10 δώρα ομορφιάς, αυστηρά για beauty addicts!

 

 

 

Έχοντας πάντα το φόβο ότι μπορεί στη λίστα να υπάρχει κάτι που η  beauty addict φίλη, ήδη ξέρει  ή ακόμα χειρότερα ήδη έχει,  έφτιαξα μια μικρή λίστα δώρων που απευθύνεται αυστηρά και μόνο σε beauty addicts.

 

Ξέρετε τώρα.. μιλάω για μια φίλη σαν τη δική μου αυτή δηλάδή που βρέθηκε πριν λίγες μέρες στη μεγαλύτερη beauty έκθεση στον κόσμο, που έλαβε χώρα στο Hong Kong (και μάλιστα σου έστειλε και φωτογραφίες από εκεί για να ζηλέψεις.. η αγαπημένη Carolina για την οποία σας μίλησα χθες)

 

Για να δούμε λοιπόν τι δώρο θα μπορούσα να κάνω εγώ στην Carolina,  αλλά και εσείς  στις αγαπημένες beauty addicts φίλες σας για να γλιτώσουμε όλες μας, το γνωστό σήκωμα του φρυδιού και την συνοδευτική  ατάκα “έλα ρε φιλενάδα, έχει “παλιώσει” αυτό πλέον”….

 

 

Η κρέμα Egyptian Magic

 

 

 

 

Τον τελευταίο καιρό  στο Amazon.com, οι πωλήσεις της Egyptian Magic (μόλις $16) έχουν μια αύξηση της τάξης του 5,000% (!) και το απίθανο είναι ότι η  φόρμουλα είναι απίστευτα απλή και βασίζεται εξ ολοκλήρου σε μόλις έξι,  100% όμως,  φυσικά συστατικά:  ελαιόλαδο, κερί μέλισσας, μέλι, γύρη, βασιλικό πολτό και πρόπολη. Η μάρκα εξ άλλου υποστηρίζει ότι αυτή τη συνταγή  χρησιμοποιούσαν και  οι αρχαίοι Αιγύπτιοι και μάλιστα μετά θάνατον έκρυβαν στους τύμβους τους.  Λέγεται ότι αυτή είναι η κρέμα που ανακαλύφθηκε σε βαζάκια στις εξερευνήσεις μέσα στις Πυραμίδες των φαραώ και ήταν ο λόγος που οι μούμιες διατηρούνταν τόσο καλά για χιλιετίες. (σόρυ αλλά και γελάω, κάπως αστείο μου φαίνεται αυτό…)

 

Ε, τι στο καλό αν δεν την έχει ήδη ανακαλύψει, όπως οι τυμβωρύχοι τους τύμβους και τις συνοδευτικές μούμιες,  είμαστε σε καλό δρόμο.

 

Victor & Rolf Flowerbomb Sugar Scrub

 

Κοίτα τώρα.. Όχι ότι είναι κάτι που δεν γνωρίζει,  αλλά να, κακά τα ψέματα.. η beauty addict φίλη έχει τη Λίστα του Σίντλερ σε αυτά που θέλει να αγοράσει και να δοκιμάσει οπότε ποντάρεις αλλού: δηλαδή ότι λίγο πιο δύσκολα αγοράζεις ένα body scrub όταν υπάρχουν τόσα άλλα beauty καλούδια γύρω σου για να επιλέξεις. Μεταξύ μας  ακόμα και η addict,  μπορεί να τσιγκουνευτεί. Βέβαια αυτό δεν είναι ένα απλό body scrub, είναι sexy V&R άρα όταν της το δώσεις σίγουρα κάποια  διαφορά  θα την κάνεις.

 

 

Diptique,  Constellation Carousel Candle

 

 

 

 

“Ναι, κερί κυρία μου, κερί!! (της λές με στόμφο όταν το ανοίξει..) Γιατί δεν κατάλαβα; Βλέπεις να είναι ένα οποιοδήποτε κερί; Είναι το limited,  του limited, ω limited carousel candle Diptique 2017 by street artist Philippe Baudelocque,  που γυρνάει, που φωτίζει, που είναι υπέροχο… Και ξέχασες που μου είπες ότι σε έχει ερωτευτεί ο #$%$@ και εσύ σκέφτεσαι να τον καλέσεις σπίτι σου για δείπνο;  Δηλαδή αυτό δεν πρέπει να είναι το κερί που αξίζει να ανάψεις εκείνο το βράδυ;; Μην τρελαθούμε κιόλας!”

