Mac: Happy Lunar New Year Άνοιξη 2018!

View Gallery
9 Photos
Mac: Happy Lunar New Year Άνοιξη 2018!
MAC-lunar-new-year-2018-makeup-collection1

Mac: Happy Lunar New Year Άνοιξη 2018!
MAC-lunar-new-year-2018-makeup-collection2

Mac: Happy Lunar New Year Άνοιξη 2018!
MAC-lunar-new-year-2018-makeup-collection3

Mac: Happy Lunar New Year Άνοιξη 2018!
MAC-lunar-new-year-2018-makeup-collection4

Mac: Happy Lunar New Year Άνοιξη 2018!
MAC-lunar-new-year-2018-makeup-collection 5

Mac: Happy Lunar New Year Άνοιξη 2018!
MAC-lunar-new-year-2018-makeup-collection 6

Mac: Happy Lunar New Year Άνοιξη 2018!
MAC-lunar-new-year-2018-makeup-collection 7

Mac: Happy Lunar New Year Άνοιξη 2018!
MAC-lunar-new-year-2018-makeup-collection 8

Mac: Happy Lunar New Year Άνοιξη 2018!
MAC-lunar-new-year-2018-makeup-collection 9

 

 

Άλλο ένα limited edition λανσάρισμα της μάρκας είδε πριν λίγες μέρες το φως της δημοσιότητας και η Mac μας φέρνει φέτος  την Άνοιξη στις 18 Ιανουαρίου (όχι ότι έφυγε και ποτέ, μη μου πείτε ότι είναι χειμώνας αυτός…)

 

Κλεισμένο σε «αέρινο» και  «εαρινό» όπως θα δείτε packaging, ombre χρυσό- ροζ και λευκό, minimal και εκλεπτυσμένο, που φέρνει στο μυαλό  την εποχή που ανθίζουν οι κερασιές και τα cherry blossom της Ιαπωνίας.

 

 

(άδικο έχω;)

 

 

 

Εξ άλλου και η ονομασία αυτής  της limited edition συλλογής  – Lunar New Year-  αλλά και κάποιες από τις ονομασίες των προϊόντων όπως θα δείτε παρακάτω είναι εμπνευσμένες από τα ήθη και έθιμα της Ιαπωνικής κουλτούρας και της ευ ζην φιλοσοφίας. Εξαιρετική φυσικά και μέσα στο πνεύμα της συλλογής και η επιλογή του μοντέλου.

 

 

 

 

 

 

Ρομαντισμός της Άπω Ανατολής λοιπόν, με ένα μακιγιάζ που βασίζεται σε nude και παστέλ λαμπερά βλέφαρα συνδυασμένα με ροδακινί και baby pink αποχρώσεις σε χείλη και μάγουλα.

 

Πέντε κραγιόν, μια παλέτα για τα μάτια με εννέα αποχρώσεις – μια μίξη απαλών παστέλ και ροζ χρωμάτων  και ένα powder blush duo που φωτίζει την επιδερμίδα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν ρουζ και σαν πούδρα και σαν highlighter.

 

 

 

Δείτε τα και εδώ και στην gallery παραπάνω.

 

Η παλέτα για τα μάτια σε αποχρώσεις:

 

  • Sweet Vapours
  • Spirit of the Season
  • Georgia Peach Cool
  • Precious Occasion
  • Couplets Soft
  • Special Charm
  • Luck and Fortune
  • Lucky 8
  • Auspicious

 

 

Τα 5 κραγιόν σε αποχρώσεις:

 

  • Peachy New Year
  • Pure Happiness
  • Prosperity
  • Good Health
  • To Luck!

 

 

 

 

 

Το Blush Duo σε αποχρώσεις 

 

  • Love Token
  • Long Life & Happiness

 

 

 

 

 

 

 

Θα σας ευχηθώ καλό σαββατοκύριακο, χαίρομαι που για κάποιες από εσάς αύριο είναι μέρα ξεκούρασης και αργίας, Χαρούμενη μέρα των Φώτων και bb girls and boys… προσοχή στα καλικαντζαράκια απόψε… ξεφυτρώνουν εκεί που δεν το περιμένεις!

 

 

 

 

42 Σχόλια
  1. τα κραγιόν θα ΄θελα πολύ να τα δοκιμάσω!

  2. @Domniki: Το 3ο και το τελευταιο το κερασί δεν υπάρχει περίπτωση να μου ξεφύγουν.

