Vichy Slow Age: επιτέλους επιβραδύνουμε το χρόνο!

 

 

 

Η σειρά Vichy Slow Age,  δεν είναι μια απλή σειρά περιποίησης της επιδερμίδας. Είναι  η σειρά που αποδεδειγμένα μπορεί να επιβραδύνει τα αποτελέσματα που έχει η πάροδος του χρόνου στην επιδερμίδα μας.

 

Στην φρενήρη καθημερινότητα που ζούμε όλοι και όλες και ιδιαίτερα κάποιες από εμάς που καλούμαστε να φέρουμε εις πέρας πολλαπλούς ρόλους με επιτυχία στην διάρκεια της καθημερινότητάς μας,  είναι μοναδικό όταν κάποιες φορές καταφέρνουμε να επιβραδύνουμε το χρόνο.

 

Αυτό συμβαίνει κάποιες «τεμπέλικες» Κυριακές που μπορούμε να απολαύσουμε ένα οικογενειακό brunch  χωρίς το άγχος του χρόνου, να προχωρήσουμε λίγο παραπάνω στην πλοκή του αγαπημένου μας βιβλίου, να κάνουμε ένα ζεστό μπάνιο και όχι ένα βιαστικό ντους, να χαλαρώσουμε βλέποντας εκείνη τη ταινία που θέλουμε μέρες να δούμε και απλά δεν βρίσκαμε τον χρόνο.

 

Ο χρόνος είναι πράγματι σχετικός κάτι τέτοιες μέρες. Η μέρα φαίνεται μεγαλύτερη, πιο πλούσια πιο γεμάτη.

 

Το ίδιο ισχύει φυσικά και για την περίοδο των καλοκαιρινών διακοπών αλλά και τώρα στις γιορτές που διανύουμε αφού όλες θα μπορέσουμε να ξεκλέψουμε  λίγες μέρες ξεκούρασης και χαλάρωσης που θα βοηθήσουν στο να κάνουμε expand τον πολύτιμο χρόνο μας.

 

Πως θα σας φαινόταν όμως αν αυτό που περιέγραψα παραπάνω δεν ίσχυε μόνο για κάποιες μέρες αλλά για κάθε μέρα; Ναι, είναι αδύνατον για μας, το ξέρω.  Αλλά πλέον μπορεί να γίνει πραγματικότητα για την επιδερμίδα μας.

 

 

 

 

Η καινοτομικά εξελιγμένη – αν μου επιτρέπετε θα έλεγα σχεδόν επαναστατική σειρά επιβράδυνσης των συμπτωμάτων που φέρνει ο χρόνος στην επιδερμίδα μας,  έρχεται για άλλη μια φορά από τα εργαστήρια της Vichy και η ονομασία της Slow Age προέρχεται από αυτό ακριβώς που κάνει: επιβραδύνει ορατά τη διαδικασία γήρανσης της επιδερμίδας.

 

Εργαστήρια τα οποία είδα τον περασμένο Απρίλιο με τα μάτια μου και επιστήμονες οι οποίοι εργάζονται καθημερινά και ατελείωτες ώρες για να μας προσφέρουν ότι πιο καινοτόμο υπάρχει αυτή τη στιγμή στον τομέα της κοσμετολογίας.

 

Δεν θέλω να σας κουράσω με πολλές επιστημονικές λεπτομέρειες αλλά πραγματικά τα παρακάτω στοιχεία όπως τα αξιολόγησαν οι ερευνητές,  αξίζει να τα γνωρίζετε.

 

Η πρόοδος στον τομέα της ιατρικής και της διατροφής επεκτείνει όλο και περισσότερο το προσδόκιμο της ζωής μας. Τα τελευταία 60 χρόνια, γυναίκες και άνδρες έχουν κερδίσει, κατά μέσο όρο, 14 επιπλέον χρόνια ζωής. Παρόλα αυτά οι επιπτώσεις της ρύπανσης έχουν γίνει αισθητές σε πολλές μεγάλες πόλεις του κόσμου. Η τρύπα στο στρώμα του όζοντος επιφέρει επίπεδα UVπου σπάνε κάθε ρεκόρ, και η εξάπλωση του Internet, των e-mails, της κοινωνικής δικτύωσης, των smartphones, μολονότι αρχικά δημιούργησαν ένα αναμενόμενο κύμα ευφορίας, έχουν πλέον ως αποτέλεσμα την αύξηση του καθημερινού άγχους.

