Modern Muse Le Rouge: Το Δώρο του 2017 για τις Μούσες του bb!

 

Πίσω στο 2008 όταν το bb δεν ήταν το beautyblog.gr & more, αλλά μια κάπως ακατέργαστη ιδέα μέσα στο μυαλό μου έκανα το εξής:

 

διάβαζα ό, τι έπεφτε στα χέρια μου σχετικά με την digital δημοσιογραφία, την υλοποίηση ενός microsite, τα success stories κάποιων  sites του εξωτερικού και ό, τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε.

 

Αυτό το έκανα γιατί είχε κατασταλάξει μέσα μου για τα καλά η ιδέα, ότι το επόμενο επαγγελματικό μου βήμα θα είχε να κάνει με τη digital δημοσιογραφία – με τον δικό μου τρόπο- ο καθένας από μας έχει τον δικό του τρόπο. Και φυσικά αφού είχα πάρει την απόφαση,  έκανα ότι μπορούσα για να ενημερωθώ όσο πιο σωστά γινόταν, για μια αγορά που δεν γνώριζα καλά ακόμα, μέσα από συζητήσεις,  σεμινάρια αλλά και πολύ διάβασμα.

 

Μέσα στα πολλά που είχα διαβάσει τότε, είχε πάρει το μάτι μου ένα άρθρο ενός γνωστού  αμερικανού digital marketeer που ονομαζόταν  «Επιβράβευση των top commentators» – και μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον.

 

Ουσιαστικά το άρθρο έλεγε ότι σε περίπτωση που ένα site αποκτήσει σταθερό αναγνωστικό κοινό και αν αυτό το κοινό σχολιάζει συχνά κάτω από τα post που ανεβαίνουν,  τότε οι αναγνώστες του πρέπει να επιβραβευθούν με ένα δώρο.

 

Θυμάμαι σα να ήταν χθες πόσο μου άρεσε εκείνη η ιδέα (το καλύτερό μου είναι να μοιράζω δώρα)  αλλά σκεφτόμουν τότε «λες να συμβεί ποτέ αυτό; Λες να φτάσουμε στο σημείο που όχι μόνο να έχουμε σταθερό αναγνωστικό κοινό, αλλά να έχουμε και σχόλια εδώ μέσα, και μάλιστα τόσα σχόλια που να  δικαιολογούν  ένα δώρο;”

 

Πόσο όμορφο είναι όταν τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα…

 

 

 

 

 

 

Κυρίες μου, εσείς που θα δείτε παρακάτω το όνομά σας, είσαστε οι 10  top commentators της Χρονιάς 2017 ! *

 

 

Αλλά επειδή το “top commentator” μας φάνηκε πολύ «ξερό» ως επίθετο για σας,  η αγαπημένη μάρκα Estee Lauder και εγώ, αποφασίσαμε ότι είσαστε οι αληθινές Μοντέρνες Μούσες μας, the real Modern Muses, αφού πολλές φορές χάρη σε σας και τα δικά σας σχόλια,  ξεκινάει και η δική μας έμπνευση εδώ μέσα.  Άρα η επιλογή του δώρου σας, μόνο τυχαία δεν είναι.

 

 

Και ως Μούσες,  το δώρο σας γι’ αυτή τη χρονιά δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από το υπέροχο άρωμα Estee Lauder Modern Muse Le Rouge.

 

 

Να είστε τολμηρές. Να είστε η έμπνευση.

 

 

Αυτό λέει η αγαπημένη μάρκα για όσες επιλέγουν αυτό το άρωμα και εσείς το έχετε ήδη αποδείξει.

 

 

 

 

 

 

And for 2017 the Modern Muses of bb,  are:

 

 

(Θα μετρήσω αντίστροφα γιατί είναι πιο fun)

 

 

Στο Νο 10,  Μούσα Sheena

 

Στο Νο 9,  Μούσα Rania

 

Στο Νο 8,  Μούσα MariaA

 

Στο Νο 7,  Μούσα  Μarianna

 

Στο Νο 6,  Μούσα Amalia

 

Στο Νο 5, Μούσα Stella

 

Στο Νο 4 Μούσα Sofia T

 

Στο Νο 3 Μούσα Celia

 

Στο Νο 2 Mούσα Litsa Strantzali

 

….και στο Νο 1 ….