  3. Πράγματι, εμπνευσμένο μακιγιάζ!!! Μου άρεσε πολύ, ανταποκρίνεται στα χρώματα που μου ταιριάζουν, και ποιοτικά ότι έχω δοκιμάσει από την MAC, αγγίζει την τελειότητα!!! Ευχαριστουμε πολύ για την όμορφη & αναλυτική παρουσίαση Julia!!!
    Καλή μέρα σε όλες σας κορίτσια!!!

    Facebook: Sofia Marga

  4. Υπεροχες συσκευασίες !! Νομιζω πως οι τις εικόνες με τα ανθισμενα ανθη κερασιας τις εχουμε ζηλεψει ολες και θα θελαμε εστω και νοερα να ταξιδεψουμε εκει 😀 MAC και Ιαπωνικη κουλτουρα εξαιρετικος συνδυασμος !!

  5. Καλημέρα!!!
    Αυτη η καμπάνια εχει φτιαχτεί για ‘ μενα!!!! Λατρεύω τα παστέλ ροζ χρώματα!!
    Τα κραγιον καταπληκτικά ολα δεν ξέρω πιο να πρώτο διαλέξω!!!
    Εχω μεγαλη αδυναμία στην Ιαπωνική κουλτούρα και κυρίως στην κεράσια την εχω συνδιαση άμεσα…απο οτι νομίζω Sakura λέγεται και εχει μεγαλη ιστορία απο πισω.Αυτη που γνωρίζω ειναι για μια πριγκίπισσα των Ουρανών που οι γονείς της την έστειλαν στην γη για να φέρει ομορφιά στους ανθρώπους!Την ακούμπησαν πανω στα κλαρια της κερασιάς και το δέντρο γέμισε με λευκά άνθη τόσο όμορφα όσο η πριγκίπισσα.Περασαν χρονια πολλα και το ονόμα του δέντρου με τα όλολευκά άνθη σύμβολο της ομορφιάς,αγάπης αθωότητας έγινε Sakura. Όμως ήρθε ο καιρος και ένας σκληρός αυτοκράτορας κυβέρνησε την χώρα.Αυτος αγαπούσε τους πολέμους ,και είχε δώσει εντολή για κάθε νεκρό πολεμιστή να τον θάβουν κάτω απο ενα δέντρο κερασιάς!!Και οποίος Σαμουράι έκανε Χαρακίρι κάτω απο το δέντρο μιας Sakura θα θάβονται η σωρός του στις ρίζες της!Το αίμα έρρεε άφθονο και ήρθαν και ποτιστικά οι ρίζες της Sakura,οι πολεμιστές θάβονται ο ένας μετα τον άλλον! Τότε το ξύλο της Sakura έγινε κόκκινο,οι καρποί της κατακόκκινοι και τα λευκά της άνθη ανακατεύτηκα με το αίμα και έγιναν ρόδινα!
    Δεν παύει όμως η Sakura να ειναι το σύμβολο της καλής τύχης και το έμβλημα της αγάπης αλλα και της γυναικείας ομορφιάς!!!

  6. Καταπληκτική παλέτα ζωντανά χρώματα και τα κραγιόν το 3 κ το τελευταίο μου φαίνονται “δικά” μου ήδη! !!!!!!

  7. Υπέροχο packaging, ανυπομονώ ιδιαίτερα να δοκιμάσω αυτά τα πεντανόστιμα κοραλο-ροζ κραγιόν!

  8. Όταν βλέπω mac,ένας πόνος με πιάνει!!!!Είναι τέλεια σε ποιότητα και πάντα πρωτοποριακά !Τα baby pink στα μάτια τα αποφεύγω αλλά στα μάγουλα δίνουν ζωντάνια και χαρίζουν όψη υγείας.Ούτε στα χείλη θα έβαζα baby pink,νομίζω ότι είναι για πιο νεανικές εμφανίσεις.Ένα κοραλοροζ θα το χτυπόυσα όμως.Και κάτι που αποδεικνύει πόσο μπροστά είναι η mac:Πριν από 4-5 χρόνια αγόρασα ένα κραγιόν σκούρο δαμασκηνί αλλά τότε μου φάνηκε πολύ σκούρο και εκτός μόδας.Για φέτος όμως έκανε μια χαρά τη δουλειά του,έτσι;

  9. Τι ωραία η ιστορία που διάβασα πιο πάνω της SofiaT!! Όμορφα τα παστελ χρώματα, αν και η Mac έχει βγάλει και πολύ πιο αγαπημένα μου δεν το συζητώ, αλλά είναι πολύ καλό που λανσάρει χρώματα για όλα τα γούστα.. Όπως είπε και η Marianna θεωρώ ότι είναι για πιο νεανικά προσωπακια..

