Hong Kong Expo: Τα next big trends στον κόσμο της ομορφιάς.

 

 

Σε μια από τις μεγαλύτερες beauty εκθέσεις του κόσμου και η μεγαλύτερη στην Ασία, αυτή που έλαβε χώρα πριν λίγο καιρό στο Hong Kong,  κάποια είχε την τύχη να δει από κοντά και να μάθει τα next big trends του κόσμου της ομορφιάς.

 

Φυσικά αυτή δεν ήταν άλλη απο την αγαπημένη μου φίλη και beauty addict Carolina και το ρεπορτάζ  που ακολουθεί όπως καταλάβατε είναι από πρώτο χέρι.

 

 

Let’s have a (first) look:

 

 

Hong Kong Beauty Expo

 

 

 

Ούτε τρεις μέρες δεν φτάνουν,  για να γυρίσεις αυτή την τεράστια έκθεση φυσικά με χάρτη και μαρκάροντας τα σημεία από τα οποία έχεις ήδη περάσει, για να μην κάνεις κύκλους. 110.000τετραγωνικά μέτρα, πάνω από 1000 εκθέτες και περισσότεροι από 30.000 επισκέπτες, τι άλλο να πούμε;

 

 

 

 

Στην συγκεκριμένη έκθεση, έλαβε μέρος και η Ελλάδα και ναι και το περίπτερο με το άρωμα SΤR8 και κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας τον Γιάννη Αντετοκούμπο.

 

 

 

 

 

 

Το next huge και όχι απλά big thing στον κόσμο της ομορφιάς, θα είναι οι μάσκες. Όλων των ειδών και όλων των αποτελεσμάτων για κάθε ανάγκη της επιδερμίδας (λάμψη, ενυδάτωση, σύσφιξη, λεύκανση κλπ κλπ)  Προτείνω πάντως αυτή τη μάσκα στην φωτογραφία παρακάτω- με χρήση έως 500 φορές(!) να την κάνετε  όταν θα είσαστε μόνες σας εκτός αν έχετε βλέψεις προς Wes Craven  και casting για το Δρόμο με τις Λεύκες Part 10.

 

 

Pearl Intensive Whitening 3D Mask (έχουν τρέλα οι Ασιάτισες με το κατάλευκο δέρμα αυτό είναι γνωστό)

 

 

 

 

Σε πολύ λίγο πιστεύω μέσα στην επόμενη πενταετία ίσως και λιγότερο, όλα αυτά που κάνουμε στις δερματολόγους και τις αισθητικούς και όλες αυτές οι συσκευές ομορφιάς που χρησιμοποιούνται στους επαγγελματικούς χώρους ομορφιάς, θα μπορούμε να τις  έχουμε πλέον στο σπίτι μας και να έχουμε εύκολα και γρήγορα ότι αποτέλεσμα θέλουμε. Είμαι σίγουρη ότι σύντομα θα βγουν και botox, υαλουρονικά, fillers κλπ, σε at home συσκευές και τότε θα τα τολμήσω και εγώ. Το ίδιο ισχύει και για τις at home συσκευές για σμίλεψη σώματος.

 

 

 

 

Οι καυστήρες και οι συσκευές διάχυσης αρωμάτων και αιθέριων ελαίων που θα σε κάνουν να νιώθεις όπως ακριβώς θέλεις, όποια στιγμή το θέλεις  είναι άλλο ένα μεγάλο trend για το οποίο βέβαια η Stella μας είχε γράψει από πέρυσι εδώ. (πάντα μπροστά από την εποχή τους τα bb girls..)

 

 

 

 

Μήπως σας θυμίζει κάτι η Carolina; Μήπως έχετε και εσείς μια beauty addict  φίλη; (μπορεί να είναι και ο εαυτός σας, διακρίσεις δεν κάνουμε…)

 

Μήπως έχετε σκεφτεί ποτέ, πόσο δύσκολο είναι να επιλέξεις δώρο για μια τέτοια φίλη; Εγώ το σκέφτομαι πάντως, γι’ αυτό σύντομα θα ακολουθήσει post με gift list αυστηρά για beauty addicts.

 

Stay tuned.

