To re-launch του beautyblog.gr & more

 

 

Τις σημαντικές γιορτές και επετείους της ζωής, τις μέρες που μοιραζόμαστε τη χαρά μας με φίλους κι αγαπημένους είναι πάντα δύσκολο να τις αξιολογήσουμε αντικειμενικά.

 

Τα συναισθήματα προσδοκίας, η αδρεναλίνη της προετοιμασίας, η λαχτάρα να απολαύσουμε όλοι μαζί ανεπανάληπτες στιγμές, χρωματίζουν τη διάρκεια, το πριν και το μετά του γεγονότος.

 

Κάτω απ΄ αυτό το πρίσμα πώς μπορώ να είμαι αντικειμενική στην περιγραφή μου, όταν μιλάω για το αγαπημένο μας beautyblog.gr;

 

Σήμερα θα σας περιγράψω μια χαρούμενη, γιορτινή μέρα ιδιαίτερα ξεχωριστή για την πορεία του site, στην οποία είχα την τύχη να παραβρεθώ.  Θα σας την περιγράψω και με τα μάτια ενός βετεράνου bb girl αλλά και ως στενή συνεργάτης του site, που απόλαυσε μοναδικές στιγμές ειλικρινούς ανταπόδοσης, αναγνώρισης, συγκίνησης και τιμής προς εκλεκτούς φίλους και συνεργάτες,  προς όλους όσοι συνοδοιπόρησαν με το beautyblog.gr προς την επιτυχία!

 

Ένα θερμό ευχαριστώ που δόθηκε από την Τζούλια Κυριλή, σε όλους όσοι στήριξαν την πολύχρονη πορεία του, αλλά και μια ευκαιρία για να παρουσιαστεί εκτενώς, το νέο ανανεωμένο και πολλά υποσχόμενο beautyblog.gr & more !

 

Eκείνο το πρωινό του Δεκεμβρίου, η Αθήνα ήταν παράδοξα «ανοιξιάτικη» και λαμπερή για την εποχή με έναν καυτό ήλιο που συνυπήρχε με τον εντυπωσιακό στολισμό των Χριστουγέννων, που όλοι απολαμβάναμε από τα μπαλκόνια της διώροφης Προεδρικής σουίτας του Ξενοδοχείου Athens Plaza.  Μια σουίτα που για εκείνη τη μέρα είχε ντυθεί στα μωβ, ένας classy χώρος που εκείνο το πρωινό είχε γίνει ένας bb χώρος, έτοιμος να γιορτάσει, με χριστουγεννιάτικες μελωδίες υπό την μαγευτική φωνή του Frank Sinatra!

 

 

 

 

 

 

Χαρακτηριστική νότα της μωβ μεταμόρφωσης ήταν τα τρία χαριτωμένα δεντράκια, στολισμένα όλα με μωβ μπάλες.  Κάποιες απ΄αυτές έγραφαν το motto του ανανεωμένου μας beautyblog.gr «Beauty, style, brains…».  Ένα motto που στην ουσία εκφράζει τις αρχές της μεγάλης μας κοινότητας: Γυναίκες με ομορφιά, στυλ αλλά προπάντων μυαλό… Σημερινές, δυναμικές γυναίκες… Οι γυναίκες του bb world! Αλλά και τα αγόρια του bb world…. Καθόλου αμελητέα ποσότητα αφού φθάνουν πλέον σχεδόν το 15%. (!)

 

 

 

 

 

 

