όπου η λάμψη, η ομορφιά και η γοητεία είναι στο χέρι της κάθε γυναίκας. Πιστεύει στο ακαταμάχητο αρωματικό στίγμα που κάνει τις γυναίκες τολμηρές και εκθαμβωτικές.

 

Στην γκάμα των Lux θα βρείτε δυο επιμέρους σειρές, την Moisturizing και την Fine Fragrance

 

 

 

MOISTURISING

 

Τα  αφρόλουτρα LUX της σειράς Moisturising είναι ειδικά σχεδιασμένα με συστατικά γνωστά για τις ενυδατικές τους ιδιότητες, όπως το SilkEssence™, σύμπλεγμα από πρωτεΐνες μεταξιού και φυσικά έλαια, αλλά και τη γλυκερίνη, προσφέροντας αισθητά απαλή και βελούδινη επιδερμίδα. Με διακριτικό άρωμα λουλουδιών, τα αφρόλουτρα της σειράς Moisturising, θα ταξιδέψουν τις αισθήσεις σας.

 

 

 

 

 

 

Mε τρία υπέροχα απαλά αρώματα:

 

 

  • LUX Soft Touch: Με εκχύλισμα γαλλικού ρόδου και άρωμα με νότες ροζ ντάλιας, κόκκινων φρούτων και κεχριμπαριού.
  • LUX Velvet Touch: Με Almond Oil και άρωμα με νότες λευκών λουλουδιών όπως κυκλάμινου, γιασεμιού και άνθεων πορτοκαλιάς.
  • LUX Silk Sensation: Με έλαιο γερανιού και έλαιο Litsea Cubeba που συνθέτουν το άρωμα άνθεων γαρδένιας.

 

 

 

 

 

FINE FRAGRANCE

Τα αφρόλουτρα LUX της σειράς Fine Fragrance, με εκλεκτά, συναρπαστικά αρώματα που διαρκούν έως 8 ώρες, μάς μεταφέρουν στη Μέση Ανατολή. Δημιουργήθηκαν από κορυφαίους αρωματοποιούς -όπως η διάσημη αρωματοποιός Nicole Mancini.  Οι ειδικές συνθέσεις με μικροκάψουλες αρώματος Fragrance Pearls που αντλούν έμπνευση από άνθη εξωτικών λουλουδιών, απελευθερώνονται σταδιακά κατά τη χρήση, καθώς δημιουργείται ο αφρός.

 

 

 

 

 

 

Με τέσσερα υπέροχα αισθησιακά αρώματα

 

 

  • LUX Magical Beauty: Με έντονο άρωμα εξωτικής μαύρης ορχιδέας και έλαιο άγριου κυπαρισσιού, εμπνέει τις γυναίκες να είναι τολμηρές και να εξωτερικεύουν την ομορφιά τους.
  • LUX Dream Delight: Σαγηνευτικό άρωμα αραβικού γιασεμιού και ελαίου πορτοκαλιού αναδεικνύει την τολμηρή πλευρά της γυναίκας.
  • LUX Secret Bliss: Το άρωμα αιγυπτιακής Βιολέτας και ελαίου Έλεμι, αφήνει το σημάδι του και υπόσχεται μια αισθησιακή εμπειρία.
  • LUX Sweet Embrace: Εκλεπτυσμένο άρωμα με νότες Passion Flower και ελαίου βανίλιας εμπνέει σιγουριά στη γυναίκα.

 

 

Oι συσκευασίες τους πλούσιες, στα 700ml με αντλία και τιμή στα 5,30Ε

 

 

Ποια από εμάς δεν θα ήθελε να τα έχει στο μπάνιο της; Και όχι μόνο ένα.. αν το αφήνατε πάνω μου εγώ θα διάλεγα τα εξής για σας  αυτή την x-mas περίοδο:  To Magical Beauty, το Secret Bliss και το Silk Sensation και θέλω να δω αύριο, αν συμφωνείτε.

 

 

 

Παρακάτω ακολουθεί ένα video που αγάπησα, αφού το Lux πράγματι ξέρει την τέχνη των αισθήσεων ενώ το εμβληματικό του χρώμα είναι το αυτοκρατορικό μοβ- το αγαπημένο μας όπως γνωρίζετε εδώ μέσα. Η ηθοποιός Ευαγγελία Συριοπούλου στο ατελιέ του LUX με τον καλλιτέχνη, καλλιγράφο και εικονογράφο Vladimir Radibratovic

 

Δείτε το και θα εισαχθείτε σε έναν κόσμο,  όπου συναντιέται με τον πιο γοητευτικό τρόπο,  η τέχνη με την ομορφιά.