(αν τα πείτε έτσι, χωρίς ανάσα, το κερδίσαμε το παιγνίδι της addict,  bb girls…)

 

 

Dr Jart +Tarot

 

 

 

 

 

Μάσκες είπες;  The next huge thing; Τις Dr Jart Tarrot sheet masks,  σε συσκευασία των επτά,  που έχουν ξετρελάνει όλες τις beauty addicts ανά τον κόσμο, τις έχεις δοκιμάσει; Για ενυδάτωση, για λάμψη, για σύσφιξη, για ανανέωση της επιδερμίδας… Και ναι, τώρα τις βρίσκεις και στα δικά μας Sephora, αλλά κοίτα τι φοβερή είναι η φίλη σου.. σου τις κάνει δώρο..

(και να τις έχει ανακαλύψει, όχι δε θα πει σε άλλη μια επτάδα, πιστέψτε με..)

 

Sephora X-mas Make Up Palette.

 

 

 

 

 

 

Και μια που ήδη έχουμε κάνει τη βόλτα μας στα Sephora ε, μια παλέτα με τα όλα της μέσα, μπορεί να μην είναι κάτι ασυνήθιστο πλέον, αλλά σίγουρα είναι ευπρόσδευκτο και δεν μπορεί να πει κουβέντα. Και τι δε θα βρει εκεί μέσα, τα πάντα όλα, βαριέμαι να τα γράψω ένα ένα, καταλάβατε και εσείς από τη φωτογραφία παραπάνω και θα καταλάβει και εκείνη μόλις ανοίξει το κουτί.

 

 

 

Tiffany & Co, Eau de Parfum Set

 

 

 

 

(αυτό το λέτε πιο γλυκά) Aγαπημένη, για να λέμε και την αλήθεια, μονόπετρο δεν μπορώ να σου κάνω αλλά ένα Tiffany’s αρωματικό blue box μπορώ. Και με full extra το skyline της Νέας Υόρκης. Δεν πιστεύω να μην κατάλαβες πόσο σε αγαπώ Celia μου, ουπς sorry, Carolina μου εννοώ; Right?

(Absolutely right,  θα απαντήσει, βάζω στοίχημα…)

 

 

 limited edition αρώματα A.N Other

 

 

 

 

 

Ω, ναι .. Ξέρω την λατρεία σου για τα αρώματα και κοίτα τι σου έφερα: τα νέα limited edition signature αρώματα που έχουν δημιουργηθεί από το απίθανο ζευγάρι Gilad Amozeg και Ariella Appelbaum.Οι δυο τους ζήτησαν τα «φώτα» τεσσάρων από τις πιο hot “μύτες» της εποχής- David Apel, Nathalie Benareau, Carlos Viñals και Patricia Bilodeau και δημιούργησαν το Oriental 2018, το Woody 2018, το Fresh 2018 και το Floral 2018. Και έτσι τώρα, το αρωματικό ταξίδι είναι στα χέρια σου αγαπημένη (α και να μην ξεχάσω να σου πω ότι όλα τα αρώματα κατασκευάζονται στη Νότια Florida από βιώσιμες πηγές,  ηθικά καλλιεργημένες)

 (της την έσκασα!)

 

Stellas Recipy Line

 

 

 

 

Carolina μου, πως θα σου φαινόταν μια φυσική κρέμα περιποίησης από 100% βιολογικά συστατικά και αιθέρια έλαια; Που να είναι όμως φτιαγμένη μόνο για σένα; Δηλαδή να μου πεις ακριβώς τι θα ήθελες από ένα προϊόν περιποίησης αλλά και ποιες  είναι οι ανάγκες της επιδερμίδας σου,  και σε λίγες μέρες (ανάλογα με τη λίστα αναμονής) να έχεις στα χέρια σου ένα 100% αποτελεσματικό προϊόν, φτιαγμένο όμως μόνο για τις δικές σου ανάγκες;  Trippy έτσι; Kαθόλου. Αυτό μπορεί  να γίνει πραγματικότητα με τα εξαιρετικά Stella’s Recipy- το y δεν είναι τυχαίο- σημαίνει “Your sur mesure beauty”. Από την πρώτη κιόλας εφαρμογή δε θα πιστεύεις στα μάτια σου γιατί είναι κυριολεκτικά ένα θαύμα της φύσης.

