Golden Globes 2018: Στο Red Carpet με μαύρα και “Time’s up!”

 

 

Με αξεσουάρ την κονκάρδα με  το political statement «Time’s up»  (έως εδώ!) έκαναν την εμφάνισή τους πολλοί celebrities χθες βράδυ, στον απόηχο των σεξουαλικών σκανδάλων του Hollywood τους προηγούμενους μήνες.

 

Την κονκάρδα την είδαμε στους Justin Timberlake, Daniel Kaluuya, Ewan McGregor, Michelle Pfeiffer, William H. Macy, Joseph Fiennes, Joe και Nick Jonas, Tom Hanks καθώς και στον παρουσιαστή και παραγωγό Ryan Seacrest και πολλούς ακόμα.

 

Justin Timberlake

 

 

 

Ewan McGregor

 

 

Steve Carell

 

 

William H. Macey

 

 

Nick Jonas

 

 

 

 

Μια πρωτοβουλία στην οποία πήραν μέρος δεκάδες στελέχη του Hollywood, ηθοποιοί, σκηνοθέτες, παραγωγοί, σεναριογράφοι και που σκοπό έχει να αγωνιστεί κατά της σεξουαλικής παρενόχλησης και στα δυο φύλα. Στην οργάνωση ανήκουν ακόμα και οι Ashley Judd, Eva Longoria, America Ferrera, Natalie Portman, Rashida Jones, Emma Stone, Kerry Washington και Reese Witherspoon όπου είχε και την ιδέα για την κονκάρδα.

 

 

 

 

 

Πριν από ένα μήνα η Witherspoon ζήτησε από την ενδυματολόγο Arianne Phillips – συνεργάτη της Madonna αλλά και του Tom Ford στην ταινία Nocturnal Animals να σχεδιάσει τις κονκάρδες που φορέθηκαν χθες βράδυ και που συνδυάστηκαν με total black outfits από σχεδόν όλους τους celebrities, αφού και η επιλογή του χρώματος ήταν και αυτή μέρος της συνολικής πρωτοβουλίας.

 

Reese Witherspoon, Eva Longoria, Salma Hayek και Ashley Judd

 

 

 

 

Michelle Pfeiffer,  David E. Kelly 

 

 

 

 

SJ Parker

 

 

Kerry Washington

 

 

Octavia Spencer,  Jessica Chastain

 

 

Margot Robbie

 

 

Mariah Carrey, Natalie Portman

 

 

Kate Husdon

 

 

Penelope Cruz

 

 

Zoe Kravitz

 

 

Dakota Johnson

 

 

 

Μεγάλος νικητής της βραδιάς η μίνι σειρά “Big Little Lies” και παρακάτω οι πρωταγωνίστριες Laura Dern,  Nicole Kidman, Zoe Kravitz, Reese Witherspoon και  Shailene Woodley

 

 

19 Σχόλια
  1. Ωραίες παρουσίες και εγώ που ειμαι fan του μαύρου,τις βρήκα κομψότατες με αγαπημενη μου πρώτα εμφάνιση της Zoe Kravitz..απλά αναρωτιόμουν ,και θα το αναφέρω κ εδω, γιατί δεν αποκάλυψαν τα σκάνδαλα αυτά τότε την περίοδο που λάμβαναν δράση και έβγαλαν τώρα μαζεμένα όλα τα άπλυτα του συγκεκριμένου παραγωγού στη φόρα?Βεβαια καλλιο αργά παρά ποτέ,αλλά υπάρχει και η άλλη παροιμία ότι στη βράση κολλάει το σίδερο..

  2. @Maryl: O συγκεκριμένος παραγωγός, ήταν ανίκητος στο Hollywood. Από τα λίγα που έχω διαβάσει, για να μπορέσουν να ξεσκεπάσουν με ατράνταχτα στοιχεία το σκάνδαλο, οι δημοσιογράφοι των New York Times έκαναν 5 χρόνια έρευνα. Δεν είναι εύκολο, απλά να κατηγορήσεις κάποιον με τόση δύναμη. Και πάλι και καλά που συνέβη έστω και τώρα. Αμέτρητα παραδείγματα και εδώ, όπου δεν μιλάει κανείς φοβούμενος τη δουλειά και τη θέση του.

