Lipton στιγμές ευεξίας: σήμερα μια κούπα “Calming” με Μελισσόχορτο και Λεβάντα

 

 

Μήπως έχετε ανάγκη από ήρεμες στιγμές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα; Θέλετε να χαλαρώσετε μετά από μια έντονη ημέρα στη δουλειά;

 

Ονειρεύεστε να γυρίσετε σπίτι και να απολαύσετε ένα υπέροχο αφέψημα που θα σας ζεστάνει,  γιατί  ο χειμώνας έχει μπει πλέον για τα καλά;   Ή μήπως νιώθετε έντονα την ανάγκη να αναζωογονήσετε τον οργανισμό σας και να κάνετε re – start  προφέροντάς του, ενέργεια και ζωντάνια;

 

Τώρα όλα τα παραπάνω είναι τόσο εύκολα. Γιατί το αγαπημένο μου Lipton, που βρίσκεται κάθε πρωί μπροστά μου με το πρωινό μου, αυτό που με κάνει να είμαι έτοιμη να αντιμετωπίσω άλλη μια μέρα με την καλύτερη διάθεση, μας τα προσφέρει όλα σε ένα φλιτζάνι. Τόσο εύκολα.

 

Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι η αγαπημένη σας κούπα  και  ένα φακελάκι που θα εκχυλίσετε σε ζεστό νερό.

 

Calming, Relaxing, Refreshing και Warming, τέσσερα αφεψήματα που δημιουργήθηκαν με έναν και μόνο στόχο: το δικό μας well being όποια και να είναι η διάθεση της στιγμής.

 

 

 

 

 

Τις προάλλες είχα μια από αυτές τις μέρες που απλώς δεν έχουν τελειωμό- είμαι σίγουρη ξέρετε τι εννοώ, σε όλες μας συμβαίνει αυτό. Ξεκίνησε στις 5.30 τα χαράματα όπου άνοιξα τα μάτια μου,  γιατί είχα άγχος. Βλέπετε το πρώτο μου επαγγελματικό ραντεβού ήταν στο Σύνταγμα στις 9.00 και  δεν ήθελα να αργήσω  και η κίνηση το πρωί στην Κηφισίας είναι δραματική. Το ραντεβού –(ατελείωτο) ολοκληρώθηκε στις 12.00 το μεσημέρι και ίσα που πρόλαβα το επόμενο το οποίο ήταν στις 14.00 στην Κηφισιά (πίσω- μπρος δηλαδή). Αυτό δεν κράτησε πολύ στις 15.30 είχαμε τελειώσει και σκέφτηκα ότι μέχρι τις 17:00 θα προλάβαινα να πάω μέχρι το ταχυδρομείο στο Avenue για να κάνω και μια πληρωμή. Λέω μέχρι τις 17.00 γιατί ακριβώς στις 17.00 έπρεπε να βρίσκομαι στο σχολείο του κυρίου Ρωμανού για την καθιερωμένη συνάντηση γονέων και δασκάλων του πρώτου τριμήνου. (αυτό- sorry που το λέω η  κακιά μάνα) είναι ένα δράμα από μόνο του. Πρέπει να δεις 6 διαφορετικούς δασκάλους, με σειρά προτεραιότητας,  με ουρές ατελείωτες από όλους τους γονείς, εν ολίγοις ξεκινάει στις 17.00 και είσαι πολύ τυχερή αν ολοκληρωθεί κατά τις 8 το βράδυ. (τουλάχιστον αποζημιώθηκα, είχαμε Άριστα 10 παντού και ειδκή μνεία για την πρόοδο του κυρίου στα Γαλλικά)

 

 

Επέστρεψα σπίτι στις 8:15, πάλι καλά, και το να πω ότι έφτασα με υπερένταση είναι understatement.

 

Tο μόνο που ονειρευόμουν και το οποίο και έκανα, ήταν να απολαύσω μια κούπα Lipton Calming με Μελισσόχορτο   και Λεβάντα για να ηρεμήσω και να χαλαρώσω. Μελισσόχορτο με χαλαρωτικές ιδιότητες και Λεβάντα που όπως έχουμε πει πολλές φορές εδώ μέσα, την αγαπώ για το υπέροχο άρωμά της και τις ηρεμιστικές της ιδιότητες.