 

Η Νο 1 Μούσα της Χρονιάς 2017 είναι η….

 

Μούσα Maryl!!

 

 

Σύντομα εσείς  οι δέκα θα λάβετε το δώρο σας με πολύ αγάπη.

 

 

Για την επόμενη χρονιά θα επιβραβευθούν οι 15 top commentators και ίσως αργότερα οι 20 πρώτοι από σας. Αφήστε που ήδη σκεφτόμαστε  και seasonal επιβράβευση –γιατί όχι; Θα δούμε, θα δούμε μόλις μας ήρθε το 2018,  έχουμε καιρό ακόμα…

 

 

(* Στους 10 top commentators δεν περιλαμβάνονται τα σχόλια σε διαγωνισμούς. Μέσα στους επόμενους 10 βρίσκεστε οι εξής: Anastasia v, Tzeni 12, Eleytheria, Tina, Chris, Marianna Chalikia, Christina, Nikol M, Alkistis, Panos )

 

 

 

60 Σχόλια
  1. Συγχαρητήρια κορίτσια!! Καλή χρόνια σε όλους με υγεία κ πολλές υπέροχες στιγμές γεμάτες χαμόγελα από όνειρα που πραγματοποιούνται!!
    Καλή χρόνια @julia καλή χρόνια bbgirls!!

  2. Ενα εχω μόνο να δηλώσω…ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. Καλή χρονιά σε όλα τα BBgirls!! Συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια!!

  4. @Stella: Μόνο γι’ αυτά τα ΑΑΑΑ εις τις χιλίες (θα με δείρει η Amalia αλλά ας πάει και το παλιάμπελο) αξίζουν 1000 δώρα!

  5. @Julia Ηταν περισσότερα αλλα δεν βγηκαν στο σχόλιο!!!! 😉

  6. Εύχομαι το 2018 να μην χρειάζεται να “ταγκάρουμε” φίλους μας για να έχουμε τη δυνατότητα συμμετέχουμε σε έναν διαγωνισμό.’Εχει γίνει μόδα τελευταία απο πολλούς και παρακαλώ να απαντήσετε- ειληκρινά-τί σκοπό εξυπηρετεί. Καλη χρονιά. Υποψίφια για ΜΟΥΣΑ 2018.

  7. @MARINA PAPADOPOULOU:

    Δεν φαντάζεσαι πόση χαρά μου δίνει ένα σχόλιο όπως το δικό σου και ειλικρινά σε ευχαριστώ!

    Πολλές φορές εδώ μέσα, εμείς που γράφουμε για το bb (φαντάζομαι ξέρεις τι σημαίνει bb αν διαβάζεις συχνά) και είμαστε αποδέκτες των σχολίων που αφήνουν οι αναγνώστριες, έχουμε το φόβο ότι κάποιοι μπορεί να νομίζουν ότι είμαστε μια «παρεούλα» από κολλητές που η μια δίνει τα εύσημα στην άλλη και όλο αυτό είναι ένα ψέμα, κάτι που δεν ισχύει.

    Εγώ έχω να σου απαντήσω το εξής αν και κάποια άλλη στη θέση μου μάλλον δεν θα έμπαινε καν στον κόπο να απαντήσει: εκτός από την Stella και την Amalia – που και αυτές τις δυο εννοείτε ότι δεν τις ήξερα ποτέ στη ζωή μου και τις έμαθα μόνο από εδώ μέσα, δεν γνωρίζω προσωπικά κανένα άλλο από τα κορίτσια που κέρδισαν.

    Κέρδισαν όχι γιατί ήταν «φίλες» του site ή προσωπικές μας φίλες, αλλά γιατί αυτή τη χρονιά μας έδωσαν ό, τι πιο πολύτιμο υπάρχει για τις γυναίκες τις εποχής μας: τον χρόνο τους!

    Με μεγάλη μας χαρά και αν πραγματικά το θέλεις, φυσικά και μπορείς να είσαι η ΜΟΥΣΑ μας, του 2018.

