2018: New Year Resolutions! Oι αποφάσεις για τη Νέα Χρονιά

 

 

Είμαι στην ευτυχή θέση να σας πω ότι μια απόφαση που είχε παρθεί μέσα στο μυαλό μου εδώ και αρκετό καιρό έχει ήδη γίνει πραγματικότητα και δεν περίμενα καν τον Νέο Χρόνο. Το πρώτο δικό μου resolution έφτασε στις 14 Δεκεμβρίου του 2017.

 

Ήταν πρωί Πέμπτης 14 Δεκεμβρίου που κάπνισα αυτό που θέλω να πιστεύω και το πιστεύω- το τελευταίο μου τσιγάρο. Χρειάστηκα φυσικά βοήθεια γιατί ο εθισμός δεν παύει να είναι εθισμός και η βοήθεια που δέχτηκα,  δεν είναι επί του παρόντος να σας την πω.

 

Απλά ξεκίνησα έτσι το σημερινό post  γιατί καλό είναι να ξεκινάμε αισιόδοξα και με κάτι που ήδη έχουμε καταφέρει και να προχωρήσουμε στα υπόλοιπα resolutions- αποφάσεις.

 

Αυτά παρακάτω,  είναι τα δικά μου New Year Resolutions 2018:

 

Άσκηση

 

 

 

 

Το ξέρω ότι το λέω κάθε χρόνο (ντρέπομαι λίγο) αλλά αυτή τη φορά το έχω πάρει μεγάλη απόφαση. Κοιτάξτε τώρα. Δεν είναι ότι δεν γυμνάζομαι καθόλου, διότι και 20 λεπτά περπατάω τη μέρα και ανεβαίνω και κατεβαίνω καμιά διακοσαριά σκάλες επίσης κάθε μέρα. Απλά νομίζω ότι έφτασε η στιγμή για κάτι παραπάνω. Τα χρόνια περνάνε (8 μόνο εδώ μέσα!) η επαγγελματική μου ζωή είναι κατά κύριο λόγο καθιστική, νομίζω ότι δεν φτάνουν τα παραπάνω. Βαριέμαι αφάνταστα τα γυμναστήρια αλλά θα προσπαθήσω να ξεκινήσω κολύμπι και άλλον έναν τύπο άσκησης που μου φάνηκε να έχει ενδιαφέρον και μόλις γραφτώ θα σας ενημερώσω με περισσότερες λεπτομέρειες.

 

Διατροφή

 

 

 

 

Τα έχω πάρει τα 4- 5 κιλάκια τον τελευταίο χρόνο.. γιατί να το κρύψω άλλωστε; Δεν τα πήρα από τον αέρα τον κοπανιστό. Και γαριδομακαρονάδες έτρωγα το καλοκαίρι και μπόλικα καλαμαράκια τηγανιτά με τηγανιτές πατάτες και παγωτά και δόξα το Θεό και από αλκοόλ δεν τα πήγα άσχημα και όταν με το καλό ήρθε ο Σεπτέμβρης συνέχισα να το ευχαριστιέμαι και μετά ήρθαν στη ζωή μου ξαφνικά κάτι συγκλονιστικές μηλόπιτες της νονάς μου- ε, άνθρωπος είμαι.  Σε δίαιτες δεν πιστεύω καθόλου (γιατί τις έχω κάνει όλες και με μαθηματική ακρίβεια, αντί να αδυνατίσεις παχαίνεις και άλλο) πιστεύω όμως στη ραπτική, δηλαδή ράβω το στόμα μου.  Επίσης έχω βάλει στο μάτι κάτι συμπληρώματα διατροφής που βοηθούν στο χάσιμο λίπους –  θα σας ενημερώσω γι’ αυτά, αν τελικά πάρω την απόφαση να τα δοκιμάσω. Σε πιο ευχάριστη νότα, έχω κόψει μαχαίρι το αλάτι εμπορίου και τρώμε μόνο φυσικό αλάτι Μεσολογγίου και ωμό και στο μαγείρεμα. Μακάρι να ήμουν Stella και SofiaT και Marianna, αλλά δεν είμαι ακόμα, πάντως τις προσπάθειες μου, τις κάνω.