 

 

 

Όλα τα παραπάνω φυσικά επηρεάζουν  τη διαδικασία της γήρανσης. Τα εργαστήριά της Vichy , απέδειξαν ότι το 80% των σημαδιών γήρανσης δεν οφείλονται στα γονίδια αλλά σε αυτό που, εντός της επιστημονικής κοινότητας, καλείται Εκθεσίωμα (η έννοια αυτή περιλαμβάνει ό, τι δεν σχετίζεται με το DNA, δηλαδή κάθε περιβαλλοντικό παράγοντα όπως τις ακτίνες UV, το κάπνισμα, τη διατροφή, το στρες και τον ύπνο).

 

Eφόσον λοιπόν θα ζήσουμε περισσότερο,  στόχος μας πρέπει να είναι και το να μεγαλώσουμε όμορφα, αρχίζοντας, σήμερα κιόλας, να παίρνουμε τις σωστές αποφάσεις για την υγεία και τη νεανικότητα της επιδερμίδας μας.

 

Αυτή, βεβαίως, είναι και η αποστολή της Vichy, η οποία, από την πρώτη μέρα που δημιουργήθηκε από τον Dr Haller  στις αρχές του 20ου αιώνα, διδάσκει στις γυναίκες ότι όμορφη, νεανική επιδερμίδα σημαίνει υγιής επιδερμίδα.

 

 

 

 

 

Με οδηγό τους τη δέσμευση αυτή, τα Εργαστήρια Vichy δημιούργησαν το Slow Age, την πρώτη καλλυντική περιποίηση με 3 ενεργά συστατικά και ισχυρό φίλτρο προστασίας ενάντια ακόμα και στις μεγάλου μήκους κύματος UVA, ικανή να επιβραδύνει την εμφάνιση των σημαδιών γήρανσης διορθώνοντάς τα πριν δημιουργηθούν.

 

Πρωτοπορώντας στη διερεύνηση της σχέσης ανάμεσα στην επιδερμίδα και τους παράγοντες στους οποίους αυτή εκτίθεται, το Τμήμα Έρευνας της L’Oreal μελετά εδώ και 20 χρόνια (!) τον αντίκτυπο της αλληλεπίδρασης αυτής.

 

Χωρίς υπερβολές και  με δεκάδες συστατικά- αλλά εξαιρετικά στοχευμένα,  η Slow Age της Vichy περιλαμβάνει μόνο 3 αποδεδειγμένα αποτελεσματικά συστατικά:

 

ΡΙΖΑ ΒΑΪΚΑΛΙΝΗΣ: ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ

Εδώ και 2.000 χρόνια, η Βαϊκαλίνη συγκαταλέγεται μεταξύ των 50 σημαντικότερων φυτών που χρησιμοποιούνται στην παραδοσιακή κινεζική ιατρική. Η Vichy την επέλεξε για τις εκπληκτικές αντιοξειδωτικές ιδιότητές της. Η δύναμή της; Περιορίζει τα οξειδωτικά και φλεγμονώδη φαινόμενα που σχετίζονται με τη σιωπηρή γήρανση. Ειδικότερα, μειώνει τις οξειδωτικές βλάβες που προκαλούνται από την ακτινοβολία UV και τη ρύπανση. Το αντιοξειδωτικό της φάσμα, μάλιστα, είναι ισχυρότερο από άλλα παρεμφερή μόρια όπως οι Βιταμίνες C και Ε.

 

 

 

 

 

BIFIDUS, ΠΡΟΪΟΝ ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΩΝ: ΤΟ ΤΟΝΩΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ

Το Bifidus είναι παράγωγο προβιοτικών και λαμβάνεται μέσω ζύμωσης του βακτηρίου Bifidobacterium Longum. Η Vichy αξιοποίησε τις δυναμωτικές ιδιότητες αυτού του ενεργού συστατικού για να ενισχύσει τον προστατευτικό φραγμό της επιδερμίδας. Η δύναμή του; Ενισχύει τον προστατευτικό φραγμό της επιδερμίδας, κάτι που αποφέρει εξαιρετικά οφέλη: η επιδερμίδα γίνεται λιγότερο ευάλωτη ενάντια στους περιβαλλοντικούς επιθετικούς παράγοντες, ενώ παράλληλα μειώνονται τόσο η ξηρότητα όσο και η ευαισθησία.

