Nέα σειρά Grooming από τον David Beckham.

 

Με αυτό το νέο δεν ξέρω αν θα χαρούν περισσότερο τα bb boys, ή τα bb girls που θα αγοράζουν τα προϊόντα για τα bb boys.

 

Στο δρόμο λοιπόν που χάραξε και η σύζυγος Victoria με την σχεδόν πάντα sold out σειρά μακιγιάζ που δημιούργησε με την Estee Lauder τώρα και ο σύζυγος κάνει αυτό το βήμα.

 

Και εγώ αναρωτιέμαι αν έχει μείνει κάποιος/ α celebrity που να μην έχει μπει στον άκρως προσοδοφόρο κόσμο της ομορφιάς.

 

Τα νέα είναι φρέσκα λοιπόν και ο David σε συνεργασία με τον άλλο κολοσσό – τη L’Οreal- θα λανσάρει  γύρω στα μέσα Μαρτίου μια σειρά αντρικής περιποίησης που θα περιλαμβάνει 13 προϊόντα προσώπου, μαλλιών, tattoos (!) αλλά και ένα beard oil (λάδι για τα  γένια) με φιλοσοφία και packaging εμνευσμένα από τα κλασσιά αγγλικά κουρεία (gentlemen’s barber shops)

 

 

 

 

Η σειρά θα ονομάζεται House 99 και όχι τυχαία αφού το 1999 ήταν χρονιά ορόσημο για τον αθλητή παύλα style icon David, αφού ήταν η χρονιά που παντρεύτηκε τη Victoria, ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί o Brooklyn,  αλλά είχε και τριπλή νίκη με την τότε ομάδα του Manchester United.

 

«Δημιούργησα τη σειρά House 99 για να δώσω σε όλους τους άντρες την έμπνευση αλλά και τα κατάλληλα προϊόντα για να πειραματιστούν με την εξωτερική τους εμφάνιση και να νιώθουν απόλυτα άνετα με  αυτό. Η House 99, ήρθε για να στηρίξει τους άντρες και να τους δώσει τα εργαλεία που χρειάζονται για να το δικό τους προσωπικό look. Καλωσορίσατε στο «Σπίτι» δήλωσε ο Beckham

 

Εξ άλλου η παραπάνω είναι μια πολύ έξυπνη κίνηση και από τη L’Οreal αφού φαντάζομαι ότι η σειρά θα σπάσει τα ταμεία και αναμένουμε να  δούμε και από κοντά τα προιόντα, καθώς είμαι σίγουρη ότι σύντομα θα φτάσουν και εδώ.

 

 

 

 

 

 

26 Σχόλια
  1. Καλημέρα!
    Καλά νέα για τα bb boys, ακόμα καλύτερα για τα bb girls που θα τους τα αγοράζουν & θα τους βλέπουν (πιο) περιποιημένους!
    Ή L’OREAL είναι εταιρεία που εμπιστευόμαστε όλες μας, κι έτσι μας δίνει λύση -και μάλιστα προσιτή – για όμορφα δώρα προς το άλλο φύλο, με την εικόνα του David! Όταν έρθουν στην Ελλαδα, θα είναι σίγουρο δωράκι προς το έτερον ήμισυ!
    Εν αναμονή λοιπόν!

    Σοφία Μαργατινα

    Facebook: Sofia Marga

  2. @Stella: Εγραφα το post και σκεφτόμουν θα σου τη φτιάξω τη μέρα πρωί- πρωί..χεχεχε..

  3. @Sofia Marga: Ναι ήταν έξυπνη η κίνηση της L’Oreal να δέσει στο άρμα της τον David. Και εγώ προσδοκώ σε ενδιαφέροντα περοιόντα τα οποία θα τύχουν καλύτερης υποδοχής από την προηγούμενη αντρική σειρά Men Expert που ενώ είχε καλά προιόντα δεν είχε την αναμενόμενη επιτυχία.