 

 

Διάβασμα

 

 

 

 

Δεν τα πήγα καθόλου μα καθόλου καλά,  στο διάβασμα τους τελευταίους 3 μήνες. ‘Όχι γιατί είχα πολύ δουλειά (αυτό δεν με σταματάει από το διάβασμα) αλλά γιατί είχα πολλές σκέψεις στο μυαλό μου και αυτό κάποιες φορές λειτουργεί ανασταλτικά στο να συγκεντρωθώ. Ξεκινάω αυτή την εβδομάδα το δεύτερο βιβλίο της τριλογίας του Justin Cronin The Passage (που σας έλεγα το καλοκαίρι) τους «Δώδεκα» και εύχομαι να κρυώσει και λιγουλάκι ο καιρός γιατί είναι βιβλίο που θέλει ατμόσφαιρα και καταχνιά.

 

 

Vichy Mineral 89 H Καθημερινή Ασπίδα Προστασίας για το Δέρμα μου.

 

 

 

 

Τον Απρίλιο που μας πέρασε βρέθηκα στην πολύ ευχάριστη θέση να δοκιμάσω από τις πρώτες πριν καν κυκλοφορήσει στο εμπόριο το Mineral 89. Είναι χωρίς αμφιβολία ένα εξαιρετικό προϊόν μια πραγματική ασπίδα προστασίας για το δέρμα, κάτι που γνωρίζετε όλες από εσάς που το έχετε δοκιμάσει γιατί θυμάμαι πολύ καλά τα σχόλιά σας τότε στο σχετικό post εδώ. Ένα προϊόν ιδανικό για κάθε ηλικία και για γυναίκες και για άντρες.

 

To Mineral 89 με μια φόρμουλα που μετά από πολύχρονες μελέτες κατάφερε να ενσωματώσει 89% Μεταλλικό Ιαματικό Νερό  αποδεδειγμένα  ενδυναμώνει τον επιδερμικό ιστό ενώ είναι  συμβατό και με οποιοδήποτε άλλο προϊόν, ενισχύοντας παράλληλα και τη δράση του.

 

Αυτό που θέλω να πω όμως είναι κάτι άλλο: αν δεν θέλεις να προβείς σε πιο παρεμβατικές λύσεις είναι μόνο προς όφελός μας να γίνονται μελέτες και να έχουμε στα χέρια μας εξαιρετικά καινοτόμα προϊόντα που πάνε ένα βήμα πιο μπροστά την καθημερινή ιεροτελεστία περιποίησης της ομορφιάς μας. Προϊόντα  που βάζουν ένα ακόμα λιθαράκι στο να φαινόμαστε πιο νέες για πιο πολλά χρόνια και το Mineral 89 είναι χωρίς αμφιβολία ένα τέτοιο καινοτομικό  προϊόν.

 

Η απόφασή μου λοιπόν, είναι να μην λείπει ποτέ το Mineral 89, από την καθημερινή μου ιεροτελεστία. Θα το απλώνω κάθε μέρα, μετά τον καθαρισμό μου και πριν την κρέμα περιποίησης που έχω επιλέξει, γιατί δεν σας κρύβω, δεν είμαι έτοιμη ακόμα για πιο παρεμβατικές λύσεις.

 

 

 

 

Σε άλλα resolutions θέλω φέτος το 2018 να προσέχω ακόμα περισσότερο τον εαυτό μου και να ξαναγίνω λίγο καλύτερη φίλη. Μάλλον για Αγάπη μιλάω, τώρα που το σκέφτομαι.