  3. Εξαιρετική κίνηση!!!Μπραβο σε όλους για την στήριξη τους!!!Μακαρι να ειναι η τελευταία φορα που ακούγεται
    κάτι ανάλογο….
    Απο τις παρουσίες αγαπημένη μου ειναι η Αντζελίνα!!!!Αν και εχει αδύνατηση η επικίνδυνα!
    Το μαυρο πάντως ειναι τελικά το απόλυτο χρωμα!

  4. Μπράβο σε όλους τους!!! Θεωρώ ότι πράγματι, είναι δύσκολο να δημοσιοποιησει κάποιος μεγάλα σκάνδαλα ισχυρών ανθρώπων, χωρίς προσωπικές επιπτώσεις…Αλλα, πολλές φορές, όταν ενώνουν τη δύναμή τους πολλοί, επιτυγχανεται το καλύτερο!
    Υπέροχες εμφανίσεις με total black! Εξαιρετική η παρουσία της Penelope Cruz..! <3
    Σοφια Μαργατινα
    facebook: Sofia Marga

  5. Kαλημερα Σε μενα αρεσαν πολυ οι Dakota Johnson και η Alison Brie,με Βασιλς Ζουλιας. Καποιες τις βρηκα πολυ τολμηρες. Το θεμα ηταν σοβαρο και επρεπε να δωσουν εμφαση σε αυτο και οχι να αναδειξουν την θηλυκοτητα τους καλη εβδομαδα

  6. Αφήνοντας στην άκρη το θέμα της κομψότητας των outfits, το σημαντικότερο σε αυτήν την κίνηση ήταν ο συμβολισμός της. Κακά τα ψέματα, ακόμη και αν στην υπόλοιπη Ευρώπη ή την Αμερική γίνονται αρκετά βήματα εξάλειψης ανισοτήτων ανάμεσα στα δύο φύλα, στην Ελλάδα ζούμε ακόμη στο Μεσαίωνα, σε μια βαθιά πατριαρχική κοινωνία, γεγονός που γίνεται αντιληπτό παντού, ακόμη και στα πιο μικρά και ασήμαντα πράγματα. Και δυστυχώς, με πολλή απαισιοδοξία βλέπω ότι αυτό δε θα αλλάξει ούτε σε εκατό χρόνια.
    @Maryl: Ακριβώς αυτό που γράφει η Τζούλια. Σκέψου πόσες γυναίκες, φίλες σου, συγγενείς σου ή γνωστές σου έχουν πέσει θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης είτε στον εργασιακό τους χώρο είτε στο δρόμο με χυδαία σχόλια. Το έχω δει να συμβαίνει και στο δρόμο και σε λεωφορείο. Πόσες γυναίκες ντρέπονται να καταγγείλουν το βιασμό τους στην αστυνομία; Κάνε αναγωγή τώρα σε μια σταρ του Χόλυγουντ. Πόσο εξαιρετικά δύσκολο θα είναι να γίνεις πιστευτή, όταν ο θύτης είναι άτομο τέτοιου βεληνεκούς, δύναμης και οικονικού status.
    Συγγνώμη αν παρεκτράπηκα ή βγήκα εκτός θέματος, αλλά με απασχολεί σοβαρά και ως γυναίκα και ως μητέρα κάποια στιγμή στο μέλλον.

  7. @SHEENA Eχεις δικιο αλλα νομιζω οτι στν Ελλαδα δεν το λενε κυριως λογω των στενων οικογενειακων δεσμων της μικρης κοινωνιας που ζουν Δεν θελουν να στιγματιστει κυριως η οικογενεια τους και οχι τοσο οι ιδιες. Στο Χολυγουντ ομως πιστευω οτι μπροστα στην δοξα στον πρωτο ρολο και στα χρηματα που ερχονται μετα απο αυτα γιαυτο δεν το λενε οι περισσοτερες. Δεν φταιει μονο το μεγεθος του ονοματος η η επιφανεια του η οικονομικη που δεν το καταγγελουν Θελουν την καρριερα με το οποιο κοστος παρα πολλες

  8. @Sheena: Δεν εισαι καθόλου εκτός θέματος. Το θέμα μας ήταν το Time’s up σημερα και οχι τα outfits οπως άλλες χρονιές.
    Με βαθιά μου λύπη συμφωνω με ολα οσα εγραψες και για την Ελληνική πραγματικότητα και για τα πεπραγμενα στο Hollywood και αλλου.
    Ας πούμε οτι τουλάχιστον εγινε μια αρχη απο εκει και ας ελπίσουμε αυτες οι φωνες να φτάσουν παντου.