 

 

ΙΑΜΑΤΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΝΕΡΟ ΤΗΣ VICHY: ΤΟ ΔΥΝΑΜΩΤΙΚΟ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Στην καρδιά όλων των προϊόντων της Vichy, αυτό το νερό δυναμώνει την επιδερμίδα εμπλουτίζοντας κάθε σύνθεση με 15 μεταλλικά στοιχεία.

 

 

Αν και η αρχή αυτής της επαναστατικής φόρμουλας έγινε με το Slow Age SPF 25 Fluid η οικογένεια μεγάλωσε και αυτή τη στιγμή θα βρείτε επίσης στη σειρά την κρέμα Slow Age SPF 30 και την Slow Age Eyes.

 

Έχουμε πει πολλές φορές εδώ μέσα ότι η Vichy είναι για τις περισσότερες από εμάς η comfort μάρκα. Η μάρκα που εμπιστευόμαστε, η μάρκα που δεν μας απογοητεύει,  η μάρκα με ορατά αποτελέσματα, η μάρκα με την πλούσια γκάμα καινοτόμων προϊόντων.

 

 

Εγώ σήμερα θα πω και κάτι άλλο. Η Vichy είναι χωρίς αμφιβολία η καθημερινή μας pampering απόλαυση.

 

 

Και μην ξεχάσετε: Στην σελίδα της Vichy στο facebook αυτή τη στιγμή τρέχει ο πιο απολαυστικός διαγωνισμός των Χριστουγέννων όπου κάποια από εσάς μπορεί να βρεθεί στο Παρίσι.

 

 

 

 

Να λάβετε μέρος bb girls,  γιατί είναι γνωστό ότι είσαστε τυχερές. Και που ξέρετε; Μπορεί να  βρεθούμε μαζί στο Παρισάκι. Αυτό και αν θα είναι Απόλαυση!

 

 

 

Let’s Shine in Paris with Vichy!

 

 

 

26 Σχόλια
  1. Αγαπημένη Vichy δε με έχει απογοητεύσει ποτέ. Θέλω πολύ να δοκιμάσω το Slow Age νομίζω ήρθε η ώρα!!!

  2. Εχω αγοράσει την slow age balm (βαζάκι) .Ενα θα πω την χρησιμοποιώ εδω και μήνες και ειναι η μοναδική κρεμα εμπορίου που κατάφερε να αλλάξει την υφή της επιδερμίδας μου!!!
    Για εμένα ειναι μια distress κρεμα !!! Απο την στιγμή που την βαζω στο δερμα μου αμεσως την ρουφάει και αμεσως μετα νιώθω την απόλυτη χαλάρωση!! Δεν γνωρίζω αν για αυτο φταίει η ρίζα βαικαλινης η το bifidus!
    Πάντως για εμένα η Vichy έκανε και αυτη την φορα το θαύμα της!!!
    Παρακαλώ την εταιρία να βγάλει και αντίστοιχη νυχτός!!!!

  3. Την πήρα και είναι τέλεια.Γνωστό ότι αγαπώ vichy και δεν μ’έχει απογοητεύσει ποτέ!
    Μουτςς

  4. Γενικά τα προϊόντα Vichy τα χρησιμοποιώ στην καθημερινότητα μου και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη! 💛💜💛❤❤💛💜💜Ειδικά τα καθαριστικά προσώπου και οι τονωτικές λοσιόν είναι τέλειες!!!!! Γι αυτήν την κρέμα ειμαι λιγάκι μικρούλα αλλά θα την προτείνω στην μαμάκα μου!!!!! 💜💜💜❤❤❤

  5. Νομίζω ότι αυτό θα είναι το δώρο για τον εαυτό μου φέτος. Στο μεταξύ έχω δει και κάποια πολύ όμορφα Vichy gift sets στην αγορά. Θα τα τσεκάρω και αυτά!!