Ο αθηναϊκός ήλιος έλουζε το cozy σαλόνι της σουίτας στην είσοδο της οποίας είχε στηθεί ένας απίθανος, πλούσιος και ε-κ-λ-ε-κ-τ-ι-κ-ο-ς, brunch buffet, σκέτος πειρασμός! Υπέροχες λιχουδιές από κρύα και ζεστά αλμυρά σνάκς, τάρτες, κις λορέν  και καναπέ σολωμού και προσούτο, από σαλάτες έως φρούτα και μαζί μια τεράστια ποικιλία από γλυκά αλλά και χαριτωμένα άκρως θηλυκά cookies.  Ειδικά για το τέλος και την απαραίτητη πρόποση για τις κοινές ευχές όλων μας, για «καλές γιορτές και μια χρονιά επιτυχίας και αγάπης», η Τζούλια Κυριλή μας είχε επιφυλάξει υπέροχη δροσερή–τι άλλο;- ροζ σαμπάνια!  Ευτυχώς που μέχρι να την πιούμε είχαμε φθάσει στο τέλος του event, αργά το μεσημέρι, γιατί φύγαμε που φύγαμε ολίγον τι «κεφάτες»….  τουλάχιστον σώσαμε τα προσχήματα, ότι δεν ξεκινάμε τη μέρα μας πίνοντας απ’ το πρωί σαμπάνια…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Όταν οι καλεσμένοι είχαν πλέον καταφθάσει κι η ατμόσφαιρα είχε ζεσταθεί από τα γυναικεία και ολίγα αντρικά γέλια, συζητήσεις και πηγαία χαμόγελα, ξεκίνησε το καλύτερο μέρος του event.  H οικοδέσποινα μας, η Τζούλια μας, η διαδικτυακή μας οικοδέσποινα εδώ και επτά χρόνια, πήρε τον λόγο για να μας καλωσορίσει αλλά και να διηγηθεί, για όλους όσοι δεν ήξεραν το backstage, μια ιστορία τόσο γλυκιά και γοητευτική, που πιστέψτε με, το σκέφτηκα, αν είμασταν στο Hollywood μια χαρά ταινία θα μπορούσε να γίνει.  Ειδικά μέσα από την τόσο ζωντανή, περιγραφική και πηγαία αφήγηση της Τζούλιας. Την πραγματικά απίστευτη για τα ελληνικά δεδομένα ιστορία γέννησης, πορείας κι επιτυχίας του beautyblog.gr.

 

Η Τζούλια όμορφη και κομψή και τόσο μα τόσο πηγαία κι αληθινή, περιγραφική κι αυθεντική, την θαύμασα πραγματικά, σας τ΄ομολογώ! Kαι με μια μικρή bb πινελιά και η ίδια, ένα ζευγάρι υπέροχα μωβ παπούτσια!

 

 

 

 

Με την ίδια χάρη, που μάθαμε τόσα χρόνια απ΄ τον γραπτό της λόγο, ξεδίπλωνε τη διήγηση της, χωρίς υπερβολές και κομπασμούς για το κατόρθωμα, αλλά με ζεστασιά, αυθεντικότητα, ζέση και πάθος.

 

Εκείνη τη στιγμή ήταν μια μάνα που μιλούσε για το “μωρό” της. Ένα μωρό που γεννήθηκε πριν επτά χρόνια, μέσα σε μια παρόρμηση. Φαινομενικά αυθόρμητα όπως γεννιούνται τα παιδιά ενός μεγάλου πάθους, αλλά στην ουσία υποκρύπτουν τις πιο ώριμες στιγμές, τις πιο μεγάλες αποφάσεις κι αναλήψεις ευθυνών της ζωής μας.  Ξεδίπλωσε «μπροστά στα μάτια μας» μια ιστορία επτά χρόνων.

 

Πως άρχισαν όλα, πως η ιδέα έγινε πράξη, τις δυσκολίες, τις κριτικές, τον σκεπτικισμό και τις προκαταλήψεις των άλλων. Το τόλμημα, το στήσιμο, τις δυσκολίες. Διηγήθηκε τα ατέλειωτα ξενύχτια, σας είπα ….όπως μια μάνα…., μέχρι να έρθει η στιγμή να «ρίξει» αυτό το μωρό μέσα στη διαδικτυακή «θάλασσα» και να το περιμένει να ψελλίσει το πρώτο του λογάκι.

 

 

Ναι ξέρω τι θα σκεφθείτε…. Είναι αλήθεια, συγκινήθηκα! Αλλά ξέρετε που συγκινήθηκα πιο πολύ; Όταν η Τζούλια περιέγραψε την στιγμή που έλαβε το πρώτο της σχόλιο. Από τo πρώτo bb girl! Την στιγμή που συνειδητοποίησε, ότι το «μωρό» ταξιδεύει καλά, έχει πάρει τη σωστή πορεία. Κι ύστερα το ένα σχόλιο έγιναν τρία και τα τρία, δέκα και κάποια στιγμή, έφθαναν να γίνονται ογδόντα, εκατό και βάλε κάτω από ένα post  τότε που αυτή η πρωτότυπη διαδικτυακή κοινότητα γυναικών αναδυόταν από το τίποτα μέσα στις ατέλειωτες συζητήσεις σχολίων….. «Έτσι δεν είναι Στέλλα;»  είπε γυρίζοντας προς εμένα. «Το θυμάσαι καλά…».

