Versace Spring 2018: Η καμπάνια με τα διασημότερα μοντέλα του κόσμου

 

 

Ήταν τον Σεπτέμβριο που η Donatella Versace ολοκλήρωσε το Milan Fashion Week με τα σούπερ models των 90’ς ως φόρο τιμής στον αδικοχαμένο αδερφό της Gianni.

 

Στα mid ή late 40’s απολαύσαμε τις καλλονές Cindy Crawford, Naomi Campbell, Claudia Schiffer, Helena Christensen και Carla Bruni  και τώρα η Donatella επιστρέφει με μια υπέροχη καμπάνια για την Άνοιξη 2018 στην οποία πρωταγωνιστούν τα διασημότερα μοντέλα του τότε αλλά και του τώρα.

 

 

 

 

Top στη λίστα για άλλη μια φορά η Naomi Campbell μαζί με τις Gisele Bündchen, Irina Shayk  Christy Turlington, Natalia Vodianova, Raquel Zimmermann, Gigi Hadid, Kaia Gerber, Vittoria Ceretti, Cara Taylor, Birgit Kos, Grace Elizabeth, φωτογραφημένες από τον διάσημο Steven Meisel.

 

 

Η Donatella δήλωσε «Ήταν μια μοναδική εμπειρία η φωτογράφηση και η υλοποίηση αυτής της καμπάνιας αφού είχα κοντά μου πολλές φίλες και δικές μου αλλά και του αδερφού μου Gianni στον οποίο είναι αφιερωμένη αυτή η συλλογή. Υπήρχε μια απίστευτα θετική ενέργεια στον αέρα και νιώσαμε σα να βρεθήκαμε μέσα στη μηχανή του χρόνου και πίσω στα 90’ς ενώ σχεδόν νιώσαμε ότι και ο αδελφός μου ήταν εκεί μαζί μας»

 

 

Versace Spring 2018 Fashion Campaign

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

21 Σχόλια
  1. Kαλημερα Μου αρεσε πολυ η φωτογραφηση δεν ειμαι ομως φαν τς φιρμας Πολυ εντονα για μενα

  2. @Rania: Είναι από τους οίκους που είτε λατρεύεις είτε μισείς. Όπως και ο Cavalli.

  3. Love to hate…σωστά… (όπως κι η ΚΚW…μην νομίζετε, κι αυτή όπως το πάει για οίκο την βλέπω την κατάσταση)
    Αυτές οι 40plus,βρε κορίτσια…αναλλοίωτες στο χρόνο φαίνονται…ζηλεύω λίγο.
    Μου άρεσαν από πάντα αυτά τα έντονα μοτίβα και prints του οίκου…από τις φωτό μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση το σύνολο στυλ χιτζάμπ….καλημέρα ,bb girls.

  4. Είναι όμορφα τα έντονα prints και τα χρώματα που χρησιμοποιεί ο οίκος αλλά μόνο για να τα κοιταζεις. Δεν μπορώ με τίποτα να φανταστώ τον εαυτό μου να φοράει τέτοια ρούχα. Είναι εντυπωσιακά για τις πασαρέλες και για τις σταρ του Χόλιγουντ αλλά όχι για μια μέση εργαζόμενη Ελληνίδα. 😑😑😑😑

  5. Μπορώ όμως να φανταστω τα ψηλοτάκουνα πέδιλα του οίκου στις φωτ,ο σε μονόχρωμα και απόλυτα minimal outfits π.χ total black. Κάνουν statement και δεν είναι υπερβολή.

  6. Ναι Τζουλια Δεν τους μισω αλλα δεν τους λατρευω κιολας Μαλλον γεννηθηκα συντηριτικη η παραμεγαλωσα

  7. Η υπερβολή σε όλο της το μεγαλείο. Όμως η καμπάνια είναι άξια θαυμασμού!

  8. @Celia: Πάντως η καλύτερη 45άρα plus είναι η “δικιά” μου, η JLo. Άδικο έχω;;

  9. @NicolM: Αγαπώ τις τσάντες του οίκου και επίσης εχω αγοραςει απο τα πιο “αθάνατα” t-shirts. Αγοράζεις ενα, το πλένεις εκατοντάδες φορες και εξακολουθεί και ειναι σαν καινούργιο

  10. @Amalia: Τα κατάφερε πάλι να γινει talk of the … fashion!

  11. Εξαιρετική καμπάνια!!! Οπως της αξίζει η χλιδή στο μεγαλείο της!!!
    Ιδέα μου ειναι η νομίζω στις φωτο ειναι η κόρη της Σιντη και όχι η ίδια!!! Κουκλάρα και αυτη αντάξια της μάνας της!!!

  12. Εγώ πάντως αγαπώ Versace,είναι η μάρκα που θα αγόραζα αν είχα τη δυνατότητα.. Κούκλες όλες,αλλά βέβαια η Jlo είναι top, είναι η αγαπημένη μου!! Όλα τα μοντέλα όμως μου άρεσαν, εντυπωσιακή φωτογράφιση!

  13. @JULIA ,η JLo είναι εκτός συναγωνισμού!!
    @SOFIAT ,δεν είναι ιδέα σου…πραγματικά είναι η Kaia Gerber!!

  14. Υπέροχη φωτογράφηση, υψηλής αισθητικής! Θυμάμαι όλα αυτά τα κορίτσια, που κατεκλυζαν τα περιοδικά μόδας της δεκαετίας του ’90!..Top model … όσο για τον Versace, ποιος μπορεί να αμφισβητήσει ότι άφησε εποχή;

    Facebook: Sofia Marga

  15. Superrr καμπάνια που μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των fashion editors Σε αυτή πρωταγωνιστούν τα κορυφαία των κορυφαίων supermodel που έχουν περπατήσει στην πασαρέλα του οίκου και έχουν ενώσει το μύθο τους με την μόδα !!!!!!!

  16. Και να μην τα φορουσα,είτε γιατί δεν θα μου πήγαιναν,είτε γιατί δεν θα μπορούσα να τα αγοράσω,σίγουρα θα χαζευα με τις ώρες αυτή την υπέροχη φωτογράφιση.

  17. Το spot που είδα μου άρεσε.Ακούγονται σαν μελισσούλες.Και αν δεν προσέξεις δεν ξεχωρίζεις καν τις παλιές από τις καινούριες.
    Μουτςς

  18. Πάντα υπέροχο να ξαναβλέπουμε την θαυμάσια Christy Turlington, πιθανότατα το αγαπημένο μου top model από τα 90s και μετά.

  19. @JULIA δεν αμφιβάλλω γι αυτό. Ίσα ίσα πιστεύω ότι αξίζουν τα λεφτά τους και με το παραπάνω. Απλά θεωρώ ότι ειδικά τα συγκεκριμένα χρώματα και πριντς ξεφεύγει από το απλό καθημερινό. Παρόλα αυτά οι τσάντες και τα ρούχα με απλάσχεδια και χρώματα είναι σιγουρα ότι καλύτερο μπορεί να αγοράσει κάποιος σε θεμα ποιότητας. 💙💚💛💜❤

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.