Bobbi Brown: Extra Glow Collection Ιανουάριος 2018

 

Η Bobbi Brown μας προτείνει  μια συλλογή  με έξτρα λάμψη ιδανική για λαμπερές γιορτινές εμφανίσεις  αλλά και για τις μουντές μέρες και νύχτες του χειμώνα που η λάμψη είναι το ζητούμενο για όλες.

 

 

Η συλλογή όπως λέει και το όνομά της δημιουργήθηκε για να βοηθήσει το δέρμα να δείχνει φρέσκο και λαμπερό.

 

 

Το Extra Illuminating Moisture Balm που διατίθεται και σε νέες αποχρώσεις παρέχει τον τέλειο συνδυασμό περιποίησης και χρώματος. Τιμή 81Ε

 

 

 

Το Moisture Balm είναι μια θεραπεία αναζωογόνησης της επιδερμίδας, που φωτίζει το δέρμα και το ενεργοποιεί, προσδίδοντας μακροχρόνια οφέλη. Το δέρμα δείχνει πιο φρέσκο, πιο όμορφο και ενυδατωμένο, με έναν μοναδικό συνδυασμό σωματιδίων μαργαριταριών που φωτίζουν την επιδερμίδα. Οι νέες αποχρώσεις που προσφέρουν λάμψη και η πρωτοποριακή συσκευασία συμβάλλουν στην απελευθέρωση της ροζ και χάλκινης λάμψης με τα ίδια πλεονεκτήματα ενυδάτωσης και ακτινοβολίας.

 

 

Extra Lip Tint Τιμή 34Ε

Ένα ελαφρύ και εξαιρετικά ενυδατικό κραγιόν, που έχει όλα τα οφέλη ενός balm, μαλακώνει και ενυδατώνει τα χείλη. Αυτή τη σεζόν, η κλασική απόχρωση Bare Pink έρχεται ανανεωμένη. Το Bare Pink Sparkle  αναμειγνύεται με το φυσικό τόνο των χειλιών σας για να ενισχύσει και να προσφέρει επιπλέον λάμψη, δημιουργώντας την ιδανική απόχρωση για την κάθε μια μας.

 

 

 

 

 

Limited Edition, Highlighting Powder Τιμή 48,50Ε

Αντικείμενο πόθου για πολλές αυτή η πούδρα υψηλής απόδοσης, προσφέρει ακτινοβολία και λάμψη. Θα τηνβρείτε στη νέα απόχρωση: Opal Glow.

 

 

 

 

Limited Edition, Extra Glow Skincare Palette Τιμή 55Ε

Μια παλέτα διαφορετική από τις άλλες η οποία δείνει έμφαση στην περιποίηση και τη φροντίδα  της επιδερμίδας.  Περιλαμβάνει το Extra Face Oil για άμεση ενυδάτωση του δέρματος, το Remedies Skin Salve No57 για την προστασία και την επιδιόρθωση του ξηρού, ταλαιπωρημένου δέρματος και το Extra Soothing Balm για λαμπερό φινίρισμα που διαρκεί.

 

 

 

10 Σχόλια
  1. Τα illuminating moisture balm μου θυμίζει αντίστοιχο της Mac οπως το strobe cream αν θυμάμαι καλα.
    Πάντως αν διάλεγα κάτι μιας και εχω αδυναμία στα lip balms ,σίγουρα το lip tint θα ήταν αυτο!!

  2. Limited Edition, Highlighting Powder Αη Βασίλη Aka BBboy ακούς????

  3. Μια τέτοια πουδρίτσα δεν θα με χάλαγε καθόλου! 🙂
    Μουτςς

  4. Και εγώ την πούδρα θα ήθελα περισσότερο από όλα!!!!

  5. Η παλέτα περιποίησης Limited Edition, Extra Glow Skincare Palette μου έκλεψε την καρδιά!

  6. @όλες: Πάντως για make up artist (για τη Bobbi μιλάω) που έχει δηλώσει ότι δεν της αρέσει καθόλου η τεχνική contouring, σίγουρα της αρέσει η τεχνική strobing γιατί και το Illuminating Moisture Balm και ακόμα περισσότερο η φετινή απόχρωση της Highlighting Powder είναι ξεκάθαρα για strobing effect.

  7. Το illuminating moisture balm με έχει κεντρίσει αλλά και η πούδρα φαίνεται φανταστική!

  8. Η πούδρα φαίνεται εκπληκτική!!!!! Θα πάω αύριο κιολας να την δω από κοντά! Όσο για την τιμή της είναι αρκετά προσιτή καθώς τα προϊόντα Bobbi Brown το αξίζουν και με το παραπάνω!!! Όσες φορές έχω πάρει έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη!!!!!! 💜❤💛💜❤💛💜❤💛💜❤💛💜❤

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.