  4. Καλημέρα!!
    Αυτοί οι δυο και μαζι και χωριά οτι και να κάνουν τα σπάνε!!!Εννοηται οτι θα ειμαι απο τις πρώτες που
    θα αγοράσουν έστω και κάτι για το bbboy μου!!!Τελευταια πάντως βλέπω οτι και άλλες εταιρίες να μπαίνουν στην παραγωγή αντρικών σειρών και αυτο με ευχαριστεί ιδιαίτερα!!Μου αρέσει να ειναι ο άντρας περιποιημένος και στα ρουχα αλλα και στο προσωπο/σώμα.
    Φιλιαααα

  5. I Loreal itan apo tis protes etaireies pou evgale proionta gia tous antres – kai poly prosita episis!! O David einai eggyisi gia epityxia afou oloi oi antres theloun na tou moiasoun kai oles oi gynaikes apla ton theloun!!!
    To bbboy exei pathei emmoni teleftaia me tin peripoiisi prosopou kai exei dika tou kallyntika kai mazi kanoume maskes mera para mera! Deite to kai san couples bonding time!!

  6. Και L’OREAL και Beckham!!! Συνδυασμός επιτυχίας!! Πέρα από τα προϊόντα προσώπου και μαλλιών, που είναι εγγύηση, μου κίνησε την περιέργεια το beard oil.. Θα το πάρω σίγουρα στο BBboy μου, που ευτυχώς ασχολείται με την περιποίηση του προσώπου του.

  7. Γεια σας. Θα σας πω κατι που μου εχει πει ο αδελφος μου “προτιμω να αγοραζω γυναικεια καλλυντικα για το προσωπο γιατι εχουν πολυ περισσοτερες ερευνες πισω τους παρα ανδρικα” Πιστευω οτι εχει δικιο

  8. Και Τζουλια μηπως τα ανδρικα προιοντα δεν τυχαινουν καλυτερης υποδοχης γιατι δεν διαφημιζονται σαν απαραιτητα. Γιατι και οι ανδρες πρεπει να περιποιουνται το προσωπο τους ποσο μαλλον επειδη ξυριζονται καθημερινα και το ερεθιζουν

  9. Κούκλος ο Beckam για ακόμα μια φορά!!!! ❤💜💛💚💙 μας αρέσει και τον αγαπάμε. Θα ενημερώσω το bbboy μου για τη νέα σειρά και είμαι σίγουρη ότι θα την τιμήσει. Η γνώμη μου είναι ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο ωραίο από έναν άντρα που περιποιείται τον εαυτό του από την κορφή ως τα νύχια….βέβαια χωρίς υπερβολή!!!!

  10. Από τους λίγους ξανθους που μου αρέσουν πολύ, πέρα από όμορφος μου φαίνεται και συμπαθεστατος..και με τέτοια συνεργασία με την αγαπημένη Loreal που πέρα από ποιότητα συνεπάγεται και προσιτές τιμές, σίγουρα και το δικό μου bb boy θα αποκομισει το δωράκι του..μην πω και ο bb brother!

  11. …tattoos όταν λέει ,τι να εννοεί άρα;Ανυπομονώ να κυκλοφορήσουν…άντε,πάλι τυχερό θα είναι το bb boy του σπιτιού.

  12. @RANIA μου ισως εχει δικιο ο αδερφος σου αλλα απο την αλλη νομιζω οτι πλεον ολοι οι ανδρες λιγο πολυ περιποιούνται τον εαυτο τους με διαφορες κρεμες,aftesave κτλπ κατι που δεν γινονταν παλαιοτερα, Δεν νομιζω δηλαδη οτι ο πατερας μου εχει απλωσει ποτε ενυδατικη στο προσωπο του… Θελω να καταληξω στο οτι ισως πλεον και τα ανδρικά προϊόντα περιποίησης ειναι καταλληλα ελεγμενα πριν βγουν στην αγορα.

