Rubee Handmade: Ιδέες για πρωτότυπα x-mas δώρα.

View Gallery
5 Photos
Rubee Handmade: Ιδέες για πρωτότυπα x-mas δώρα.
Rubee Handmade

Necklace

Rubee Handmade: Ιδέες για πρωτότυπα x-mas δώρα.
Rubee Handmade

Back accessory and crochet dress

Rubee Handmade: Ιδέες για πρωτότυπα x-mas δώρα.
Rubee Handmade

Bracelets

Rubee Handmade: Ιδέες για πρωτότυπα x-mas δώρα.
Rubee Handmade

Necklace

Rubee Handmade: Ιδέες για πρωτότυπα x-mas δώρα.
Rubee Handmade

Earings and crochet top

 

 

Με τα Χριστούγεννα να πλησιάζουν με γρήγορους ρυθμούς, είναι ωραίο να ανακαλύπτει κανείς ένα μέρος όπου μπορεί να βρει μια μεγάλη γκάμα από πρωτότυπα, μοναδικά και χειροποίητα δώρα.

 

Το ατελιέ της αρχιτέκτονος – σχεδιάστριας μόδας Άννας Τσατσούλη “Rubee Handmade”, είναι σαν μια σπηλιά του Αλαντίν με πολύτιμους κρυμμένους θησαυρούς στη Νέα Φιλαδέλφεια.

 

Μακριά από πολύβουα εμπορικά κέντρα και πολυσύχναστους εμπορικούς δρόμους, σε έναν καταπράσινο δρόμο γεμάτο νερατζιές, έφτιαξε έναν λιτό αλλά ταυτόχρονα πολύ ζεστό χώρο που φέρει την διακοσμητική υπογραφή της, έτσι ώστε να μπορεί να δημιουργεί -πάντα με οδηγό το πλέξιμο- όμορφα και διαχρονικά κομμάτια με ξεχωριστό στυλ για γυναίκες που θέλουν να ξεχωρίζουν.

 

H Rubee Handmade εμπνεύστηκε από τη λάμψη των γιορτών και δημιούργησε τη νέα σειρά λαμπερών χειροποίητων κοσμημάτων METAL SPECTRUM. Οι μεταλλικές αποχρώσεις με κυρίαρχο το χρυσό που τόσο ταιριάζει στις γιορτές, οι πέρλες και τα υπέροχα, λιτά, γεωμετρικά σχήματα είναι τα στοιχεία που κυριαρχούν στην ιδιαίτερη αυτή σειρά.

 

 

 

 

 

 

 

Παράλληλα εξακολουθεί να προσφέρει τις εκλεπτυσμένες πλεχτές τσάντες Classic Rubee σε Cotton και Wool έκδοση καθώς και την σειρά Jewel Rubee για πιο ιδιαίτερες βραδινές εμφανίσεις, χνουδωτά ζακετάκια που μεταμορφώνονται σε κασκόλ, πλεχτά σκουφάκια, βελούδινα τοπ με crochet λεπτομέρειες και πολλά άλλα που θα τα ανακαλύψετε μόνοι σας.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Κλείστε ένα ραντεβού στο +30 6945 993222 ή επισκεφτείτε το website www.rubeehandmade.com

 

 

Νομίζω ότι εκεί θα βρείτε ένα δώρο πέρα από τα συνηθισμένα που θα εκτιμηθεί πολύ ενώ τα μοναδικά χειροποίητα αξεσουάρ είναι κλεισμένα σε μια ιδιαίτερη συσκευασία, όπως αυτό το υπέροχο κολιέ παρακάτω.

 

 

 

 

Ρίξτε μια ματιά για να δείτε και άλλα σχέδια, παραπάνω στην gallery. Πάντως, εγώ έκανα ήδη την επιλογή μου και νομίζω αυτά τα σκουλαρίκια που φοράω στη φωτό, θα με συνοδεύσουν σε πολλές γιορτινές εξόδους!

 

 

 

 

 