  9. @Rania: Ράνια μου, δεν είναι τόσο απλό. Και φυσικά ισχύει και για τους άντρες, που για ανέβουν τη σκάλα της επιτυχίας, μπορεί να υπομείνουν αντίστοιχες καταστάσεις. Σκεφτείτε πόσες γυναίκες υφίστανται σεξουαλική πίεση στον εργασιακό τους χώρο, για να μη χάσουν τη δουλειά τους. Ή μαθήτριες στο σχολείο / πανεπιστήμιο για καλύτερο βαθμό – τελευταία πληθαίνουν τα κρούσματα σε ανησυχητικό βαθμό (ή έστω γίνονται γνωστά λόγω ίντερνετ). Ξαναλέω, δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Εμείς, ως κοινοί θνητοί, ζούμε στο μικρόκοσμό μας. Για άτομα – αστέρες της βιομηχανίας του θεάματος είναι απείρως πιο δύσκολα τα πράγματα. Μπορεί να σβήσεις από τον καλλιτεχνικό χάρτη, γι’ αυτό και πολλές / -οί δε ρισκάρουν την καριέρα τους (με ό,τι συνεπάγεται αυτό).
    @Julia: Ευχαριστώ. Δυστυχώς το ίδιο πιστεύω και εγώ. Μακάρι να αλλάξει αυτό, έστω και έτσι.

  10. Η κίνηση αξιέπαινη.Κι εδώ η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΦΥΛΩΝ στην εκπνοή του 2017 έφτιαξε 4σποτάκια με γνωστούς καλλιτέχνες. http://www.iefimerida.gr/news/375689/4-spotakia-sok-gia-ti-sexoyaliki-parenohlisi-me-gnostoys-ellines-ithopoioys-vinteo ***δεν μπορώ να μη σχολιάσω την εκπληκτική παρουσία με το θε’ι’κό ρoύχο της Penelope Cruz.

  11. Καλησπέρα!Μου άρεσε πολύ η η κίνηση με τα μαύρα ρούχα και την κονκάρδα!Η αγαπημένη μου ήταν η angelina,τέλειο makeup για άλλη μία φορά.Οι μαύρες τουαλέτες είναι οι αγαπημένες μου ειδικά με μαύρη δαντέλα.Ταιριάζουν σε όλες και ποτέ δεν κάνεις λάθος επιλέγοντας τις σε μία περίσταση.Όσο για το λόγο ο οποίος ώθησε τους ηθοποιούς,είναι πολύ σοβαρός και σίγουρα εξευτελιστικός για την προσωπικότητα εκείνου που τη δέχεται.Δεν θα ήθελα ποτέ να βρεθώ σ’αυτή τη θέση.

  12. Μπράβο τους!Μου άρεσε πολύ η όλη κίνηση και η μονοχρωμία-ομοιοχρωμία τελικά καθόλου μονότονη.
    Μουτςς

  13. Αυτή η αντίθεση κοκκινο χαλί με μαύρα φορέματα δεν περίμενα να με εντυπωσίαζε!!! ❤💜💛💚💙 Τελικα όντως το μαύρο είναι το απόλυτο χρώμα! Μπραβο για την κινηση να φορέσουν όλοι μαύρα (νομίζω μόνο μια ηθοποιός εξαφανίστηκαν μΕ ένα κατακόκκινο φόρεμα και συζητήθηκε). Πιο πολύ απ όλες τις εμφανισεις μου άρεσε η Margot Robbie. 💜💛❤💜💛💜❤💚💙💚💙💚💙💚💙 Πολύ σικατο φόρεμα με υπέροχο άνοιγμα στο μπούστο…σέξυ και ταυτόχρονα σοβαρό. Ειναι αυτό που λέμε τόσο….Όσο! ❤💜💛💚💙