 

 

 

28 Σχόλια
  1. Πολύ μου άρεσε ότι θα βγουν botox και υαλουρονικα σε συσκευές για το σπίτι, νομίζω ότι κ εγώ μέχρι τότε θα περιμένω, αν και δεν είμαι σίγουρη πόσο καλό θα είναι αυτό για τα ινστιτούτα αισθητικής, που ίσως χάσουν μεγάλο μέρος από την πελατεία τους..Τη λευκή μάσκα με τη χρήση 500 φορές θα την ήθελα πολύ, μου φαίνεται απίστευτος ο αριθμός χρήσεων της!! Η δική μου beauty addict φίλη πάντως δεν είναι άλλη από τη μεγάλη μου κόρη!

  2. Ποσο θα ηθελα να ειμαι σε τέτοιο event!!! Να με παρατήσουν εκεί και να έρθουν να με πάρουν μετα απο μερες!!! Χαχαχαχαχαχ
    Πάντως πιο προχωρημένα gadgets εχουν βγει για το σπίτι πχ για δερματοαποξεση κ.λ.π
    Εννοηται αν βγουν υαλουρονικα και τα λοιπά θα εμένα στο πειρασμό!!!
    Όσο για την λίστα ως beauty addict η αφεντιά μου αλλα άλλο τόσο εννοηται η κολλητή μου ,που σπάω
    το κεφάλι μου τι θα μπορούσα να της αγοράσω που δεν εχει! Βέβαια τώρα που το σκέφτομαι και στα ρουχα
    δεν πάμε πισω!!
    Φιλια

  3. …εγώ κόλλησα στη θέα με την οποία απολάμβανες τον καφέ σου…το ότι η χάρη σου έφτασε και στο Ηοng Kong το αφήνω ασχολίαστο…χοχοχο…όσο για την εμμονή που έχουν οι Ασιάτισες με το κατάλευκο δέρμα, είχα διαβάσει ένα άρθρο που με είχε αφήσει άφωνη…δεν θα το μοιραστώ μαζί σας γιατί εκτός από αστείο είναι κι ολίγον τι ακατάλληλο και θα με μαλώσει η κυρία…πάντως, δεν πάει το μυαλό σας για το που κάνουν πολλές Ασιάτισες λεύκανση….όποια κατάλαβε,κατάλαβε!!!

  4. Eντυπωσιακο αρθρο. Πραγματικα περιμενω να μαθω τι δωρα ειναι καταλληλα για beauty addict καλο απογευμα

  5. Eksairetikes aftes oi ektheseis! Exei antistoixi sto Londo (akous Julia?) ton aprilio kai pragmatika to ti kainotomies parousiazoun de legetai. Fetos katafera na pao mono gia 2 ores alla tou xronou tha afieroso mia olokliri mera!
    @Celia: oxi mono oi asiatises!!!!! 😉
    Filia polla bbgirls!!

  6. @Celia:νομίζω ότι η beauty addict φίλη της Τζούλιας μας ή Καρολίνα ήταν Χονγκ Κονγκ, έτσι λέει πιο πάνω κ όχι η ίδια..;) τι έχεις διαβάσει με έχεις κάνει να σκάσω από περιέργεια!! Εγώ είχα διαβάσει ότι πίνουν πολύ πράσινο τσάι δεν αφήνουν το πρόσωπο τους να το βλέπει ο ήλιος και δεν τρώνε καθόλου γλυκά (όλσ αντίθετα από ότι κάνω εγώ χιχιχι) Αν μπορείς στείλε μου στο messenger Celia!!!

  7. @MARYL ,χαχαχα…τώρα κατάλαβα ότι επρόκειτο για την Καρολίνα…
    Η Υπουργός μας κατάλαβε τι λεω…σου στέλνω μνμ…

  8. Ωραία πρωτότυπα και προχωρημένα.Αναρωτιέμαι αν θα υπάρξει κάποιος που θα χρησιμοποιήσει 500 φορές τη μάσκα..
    Μουτςς

  9. Αν και οι εκθέσεις αυτού του επιπέδου μου φαίνονται απίστευτα κουραστικές, σίγουρα είναι πρόκληση η “συνάντηση” με το beauty μέλλον.