  6. @SofiaT: Τι impromptu review ήταν αυτό πάλι; Δεν έχει τύχει να μας το αναφέρεις αυτό!! Επειδή ξέρω πόσο “δύσκολη” είσαι με τα προιόντα περιποίησης γι αυτό το λέω.. (stay tuned αύριο, έχω λόγο που σου το λεω…)

  7. @Litsa: Ούτε εσύ μας το είχες ξαναπεί.. Τι θα γίνει κορίτσια, είσαστε τα πρωτοκλασσάτα bb girls, οφείλετε να μας ενημερώνετε!

  8. @NikolM: Το κατανοώ αυτό που είπες περί ηλικίας και σε ευχαριστώ που το είπες γιατί μου έδωσες βήμα για να αναφέρω κάτι που μου είπε πριν λίγο καιρό ένας διάσημος πλαστικός χειρουργός: «Ξέρεις πότε ξεκινάει η γήρανση; Από τη στιγμή που γεννιόμαστε.»…

  9. @Tina: Αγαπημένη τα καλύτερα δώρα, πρέπει να τα κάνουμε στον εαυτό μας. Το πιστεύω αυτό. Μόνο αν αγαπήσουμε τον εαυτό μας πολύ, μπορούμε να αγαπήσουμε και τους γύρω μας πολύ.

  10. @Τζουλια και όμως ειναι αλήθεια!!! Όντως αυτη η κρεμα με εχει κατακτήσει!!!
    Πέρασε απο ολες τις δοκιμασίες!!

  11. Δεν το ανάφερα ακόμη γιατι περίμενα να κλείσει το “χρονικό διάστημα ” εντυπωσιασμού ,
    Μετα απο αυτο γνωρίζω αν μια κρεμα δουλεύει στο δερμα μου .
    Με την συγκεκριμένη όχι μόνο ικανοποιημένη έμεινα ,αλλα θα σου πω ήταν και η μοναδική
    κρεμα που κατάφερα σε πολυ σύντομο χρονικό διάστημα να τελειώσω το βαζάκι!! Και αυτο μου συμβαίνει
    σπάνια!!
    Να διευκρινήσω εχω πάρει το balm και όχι το μπουκάλι γιατι ηθελα πιο έντονη ενυδάτωση για τον χειμώνα.

  12. @SofiaT: Μα ξαναλέω.. έχω εντυπωσιαστεί πολύ.. και το review σου γίνεται όλο και καλύτερο σε κάθε σχόλιο.. Τώρα πρέπει να πω και εγώ, ότι κάποια στιγμή πριν σχεδόν έναν ολόκληρο χρόνο την πρότεινα στη φίλη μου Λίνα (38 χρονο bb girl, αλλά και μαμά Μαρίλιας συμμαθήτριας κυρίου Ρωμανού.. με άκουσε, την αγόρασε και την επόμενη φορά που με είδε, δεν είχε λόγια να με ευχαριστήσει που της την πρότεινα…)

  13. Eυτυχώς που έχουμε και εσάς και κάτι μαθαίνουμε και εμείς

  14. …τόσο καλά λόγια,βρε κορίτσια…θα το πάρω κι εγώ…θ’ ακολουθήσω τη Σοφία και θα πάρω το balm….

  15. @Τζουλια ετσι ακριβως!!ειναι απο τις κρεμες που προτεινεις στις φιλεςσου να αγορασουν!! Με απολυτη σιγουρια!!!
    Με αυτην την κρεμα οταν την φοραω ειναι σαν να κανω Face Yoga!!!
    @ Celia εγω αγορασα το balm γιατι εχω λιγο ξηρη/κανονιμη επιδερμιδα
    Καλητερα να διαλεξεις αναλογα τον τυπο της επιδερμιδας σου.
    Παντως αν θελεις για τωρα που κανει κρυο το balm τοτε θα ειναι ιδανικο!