    Εμείς εδώ είμαστε κάθε μέρα και περιμένουμε κάθε μέρα τα σχόλια σας. Εξ άλλου η παραπάνω λίστα βγήκε από το Google Analytics του site, τα οποία analytics είναι στη διάθεσή σου, γιατί δεν έχουμε μάθει να κρύβουμε τίποτα εδώ μέσα τα τελευταία 8 χρόνια της «ζωής» μας. Δεν έχουμε και λόγο να το κάνουμε,

    Περιμένω το σχόλιο – απάντησή σου-αν τελικά το περιμένεις, ή απλά έγραψες κάτι, απλά για να το γράψεις.
    Καλή Χρονιά!

  8. Καλησπερα Ομορφο δωρο μας χαριζεις Τζουλια και ESTEE. Επειδη ειμαστε στν αρχη της νεας χρονιας και ολοι βαζουμε νεους στοχους θα υιοθετησω και θα προσπαθησω να το υλοποιησω – να ειμαι τολμηρη και να ειμαι η εμπνευση. Ευχαριστω για ολα

  9. Kalimera bbgirls!! Ti eksairetikos tropos na ksekinisei i beauty xronia mas!!! To 2018 elpizo na anevo sti lista. Tha me maloso kai ti Stella pou itan No.1 perisy !! Den ksero pia me poses lekseis na perigrapso to poso mou aresei i parea mas edo kai panta tha mpo na do ti lete!! Xairomai pou vlepo kai nea onomata sti lista kai tou xronou pio polles mouses!!!
    Filia polla bbgirls!!

  10. Maria και εγω παραξενευτηκα για την Stella πιστευα οπως περυσι οτι θα ειναι πρωτη. Ομως κανοντας αναδρομη οσων εχω διαβασει ναι η Maryl ηταν περισσοτερες φορες παρουσα

  11. Μπράβο μπράβο μπράβο Τζούλια και beauty blog τι όμορφη ιδέα και πράξη. . Πρωτοποριακή ιδέα για αυτό βρε κορίτσια μ αρέσει τόσο πολύ το bb πάντα φρέσκες όμορφες ιδέες! !! Love you ❤❤❤❤

  12. Εχετε δίκιο κορίτσια! Πολλές φορες είμαι παρούσα αλλα δεν σχολιάζω γιατι νιώθω, ότι πρεπει να ακουστούν κι άλλες φωνές στο ΒΒ μας. Νιώθω , ότι με ξέρετε τόσο καλά που θα επαναλαμβάνομαι βαρετά σχολιάζοντας κάτι, για το οποίο υποθέτω θα ξέρετε ήδη την άποψη μου, μετά απο τόσα χρόνια. Βασικά δεν θέλω να μιλάω, αν δεν εχω κατι καινούργιο να πω. Εξάλλου προσπαθώ να ειμαι παρούσα και με άλλους τροπους όπως με τα ποστ μου.
    @ MARINA PAPADOPOULOU Σε προ(σ)καλώ να παρακολουθήσεις το ΒΒ. Θα σου διαλυθούν όλα τα σύνεφα δυσπιστίας. Ναι! εδώ τολμάμε να είμαστε διαφορετικές!

  13. Πάντα παρούσα, η σχεδόν πάντα, δηλώνω στην προσωπική μου ψυχοθεραπεία που λέγεται BEAUTYBLOG και, πέρα του ότι είναι εντελώς δωρεάν, είναι ένα μικρό μου καθημερινό ταξίδι στον κόσμο της ομορφιάς που τόσο αγαπώ, αλλά λόγω περιστάσεων δεν ασχολήθηκα όταν έπρεπε.. Νάσαι καλά Τζούλια μου,πνευματική μου φίλη, για το διέξοδο θα το ονόμαζα,που μας προσφέρεις καθημερινά με τα πολλά υπέροχα post δικά σου αλλά και της απίστευτης Στέλλας.. Ευχαριστώ πολύ για τον τίτλο μούσα και για το καταπληκτικό σου δώρο..Η χρονιά μπήκε τέλεια!!!

