Lipton στιγμές ευεξίας: για σήμερα Refreshing με Μέντα και Ευκάλυπτο!

 

 

Αυτό που όταν ξεκινούν τα σχολεία, νομίζω ότι ξεκινάω και εγώ μαζί τους, πρέπει να μου το εξηγήσει κάποιος.

 

Κάθε 8 Ιανουαρίου, νιώθω και λίγη στεναχώρια και λίγη βαριεστιμάρα και δεν μπορώ να πιστέψω ότι οι γιορτές με όλα τους τα ωραία τελείωσαν και το δέντρο φυσικά δεν ξεστολίζω και τα χιονάκια θα αφήσω να πέφτουν για λίγο ακόμα εδώ μέσα.

 

Και φυσικά σήμερα το πρωί – πρωί είχε έρθει η ώρα να δοκιμάσω άλλο ένα από τα νέα αφεψήματα της αγαπημένης Lipton, αυτή τη φορά το Refreshing γιατί νομίζω ότι πάει γάντι με τα New Year Resolutions αυτής της χρονιάς και η μέρα πρέπει να με βρει refreshed και ανανεωμένη.

 

Μόλις έβρασα το νερό και το έριξα στο φλιτζάνι και άρχισε να εκχυλίζεται το αφέψημα μια υπέροχη μυρωδιά μέντας και ευκαλύπτου μου έφτιαξε στη στιγμή τη διάθεση και το «κάθε κατεργάρης στον πάγκο του» δε μου φάνηκε και τόσο άσχημο. Το αντίθετο θα έλεγα αφού στον δικό μου πάγκο έχω και τα bb girls οπότε όλα μια χαρά!

 

 

 

 

Στο μεταξύ τα τέσσερα νέα αφεψήματα (και τέσσερα ακόμα που θα σας πω σε άλλο post) τα δοκιμάζω ένα- ένα ανάλογα με τη διάθεση της στιγμής για να μπορέσω να σας γράψω γι’ αυτά. Έχω ήδη δοκιμάσει το Calming, λίγο πριν τις γιορτές που γινόταν ένας μικρός χαμός το Relaxing σε εκείνες τις υπέροχα χαλαρές γιορτινές μέρες και σήμερα ήταν ότι πρέπει να δοκιμάζω και το Refreshing.

 

 

 

 

 

Και μου έχει μείνει τελευταίο αυτό που θέλω να δοκιμάσω περισσότερο απ’ όλα,  το οποίο είναι το Warming με φιλύρα και τζιντζερ και δεν τα έχω καταφέρει ακόμα. Και πώς να τα καταφέρω; Θέλω κρύο για να το ευχαριστηθώ και με 17 βαθμους μέσο όρο κατά τη διάρκεια των γιορτών, μόνο warming δεν ήθελα να πιω, ενώ προχθες το Σάββατο των Φώτων είχα τραπέζι στο σπίτι μου με τα παράθυρα ανοιχτά…

 

Anyway. Κάνω υπομονή. Την πρώτη μέρα που θα πέσει η θερμοκρασία κάτω από τους 10 βαθμούς Κελσίου θα δοκιμάσω το Warming και θα σας γράψω και γι αυτό.

 

 

9 Σχόλια
  1. Καλή χρονιά!! Για λίγο ακόμη μπορούμε να το λέμε, έτσι δεν είναι? Τα χιονάκια εδώ είναι τόσο ωραία…να μη φύγουν από τώρα…εξάλλου χειμώνα έχουμε!! Και τα νέα LIPTON πολύ ωραία…όσα έχω βρει μέχρι στιγμής…

  2. To δοκίμασα το Warming και είναι υπέροχο! To έφτιαχνα και μάλλον λόγω του τζιντζερ μοσχομύριζε και όλο το σπίτι. Να το δοκιμάσεις άμεσα Τζούλια!

  3. Καλημέρα!!! Πραγματική Τσαγκαροδευτέρα και για εμάς σήμερα που ξεκινήσαμε πάλι να σηκωνομαστε από 07.30 μετά από δύο εβδομάδες χαλάρωσης και διακοπών!! Για εμένα νομίζω ειδικά σήμερα καλό θα μου έκανε το Refreshing γιατί χρειάζομαι ένα refresh τώρα που συνειδητοποίησα ότι τελείωσαν οι γιορτές και κάθε κατεργάρης πήγε στον πάγκο του…

  4. Καλο ξεκίνημα να έχουμε!!! Εγώ θα επερνα πάντως ενα διπλό Refreshing μετα το ξεστολισμα του τεράστιου δέντρου….

  5. @SofiaT: Ξεστόλισες? Εγώ το πάω για την επόμενη εβδομάδα…. δεν χόρτασα ακόμα…

  6. Και εγώ θα το ηθελα πολυ ακομα!! Αλλα με τρώει οτι πρεπει να ξεστολησω και έτσι δεν κάθομαι σε ησυχία!χαχαχαχ

  7. Κι εγώ λόγω γιορτής Γιάννη κράτησα το στολισμό και παρατείνω την εορταστική ατμόσφαιρα, αν και πρέπει να το κάνω γρήγορα, γιατί έτσι νωρίς που είναι φέτος οι Απόκριες βλέπω να κρεμάω στο δέντρο μάσκες…
    Το Refreshing είναι εξαιρετικό. Τέλειωσα ένα πακετάκι μέσα στις γιορτές και έφερα και προμήθειες από την Αθήνα στη Ζάκυνθο (γιατί, φυσικά, δεν έχουν έρθει ακόμα).

  8. Αυτή τη στιγμή πίνω το τσάι μου με τριμμένο τζίντζερ,λεμόνι και κουρκουμά.Η επόμενη μου αγορά θα είναι σίγουρα τα νέα τσάι lipton!

  9. Αύριο κιόλας θα το πάρω γιατί βλέπω να κρεμάω κόκκινα αυγά στο δέντρο μου!
    Μουτςς

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.