 

 

 

 

 

 

#ArtOfSenses #Υπέροχαεσύ

 

 

29 Σχόλια
  1. Από τότε που πρωτοπαρουσιάστηκαν στο beautyblog δεν λείπουν από το μπάνιο μου. Το καλοκαίρι απόλαυσα το Silk Sensation, ενώ τώρα εναλλάξ τα Dream Delight και Magical Beauty. Δίνουν μια αίσθηση πολυτέλειας που έχω συναντήσει σε πολύ ακριβότερα προϊόντα.

  2. @Amalia: Ούτε από το δικό μου λείπουν. Μπορεί και λόγω δουλειάς να δοκιμάζω και να έχω αρκετά, αλλά πάντα στο Lux επιστρέφω. Χαίρομαι πολύ που το αγαπημένο σου είναι το Silk Sensation. Άρα σωστά επέλεξα!

  3. Μπορεί να μην είμαι 100% πιστή (παρασύρομαι και εγώ πολλές φορές από προσφορές) αλλά την ενυδάτωση και το άρωμα του Lux δεν το αλλάζω με τίποτα. Δικό μου αγαπημένο το Dream Delight.

  4. Dream Delight και Magical Beauty τα αγαπημένα μου. Το θυμάμαι και εγώ εκείνο το post πριν καιρό για τα Lux. Υπέροχα πράγματι και σε εξαιρετική τιμή για τόσο μεγάλη συσκευασία και όλα αυτά που προσφέρουν.

  5. @Εleytheria: Ήταν και ένα υπέροχο ταξίδι εκείνο με το Lux και όσο να’ναι έρχεται πιο εύκολα η έμπνευση. Φυσικά εγώ τα ερωτεύτηκα αμέσως πριν καν να τα δοκιμάσω μόλις αντιλήφθηκα το υπέροχο αυτοκρατορικό μοβ χρώμα της καμπάνιας! Είπα “δικά μας είναι αυτά!!”

  6. I love luxurious Lux! Πολύ καλές επιλογές τα παραπάνω, συμφωνώ και εγώ!

  7. Αυτα που μου τράβηξαν την προσοχή είναι η ενυδάτωση και η διάρκεια του αρώματος!Τι πιο ωραίο από το να μυρίζει το χέρι σου,όταν το φέρνεις κοντά στο πρόσωπο;

  8. @Μarianna: Πολύ σωστό αυτό που είπες με το χέρι και έχω και ιστορία πάνω σε αυτό. Όταν ήμουν εθελόντρια στους Παραολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, μας επισκέφτηκαν στον κολυμβητήριο (εκεί ήταν η δουλειά μου) η τότε δήμαρχος Ντόρα Μπακογιάννη, μαζί με την Πρόεδρο Γιάννα Αγγελοπούλου. Μίλησαν με τους αθλητές και χαιρέτισαν δια χειραψίας όλους εμάς τους εθελοντές. Λοιπόν, δεν θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου, την χειραψία της Αγγελοπούλου. Όχι μόνο γιατί ήταν σωστή, σφικτή και ένθερμη αλλά περισσότερο γιατί το χέρι της μύριζε τόσο ωραία, που σου ορκίζομαι, πέρασε η οσμή στο δικό μου χέρι, το οποίο μοσχοβόλαγε για τις επόμενες δυο ώρες! Και να σου πω το tip μου; Από εκείνη τη μέρα έως σήμερα, όταν έχω μεγάλα κέφια ή όταν ξέρω ότι θα βρεθώ σε μέρος όπου θα κάνω αρκετές χειραψίες, ψεκάζω με άρωμα τις παλάμες μου. Oh yes! Φαντάσου λοιπόν να έχεις ήδη κάνει το layering και την αρχή με ένα μοσχομυριστό αφρόλουτρο όπως το Lux!

  9. @Τζουλια καταπληκτική πληροφορία!!! Θα το εφαρμόσω και εγώ!!
    Το αγαπημένο μου και εμένα ειναι το silk Sensation,αγαπώ οτι εχει μυρωδια γαρδενια,γιασεμί,νυχτολούλουδο!