  16. @Celia: Ασε υπάρχουν και χειρότερα. Aς πούμε εγώ που αν και το έλαβα πρώτη (λόγω επαγγέλματος) το έκανα δώρο και τώρα – αύριο κιόλας- θα πάω να το αγοράσω φυσικά- μετά το review της “δύσκολης” SofiaT

  17. Γεια σας και απο μενα Σε μενα η πωλητρια της VICHY μου ειπε οτι δεν κανει για μενα αλλα για ηλικιες 25 εως 30 ετων Εχω μπει σε διλημμα τωρα

  18. @Rania: Ναι, καταλαβαίνω τι εννοείς. Θεωρείς ότι ίσως θα σου ταίριαζε περισσότερο κάποια άλλη σειρά όπως πχ η Νeovadiol. Παρόλα αυτά, εφόσον δεν είσαι σίγουρη, εμείς θα σου κανουμε δώρο την Slow Age. Nα την δοκιμάσεις και να μας πεις αληθινά τη γνώμη σου. Απλά λόγω εποχής (έχουν κλείσει για xmas όλες οι εταιρίες) αν μπορείς κάνε λίγη υπομονή.

  19. Τζουλια μου τι να πω Με προβληματισε η απαντηση της κοπελας. Αλλα πολλες φορες οι κοπελες που δινουν συμβουλες πεφτουν και εξω Γιατι οπως εχω ξαναπει δεν εχει σημασια η ηλικια η βιολογικη του ατομου αλλα η ηλικια του προσωπου. Αυτη ειναι που μετραει Γιατι αν την περιποιησε οταν το θυμασαι κανενα προιον δεν θα κανει αυτα που υποσχεται Παντως σε ευχαριστω πολυ για την προταση σου

  20. Η Vichy είναι μια εταιρεία που έχει επενδύσει πολύ σην καινοτομία και έχει βγάλει πολλά αξιόπιστα προιόντα! Θεωρείται μάλιστα από τις καλύτερες εταρείες Γαλλικου φαρμακείου . Αυτή την εποχή δοκιμάζω κατι άλλα προιοντα αλλά είναι σίγουρα στη wishlist μου!!
    Happy Christmas Eve – Eve bbgirls!!!!!!

  21. Η Vichy είναι από τις πιο αγαπημένες μου εταιρείες και προσωπικά λατρεύω τη Liftactive που ταιριάζει πολύ στο λιπαρο μου δέρμα που τη δέχεται απίθανα! Δεν εχω δοκιμάσει τη slow age,αλλά την επόμενη φορά θα ζητήσω δείγματα από το φαρμακείο που την αγοράζω γιατί θέλω να διαπιστωσω αν θα τη δεχτεί και απορροφήσει το δερματακι μου τόσο καλά όσο τη Liftactive

  22. Είναι όντως εξαιρετική!! Εγώ χρησιμοποιούσα προιόντα Kiehl’s & Biotherm & για λόγους οικονομικούς τον τελευταίο καιρό στράφηκα προς τη Slow Age τη λεπτόρευστη.. Είμαι ήδη στην 3η επανάληψη & ενθουσιασμένη!! (Κι επειδή είχα βρεί πολύ καλή προσφορά, στο ντουλάπι μου με περιμένει ήδη το επόμενο μπουκαλάκι!!!) Τώρα που έμαθα από εσάς και για τη ματιών, θα τη δοκιμάσω οποσδήποτε!! Thank you so much για την πληροφορία!!

  23. Τη σειρά την έχω βάλει στο μάτι από την αρχή, εκτός από τα συστατικά της και για το χρώμα της συσκευασίας της. Νομίζω ότι θα μου φτιάχνει τη διάθεση όποτε τη χρησιμοποιώ. Μετά τον καταιγισμό επαινετικών σχολίων θα σπεύσω να την προμηθευτώ.

  24. H vichy είναι αγαπημένη ,την εμπιστεύομαι για πολλούς λόγους.Ένας από αυτούς είναι ότι δεν ξοδεύεις μια περιουσία για να δοκιμάσεις κάτι καινούργιο.Ο ορός mineral 89 ήταν το τελευταίο προϊόν vichy που δοκίμασα κια μου άρεσε πάρα πολύ.Το διάβασα εδώ φυσικά.Τώρα,μετά από τα σχόλια σας θέλω τη slow age.Θα την πάρω,αν και τα 30 τα έχω ξεχάσει προ πολλού! χαχα!!!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.