  10. @Marianna & Maryl: Και όμως. Εγώ πιστεύω (με εξαίρεση φυσικά το ματ ροζ κραγιόν) ότι αυτές είναι αποχρώσεις που δίνουν νεανική λάμψη και φωτίζουν και επιδερμίδες μετά τα 35.

  11. @Marianna: Εσύ είσαι και προχωρημένο bb girl (από Proficiency και πάνω- για να αναφέρω και τα “δικά” σου) και φυσικά και beauty addict. Γι αυτό είχες αγοράσει από πέρυσι το σκούρο δαμασκηνί.

  12. @SofiaT: Σοφία μου να ήξερες που με “μετέφερες” τώρα με αυτόν τον μύθο.. Πολλά πολλά χρόνια πριν (πρέπει να ήμουν 6-7 ετών) κάπου στο σπίτι της γιαγιάς μου βρίσκονταν κάποια Ιαπωνικά κόμικς (μεγάλα ήταν σε σελίδες Α3) με τα οποία τρελαινόμουν.. έβλεπα τις φωτογραφίες και τα χάζευα με τις ώρες γιατί οι ιστορίες και τα γραφικά τους ήταν μοναδικά.. Να φανταστείς δεν θυμάμαι καν ποιός τα μάζευε στην οικογένεια.. και μακάρι να ήξερα που βρίσκονται τώρα.. Thank you darling for the trip down memory lane.

  13. Υπέροχα χρώματα,φοβερές συσκευασίες που σε ταξιδεύουν στην μακρινή Ιαπωνία. Σίγουρα θα δοκιμάσω κάποια από τα κραγιόν… μπράβο για ακόμα μια φορά στην MAC!!!

  14. Δεν είμαι της Mac το ομολογώ, παρότι λατρευω το Ruby Woo! Αυτα όμως σήμερα, τα βλέπω και λιώνω σαν την Amelie όταν αντίκρυσε τον Mathieu Kassovitz!

  15. Υπέροχα όλα οι σκιές νομίζω ότι φτιάχτηκαν για μένα !!!

  16. @julia,εσκασα στα γέλια με το proficiency!!!😂😂😂😂
    Το κραγιόν το πήρα 4_5 χρόνια πριν!
    Θα το κοιτάξω αυτό για το ροζ!

  17. Ξέχασα να σας βάλω καρδιές Σήμερα! 💙💚💛💜❤💙💚💛💜❤Απορώ πως ξέχασα να βάλω καρδιές σε ποστ που αναφέρεται στα αγαπημένα μου προϊόντα MAC!! 💙💚💛💜❤💙💚💛💜❤

  18. @Julia για ακριβώς τον ίδιο λόγο κατα κάποιο τρόπο….περίπου στην ίδια ηλικία έβλεπα στην τηλεόραση
    πρεπει να ήταν κρατικό κανάλι ,το οποίο κάθε απόγευμα (αν δεν κανω λαθος για την ωρα)έπαιζε Ιαπωνικά παραμύθια ,τα έβλεπα με μανία και ήταν τα αγαπημένα μου! Αυτήν την αγάπη μου προσπάθησα να την περάσω στον γιο μου,αγοράζοντας πριν χρονια DVD με κινεζικά/ιαπωνικά παραμύθια κόμικς!!Αγαπημενο ακομα και τώρα ειναι το Spirited Away ( ταξίδι στην χώρα των θαυμάτων) η ηρωίδα ειναι ενα μικρό κοριτσάκι μου χάνεται σε ενα κόσμο που διοικείται απο πνεύματα και μάγισσες.Την λένε Τσιχιρο και η ιστορία της ειναι γλυκόπικρη και με πολλές διδαχές .Εχει πάρει βραβείο Όσκαρ καλύτερης ταινίας κινουμένων σχεδίων και πολλα αλλα βραβεία!!!Οπως εχει χαρακτηριστεί απο το Βρετανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου ως μια απο της 50 ταινίες που πρεπει να δει κάποιος μέχρι την ηλικία των 14 χρόνων!!!
    Άρα στην προτείνω να την δει και ο μικρός Ρωμανός!! Πιστευω θα του αρέσει πολυ!! Καθίστε να την δείτε μαζι θα σε μαγέψει και εσενα!!!!!