 

Chanel,  condoms

 

 

 

 

Once a beauty addict, always a beauty addict σωστά; Και θα προσθέσω και  το «everywhere»  a beauty addict. Αχ, το στυλ, το στυλ.. Μετράει περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, εκτός από το brain. Γιατί χρειάζεται brain, για να έχεις style.  Και φυσικά ποια beauty addict από μας,  θα πει όχι σε brains άρα και απόλυτη προστασία με στυλ; «Κeep it classy» διατείνεται  η αγαπημένη μάρκα, όπου και να βρίσκεσαι, ότι και να κάνεις… και δεν πιστεύω να μη συμφωνείτε;

(ok, ok, δυστυχώς είναι hoax το παραπάνω, αλλά αν δεν ήταν,  δε νομίζετε ότι θα ήταν το ultimate  gift για την beauty addict φίλη; Άντε να σηκώσει φρύδι, αν τολμάει..)

 

 

 

Tη δική μου λίστα όπως καταλάβατε την έφτιαξα με έμπνευση τη φίλη μου την Carolina. Ευτυχώς για μένα,  εκτός από beauty addict είναι και wine connoisseur και που θα μου πάει… κάπου θα την πιάσω, διότι στο Hong Kong μπορεί να μην πήγα, αλλά για wine έχω “πλάτες”. Το πολύ πολύ να της κάνω δώρο ένα Grand Cru.

 

Όπως ας πούμε το  Domaine Leflaive Chevalier Montrachet Grand Cru 2012. Τσάμπα πράγμα μόνο 5.000Ε  η φιάλη.

 

 

 

 

 

 

 

Τι λες Carolina;

 

Tι λέτε και εσείς οι υπόλοιπες; Θα προσθέσετε τίποτα στη λίστα, ή τσάμπα γράφω;

 

 

 

24 Σχόλια
  1. Chanel, condoms ΕΝΤΑΞΕΙ! ΝΑΙ!!!! ΤΏΡΑ ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΑΜΕ!!!!

  2. @Stella: Αν δεν το “τερματίσουν” τα bb girls, ποιος θα το τερματίσει δηλαδή;

  3. @Julia Μπορείς να φανταστεις το ύφος του νεου συντρόφου που δεν εχει ακόμα συνειδητοποιήσει, ότι ειναι με ΒΒGirl και τι εστι αυτό, την πρωτη φορά της συνέρευσης? (Αντε όλο Kinky είμαστε εδω μεσα… αυτες τις μέρες….) 😉

  4. @Stella: Οχι τίποτα άλλο το κράταγα το τελευταίο για Αγίου Βαλεντίνου, αλλά δεν άντεξα!

  5. Polla mporo na skefto!! Pat McGrath lipsticks, Huda Beauty palettes, opoiadipote koreatiki maska i koreatiko kallyntiko apo InnisFree, SkinFood, klp kai to kalytero mia spa day!!!
    Gia to Tiffany perfume exo na po oti diavasa oti to Selfridges i to Debenhams de thymamai ekane poliseis aksias £600.000 !!
    Filia polla !!

  6. …το limited carousel candle Diptique 2017 το ερωτεύτηκα…κάνω έκκληση στον Santa….αν και έχει κουραστεί πλέον μαζί μου.
    …καλά, Tiffany’s και αρωματικό και ΝΥ skyline;;;;Πόσα χτυπήματα να αντέξει πια μια ΝΥ lover…κι εγώ σ’ αγαπώ,Τζούλια μου…κι ας με μπέρδεψες με την Καρολίνα…χοχοχο….absof@@@inlutely NY 4 EVER!!!

  7. entaksei to diabazo k xamogelao moni mou!!! egrapses pali agapimeni mou…!!!! :*

  8. @Celia: Ε μα ειδα Tiffany’s, ειδα New York, μετά με χτύπησε στο κεφάλι το NY skyline.. Πως να μη μπερδευτώ η πτωχή πλην τίμια δημοσιογράφος;

  9. @Nansy: Τι λες πολυ αγαπημενη; Θα μπει τιποτα από τα παραπανω στην addict λίστα;

  10. Γελάω, γιατί την παλέτα την πήρα δώρο στην αδερφή μου (και ας μην είναι beauty addict σαν εμένα). Και εγώ τσίμπησα τα beauty δωράκια μου σήμερα από το bb boy και ανυπομονώ να τα ανοίξω, χοχοχο! Επίσης, έπρεπε να με δείτε σήμερα σε γνωστό πολυκατάστημα καλλυντικών της Θεσσαλονίκης, είχα το βλέμμα κουταβιού ή μικρού παιδιού σε κατάστημα παιχνιδιών! Είμαι άρρωστη, γιατρέ μου;
    Υ.Γ. Για τα προφυλακτικά γελάω ακόμη περισσότερο, γιατί μόλις είδα τη φωτό νόμιζα ότι επρόκειτο για πλάκα!