 

 

Lipton Calming με Μελισσόχορτο και Λεβάντα

 

 

 

 

Εσάς,  ποια είναι η διάθεσή σας σήμερα;

 

 

21 Σχόλια
  1. Υπέροχα ροφήματα! Χειμώνα – καλοκαίρι θα έλεγα αν το καλοκαίρι ειδικά τα παρασκευάσεις όπως το ice tea. Αλλά αυτη την εποχή πραγματικά δεν έχω τίποτα καλύτερο. Ειδικά για το γραφείο….. 😉

  2. @Stella: Τι μου θύμισες τώρα που είπες γραφείο.. Παλαιότερα στην αγαπημένη IMAKO, (όπου μόνο εγώ και η Ελένη πίναμε τσάι και όλοι οι άλλοι καφέ) νομίζω το τότε αφεντικό μας είχε ξοδέψει περιουσίες για τα Lipton τσάγια μας, αφού αγόραζαν όλες τις γεύσεις για την κεντρική κουζίνα των γραφείων (και μιλάμε τα μεγάλα κουτιά) και σε μια εβδομάδα εξαφανίζονταν! χαχαχαχ!Ωραίες εποχές!!

  3. Και ήμουν έτοιμη να γκρινιάξω. Αναζητούσα τη χριστουγεννιάτικη αναφορά στην αγαπημένη Lipton. Refreshing για το πρωινό μου τσάι!
    Μπράβο στον Ρωμανό!!! Πάντα τέτοια!

  4. Εξαιρετική πρόταση!! Μιας και εγώ δεν ειμαι τόσο του τσαγιού,το μελισσόχορτο & λεβάντα μου τράβηξε το ενδιαφέρον!!!
    @Τζουλια Αχ ποσο θα συμφωνήσω μαζι σου για την ενημέρωση γονέων….εχω σημερα στο φροντιστήριο Αγγλικών παει για Proficency μιας και πήρε το Lower Campridge με Β! Και αύριο στο Λύκειο….
    Μπράβο στον Ρωμανό για την πρόοδο του!! Παντα τέτοια!!!

  5. Kalimera!!!! Plisiazoun ta Xristougenna!! Akomi avrio douleia kai fevgoume gia Ollandia!! Den pino poly tsai alla teleftaia exo ligo kollisei me to matcha kai ta peierga tsagia tou Fortnum & Mason. Pino to Chocolate & Violtes aki exo agorasei ena me gefsi Gin & Tonic gia otan ertheis London Julia!!! (den ksero ti allo na kano gia na se deleaso)!!!
    Mpravo ston ko Romano kai ti mera pou perigrafeis ti zo kathe mera- meta tin proagogi mou ksypnao sti 6 gia na fygo stis 7 apo to spiti kai gyrnao 7 to apogevma!!
    Kales giortes bbgirls!!

  6. @amalia: Τα πιο αγαπημένα τα αφήνουμε για την “καρδιά” των Χριστουγέννων!

  7. @SofiaT: Nα το δοκιμάσεις αγαπημένη (μου αρέσει πολύ και το Warming θα σας τα πω σιγά σιγά όταν τα δοκιμάσω όλα!)
    Και εις ανώτερα και σε σας!

  8. @ΜariaA: Συγχαρητήρια και από εδώ αγαπημένη μας! Δε σε σταματά τίποτα! Είσαι στη χώρα that you were meant to be! Ω να παράσετε τέλεια στην Ολλανδία! (βλέπω ακάθεκτα με δελεάζεις κάθε μέρα και κάτι άλλο σκαρφίζεσε! Αχαχαχχα! Love you bb girl!)
    Όχι Merry Christmas ακόμα! Δεν έχουμε πει την παραδοσιακή χριστουγεννιάτικη ιστορία μας!