  19. Καλημερα Σε μενα αρεσαν πολυ οι συσκευασιες μου θυμιζουν οντως ανθισμενες κερασιες και γλυκια αθωωτητα. Νομιζω και εγω οτι το ροζ φαινεται πιο ομορφο στα μαγουλα στις μεγαλυτερες ηλικιες ….αν και το τριτο και το τελευταιο κραγιον μου αρεσαν καλο απογευμα

  20. Ταξιδέψαμε και σήμερα στη χώρα που συνδυάζει όσο καμία άλλη την παράδοση με την εξέλιξη.
    @Julia, πολύ ωραία η εναλλαγή στα χρώματα του κραγιόν στην αρχική εικόνα και στο newsletter.
    @SofiaT, ωραίες πληροφορίες και στα δύο σχόλιά σου!

  21. Πραγματικά το packaging μου έφερε στο μυαλό τις κερασιές της Ιαπωνίας.Η ιστορία της SOFIAT με ταξίδεψε. Προσωπικά, δεν είμαι μεγάλη φαν της MAC αλλά τα ροζ με ξεσηκώνουν.

  22. @SofiaT: Ωωωω!! Ευχαριστω πολύ Σοφάκι! Θα την ψάξω άμεσα την ταινια!

  23. Υπέροχα χρώματα,φέρνουν την άνοιξη μέσα στο χειμώνα!!!

  24. Καλησπέρα bbgirls!!! Λατρεύω κι εγώ ως γνωστόν τη Ιαπωνική κουλτούρα και έβλεπα μετα μανίας Καμπαμαρού και μετέπειτα δεν άφησα έργο του Κουροσάβα . Υπάρχει και συνδρομητικό κουτί που στέλνει διεθνώς καλλυντικά από Ιαπωνία, αλλά και φαγώσιμα – τα σνακ τους είναι ασυναγώνιστα! Πάντως τα κραγιόν της Mac όντως είναι κουκλίστικα κι εγώ τα θέλω όλα! Για κάθε μέραδεν υπαρχει πιο κολακευτική απόχρωση.
    Φιλιά πολλά!

  25. Οι λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν τα συναισθήματα οπως παντα πρωτοποριακα εμπνευση που με ταξιδεψε και τα δημιουργήματα της είναι γεμάτα υπεροχα χρώματα … ειναι απίστευτα τέλειααααα.!!!

  26. ΥΠΕΡΟΧΑ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ !!!!!!!!!!! ΣΕ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΣΕ ΜΕΡΗ ΜΑΓΙΑΚΑ ΟΝΕΙΡΙΚΑ!!!!!!!!!!!!

  27. Θα ήθελα και γω με τη σειρά μου, να ευχαριστήσω την @Sofia T για την όμορφη αναδρομή στην ιαπωνική ιστορία!
    Εύχομαι σε σένα Julia, και σε όλα τα κορίτσια, Καλό Σαββατοκύριακο, και τα Φώτα αύριο, να μας φέρουν χαρά, ελπίδα και γαλήνη!
    Καλό βράδυ

  28. Ωραία και χαριτωμένα τα παστέλ, αλλά περισσότερο η έμπνευση και οι ιστορίες παραπάνω. Και εγώ αν έπρεπε να διαλέξω το ροδανικί κραγιόν, θα διάλεγα.

  29. Είναι από τις πιο όμορφες limited edition συλλογές, αλλά νομίζω ότι η Mac το παρακάνει. Για μένα είναι υπερβολή να βγάζει νέες συλλογές κάθε 1 μήνα. Δεν προλαβαίνουμε ούτε να τις εκτιμήσουμε κάποιες φορές.

  30. Την παλέτα σκιών θα διάλεγα. Θα ήθελα να δοκιμάσω όλα αυτά τα απαλά και παστέλ χρώματα.

  31. Καλη χρονια σε ολα τα bb girls! Aυτη η συλλογη, τοσο στο packaging οσο και στις αποχρωσεις “μυριζει” Ανοιξη. Απλα υπεροχη!!!
    Σημερα ομως ειδα και τη νεα συνεργασια της MAC με τον Jeremy Scott και τρελαθηκα. Παλετες σε σχημα κασετας και CD; H MAC εχει πλεον ξεπερασει τον εαυτον της…

  32. @Eva Diama: Ναι για άλλη μια φορά, in a split of a second, Mac strikes back! ( and Moschino rules!..)