 

 

Ξέρω πως όλες σας που διαβάζετε αυτό το post σήμερα, θα θέλατε να είστε εκεί, μαζί μας.  Σας διαβεβαιώνω όμως, ότι ήμασταν όλες, μα όλες παρούσες!

 

Νομίζω, ότι αυτό το event δεν ήταν τελικά ένα τυπικό επαγγελματικό re launch παρουσίασης του νέου beautyblog.gr. Ήταν ένας φόρος τιμής στα bb girls!

 

Είμαι σίγουρη πως ήταν έτσι, γιατί το είδα και το ένοιωσα και τις τρεις φορές που η Τζούλια αναφέρθηκε στις αναγνώστριες της. Στις αναγνώστριες της, στα bb girls, «σ΄ αυτές που τους οφείλει τα πάντα», «σ΄αυτές που την κράτησαν ψηλά στα δύσκολα», «σ΄ αυτές που της δίνουν τη δύναμη να συνεχίσει», «σ΄αυτές που είναι το πιο σημαντικό κομμάτι του bb», «σ’ αυτές που κάνουν τη διαφορά μέσα στο ελληνικό διαδίκτυο»….

 

Δεν έκλαψε μόνο εκείνη, που πάσχιζε αλλά δεν κατάφερνε να συγκρατήσει τα δάκρυα της, αλλά όλοι μας μέσα στην αίθουσα.  Ειδικά όταν μίλησε για την ύπαρξη και την πορεία αυτής της μοναδικής διαδικτυακής κοινότητας που έχουμε όλες μας δημιουργήσει.

 

Δίνοντας το παρόν κάθε μέρα, η κάθε μια με τον τρόπο της, στηρίζοντας, αγαπώντας, αστειεύοντας,  ακόμα και θυμώνοντας η μία με την άλλη, μαθαίνοντας η μία από την άλλη….. γνωρίζοντας και εκτός διαδικτύου, η μια την άλλη.  Ο λόγος της ήταν τόσο αληθινός, τα συναισθήματα τόσο καθηλωτικά, οι περιγραφές της ιστορίας, το step by step αυτού του εγχειρήματος τόσο ζωντανά, που κοιτούσα γύρω μου και τους έβλεπα όλους, να γίνονται κοινωνοί αυτού που εμείς ζούμε εδώ και χρόνια και να δακρύζουν κι εκείνοι.

 

Η ιστορία του bb! Τίποτα δεδομένο, τίποτα εύκολο! Ένας συνεχής αγώνας, ένα backstage που οι περισσότεροι δεν μάθαμε ποτέ, βλέποντας μόνο  κάθε μέρα στον υπολογιστή μας το λαμπερό αποτέλεσμα.

 

Ύστερα, ήρθε η μέρα που το μωρό μεγάλωσε, έγινε ένα παιδί επτά χρονών, περπάτησε, πήγε σχολείο, ξεθάρρεψε…. Έγινε ένα καμάρι και σήμερα απολαμβάνουμε καθημερινά το beautyblog.gr ένα μεγάλο site με 460.000 χιλιάδες  views και 350.000 unique visits, 710.000 unique page views και μέσο όρο 30.000 σχόλια να ανταλάσσονται τον χρόνο! Τι να τα κάνουμε τα social media, αφού τα bb girls έχουν κάνει το ίδιο το bb ένα δυνατό social medium από μόνο του!

 

Όπως είπαν κι οι τεχνοκράτες συνεργάτες της Τζούλιας, ο τεχνκός διευθυντής Παύλος Παπαπαύλος και ο digital manager Kωνσταντίνος Μπακόπουλος,  σήμερα το bb έχει  το ποιοτικότερο προφιλ αναγνωστριών. 88% γυναικείο κοινό το οποίο σε ποσοστό 67% το ηλικιακό του group είναι  ηλικίας 25-44 ετών και ανώτερου  έως ανώτατου μόρφωτικού επιπέδου.

 

Στην τέλος του event η ατμόσφαιρα έγινε ακόμα πιο ζεστή.  Το «πνεύμα του bb», ίσως περισσότερο από το πνεύμα των Χριστουγέννων, μας έκανε όλους μια μεγάλη παρέα που μόνο τυπική, βαρετή, επαγγελματική συνάντηση δεν θύμιζε.. . Πως θα μπορούσε άλλωστε; Εξάλλου, το υπέροχο φαγητό κι η ροζ σαμπάνια βοήθησαν πολύ ν’ ανέβει η ήδη ανεβασμένη θερμοκρασία.