  9. Merry Christmas kathe mera!!!! Tin istoria tin perimeno outos i allios!! Apo tin kourasi na fantasteis den exo prolavei na pao sto kentro na do ta Xristougenniatika fota!!
    @Ju : avrio an prolavo to proi prin ena meeting tha pao ston Tom Ford gia ena complimentary perfume session gia ta private blends. 😉

  10. @MariaA: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!

    Το συνεχίζεις έτσι; Το συνεχίζεις; Που είναι η φιλανθρωπία σου και το xmas spirit?? Γιατί με “βασανίζεις” έτσι?????

  11. Συγχαρητήρια στον Κ.Ρωμανο και εις ανώτερα!!! Εγώ για,να πω την αλήθεια πιο πολύ χαλαρώνω με μια ζεστή σοκολάτα, σε αντίθεση με τους γονείς μου που πίνουν τόσο τσάι που τους λέω Λονδρεζους,αλλά και με τις δύο κορούλες μου που έχουν μοιάσει στους παππούδες τους και καταναλώνουν τόσο Lipton καθημερινά (τους αρέσει η γεύση μήλο με κανέλα)που νομίζω ότι είναι πια ασυμφορες χαχαχα..

  12. Προς το παρόν στην υγειά μας με αφεψήματα Lipton που όλες αγαπάμε από ότι φαίνεται, μέχρι λίγο αργότερα που θα αρχίσουν οι αλκοολικές προπόσεις!

  13. @Eleytheria: Βραβείο στο σχόλιο της μέρας!

    Stella, Sheena, ακούτε?

  14. @Maryl: Είσαι σίγουρη ότι είναι δικές σου κόρες και όχι δικές μου; χαχαχχαχα!!

  15. …αυτό με τη λεβάντα με το μελισσόχορτο πρέπει να το δοκιμάσω γιατί χρειάζομαι κάτι να με καλμάρει a.s.a.p.
    …καινούργιες κούπες δεν είδα από την LIPTON φέτος…εσάς πήρε τίποτα το μάτι σας;;
    Για τον κ.Ρωμανό εύχομαι τα καλύτερα…και εις ανώτερα…hey,you proud mom…να ξέρεις πως όσο και να μεγαλώσει πάντα το ζουζούνι σου θα είναι….εμείς είμαστε στο τελευταίο έτος πια…προσέξατε το ”εμείς”;;; 😉🤣😉😊 Πώς πέρασαν τα χρόνια;;;;Σαν χτες μου φαίνεται πως ήταν πως τον πήγαινα από το χεράκι στην Α’ Δημοτικού….ααααχ, μεγαλώνουν αυτά αλλά μεγαλώνουμε και μεις…

  16. Ένα calming θα το έπινα ευχαρίστως τώρα.Τα συγχαρητήριά μου στο καμάρι σου.
    Μουτςς

  17. Μετά από μια δύσκολη μέρα, στο πόδι κυριολεκτικά, και μετρώντας 2 εργάσιμες ακόμη μέχρι τα Χριστούγεννα, έφτιαξα ένα Gluhwein και το πίνω στην υγειά σας!
    Υ.Γ.1: Συγχαρητήρια για τον κύριο Ρωμανό! Και με ιδιαίτερη χαρά, γιατί και εγώ ήμουν σε γαλλόφωνο τμήμα στο σχολείο!
    Υ.Γ.2: Το Goon suit να βγαίνει και σε εορταστική έκδοση, ξέρετε, για διπλάσια δόση αλκοόλ!

  18. Συγχαρητήρια στο γλυκούλι μας και Happy name day JULIA!!!!!!!!Θα το πάρω οπωσδήποτε γιατί πίνω καθημερινά τσάι!

  19. Εγώ είμαι πολύ χαλαρή Σήμερα και περιμένω πως και πως να πάω στην Κωνσταντινούπολη!!! Πίνω καθημερινά τσάι Lipton κυρίως το κλασσικό πράσινο που κάνει καλο και στην υγεία μας… θα το δοκιμάσω και αυτό με τη λεβάντα!

  20. Πιστεύω βεβαια πως και στην Κωνσταντινούπολη θα πιω πολυυυυυ τσάι! Χιχιχιχιχ

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.