  11. Αν τα παρει ολα σαν δωρο η φιλη τι θα σκεφτει….οτι την αγαπω πολυ και το εψαξα μονο γιαυτην η οτι κερδισα το τζοκερ και μπηκα στο bb για ιδεες

  12. Γεια σας beauty addicts!Tι κάνετε; Εγώ καλά και εύχομαι να είστε και εσείς εφόσον κάνετε beauty αγορές.Εγώ τις έχω ήδη ξεκινήσει και φυσικά είπα στο bb boy μου ότι είναι το δώρο του αλλά δεν νομίζω να σταματήσω,θα έρθει και η κόρη μου και θα ξεσηκώνει η μία την άλλη.Τρελάθηκα με το κερι diptyque αλλά το hoax με τα chanel condoms ήταν φοβερό.Στα σπίτια των bb girls δεν νομίζω ότι θα έκανε εντύπωση,θα νόμιζαν ότι μας τα χάρισε το bb!

  13. @Sheena: Φυσικα και ειμαςτε ολες άρρωστες αγαπητέ μου γιατρέ. Αλλιως τι;;

  14. @Ρανια: Όλα;;;; Όλα;;; Πως θα το καταφέρεις αυτό βρε αγαπημενη;;

  15. @Marianna: Καλησπερα αγαπημενη μου beauty addict!! Αν δεν σχολιάζεις εσυ αποψε, θα ένιωθα εντελώς αποτυχημένο το post!!

  16. Από τη λίστα θα διάλεγα να κάνω δώρα τα μαγικά βαζάκια της Στέλλας μας και το carousel candle. Θα πρόσθετα οπωσδήποτε κάτι από τη Farsali.(Είναι και που αγαπώ τη Farah Dhukai )
    Μουτςς

  17. Oύτε να σχολιάσω δεν πρόλαβα χθες γιατί καθόμουν και έψαχνα αυτά που μας πρότεινες. Great list!

  18. Julia!!! OMG!! Δεν το πιστέυω!!! Τι να πώ? Καταρχάς Thank you !!
    Η λίστα σου τα σπάει!!! Ότι και να μου χάριζες θα ήμουν SUPER HAPPY!!
    Δεν σου κρύβω όμως ότι θα προτιμούσα τρια από αυτά…. πρώτα θα διαλέγα την κρέμα EGYPTIAN MAGIC με τά πολύ αγνά και βασικά συστατικά. Άλλωστε υπάρχει και μια γενική παγκόσμια τάση του “back to the roots”σε όλα!
    Δεύτερον, αυτό το κεράκι, αχ! αυτό το κεράκι!!! Το θέλωωωωωω…. Μαζι με κάτι «τιποτενια» κρασια που ανέβασες! Κοριτσάρα μου πόσο με ξέρεις!!, Ελπίζω αυτή τη λίστα Τζουλιά μου να τη διαβάζει και ένας κυριούλης με κοιλίτσα , μούσια και κόκκινη στολή, να κάνει μία στάση στην Βουργουνδία και να μας φέρει έστω ένα από τα χαζο-κρασάκια χαχαχα,! Σε αγαπώ ! καλες γιορτές να εχουμε ολοι! και μην ξεχναμε τα πιό συμαντικα δώρα στη ζωή μας Υγεια και αγάπη! Σε φιλώ!!

  19. Μόλις το είδα το ερωτεύτηκα !!! Ναι έτσι απλά ,που καρφώθηκε στον εγκέφαλο και ΔΕΜ λέει να φύγει!!!
    Και εννοώ για το άρωμα Tiffany& Co !!! Το εχει φέρει το Attica με μια μικρή έκπτωση γνωριμίας!!
    @Carolina καλώς όρισες στον καταπληκτικό bbword!!
    Φιλιααααα πολλαααα

  20. Τα θέλω Όλα! Χωρίς καμία εξαίρεση! Η μάλλον Ίσως να βγάλω από τη λίστα μου το προφυλακτικό… αστείο μου φαίνεται! Χαχαχαχα

  21. Θα έλεγα σαν την Νικόλ ότι κ εγώ όλα,τα θέλω(σαν απληστη που είμαι) για να τα μοιραστώ με τη μεγάλη μου που άμα τα δει θα μείνει αλαλη! Βέβαια τα chanel condoms δε θα της τα έδινα δεν είμαι τόσο προχωρημένη πια αν και Υδροχόος..

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.