 

 

Αύριο θα μας πει και τις δικές της αποφάσεις η Stella. Stay tuned. Εγώ τις έχω ήδη διαβάσει από σήμερα και σας πληροφορώ κάποιες από τις αποφάσεις της, θα τις υιοθετήσω και εγώ no questions asked!

 

 

Ποιες είναι οι δικές σας αποφάσεις για τη νέα χρονιά;

 

 

22 Σχόλια
  1. Kalimera!!!! Ki ego exo kapoia resolution gia ti nea xronia! Arxisa na skeftomai poly prin to telos tou xronou ti tha mporousa na allakso / diorthoso gia na kano ti zoi mou kai ton anthropon guro mou pio efkoli kai efharisti.
    Prota ki ego Ju prepei na xaso kapoia kila – 10 gia tin akriveia kai eno prospatho edo kai ligo kairo den ginetai tipota giati doulevo polles ores kai to stress exei mplokarei mallon to metavolismo mou afou perpatao toulaxiston 5km kathe mera. Tha paro ki ego sympliromata apo to telos Ianouariou gia na me voithisoun – eixa parei kai paliotera kai pragmatika eixa dei apotelesma.
    Episis exo valei plano na kano maska katharismou kai sheet mask enydatosis mera para mera kai tis ypolipes meres na kano ena 7-10 step peripoiisis stin epidermida mou – mazi me to bbboy.
    Telos apofasisa na xamogelao pio poly kai sti douleia mou na kano ti zoi ton kainourion ypallilon mou oso mporo pio efkoli giati perasan ki aftoi dyskola perisy.
    Filia polla bbgirls!!!
    xoxoxoxo

  2. Καλημέρα!!!
    Μόλις γυρισα απο το γυμναστήριο – πρώτη φορά για το 2018 – οπότε, όπως καταλαβαίνετε θα έχει βασική θέση στα resolutions μου φέτος! Λέω μάλιστα, να το συνδυασω με περπάτημα, μιας που προσφέρεται και ή Χαλκιδα, που είναι ο τόπος διαμονής μου.
    Διατροφή πιο σωστή πρέπει να υιοθετήσω… γιατί έχω μία εξάρτηση από τα γλυκά, που έχουν εκτός των άλλων, την παρενέργεια επιπρόσθετων κιλών..! Εδώ μάλιστα, με βρίσκει απόλυτα σύμφωνη η άποψη της Julia για…”ράψιμο”!!!
    Τρίτο, resolution για το 2018, είναι ο χορός, παλιό μου απωθημένο, που λέω να ξεκινήσω!
    Περιποίηση στο max της επιδερμίδας μου, και το mineral 89, είναι μία καλή αρχή! Αγαπημένο προϊόν κι αυτό, και όπως όλα της Vichy, που “κάθονται” στην επιδερμίδα μου φανταστικά.
    Θα επενδυσω περισσότερο χρόνο στο έτερον ήμισυ, στις φίλες μου και στην -θετικη και μόνο- περισυλλογή, γιατί τώρα που τα παιδιά πήραν το δρόμο τους, είναι απλά, “αναγκαία & ικανή συνθήκη”!!!
    Bbgirls όλα τα resolutions σας να είναι γεμάτα από χαμόγελα, θετική ενέργεια & σκέψη!!!
    χχ

    Facebook: Sofia Marga

    Σοφία Μαργατινα

  3. @Sofia Marga: Χαλκίδα; Χαλκίδα; Α, δε μας είχες πει αυτά Σοφία! Που Χαλκίδα; Κρηπίδωμα, Κόκκινο Σπίτι, Παλιό Ρολόι, κοντά στην Αβάντων, Αγία Παρασκευή μήπως; Απέναντι στο Κάστρο Καράμπαμπα, ή μήπως κοντά στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο; Μήπως προς Λιανή Άμμο; Αχ μου έχει λείψει και ένα ωραίο ποτό στα Αστέρια…

    (Sorry αγαπημένη αλλά μίλησες για αγαπημένη πόλη τώρα με χιλιάδες αναμνήσεις για μένα και τα resolutions σου ήρθαν σε δεύτερη μοίρα! Πάντως το Mineral 89 εξαιρετική επιλογή για αρχή!)