  14. Η STELLA είπε ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ….
    Εγώ θα πω….Ωωωωωωωωω….ευχαριστούμε πολύ,Jennifer και Estee, βεβαίως βεβαίως…
    Litsa & Maryl, με φάγατε στη στροφή…χοχοχο…
    @Maryl , κέρδισα κι εγώ κάτι…είδες;;Με άκουσε ο Santa (εδώ να πω πως μου πήρε πάνω από έναν χρόνο να καταλάβω πως η Maryl είναι η φίλη μου σε ig/fb Μαρία Λόντου…είμαι ασυγχώρητη…
    Επίσης, να πω πως σκεφτόμουν να το αγοράσω το Estee Lauder Modern Muse Le Rouge….αλλά για μια φορά ακόμη η κυρία με εξέπληξε ευχάριστα…την αγαπώ και το ξέρει και υπόσχομαι πως δε θα κάνω κοπάνες φέτος και δε θα έχω απουσίες….χαχαχα…αλήθεια, απουσιολόγος ποια θα είναι για το 2018;;

  15. Καλή χρονιά bb girls!!! Συγχαρητήρια στις 10 Μούσες της χρονιάς!!!!

  16. @CELIA Ε,μα φυσικά η Maryl! Πάντα η πρώτη δεν παίρνει το απουσιολόγιο? χα χα χα! 🙂

  17. Συγχαρητηρια σε ολες τις μουσες! Το αξιζουν!!!
    Καλη χρονια σε ολα τα bb girls!

  18. …και με τη σειρά μου να διευκρινίσω πως ούτε με τη Τζούλια (a.k.a. Jennifer) γνωριζόμαστε προσωπικά ούτε με τη μεγάλη μούσα Μαρία Λ. ούτε με καμία από τα bb girls…σας φιλώ όλες!!

  19. @STELLA, εντάξει…θα έχω και τα μέσα…χαχαχα…
    @MARYL ,καμιά απουσία θα καλύψεις;;;

  20. @CELIA Ε, δεν μπορεί όλο και κάτι θα κάνει…. χι χι χι 😉

  21. @Celia: Xaxaxa.. Εσύ ειδικά δεν κάνεις ποτέ απουσίες οπότε σε κόβω του χρόνου για απουσιολογο!! Αλήθεια όταν είδα το δώρο σε σκέφτηκα Celia μου και είδα ότι εισακουστηκαμε από τον Santa Claus ( Santa Julia)!! @Marina Papadopoulou: αν παρακολούθησεις το ΒΒ, και ιδιαίτερα τους διαγωνισμούς του,θα δεις προς μεγάλη ανακούφιση -και δική μου ομολογουμενως-πως μόνο με σχόλιο λαμβάνεις μέρος, δεν έχει ζητήσει ποτέ tag φίλων ή έστω κ ένα απλό share.. Όντως αυτό με το tag που ζητάνε όλοι όσοι ποσταρουν διαγωνισμούς -εκτός του ΒΒ-εχει παραγινει!

  22. @Stella & Celia & Maryl : Τελικά αποφασίσατε; Ποιά θα πάρει το απουσιολόγιο της χρονιάς;;

  23. @Kitty Zola: Happy New Year bb girl! Είσαι από τα αγαπημένα μας “σιωπηλά” bb girls, να το ξέρεις!!

  24. @Τzeni 12; Να είσαι σίγουρη ότι είσαι και εσύ ΜΟΥΣΑ του bb, χωρίς καμία αμφιβολία.. Απλά κάποιες φορές, για να είμαστε ακόμα πιο ειλικρινείς και σωστές, πρέπει να ακολουθούμε τα νούμερα… Love you, bb girl!