    Απλά δε θέλω να φτάσω στο σημείο που έγραψε παραπάνω η @Anna. “Tόσα πολλά, που στο τέλος δεν μπορείς να τα εκτιμήσεις”

    Εξ άλλου εγώ ένα περιμένω με ανυπομονησία: Μac X Puma (τρελή δημοσιογραφική περιέργεια..)

  33. Πολύ ωραία χρώματα,ευκολοφόρετα και δεν νομίζω να υπάρχει τύπος γυναίκας που να μην της ταιριάζουν.Για την ώρα (και με τόσους κουραμπιέδες και μελομακάρονα τριγύρω) αδυνατώ να μπω σε ανοιξιάτικο mood.Επιφυλάσσομαι όμως 🙂
    Μουτςς
    Υ.Γ.Ροδάκινα είναι αυτά στη φωτογραφία ή τίποτα υπερμεγέθη κεράσια?Τα νύχια της πάντως είναι σούπερ έτσι βαμμένα!
    (ξανάΜουτςς)

  34. Αχ, αφήσαμε τα γιορτινά Christmasy μακιγιάζ και πιάσαμε τα ανοιξιάτικα και δεν είμαι σε mood ακόμη! Ωραιότατα πάντως, δεν μπορώ να διαφωνήσω. Τα κραγιόν της Mac τα έχω σε ιδιαίτερη εκτίμηση (το τρίτο και το τελευταίο φαίνονται πολύ promising). Επίσης, δηλώνω φαν του ρουζ σε τέτοιες αποχρώσεις, δίνει μια ωραία εικόνα υγείας και νεανικότητας και δείχνει ωραίο επίσης όταν θες να κάνεις contouring χωρίς να επιβαρύνεις το πρόσωπό σου, τονίζοντας γωνίες και ζυγωματικά.
    @SofiaT: Και μόνο με αυτό που έγραψες μπήκες αυτομάτως στην καρδιά μου. Λατρεύω την ιαπωνική κουλτούρα και είναι το όνειρό μου να επισκεφτώ τη χώρα. Το δε “Spirited away” είναι από τις πιο αγαπημένες μου anime ταινίες. Βασικά, αγαπώ Hayao Miyazaki! Αν μου επιτρέπεις, θα προσθέσω τις (κλασικές πια) ταινίες “My Neighbor Totoro”, “Nausicaä of the Valley of the Wind”, “Howl’s Moving Castle” και “Princess Mononoke”. Τόσο για μικρά όσο και για μεγάλα παιδιά!
    Καλή φώτιση και χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν!

  35. @SHEENA τελικά είμαστε πολλές που αγαπάμε την Ιαπωνική κουλτούρα!! Και εμένα ειναι μεγάλο όνειρο να
    επισκεφτώ την χώρα τους!!! Κάποια στιγμή ποτέ δεν ξερεις!! Σου εύχομαι να γίνει πραγματικότητα!!!
    Το “Howl’s moving castle” εξίσου αγαπημενο!
    Χρόνια πολλα!! Και καλη φώτιση σε όλους!!!!

  36. @SofiaT: Ναι, είναι εντελώς διαφορετική σε νοοτροπία από τη δική μας! Τις περισσότερες φορές μένω έκπληκτη με πράγματα που διαβάζω για εκεί. Σ’ευχαριστώ, σου εύχομαι και εσύ να το πραγματοποιήσεις! Μέχρι τότε θα βολευόμαστε με ταινίες και φαγητά!

  37. @JULIA, νομίζω πως αυτό το άρθρο πρέπει να μας το ξαναθυμήσεις με το που μπει η άνοιξη…θα είναι σίγουρα το top της season!!

  38. τι όμορφα κοριτσίστικα και ανοιξιάτικα χρώματα!!!!! αν ήμουν μικρότερη σε ηλικία θα ήταν ήδη στο νεσεσέρ μου

  39. τι όμορφα κοριτσίστικα και ανοιξιάτικα χρώματα!!!!! αν ήμουν μικρότερη σε ηλικία θα ήταν ήδη στο νεσεσέρ μου

  40. Σε αντίθεση με τη νέα συλλογή για τα χείλη Clinique που βρήκα πολύ muted, ειδικά συνδυασμένη με ζωηροχρωμες συσκευασίες, η συλλογή αυτή της Mac είναι παραδεισένια!
    Χρώματα σε απόλυτη αρμονία με τις τάσεις της νέας σεζόν, ζουμερά, θηλυκά και σε ονειρεμένο packaging.
    10/10!

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.