  4. Αχ αυτά τα New Year’s resolutions, που όλο βάζω (-ουμε) πενήντα στόχους και δεν πετυχαίνω (-ουμε) ούτε πέντε! Λοιπόν, κατ’ αρχάς, από τους περυσινούς στόχους έκοψα και εγώ το κάπνισμα. 12 μήνες και μια εβδομάδα καθαρή από τσιγάρο μετά από 15 χρόνια καπνίστρια. Μου λείπει, δεν το συζητώ, το σκέφτομαι συχνά όταν κάνω πράγματα με τα οποία το είχα συνδέσει (πχ καφές), αλλά move on λέω στον εαυτό μου. Αλλαγή επάνω μου; Σημαντική. Το κυριότερο όμως είναι ότι δεν αντέχω τη μυρωδιά του. Οπότε, well done Julia, σε στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις. Δεύτερη αλλαγή: διατροφή. Όχι δίαιτα, δεν τις πιστεύω, γιατί στο τέλος τα αποτελέσματα είναι τα αντίθετα από αυτά που θέλεις. Φρούτα, λαχανικά, σαλάτες, ελάττωση στη ζάχαρη και τους καφέδες και σε τέσσερις μήνες είδα το σώμα μου να αλλάζει σημαντικά. Μέσα σε αυτό βάζω και το γυμναστήριο, αναγκαίο κακό, διότι είμαι λίγο τεμπέλα, αλλά ζορίζομαι και πάω.
    Στους φετινούς στόχους το μόνο που έχω είναι βάλει είναι να προσέχω την υγεία μου, να αγχώνομαι λιγότερο και να δείχνω την αγάπη μου στους δικούς μου ανθρώπους όσο περισσότερο μπορώ. Η ζωή είναι μικρή δυστυχώς.
    Υ.Γ.1: Το mineral water της Vichy το δοκίμασα και εγώ το καλοκαίρι και έμεινα πολύ ικανοποιημένη. Πώς θα μπορούσε άλλωστε; Vichy=εγγύηση.
    Υ.Γ.2: Βλέπω, μας αποχαιρέτησαν τα χιονάκια, ε; Μήπως (λέω μήπως) να τα αφήναμε λίιιιιγο παραπάνω; Χειμώνας είναι ακόμη!

  5. @Sheena: Υπόσχομαι, αν πέσει χιόνι (για την Αθήνα μιλάω) θα τα ξαναβάλω τα χιόνια! Εδώ μου έλεγε η ξαδέρφη μου ότι στην Αίγινα από το Καλοκαίρι δεν έχουν σταματήσει τα μπάνια – όχι οι χειμερινοί κολυμβητές- οι κανονικοί άνθρωποι.. (δεν μας ήρθε ακόμα ο αγαπημένος μας Χειμώνας bb girl..)

    Τέλεια resolutions! Well done για το κάπνισμα και τις πολύ καλές συνήθειες που υιοθέτησες το 2017!

  6. Μακάρι να κρατήσουμε τους στόχους και να τους προσπαθήσουμε. Οπως μου είπε χθες κι αγαπημένη φίλη…. “κάνουμε αυτό που μας ευχαριστεί και για τα υπόλοιπα βρίσκουμε μια καλή δικαιολογία”! Το βρήκα εξαιρετικό και υπέροχα εγωιστικό!

  7. @Stella: Μακάρι να μπορούσε να συμβεί αυτό, γιατί αρκετές φορές δυστυχώς κάνουμε είτε αυτό που ευχαριστεί είτε αυτό που βολεύει τους άλλους και εμείς τελευταίες (παιδιά, οικογένεια, σύντροφος κλπ). Τέλειο το resolution της φίλης, λάβαρο θα το κάνω για φέτος.