20 Σχόλια
  1. Καλημέρα ΒΒgirls κι επειδή είχα την μεγάλη τύχη να δω από κοντά αυτές τις δημιουργίες, δεν μπορώ να μην επέμβω για να συμπληρώσω, ότι τα κοσμήματα είναι ακόμα πιο όμορφα, λαμπερά και μοναδικά, κυριολεκτικά statement κομμάτια, απ΄όσο φαίνονται στις φωτογραφίες. Είναι αληθινά εργα τέχνης που παντρεύουν μια παραδοσιακή τεχνική, το κροσέ, με όλο το σύγχρονο glamour για πραγματικά αξιοσημείωτες εμφανίσεις. Αυτη τη στιγμή φοράω το χρυσό στρογγυλό μενταγιόν που φαίνεται στις φωτογραφίες, με μια απλή μαύρη μπλούζα κι έχω συγκεντρώσει πανω μου ή μάλλον …πανω του, τα βλέμματα όλης της Εταιρείας… χωρίς υπερβολή και μιλάμε για βλέμματα τύπου …. “η γάτα λιγουρεύτει το καναρίνι….”. Ηδη το έχω αποκτήσει και σε μώβ-χρυσό (τι άλλο???), ενώ παρήγγειλα τα ίδια σκουλαρίκια σαν αυτα που φοράει η Τζούλια στη φωτό, αλλά στο μωβ χρυσό για να ταιριάζουν με τα μωβκοκκινοδαμασκηνί μαλλιά μου… (aka με λες και ψωνάρα…. 😉 ) Last but not least ….. o ΒΒboy μου που αυτοαποκαλείται “Κασπίρης” (άλλος ψωνισμένος, την έχει δει στυλίστας και ειδήμων στην επιλογή γυναικείων δώρων……) τα Λ-Α-Τ-Ρ-Ε-Ψ-Ε κυριολεκτικά! Ακόμα και με τη συσκευασία τους εντυπωσιάστηκε… Τώρα που το σκέφτομαι να τον στείλω Νέα Φιλαδέλφεια για το Xmas-New Year present μου??????? 😉

  2. @Stella: Ξέρεις, το σκεφτόμουν αυτό που έγραψες για το bb boy σου. Γιατί ξέρω ότι έχει φοβερό γούστο όσο αφορά δώρα και δη αξεσουάρ (γιατί έχω δει με τα μάτια μου κάποια κομμάτια που φοράς και τα διάλεξε εκείνος)… Υπέροχη πράγματι η νέα συλλογή Rubee Handmade.

  3. @Julia Καλά δεν φαντάζεσαι….. Αλήθεια ξετρελλάθηκε και εντυπωσιάστηκε τόσο από τα κοσμηματα όσο κι απ’ την συσκευασία τους! Υπέροχα δώρα!

  4. Μου άρεσαν πολύ τα σκουλαρίκια αλλά και τα βραχιόλια φορεμένα μαζί. Μήπως ξέρουμε τιμές;

  5. ….kορίτσια, πού βλέπετε τα σκουλαρίκια στο website;;;Βλέπω handbags/clothing…πού είναι και δε τα βλέπω;;

  6. @Celia: Αγαπημένη σήμερα εδώ κάναμε το preview της συλλογής. Στο site θα τα δεις στον αέρα σε περίπου 2 ημέρες αλλά φυσικά υπάρχει πάντα και το τηλέφωνο όπου μπορείς να καλέσεις.

  7. …είδα κάτι πολύ όμορφες τσάντες καθώς κι ένα πολύ όμορφο σκουφάκι αλλά μόλις είδα την τιμή μου έφυγε η χαρά….θα μου πεις είναι χειροποίητα αλλά μου φάνηκαν λίγο ακριβά…τσπ, θα επισκεφθώ σίγουρα το ατελιέ γιατί περνάω συχνά από την περιοχή…στο μεταξύ εξακολουθώ να μην βλέπω σκουλαρίκια ,βραχιόλια,μενταγιόν στο website παρά μόνο στη gallery.

  8. Aααα,τώρα είδα το σχόλιό σου ,Τζούλια μου….

  9. Πολύ όμορφα τα σκουλαρίκια σου Τζούλια μου πραγματικά!! Νομίζω έχω δει δημιουργίες της στο Facebook η instagram, δε θυμάμαι καλά και μου άρεσαν ιδιαίτερα οι πλεχτες τσάντες που είναι κ πολύ στη μόδα

  10. @JULIA,πολύ εντυπωσιακή με τα σκουλαρίκια!Πρωτότυπα και μοναδικά!

  11. Kαλησπερα. Λατρεψα το μενταγιον. Εκανα εικονα Stella εσενα με το κοσμημα/ Εξαιρετικο

  12. @ΡΑΝΙΑ Σ΄ευχαριστώ πολύ! Είναι πραγματικά πολύ ωραίο και τα χρώματα με κάποιον μαγικό τρόπο ταιριάζουν με όλα! Ασε που πιστεύω, ότι έιναι κοσμήματα παντός καιρού και χειμώνα – καλοκαίρι.

  13. @Maryl: Πολύ σωστά αγαπημένη! Και αύριο- μεθαύριο τα κοσμήματα θα ανέβουν και στο site

  14. Υπέροχες οι κλέφτες τσάντες! Ειναι πολύ στη μόδα και τις βλέπω παντού! 🎅🎅 και τα σκουλαρίκια φαίνονται εκπληκτικά!!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.