  25. Θα σας εκμυστηρευτω κατι που με αφορα. Τα δυο πρωτα χρονια εγραφα το πολυ 4 η 5 σχολια. Ημουν απο τα “σιωπηλά” bb girls, που λεει η Τζουλια Θεωρουσα οτι η γνωμη μου δεν ενδιαφερει ουτε την Τζουλια ουτε τα κοριτσια πολυ δε περισσοτερο τις εταιρειες Αυτες ελεγα εχουν σχεδιασει μια γραμμη και αυτη ακολουθουν Σε ολα διαψευτηκα Ειδα οτι η γνωμη μου ακουγονταν – φυσικα και δεν ειχα απαιτηση να την υιοθετουν ολοι – και πολλες φορες εβλεπα και η ιδια οτι επρεπε να αλλαξω αντιληψη γιατι οτι νομιζα εως τοτε δεν ηταν σωστο Σε οτι με αφορα δεν παιρνω μερος στους διαγωνισμους γιατι θεωρω οτι πρεπει να εχουν και αλλες κοπελες την ευκαιρια να χαρουν οταν δουν το ονομα τους στις τυχερες της εκαστοτε κληρωσης Καλο βραδυ

  26. @Rania: Oι “φωνές σας” ακούγονται πολύ περισσότερο από ότι πιστεύεις. Και τελικά, ίσως αυτή είναι η μαγεία του bb,έστω και άθελά μας. Honesty rules!

  27. Nai Tζουλια το εχω καταλαβει πλεον και χαιρομαι οταν βλεπω να αλλαζει κατι και καταλαβαινω οτι αυτο οφειλεται και στο bb kαι στα σχολια μας

  28. Ήμουν εξωτερικό και έχασα τα καλύτερα! Δεν ξέρω τι να πρώτο σχολιάσω από τα post αλλά μπαίνω εδώ για να πω συγχαρητήρια στα bb girls και να πετάξω από τη χαρά μου γιατί μπορεί να μην κέρδισα το άρωμα, αλλά ελπίζω ότι με τα μικρά μου σχόλια να έγινα και εγώ μέλος αυτής της μοναδικής παρέας και τελικά να κέρδισα εσάς! You are the best!!

  29. Λόγω της αφηρημαδας που έχω από φυσικού μου,προτείνω να πάρουν το απουσιολογιο ένα από τα δύο κορίτσια.. Ακριβώς για τον ίδιο λόγο είχα αρνηθεί το απουσιολογιο και στην Α Λυκείου, γιατί είμαι κλασική αιθεροβαμων,όπως όλοι οι Υδροχόοι του Α 10ημερου. 😃😃😃😃

  30. bb το νιώθω ότι είμαι και εγώ “μουσα” άλλωστε είμαι στο παρά λίγο από τα 10 κορίτσια που πάντα χαίρομαι να διαβάζω τα σχόλια τους , είναι πια σαν να γνωριζόμαστε 😀😊❤

  31. @Μaryl: Εγώ 27/1. Μάλλον του 2ου δεκαήμερου,άρα μαζί σου είμαι, θα αφήσουμε στα άλλα κορίτσια το απουσιολόγιο.

  32. Ειναι απο τις λίγες φορές!!! Που απο την έκπληξη μου (@Τζουλια πάλι το έκανες το μαγικό σου)δεν ¨εχω λόγια!! Για να εκφράσω την χαρα μου και την ευγνωμοσύνη μου στο BB!!!
    Ειναι πολυ μεγάλο προσόν κάποιος να αναγνωρίζει την αγαπη σου!!! Και να σε ανταμείβει και απο πάνω!!!
    Εύχομαι του χρόνου να γίνουμε ολο και περισσότερες με πολλα πολλα σχόλια ,και να ανταλασουμε γνώμες και απόψεις!!!
    @Maryl αγαπημένη μου ΕΣΥ ήσουν απουσιολόγος!! Στο σχολείο και είσαι δίκαιος στο bb ,εγω απο την άλλη ήμουν μια μικρή ταραξίας ,αλλα εδώ στο bb δίνω παντα!!!!το παρόν μου εεεεεεεε Πιστευω φέτος να είσαι επιεικής μαζι χιχιχιχιχιχιχιχιχιχ
    Φιλια πολλα

  33. Θέλω να ευχαριστήσω τον αμερικανό digital marketeer για την ιδέα του, την Estee Lauder για τη στήριξη της ιδέας του, τα bbgirls και bbboys που εμπνέουν ολοένα και περισσότερα σχόλια και, φυσικά, την Τζούλια για τη μεταλαμπάδευση των αμέτρητων μαθηματικών γνώσεών της. (Την ψώνισα…)

  34. Πολύ ωραία ιδέα πράγματι!!! Σε ποιόν δεν αρέσουν οι εκπλήξεις; Αγαπάμε bb

  35. Συγχαρητήρια στις τυχερες μούσες!!! Πολύ όμορφα post, εξαιρετική ιδέα Beauty blog!!!
    Καλή Χρονιά σε όλους!!!