  8. Καλημέρα κι από μένα!! Μίλα μου για resolutions, xaxa!!! Εννοείται πως έβαλα κι εγώ… Βασικά πολλά είναι, αλλά το πρωταρχικό που είπα ότι θα κάνω είναι η διατροφή!!! Πρέπει να χάσω τα κιλά που με τόση ευκολία εναπόθεσα πάνω μου τα τελευταία χρόνια.. και είναι αρκετά, 15 σίγουρα.. Και είπα να το κάνω και οργανωμένα, αμέ, έκλεισα ραντεβού με διατροφολόγο, αμέ, και αύριο έχω το πρώτο ραντεβού!! Εννοείται δεύτερο resolution είναι η άσκηση!! Όσο και να δουλεύω, όσο και να βαριέμαι, θα πρέπει να μπει δυναμικά στη ζωή μου! Και τρίτο resolution: να περνώ περισσότερο ποιοτικό χρόνο μαζί με αγαπημένα πρόσωπα!!

    P.S. Julia, συγχαρητήρια για το τσιγάρο, σε στηρίζουμε όλες!!!

  9. Ποτέ δεν τα πήγαινα καλά με τις new year resolutions, γιατί συνήθως δεν τις κρατάω, αλλά φέτος αποφάσισα ότι πρέπει να προσέχω περισσότερο τη φυσική μου κατάσταση, είτε αυξάνοντας το χρόνο περπάτηματος μου ή αποφασιζοντας επιτέλους να γραφτώ σε κάποιο γυμναστήριο.. Ευελπιστώ να την κρατήσω γιατί η καλη φυσική κατάσταση συνεπάγεται και καλή υγεία..

  10. Καλημέρα!!!
    @Τζουλια χίλια μπράβο!!! Που έκοψες το τσιγάρο!!! Το εχω κάνει και εγώ εδω και χρονια,που εχω ξεχάσει
    πια ποσά ειναι!!! Το δικό μου κόλπο για να απεξαρτηθώ ήταν να σκεφτώ τον εαυτό μου πως ήταν πριν καπνίσω.
    Με έπεισα και πραγματικά κατάλαβα οτι δεν το ειχα ποτε ανάγκη! Αυτη η σκέψη βοηθάει πολυ και στις δύσκολες στιγμές που θα υπάρξουν ,κυρίως οταν νευριάζω πολυ η πρωτη σκέψη ειναι να άρπαξω ενα τσιγάρο,αλλα αμεσως περνω δυο τρεις ανάσες με σκέφτομαι πως ήμουν χωρις αυτο και αμεσως δια μαγείας χάνεται η επιθυμία!!
    Τώρα απο resolutions δεν βαζω γιατι αγχώνομαι περισσότερο ,εχω μια τάση τελειομανία που αν δεν κανω αυτο που βαζω στόχο απογοητεύομαι.Ετσι προσπαθώ να υποκινω τον εαυτό μου καθημερινά να κάνει μικρές αλλαγές…αυτη μπορεί να ειναι περισσότερα καθίσματα στην γυμναστική η να μάθω μια νεα άσκηση …Βέβαια δεν ειμαι τύπος του γυμναστηρίου ,ολα αυτα τα κανω σπίτι! Εχω έτσι την ευελιξία οτι ωρα θελω οποία στιγμή θελω να γυμνάζομαι.Η αλήθεια τελευταία το εχω ρίξει στο περπάτημα.Περνω αλά πρατζετα την κουμπαρά μου,και περπατάμε χιλιόμετρα!Την τελευταία φορα περπατώντας καταλήξαμε στην Πλάκα,πήγαμε και μια βόλτα στο Μοναστηράκι χαζεύοντας τα μαγαζιά και μετα γυρίσαμε πάλι πισω περπατώντας!
    Για το mineral 89 δεν θα ξαναμιλήσω χαχαχαχαχα το είπαμε ειναι παρά πολυ καλο προιον!!!!
    Φιλιαααα