 

 

 

 

Φεύγοντας για να θυμούνται όλοι την ημέρα και το bb μας, πήραν το υπέροχο χειροποίητο κόσμημα που βλέπετε στη φωτογραφία, φτιαγμένο από τα χέρια της Άννας Τσατσούλη του www.rubeehandmade.com

 

 

 

 

Tέλος ευχαριστούμε τον συνεργάτη μας και φωτογράφο Κωνσταντίνο Γκλιάνα που χάρη στις όμορφες φωτογραφίες του, μπορούμε να φέρνουμε στη μνήμη μας για πολύ καιρό εκείνο το όμορφο πρωινό του Δεκεμβρίου.

 

 

Stella

 

 

30 Σχόλια
  1. Σε ευχαριστώ Stella, για το καλύτερο δώρο γιορτής που έχω λάβει ποτέ. Τίποτα από όσα γράφεις δεν θα είχε συμβεί, χωρίς εσένα και τα αγαπημένα bb girls.

  2. @Julia Τίποτα δεν θα είχει συμβεί χωρίς εσένα Τζου! Εσύ έκανες την αρχή. Οι υπόλοιπες απλά ακούσαμε το κάλεσμα σου. Happy Name day darling!

  3. Συγχαρητήρια! Το αξίζεις και με το παραπάνω!

  4. @Εleytheria: Ευχαριστούμε πολύ Ελευθερία μου! Οχι μόνο εγώ. Το bb είναι bb team work!

  5. Πάμε δυνατά και ακόμα καλύτερα! Εμείς εδώ θα είμαστε!

  6. …να ξέρετε πως σας ζήλεψα όλες όσες βρεθήκατε εκεί αλλά είμαι μεγαλόψυχο bb girl και σας συγχωρώ που δεν με καλέσατε(και δεν δοκίμασα εκείνα τα άκρως θηλυκά cookies)…χοχοχοχο…τα μωβ παπούτσια της κυρίας όλα τα λεφτά …είμαι σίγουρη πως και με το υπόλοιπο outfit εντυπωσίασε!! Happy 7th bday στο bbblog και happy NameDay στην αγαπημένη μας κυρία https://image.spreadshirtmedia.com/image-server/v1/mp/products/P1014034641MPC1022978561/views/1,width=400,height=400,appearanceId=134,backgroundColor=E8E8E8,version=1481023232/julia-christmas-tshirt-women-s-t-shirt.jpg

  7. Θα ευχηθώ ότι ευχηθηκα κ στον Κ.Ρωμανο εχτές συγχαρητήρια και εις ανώτερα!! Γιατί το αξίζει το ΒΒ και ιδίως η Τζούλια που είναι η ψυχή του!!

  8. Το post βρίθει συναισθημάτων( και χαρτομάντιλων).Συγχαρητήρια αγαπημένη μου!Χαίρομαι με τη χαρά σου και καμαρώνω που ανήκω κι εγώ στον μωβ bb χείμαρρο 🙂
    Μουτςς

  9. Αχχχχ ποσο θα ηθελα να ήμουν εκεί και να σας θαύμαζα απο κοντα!!!!
    Όμως η Στελλα μας, με μεταφέρε με τα λόγια της λες και ήμουν εκεί!!!
    Αλήθεια με συγκίνησε πολυ το σημερινό πόστ!!!
    @Τζουλια μου σε αγαπωωωω πολυυυυ ,και εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου το
    ΒΒ να ανεβεί ακομα πιο ψηλααααα!!!!!

  10. Χρόνια σου πολλά πολυαγαπημένη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Υγεία,ευτυχία και πάντα να καμαρώνουμε!

  11. Τα παπούτσια είναι φανταστικά,ότι πρέπει για το bb μας!Συγκίνηση…….

  12. Stella,απλά υπέροχο κείμενο!”Φαινομενικά αυθόρμητα όπως γεννιούνται τα παιδιά ενός μεγάλου πάθους, αλλά στην ουσία υποκρύπτουν τις πιο ώριμες στιγμές, τις πιο μεγάλες αποφάσεις κι αναλήψεις ευθυνών της ζωής μας”.Αν ήξερες πόσο με εκφράζει,δεν θα το πίστευες!Η καρδιά πάντα ξέρει να μας οδηγεί εκεί που πρέπει,δεν λαθεύει ποτέ.Με τη λογική,ναι,πετυχαίνεις πολλά, αλλά με το χέρι στην καρδιά περισσότερα.Θα σας ταράξω στα σχόλια σήμερα!