  10. @Maryl: Κατανοώ τι λες αλλά σκέψου τα κομμωτήρια. Από τότε που βγήκαν όλες οι συσκευές για να φτάχνουμε τα μαλλιά μας μόνες μας στο σπίτι (σεσουάρ, ισιωτικά ψαλίδια, ψαλίδια για μπούκλες κλπ) και ακόμα περισσότερο όταν βγήκαν τα at home kit για βαφές στο σπίτι, , κανονικά θα έπρεπε να είχαν κλείσει όλα. Αυτό όμως δεν συνέβει βέβαια. Πιστεύω ότι πάντα θα υπάρχει κοινό που θα θέλει από πάνω του τη γνώμη του ειδικού και κοινό που δεν θα έχει πρόβλημα να τα κάνει όλα αυτά home alone.

  11. @SofiaT: Ελπίζω να σε βοηθήσει η λίστα των beauty addicts που θα είναι σε λίγο στον αέρα.

  12. @Celia: Μακάρι να έφτανε η χάρη μου στο Hong Kong αγαπημένη..

  13. @ΜariaA: Ακούω, ακούω αγαπημένη! Πραγματικά όλα τα μέσα έχεις βάλει για να σου έρθω προς τα πάνω! (The Ordinary, Tom Ford μπουτίκ, beauty expo κλπ κλπ). Που θα πάει; Κάπου θα με πιάσεις!! 🙂 🙂

  14. @Litsa: Μάλλον πρόκειτε για τη μάσκα του “για πάντα”. Μια και έξω την αγοράζεις και ξεμπέρδεψες.

  15. @Amalia: Ακου το ενδιαφέρον tip που μου είπε η Carolina γι’ αυτές τις τεράστιες εκθέσεις: φυσικά φοράς χαμηλοτάκουνα, αλλά διαφορετικό σχέδιο κάθε μέρα που περνάς εκεί. Δηλαδή πακετάρεις τουλάχιστον 4 χαμηλοτάκουνα παπούτσια- αλλά όχι τα ίδια.

  16. @Maryl βρε Maryl μου!!!! Βρε Maryl μου!!!! δεν έχεις ακούσει τίποτα για τη λεύκανση ….. Ντούβλη?

  17. @Julia, εξαιρετική ιδέα! Τι σου είναι η εμπειρία!

  18. @Celia (που το ξεκίνησε)

    και

    @ Μaryl & Stella (που το συνεχίσατε..)

    Αχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχχαχα!!! Κλαίω, κλαίω!!

    Παρόλα αυτά τι είναι Ντούβλη, Stella? Ουτε εγώ το ξέρω αυτό..

  19. @Julia καλα εσενα θα σου στειλω mail γιατι αν πω κι αυτο……. θα μας κλεισει το “ραδιοτηλεοτπικό” χα χα χα!!!! Την … …. “famous celebrity” Μαριάννα Ντουβλη εννούσα…. αν δεν το καταλάβατε και τώρα…. 😉

  20. @Stella: Εντάξει μετά το mail σου έχω επισήμως πεθάνει από τα γέλια, χτυπιέμαι, πρέπει να με έχει ακούσει όλο το Μαρούσι!

  21. @Julia, καλά …πού ζεις;; 🤪🤪😉😊🤣 Δεν ξέρεις τη Μαριάννα;;;
    @STELLA ,πρέπει να της κάνεις ιδιαίτερα….

  22. @Celia: Καλέ!! Μη με κοροϊδεύετε τι να κανω που δεν είμαι καλή στο Greek Pulp Fiction?? Μπα σε καλό σας!

  23. @Maryl: Βρε αγαπημενη δώσε ενα χέρι βοήθειας με κοροϊδεύουν αυτες παραπανω!!! Αφού ουτε εσύ το ήξερες!!!

  24. …αχαχαχα…το επιβεβαιώνω…ούτε η MARYL το ήξερε …της το έστειλα σε μνμ…

  25. Μάσκες και πάλι μασκες!!! Δηλαδή σε λίγο καιρό θα κάνουμε μποτοξ στο σπίτι οπότε θελουμε;! Περίεργο αλλά και εντυπωσιακό ταυτόχρονα…. για να δούμε τι μας περιμένει…

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.