  11. Καλημερα και απο μενα. Οι δικες μου επιθυμιες για το 2018 ειναι οι ιδιες με περυσι αλλα θελω να πιστευω οτι φετος εστω στην σπουδαιοτερη να τα καταφερω. Θελω φυσικα και εγω να χασω κιλα που αν και αθλουμε συστηματικα τρεις φορες την εβδομαδα παιζω τεννις και περπατω τουλαχιστον 4 χιλιομετρα τν μερα δεν με βοηθουν σε τιποτα στο χασιμο κιλων παρα μονο στην καλη φυσικη κατασταση Επισης με βοηθουν στο να εχω ενα πολυ σφιχτο σωμα χωρις να ειναι λιπαρο και “κρεμασμενο” Καταλαβα λοιπον οτι το Α και το Ω ειναι το φαγητο που το τρωω βραδυ. Ενα ακομη που θελω να καταφερω ειναι η ενυδατωση του σωματος, που ενω ειμαι σχολαστικη και δεν αφηνω με τιποτα απεριποιητο το προσωπο ειμαι λιγο τεμπελα στις κρεμες σωματος. Αν οι εταιρειες πονταραν σε μενα θα ειχαν κλεισει. Και το σπουδαιοτερο που θελω να πετυχω να ειμαι λιγοτερο εγωιστρια και να υποχωρω ειτε εχω λαθος ειτε σωστο. Α ξεχασα να σας πω οτι αρχισα να ελατωνω την ζαχαρη στον καφε και το εχω καταφερει δεν ταν και δυσκολο τελικα

  12. Julia μου, εσύ την ξέρεις όλη τη Χαλκιδα!!! Τι ευχαρίστηση έκπληξη είναι αυτή για μένα!!! Μένω στην περιοχή Κουρεντι, ή οποία είναι ανάμεσα στο Κόκκινο Σπίτι και στη Λιανη Άμμο!!!
    Είσαι καλοδεχούμενη!!! όποτε μπορέσεις!!! 💕

  13. Πάνω κάτω και γω στα ίδια είμαι. Κυρίως το θέμα των κιλών(Έχω πάρει τον προηγούμενο χρόνο 10 κιλά!!!!). Τα 5 είναι πιο φυσιολογικά από τα 10 και είμαι σίγουρη ότι θα τα χάσεις πιο εύκολα από μένα. Βέβαια δεν θέλω να κάνω απλώς μια δίαιτα αλλά να αλλάξω όλες τις κακές μου συνήθειες. Για παράδειγμα να τρώω απ’έξω κάθε 15 μέρες και όχι 3 φορές την εβδομάδα(Επειδή δεν προλαβαίνω και καλά να μαγειρεψω). Θα οργανώσω τα φαγητά της εβδομάδας σε μικρά ταπερακια ώστε να τα έχω έτοιμα και να μην βαριέμαι… Τέλος θα θελα να κάνω τουλάχιστον 2 ταξίδια φέτος. Ένα σε κάποιο νησί της χώρας μας και ένα στο εξωτερικό… το βασικό βεβαια είναι να είμαι με τα άτομα που αγαπώ και με αγαπανε και να μην μαλώνω μαζί τους για ανούσια πράγματα.

  14. Julia πολύ σημαντική απόφαση η διακοπή του καπνίσματος και πιστεύω οτι θα πρέπει να επιμείνεις και να την τηρήσεις !! Νομίζω πως κάθε τέλος της χρονιάς όλοι μας κάνουμε έναν απολογισμό και κάθε ξεκίνημα χρονιάς μας δίνει κίνητρο για επίτευξη νέων στόχων. Ελπίζω και τους προσωπικούς στόχους που έχω βάλει να καταφέρω να τους τηρήσω !