  13. @RANIA παντα με αγαπη και χωρις να θελω να δημιουργησω καποια ενταση. Την γνωμη μου λεω απλα,,, <3 <3 <3 <3

  14. Υπάρχει Θεός τελικά! Κάποιος θυμήθηκε οτι και τα άμοιρα αγόρια έχουν δικαίωμα στην περιποϊηση! Καλά ο David εκτός απο τη συνεργασία του με τα H&M και τη συλλογή αντρικών εσωρούχων,εκτός απο τη συνεργασία του με γνωστό οίκο για άρωμα τώρα δίνει το παρών και στο skin care…κοίτα να δείς που σε λίγο θα κάνει άνοιγμα και σε προϊοντα καθαρισμού για το σπίτι…να πιάνεις τη χλωρίνη και να βλέπεις στο μπουκάλι το πρόσωπο του David…
    Καλή χρονιά bb κόσμε έστω και λίγο αργά!

  15. @Nikol φυσικα και δεν δημιουργεις ενταση. Απλως επειδη οι αντρες δεν δινουν και τοση σημασια τα θεωρουν ” γυναικεια φιλαρεσκεια” τα καλλυντικα γιαυτο πιστευω οτι οι εταιρειες δεν ξοδευουν πολλα σε ερευνες για τα αντρικα καλλυντικα. Η lOREAL ομως ειναι μια εταιρεια που εχει καταφερει πιστευω τα ακατορθωτα. Υψηλη ποιοτητα με προσιτες τιμες. Και πιστευω οτι πλεον στοχευει σοβαρα στο ανδρικο κοινο . Μακαρι και λογω του Beckam να βρουν και αυτα τους αποδεκτες τους

  16. @RANIA: Να είσαι καλά…καλή χρονιά με διάθεση για νεα όνειρα και στόχους😊

  17. Ευχαριστω τις χρειαζομαι ολες τις ευχες σου αυτες@PANOS

  18. Το πρώτο που θα πάρω θα είναι το beard oil. Δεν υπήρχε περίπτωση να κυκλοφορεί έλαιο που να είναι σχετικό με τρίχες και να μην βρω τρόπο να το δοκιμάσω. Δεν έχω γένια 😛 αλλά στα μαλλιά κάνει πολύ καλή δουλειά. Ως μάσκα σε όλο το μαλλί και μασάζ στο κεφάλι για σούπερ ενυδάτωση ή μετά το ίσιωμα στις άκρες για εντελώς λείο αποτέλεσμα. Τώρα χρησιμοποιώ το Morgan’s. Είναι φυτικό και μυρίζει απίστευτα σαν μέντα κάπως. Όσες έχετε θέμα με το φριζάρισμα δοκιμάστε το.
    Μουτςς

  19. Σας είπα πόσο συμπαθητική βρίσκω την οικογένεια Beckham??

  20. @CELIA : Νομίζω εννοεί φροντίδα του δέρματος(καθαρισμός,ενυδάτωση) κατά την επούλωση του τατουάζ για να σταθεροποιηθεί το χρώμα ίσως και ενυδατικές,αδιάβροχες αντηλιακές κλπ για συντήρηση του χρώματος και αναζωογόνηση των παλιών τατουάζ.Λέω τώρα εγώ.Καλύτερα να μας πει η Τζούλια 😉

  21. Για τους δύσπιστους που δεν θα χρησιμοποιούσαν εύκολα γυναικεία προϊόντα, είναι θετικό το άνοιγμα της αγοράς. Ειδικά αν οι τιμές δεν είναι απαγορευτικές και προτρέπουν τις δοκιμές.

  22. @Panos: Καλή Χρονιά Πάνο μας και bb boy μας! We missed you! Και εγώ και οι συμμαθήτριές σου όπως είδες! 🙂

  23. @julia:Καλή χρονιά αγαπημένη δασκάλα με υγεία και πάντα να μαθαίνουμε απο εσένα,τις γνώσεις,το μεράκι και τη διάθεσή σου!
    Πολλά φιλιά😊

  24. @RANIA Μακάρι να ξεκινήσουν και οι άνδρες να προσέχουν περισσότερο τον εαυτό τους. Όχι βέβαια με υπερβολές… Για να δούμε… 🙂💜💛💚❤💙

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.