    Facebook: Sofia Marga

  36. Θα το ξαναπώ κι ας γίνω γραφική.Η Τζούλια είναι η μοναδική που επιβραβεύει την πολυλογία μου.Και χαίρομαι πολύ που το λατρεμένο bb μου δίνει χώρο έκφρασης.Και είτε Μούσα είτε top commentator είτε top γλωσσού το αποτέλεσμα παραμένει Μωβ!
    Συγχαρητήρια αγαπημένες μου συμμαθήτριες.Καλή μας χρονιά!
    Μουτςς

  37. Αλήθεια τώρα? Δηλαδή υπάρχει άνθρωπος που σκέφτηκε να επιβραβεύσει την πολυλογία μας, όπως λέει και η Litsa πιο πάνω? Ok, I’m speechless! Δεν ξέρω τι να πω, αλήθεια! Ευχαριστώωωωωωωωωωωωωω!!! Και το bb και τη δασκάλα Τζούλια και τις υπόλοιπες “συμμαθήτριες” που αφιερώνουν το χρόνο τους, για να μας μάθουν πράγματα, να μας παρουσιάσουν νέες τάσεις, για να μας κάνουν να συγκινηθούμε και να γελάσουμε. Για να είμαστε μια μεγάλη παρέα. Γιατί για εμένα προσωπικά, το bb λειτουργεί ως ψυχοθεραπεία. Και, για να είμαι ειλικρινής, πιο πολλές φορές τσεκάρω τα σχόλια εδώ παρά τα mail μου.
    Υ.Γ.: Ως δέκατη Μούσα συμβάλλω και στην αναθεώρηση της μυθολογίας, χαχαχαχα!

  38. Καλημέρα bbworld!!!xa!Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι μέσα στο top10 και συγχαρητήρια στο Νο 1 τη maryl!!!!Πολύ θα

  39. ήθελα να είμαι Νο1 αλλά το πρωί δεν γίνεται να σχολιάζω.Όταν μπαίνω το βράδυ,ζηλεύω που βλέπω τα σχόλια αλλά τι να κάνω;;;!!!Τα λόγια είναι περιττά για τον κόσμο των bbgirls and bboys,είναι συναρπαστικός,ο καλύτερος τρόπος για να χαλαρώσεις,να διασκεδάσεις στο τέλος της ημέρας διαβάζοντας όχι μόνο τα άρθρα αλλά και τα σχόλια!!Σας αγαπώ πολύ-πολύ!!!!Ευχαριστούμε Τζούλια μας!!!!!!(Δεν ξέρω τι πατάω και ξαφνικά αναβαίνει το μισό σχόλιο!!)

  40. @Sheena: Ναι, ναι, ναι!!! Αλλάζουμε και τη μυθολογία εμείς!!! Αχαχαχαχχαχαχαχ!!! Τέλειο!!!

  41. @Julia: Ε, είμαστε πρωτοπόρες, δεν είναι ψέμα! Και θα αλλάξουμε τον ρου της ιστορίας (και της μυθολογίας). Επίσης, δεν το έγραψα χτες, αλλά θα το προσθέσω σήμερα. Συμφωνώ με αυτό που γράφει η Rania πιο πάνω. Χαίρομαι που μέσω του bb μας δίνεται η ευκαιρία να εκφράσουμε τη γνώμη μας ελεύθερα για κάτι, χωρίς καμιά λογοκρισία, ακόμη και αν δεν είναι θετική για κάτι ή έστω κολακευτική. Και το κυριότερο, να νιώθεις και να ξέρεις ότι η άποψή σου θα εισακουστεί ή τουλάχιστον θα λάβεις μια λογική εξήγηση για μια απορία που μπορεί να έχεις. Τέλος, όσο για το σχόλιο για τους διαγωνισμούς, επειδή ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ δε λαμβάνω μέρος και ούτε σε καμία περίπτωση κατακρίνω όποιον το κάνει και μακάρι να είναι πάντα τυχερός, έχω βαρεθεί να βλέπω σχόλια τύπου “θα σας ευχαριστούμε για το υπέροχο δώρο σας” ή “τέλειο δώρο για τη γυναίκα μου” κτλ. ακόμη και σε άσχετα post. Δε θα ξεχάσω ένα post του Κωνσταντίνου που πρότεινε δώρα για άντρες και πόσο είχα γελάσει με τα σχόλια που δεν είχαν καν μπει στον κόπο να διαβάσουν το άρθρο (τελικά, είχε δώσει δώρο σαξόφωνο; Χαχαχαχαχα). Αυτά τα ολίγα (!) από εμένα.