  15. Το θέμα με τα new year resolutions μου αρέσει πάντα να το συζητάω γιατί μου αρέσει έτσι απλά να το ακούω στα αγγλικά!Στην ουσία Julia μου,συγχαρητήρια για το κάπνισμα-δεν΄έχω καπνίσει ποτέ αλλά γνωρίζω πόση επιμονή θέλει αυτή η απόφαση.Όσο για το γυμναστήριο,προσπαθώ να πηγαίνω 3 φορές την εβδομάδα-μου αρέσει πολύ γιατί δεν εξουθενώνομαι.Δοκίμασε το,ένα προγραμματάκι απο καλό γυμναστή για συντήρηση και εξάσκηση-δεν πάμε και για πρωταθλητές!Και αφήνω τελευταίο το mineral 89:Το προτείνω ανεπιφύλακτα.Το τελείωσα τώρα από το καλοκαίρι και έχω να πω ότι χαρίζει φοβερή αίσθηση δροσιάς και πολύ καλή ενυδάτωση.Μου άρεσε επίσης και ως βάση μακιγιάζ.
    Σημ.Με τη διατροφή τα έχω χαλάσει λίγο,πολλά γλυκάκια!!!

  16. Τα New Year’s resolutions…. ειναι θα προσπαθησω να ταξιδέψω…να διασκεδάσω πιο πολυυυ…να γνωρίσω καινούργιους ανθρώπους,… να κάνω μια δραστηριότητα που μέχρι τώρα πιστεύα πως δε μου ταιριάζει( π.χ τρεξιμο ), …να μειώσω το στρες, …να αποφύγω αρνητικές σκέψεις …. να ζήσω το τώρα γιατί κάθε στιγμή είναι πολύτιμη !!!!
    Σας αφιερωνω κοριτσια τους στιχους του τραγουδιου : …. απο Onirama

    “Ό,τι δεν έχεις είναι αυτό που δε χρειάζεσαι,

    ό,τι δεν έχεις δεν αξίζει ν’αγαπάς,

    ό,τι χαρίζεις είναι αυτό που θα μοιράζεσαι,

    κι ό,τι σου λείπει μες τα χέρια το κρατάς…”

  17. Εγώ έχω από τον Οκτώβρη που είμαι καθαρή από τσιγάρο.Κι ελπίζω να τα καταφέρω να παραμείνω έτσι.Είναι φορές που μου λείπει το παραδέχομαι.Αλλά δεν αλλάζω με τίποτα τα μοσχομυριστά μαλλιά και τα ρούχα μου….θέλω να ξεκινήσω και μια σωστή κι ισορροπημένη διατροφή αλλά δύσκολο το κόβω(τώρα που σας γράφω τρώω γύρο χοιρινό) Βασικά, θέλω να συζητήσω με τον εαυτό μου και να τα βρω μαζί του και αν το πετύχω αυτό,όλα θα πάρουν το δρόμο τους θεωρώ….

  18. Τον τελευταίο μήνα της χρονιάς κάνω πάντα τον απολογισμό μου και βλέπω κατά πόσο κράτησα τις υποσχέσεις που έδωσα στον εαυτό μου(για μένα αυτό το νόημα έχουν τα new year resolutions) Φέτος,την τελευταία εβδομάδα της χρονιάς,μου συνέβη κάτι που με συντάραξε οπότε τέλος τα new year resolutions.Από φέτος ξεκινάω τα new day resolutions.
    Μουτςς

  19. Σκεφτόμουν διαβάζοντας τα πολυπληθή σχόλια του post ότι δεν έχω βάλει ποτέ ετήσιους στόχους. Εννοείται ότι δεν το έκανα ούτε φέτος.
    @Litsa, θα προσπαθήσω να ακολουθήσω την τακτική σου… Στόχοι ημέρας!
    @Julia, μας άφησες πολλούς ανοιχτούς λογαριασμούς…

  20. @Αmalia: Εχεις δίκιο, έχω αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς, αλλά θέλω εγώ να είμαι πρώτα σίγουρη 1000% πριν σας γράψω κάτι.

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.