  13. Ναι, Στέλλα, ήμουν κι εγώ εκεί, χάρη σ’ εσένα.
    Τζούλια μου χρόνια πολλά… γεμάτα γέννες αριστουργημάτων. Και, ναι, τώρα περιμένω και το βιβλίο.
    Η ζωή είναι ωραία, μαζί σας!

  14. @MARIANNA @AMALIA @SOFIAT @LITSA Θα γίνω βαρετή, το ξέρω αλλά τώρα με συγκινήσατε κι εσείς!

  15. Καλημερα Χρονια Πολλα να εχει το bb και εγω θα ειμαι εδω να δηλωνω παρουσα να συμμετεχω σε οτι κανει. Stella ευτυχως που υπαρχεις και εσυ να μας δινεις ανταποκρισεις γιατι η Τζουλια με την σεμνοτητα που την χαρακτηριζει και την ευγενεια της δεν νομιζω να μας τα εγραφε.Καλη συνεχεια να εχει

  16. @όλες: Εχω κλάψει πολύ διαβάζοντας αυτό το κείμενο. Είμαι σίγουρη ότι το ξέρετε και το νιώθετε. Χωρίς τη Stella και εσάς, τίποτα από τα παραπανω δεν θα είχε συμβεί. Το ξέρω ότι επαναλαμβάνομαι αλλά θα το λέω για πάντα. Και θα είμαι για πάντα ευγνώμων όπου και αν μας βγάλει η ζωή.

  17. @Rania: Με “ξέρεις” πολύ καλά τελικά. Είναι απίστευτο. Και δεν έχουμε ιδωθεί και ποτέ από κοντά… Στο τέλος του event κοίταξα τη Stella στα μάτια και της είπα: “αν θέλεις και αν σου βγει, γράψε εσύ κάτι, γιατί εγώ δεν πρόκειτε να το κάνω”…

  18. @Rania κι ο κλήρος έπεσε στην “σκληρή” κατάλαβες Ράνια μου? και το παίδευα μέρες γιατί φοβόμουν πως μόνο “ανταπόκριση” δεν ήταν αυτό που έγραψα…. Ευτυχώς που καταλαβαινόμαστε όμως εδω μέσα και μάλιστα όπως λέει και το τραγούδι…. more than words can say….
    Σ΄ευχαριστώ Ράνια μου!

  19. E χεις δικιο Stella μου δεν ηταν ανταποκριση ηταν κειμενο που εβγαζε ολη την αγαπη σου για την Τζουλια και το “παιδι της” ΚΑΙ ξερεις Τζουλια αν μας καλουσες ολες απο τα νουμερα που ειδα δεν θα μας εφτανε το Ολυμπιακο Σταδιο. Η σουιτα ειναι παρα πολυ μικρη. Οταν θελησεις και μπορεις να μας δεις ολες κανονισε να κλεισεις τετοιο μεγαλο χωρο

  20. Συγχαρητήρια Τζούλια!!!! Σου εύχομαι τα καλύτερα μέσα από την καρδιά μου… σε παρακολουθώ τα τελευταία 3 χρόνια. Δεν ακολουθώ καμία άλλη blogger καθώς δεν μου προσφέρει τπτ. Εσύ όμως είσαι κάτι διαφορετικό!!! Μπράβο και πάλι μπράβο… σου στέλνω τα φιλιά μου και τη δύναμη μου από Θεσσαλονίκη για να συνεχίσεις!!!! ☺☺☺☺☺💛💛💛💛💛💛💜💜💜💜💜💜💜❤❤❤❤❤❤

  21. Στέλλα αν και δεν σε ξέρω το κείμενο σου είναι υπέροχο! Μπράβο και σε σένα!!!! Καλή και δημιουργική χρονιά σου εύχομαι!!! Φιλιά 😚😚😚😚💜💜💜💜💜

  22. Ακόμη και εγώ, που είμαι λαλίστατη και “φλύαρη”, δε βρίσκω λόγια να γράψω… Μόνο αγάπη, μόνο αυτό! Σας αγαπώ πολύ! Και εσένα, καλή μου δασκάλα Τζούλια, λίγο παραπάνω! <3
    Υ.Γ.: Θέλω ένα από αυτά τα μπισκοτάκια!