  42. @Sheena: Αχαχχαχααχχα!!! Καλέ που το θυμήθηκες αυτό με τον Κωνσταντίνο?? Εχεις δίκιο! Αλλά μέχρι και εγώ το είχα ξεχάσει, ευχαριστώ που μου το θύμισες γιατί δεν υπάρχει το χιούμορ του Κωνσταντίνου!
    Κοίτα γι αυτό είπα ότι από τους top commentators εξαιρούνται τα σχόλια των διαγωνισμών. Γιατί μετά δεν θα ήταν δίκαιο για όσες και όσους από εσάς, γράφετε σχόλια όχι για να κερδίσετε κάτι, αλλά γιατί πραγματικά ενδιαφέρεστε και θέλετε να ενημερωθείτε ακόμα περισσότερο.

  43. Καλή Χρονιά με ομορφιές!! Τέλειο δώρο και εύχομαι να φτάσεις να μην … προλαβαίνεις να μετράς τι-τους top commentators!!!! Μπορεί να είμαι μέσα στους commentators στους διαγωνισμούς, αλλά σε διαβάζω ανελλιπώς,καθώς συγκαταλέγεσαι στα top 2 αγαπημένα blogs/on line magazines!! Λόγω δουλειάς, δεν σχολιάζω συχνά!!! ! Keep up the good work!!!

  44. @Julia: Είχα γελάσει τόσο πολύ, που θυμάμαι ότι ο Κωνσταντίνος είχε γράψει ότι ευτυχώς δεν είχε προτείνει κανένα πιάνο! Ακόμη γελάω και μόνο που το σκέφτομαι!
    Υ.Γ. Μακάρι να μεγαλώσει η παρέα μας και να έρθουν και νέες Μούσες να φέρουν τις φρέσκες ιδέες τους! Τι πιο όμορφο να ανταλλάζουμε απόψεις!

  45. Κορίτσια μου συγχαρητήρια!!!!ειλικρινά τα σχόλια σας είναι οοοοολα φοβερά και μου φτιάχνουν πάντα τη διάθεση!!!! Εμας τις υπόλοιπες 10 θα μας αφήσεις με το παραπονο;; 😕😕😕😕 δεν αξίζουμε Εμείς έστω ένα μικρουυυυυτσικο δωρακι;;; χιχιχιχιχι

  46. @Marianna Chalikia: Αγαπημένη το ξερω οτι εισαι χρονια αναγνώστρια! Εξ´ άλλου δεν ειμαι τυχαίο οτι βρίσκεσαι και εσύ μεσα στους 20 πρώτους commentators! Μακάρι να πανε ολα καλα και του χρόνου να βραβεύσουμε 15, 20, ακομα και τους 30 πρώτους!!

  47. @NikolM: Δίκιο εχεις αγαπημενη! Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε! Στο μεταξυ σε λιγο θα αρχίσουν και τα “τεστάκια” προόδου οποτε stay tuned!!😘

  48. @JULIA μου να ξέρεις περιμένουμε πως και Πως!!!! Στηρίζουμε και αγαπάμε το beautyblog!!! Πλέον είναι η σελίδα που επισκέπτομαι καθημερινά τουλάχιστον μια φορά την ημέρα!!!!!💙💚💛❤💜 συνεχίστε Έτσι!!!!!

  49. μπραβο στα κορίτσια!!!!
    και μπραβο και σε εσας <3 <3
    🙂

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.