  14. Η αλήθεια είναι ότι ολοένα και περισσότερα περιστατικά δημοσιοποιούνται και αυτό είναι ένα μικρό, αλλά καλό, πρώτο βήμα.
    Πολλές φορές θεωρούμε -ή και κάνουμε- σχόλια, τα οποία θεωρούμε κολακευτικά και δεν δίνουμε την πρέπουσα σημασία, ενώ προέρχονται από βαθειά εμπεδωμένες λανθασμένες πεποιθήσεις για τα φύλα. Έτσι, μαθαίνουμε να αποδεχόμαστε και δυσκολευόμαστε κάποιες φορές βα διαχωρίσουμε τις καταστάσεις. Απαιτείται πολλή εκπαίδευση στα μικρά παιδιά.

  15. @Amalia: Πολύ σωστό αυτό που είπες για τα παιδιά. Μάλωσα πάρα πολύ τον Ρωμανό προχθές με πολύ δυνατή φωνή, κάτι που κάνω σπάνια. Αν και δε βλέπει τηλεόραση εξ αιτίας μου (όχι για κάποιο φιλοσοφικό λόγο- απλά δεν μου αρέσει) όσο να’ναι και γνωρίζει και προσλαμβάνουσες έχει και στο σχολείο μιλάνε πολύ, άρα κάποια πράγματα τα ξέρει και έχει και αυτός τις προτιμήσεις του.

    Προχθές τυχαία ήταν ανοιχτή η τηλεόραση και εμφανίστηκε ένας πρώην παίκτης του Survivor που προφανώς δεν χαίρει εκτίμησης από τα 10χρονα. Με τον που τον βλέπει ο Ρωμανός λέει « Τι μιλάς ρε και εσύ που δεν φοράς παντελόνια και φοράς φούστες…. (!!!!).

    Ποιος είδε τον Θεό και δεν τον φοβήθηκε μέσα στο σπίτι.. «Τι είπες??» του λέω. «Για ξαναπέστο αυτό άλλη μια φορά!!» «Για σκέψου λίγο τι και ποιον ακριβώς νόμιζες ότι μείωσες και πρόσβαλες με αυτό που είπες!!!!

    Δεν θα στην εξιστορήσω όλη την δική μου έκρηξη, δεν υπάρχει και λόγος εξάλλου αλλά το χειρότερο ήταν ότι ο μικρός ούτε καν φαντάστηκε ότι έλεγε κάτι κακό, αφού είναι κάτι που ακούει σωρηδόν στο σχολείο του και ποιος ξέρει και που αλλού ακόμα (δεν είμαι δεμένη πίσω του να τον βλέπω κάθε δευτερόλεπτο). Ελπίζω και εύχομαι ότι το κατάλαβε, αλλά έτσι κι αλλιώς θα ξαναγίνουν πολλές συζητήσεις μέσα στο σπίτι, για να το εμπεδώσει μια και καλή.

    Η βαθιά ελληνική πατριαρχική κοινωνία που έλεγε και η @Sheena παραπάνω δεν θα αλλάξει εύκολα- σίγουρα όχι in our lifetime και φοβάμαι μπορεί και ποτέ.

  16. @Julia, με το που πήγε ο μικρός στον παιδικό, ενώ μέχρι ροζ ποδήλατο ήθελε, άρχισε να μου λέει για διάφορα ροζ αντικείμενα ότι είναι για κοριτσάκια… Γίνεται πάλη στο σπίτι για τα αυτονόητα (;).

  17. Αν και τελείως καθυστερημένα θα συμφωνήσω με τη Ρανια, και θα ήθελα να προσθέσω ότι αν το σκεφτούμε πιο πλατιά μπορεί η “δουλειά” του κάθε άντρα με δύναμη η χωρίς να είναι η επίθεση, αλλά δουλειά και της γυναίκας είναι η άμυνα και καλό είναι να αμυνεται εγκαίρως έτσι ώστε να προλάβει τα χειρότερα και για άλλες ίσως γυναίκες και όχι να το θυμάται μετά από 30 η 40 χρόνια.. Βέβαια αν υπάρχει θέμα καριέρας και ο φόβος κλεισίματος κάποιων πορτων αυτό είναι ένα άλλο θέμα..

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.