  23. @Julia:Χρόνια πολλά αγαπημένη Julia!
    Το κείμενο της Στέλλας όπως πάντα μοναδικό,τρυφερό…
    Η αλήθεια όμως είναι πως κανένα κείμενο…λόγια…γράμματα… δεν μπορεί να αποδώσει αυτό που κάνει τον καθένα μας ξεχωριστά να πληκτρολογεί στον υπολογιστή,στο κινητό ,καθημερινά, http://www.beautyblog.gr γιατί τα μοναδικά πράγματα δεν αποκωδικοποιούνται,δεν περιγράφονται δεν…δεν…δεν…
    Η αγάπη της μάνας δεν χωρά σε λόγια…ο έρωτας δεν χωρά σε 24 γράμματα του αλφάβητου… και όσοι είμαστε εδώ στο bb τρυπώσαμε και μείναμε χωρίς γιατί…απλώς ΜΕΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ χωρίς αναλύσεις και εξηγήσεις…και θα τρυπώσουν και άλλοι και άλλοι και άλλοι και θα μείνουν… θα μείνουν…θα μείνουν…και άντε τώρα να βρούμε την αρχή και το τέλος σ’εναν κύκλο…στον θαυμαστό κύκλο αγάπης του bbworld…
    Χρόνια πολλά και καλά σε όλους μας!

  24. Τζούλια μου χρόνια πολλά νασαι παντα λαμπερή και Υγιής !!και να κανείς τον κόσμο πιο λαμπερό μέσα απο το beautyblog!!!οσο για τα παπούτσια δεν μπορώ να μην σχολιάσω..απίστευτα που τα βρίσκεις ;;και σε αυτά τα πόδια Ουαου!!👍👍👍👏💕💕💕παντα και μόνο επιτυχίες ,σαγαπω ,και στο επόμενο event θέλω και εγώ!!!

  25. @NIKOL M @PANOS Σας ευχαριστώ πολύ και ειλικρινά!
    Ολες και όλους σας ευχαριστώ πραγματικά που είστε κοινωνοί αυτής της σχέσης!

  26. Πόσο όμορφα..τι χαρά, συγκίνηση, θαυμασμό κι αγάπη με γέμισε αυτό το κείμενο, Στέλλα σ´ευχαριστώ τόσο πολύ γι ´αυτά που μας μετέφερες με το υπέροχο κείμενό σου!
    Χρόνια σου πολλά, καλά και δημιουργικά αγαπημένη μας Τζούλια, και εύχομαι πληθώρα τέτοιων γιορτινών και ξεχωριστών στιγμών να ακολουθήσει και στο μέλλον!
    Σας φιλώ!

  27. @ΝΕΚΤΑRIA Αγαπημένη Νεκταρία μας, σ΄ευχαριστώ για την αγάπη σου. Σ΄ευχαριστούμε για όλα όσα έχεις κάνει για το ΒΒ.

  28. Τι ωραίο αληθινό κείμενο με έκανε να νιώσω κοντά σας με έναν τρόπο εκείνη την ημέρα. . Το bb μας είναι το πιο αξιόλογο site ομορφιάς και στυλ και δεν είναι καθόλου τυχαίο ,είναι αληθινό διαδραστικό και με ειλικρινής σχέσεις μεταξύ μας.. Η επιτυχία είναι δεδομένη με αυτά τα συστατικά ❤❤❤❤❤❤❤

  29. Πολύ καθυστερημένα γράφω κι εγώ αλλά με το ταξίδι και την αλλαγή περιβάλλοντος αποσυντονίστηκα! Χρόνια Πολλά Τζούλικαι και Στέλλα πολά ευχαριστώ που με μετέφερες κι εμένα σε ένα event που δεν θα έχανα αν ήμουν εκεί!
    φιλιά πολλά και πάντε πάτα επιτυχίες και ανοδική πορεία για το bb!

  30. Δεν περίμενα τίποτα λιγότερο από την Τζούλια, και το αγαπημένο μας bb! να τα εκατοστίσει! άλλωστε τώρα, μίλησαν και τα νούμερα για την ποιότητα των αναγνωστριών του! μπράβο μας!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.