125 Vogue: Το πρώτο άρωμα του περιοδικού, σε συνεργασία με Comme des Garçons.

 

 

Ήρθε λοιπόν η ώρα να κυκλοφορήσει και ένα περιοδικό το «δικό» του άρωμα. Το Vogue 125 για τα 125 χρόνια κυκλοφορίας του iconic τίτλου,  σε συνεργασία με τον οίκο Comme des Garçons.

 

Πριν αρκετούς μήνες, στο τραπέζι των αποφάσεων στα headquarters του περιοδικού στο Παρίσι στην Place Vendôme, κάθισε ο  δημιουργικός διευθυντής Christian Astuguevieille των Comme des Garçons Perfumes.

 

Ο διάσημος Γάλλος αρωματοποιός  είχε μπροστά του 20 διαφορετικά αρωματικά testers  τα οποία είχε χωρίσει σε τρια group. Aυτή είναι μόνο η αρχή και τα σχόλια σας καλοδεχούμενα»,  φέρεται να είπε στους παραβρισκόμενους.

 

Με μια ιστορία που ξεπερνάει τον έναν αιώνα και ενώ φέτος ο ιστορικός τίτλος κλείνει τα 125 χρόνια συνεχούς παρουσίας  είχε έρθει προφανώς η ώρα να κυκλοφορήσει στην αγορά και το πρώτο του άρωμα με βοήθεια από το cult label της Rei Kawakabo.

 

 

 

 

Και η απόφαση για το άρωμα κατέληξε σε μια  floral δημιουργία,  με αγαπημένα λουλούδια όπως η παιώνια, το tuberose,  το lily of the valley, αρκετό ταμπάκο,  αλλά και αρκετές συνθετικές νότες που φτιάχτηκαν από την αρχή ειδικά γι αυτό. Όπως η “instant camera” φόρος τιμής στα αναρίθμητα κλικς του περιοδικού, η “a dash of ink” για το μελανι που έχει χυθεί στις σελίδες του, στα πρώτα γραφεία της Condé Nast, στο Greenwich του Connecticut.

 

Θα το βρείτε κλεισμένο σε ένα απλό αλλά super stylish κόκκινο μπουκάλι σχεδιασμένο από την Art Director του Vogue Aurélie Pellissier-Roman

 

Το Vogue 125, κοστίζει 150$ και αν θέλετε να μάθετε πως τελικά «μυρίζει» το πιο διάσημο και iconic περιοδικό του κόσμου,  μπορείτε (εκτός από τη Νέα Υόρκη) να το βρείτε και  online εδώ.

 

18 Σχόλια
  1. Τι είπες τώρα?Αρωμα απο τη Vogue? Μήπως ήρθε η ώρα και του ΒΒ? Ετσι κι αλλιώς πάντα υπήρξε καινοτόμο για τα ελληνικά δεδομένα…. 😉

  2. Αυτό κι αν είμαι περίεργη να δω πως μυρίζει.Και συμφωνώ απόλυτα με τη @Stella μας 😉
    Μουτςς

  3. @Litsa Ελα Λιτσακι πες τα! Αντε να της βάλουμε ιδέες!

  4. …το χρώμα από το μπουκάλι του bb αρώματος ξέρουμε με σιγουριά τι χρώμα θα είναι,πάντως!!!

  5. Tι θα κάνω με σας, μου λέτε; Λοιπόν το βρήκα. Θα ιδρύσω το bb Anonymous (καιρός ήταν μετά το ΑΑ να υπάρχει και bb..)

    Kαι στην αρχή κάθε συνεδρίας θα λέω:

    “Είμαι η Τζούλια και είμαι καλά. Είμαι εθισμένη στα bb girls γιατρέ μου, υπάρχει σωτηρία για μένα; “

  6. Αααααααα συμφωνώ απόλυτα θελουμε άρωμα για το BB!!!@Τζουλια τι το έχουμε το Μαράκι ας μας δώσει τα φώτα του!!!

  7. Σας μυρίστηκα!!! Πάλι για αρώματα μιλάμε, ε?! Ναι το περιμένω κι εγώ το περίφημο άρωμα γιατί πολύς ντόρος γίνεται για τη New Vogue και τη νέα εποχή που θα φέρει! Ίδωμεν!
    Όσο για το άρωμα των bbgirls έχω ήδη ιδέες γιατί δεν μπορεί να είναι ένα αλλά 3-5 που θα φοριούναι είτε μόνα ή σε συνδυασμό για να εκφράζουν την μοναδικότητά μας!!!
    Φιλιά πολλά!!

  8. @MariaA Μαράκι μου ακριβώς αυτο ειχα στο μυαλό μου!! BBISOUS!!!

  9. Εγω παντως νομιζω θα μυριζει βιολετα μωβ η μωβ ορχιδεα καλο βραδυ

  10. @MariaA Σίγουρα θα ήθελα και πατσουλί. Μοντέρνο αιθέριο, καθαρό πατσουλί όπως το δίνει ο Frederic Malle στο Portrait of a Lady!

  11. Το μπουκάλι πάντως είναι όλα τα λεφτά!! Τι εκτυφλωτικα κόκκινο χρώμα! Νομίζω ταιριάζει απόλυτα στο περιοδικό.

  12. Θα βάλουμε και λίγο ροζ πιπέρι; Να παίξουμε με αποχρώσεις…
    @Julia, δηλώνω bb Anonymous. Τώρα είμαι καλά, δεν είμαι καλά, θα δείξει…

  13. @Amalia: Α-λά μπρατσέτα θα μπούμε στη “κόκκινη πόρτα” (εύχομαι σύντομα…) αλλά να δω πως θα μας βγάλουν μετά από τις υπερβολικές δόσεις και BB και AA.

  14. Για το BB άρωμα θα ήθελα παρακαλώ ένα φουλ λουλουδάτο δροσερό άρωμα και ένα φουξ μπουκάλι. 🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁

  15. Στην αρχή, νόμιζα ότι το άρωμα ήταν του δικού σου περιοδικού!!!!!! Αντε και στα δικά σας!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.