2017: Oι καλύτερες fashion campaigns της χρονιάς.

 

 

 

Και όμως, φτάσαμε αισίως στην εποχή που έχει ήδη έρθει η επόμενη σαιζόν. Ή τουλάχιστον αυτό ισχύει χρόνια τώρα,  για τις αγορές του beauty και ακόμα περισσότερο του fashion industry.

 

Ακoλουθούν κάποιες από τις πιο αγαπημένες fashion campaigns αυτής,  αλλά  και της χρονιάς που έρχεται σε λίγες μέρες!

 

 

Guess & J Lo

 

 

Και όμως! Η 48χρονη καταπληκτικά όμορφη Jennifer Lopez,  θα είναι το πρόσωπο της Guess καμπάνιας SS 2018 με old style Hollywood glamour. Η απόλυτη Θεά.

 

Swarovski

 

 

 

Το υπέροχο και λαμπερό brand κυκλοφόρησε μια υπέροχη xmas 2017 καμπάνια  who is who, αφού ανάμεσα σε άλλους είδαμε τους Karlie Kloss, Naomi Campbell, Chiara Ferragni, Jourdan Dunn, Fei Fei Sun, Ruby Rose,Maye Musk, Boy George, κλπ κλπ κλπ…

 

 

 

Gap

 

 

 

Στη συλλογή της μάρκας Fall 2017 πρωταγωνιστές ήταν η iconic Cher και ο rapper Future. Στόχος της καμπάνιας η ατομικότητα και το πώς άτομα από τελείως διαφορετικό background ενώνονται για κοινό σκοπό και εμπνέουν ο ένας τον άλλον.

 

 

Zadig  & Voltaire

 

 

 

 

Δεν σταματάει πουθενά η οικογένεια Hadid αφού μετά τις αδελφές Gigi και Bella σειρά έχει ο μικρός αδερφός  Anwa Hadid ο οποίος ήταν κεντρικό πρόσωπο στην καμπάνια Fall 2017 Zadig  & Voltaire

 

 

Missoni

 

 

 

Καλλιτεχνική διεύθυνση από την Angela Missoni και η Gidi Hadid ήταν  η σταρ του Ιταλικού οίκου για την καμπάνια F/W 2017 με concept τη γυναικεία δύναμη  και ταυτότητα.

 

 

Dolce & Gabbana

 

 

 

 

Mε κεντρικό focus  τους millennial’s οι καμπάνια έχει σε πρώτο πλάνο social media stars, παιδιά διάσημων,  αλλά και μοντέλα φορώντας animal και floral prints.

 

Miu Miu

 

 

Ο φωτογράφος δημιουργώντας κολάζ από την iconic Νέα Ορλεάνη μας υπενθύμισε τον λόγο που δεν μπορούμε να αποχωριστούμε  την Kate Moss- no matter what.

 

 

Blumarine

 

 

 

 

Με πρωταγωνίστρια την Irina Shayk η κολεξιόν A/W 2017 γιορτάζει τα 40 χρόνια του οικου. Πόσο περισσότερο αισθησιακή θα μπορούσε να είναι η συγκεκριμένη φωτογράφιση,  με αυτή που ονομάζεται η ομορφότερη Ρωσίδα της εποχής της;

 

 

Πως σα φάνηκαν; Ποια ήταν η αγαπημένη σας καμπάνια από τις παραπάνω;

 

11 Σχόλια
  1. Guess,Gap,Miu Miu, μου τράβηξαν αμεσως το ενδιαφέρον για διαφορετικούς λόγους!!!

  2. Εμένα μου άρεσε πάρα πολύ για ακόμα μια φορά η Irina Shayk. Ειναι κούκλα!!!! Μου άρεσε επίσης η καμπάνια της Dolce and Cabbana γιατί έχει ζωηρά και έντονα χρώματα! 💙💚💛💜❤

  3. Λαμπερή η καμπάνια Swarovski όπως και τα κοσμήματα.

  4. Καλημερα μου αρεσε η καμπανια Swarovski και MISSONI περισσοτερο. Ισως τα πολυ ωραια χρωματα που εχουν και η λαμψη μου κεντρισαν το ενδιαφερον

  5. @SofiaT: Ενδιαφέρουσες προτιμήσεις δεν θα περίμενα τίποτα άλλο από σένα.

  6. @Stella: Σκόνη τις έχει κάνει όλες.. να ήξερα το μυστικό της και τίποτα άλλο. Φυσικά είναι και το latin γονίδιο, αλλά πως γίνεται να είναι πιο όμορφη σήμερα απο ότι ήταν πριν 20 χρόνια; Με αφήνει άναυδη αυτή η γυναίκα. Eίναι το δικό μου πρότυπο ομορφιάς και sex appeal, όπως έχω πει πολλές φορές.

  7. Μετά την Jlo το χάος, απόλυτη γυναικαρα!! Όμως εντύπωση μου έκανε πόσο ανανεωμένη είναι η Cher..Καλά δε λέγανε ότι είναι ετοιμοθανατη?? Εγώ τη βρίσκω απίθανη!

  8. Eίπα ότι η jennifer είναι τέλεια αλλά όταν είδα την irina……

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.