  10. …αυτό με το άρωμα στην παλάμη το κάνω κι εγώ χρόνια τώρα…μην το πείτε πουθενά αλλά από μένα το ”έκλεψε” η Αγγελοπούλου…όσα για τα lux, Magical Beauty και Sweet Embrace δεν λείπουν ποτέ από το ντουλάπι του μπάνιου μου…περισσότερη αδυναμία έχω στο πρώτο βέβαια…(ως γνήσιο pp girl)…θα ήθελα η σειρά να εμπλουτιστεί με αρώματα καραμέλας και σοκολάτας(χριστουγεννιάτικο mood γαρ)

  11. Καλημερα. Θα αναφερω και εγω οτι το LUX Το χρησιμοποιω χρονια. Απο τοτε που η Ορνελα Μουτι και τοσες αλλες διασημες μας ελεγαν μεσω διαφημισης στην τηλεοραση τοτε για τα σαπουνια LUX και την απαλοτητα που αφηναν. Εχω χρησιμοποιησει απο την νεα σειρα που εβγαλε η εταιρεια φυσικα το Dream Delight:πρωτα και μετα αλλα 4 για να δω το αρωμα τους. Αγαπημενα μου ειναι το Silk Sensation περισσοτερο και μετα το Secret Bliss:και το Dream Delight:Τζουλια το περιστατικο που γραφεις με την χειραψια το αντιγραφω και εγω

  12. @SofiaT: Ναι είδες; Τόσα χρόνια και δεν την είχα ξαναγράψει αυτή την ιστορία.. Αχ γαρδένια.. δίκιο έχεις!

  13. @Celia: Δεν θα μου έκανε καμία απολύτως εντύπωση αν το έχει κλέψει από bb girl η Γιάννα!!! 🙂 🙂 🙂
    Ω, ωραία ιδέα η καραμέλα και σοκολάτα για x-mas!! “Ακούει” η εταιρεία?

  14. @Ράνια: Τελικά είναι από τα αγαπημένα όλων μας το Silk Sensation και λογικό. Αγαπώ πολύ και το Magical Beauty όμως – ε βοηθάει και το άρωμα αλλά και το χρώμα του! Βεβαίως να το αντιγράψεις το tip με άρωμα στην παλάμεη, γι αυτό το έγραψα!

  15. Ρε κορίτσια ωραία τα λετε για την παλάμη (εγω ξερω το κόλπο για πισω απο τα γονατα, για να αφηνεις παντου την αυρα σου, αν φορας φόρεμα) αλλα αυτο σημαινει, ότι δεν πλενουμε τα χέρια μας????? 😉

  16. @Stella, αν περάσει και μια ώρα χωρίς να τα πλύνουμε,μικρό το κακό….αλλιώς τα πλένουμε και τα φρεσκάρουμε με το άρωμα που θα κουβαλάμε στην τσάντα μας!!!!

  17. @Stella: Χαχαχαχα!!! Ε, όχι γι αυτες τις δυο ωρίτσες χέρια δεν θα πλύνεις μεχρι να τελειώσουν οι χειραψίες ( or whatever else…) Και αν υπάρξει έντονη ανάγκη πχ σε “καλεί η φύση”, ε, κανε λίγη υπομονη!!

  18. @Julia μα αυτο το κάλεσμα της φυσης σκέφτηκα κι εγω βρε κορίτσια….. 😉

  19. &Stella: Απλά τα πραγματα: Νερό και τσάι “γιόκ” πριν τη μεγάλη βραδια! 😂😂😂

  20. “Μυρίζομαι”,δωράκι ή ιδέα μου είναι;;;

  21. Silk Sensation και Magical Beauty ξεχωρίζω αν και όλα έχουν ευχάριστη μυρωδιά.
    Μουτςς

  22. Ειναι πραγματικα φανταστικα προιοντα!!!!!!! Τα λατρευει και ο συζυγος!!!!! Καλη τυχη!!!!

  23. Όπως ανέφερε η Ράνια πιο πάνω λόγω Ορνελας Μουτι ξεκίνησα να χρησιμοποιώ το Lux και πήγαινα σχολείο ακόμα τότε!! Έκτοτε απιστησα κάμποσες φορές, αλλά συχνά πυκνά επιστρέφω σε αυτό, ιδιαίτερα στο Sweet Embrace…

  24. Είναι όλα υπέροχα! τα αγαπώ και τα χρησιμοποιώ πολύ συχνά!!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.