5 αγαπημένες mascara με χρώμα!

View Gallery
5 Photos
5 αγαπημένες mascara με χρώμα!
Benefit

They're Real Lengthening and Volumizing Mascara σε απόχρωση Beyond Blue

5 αγαπημένες mascara με χρώμα!
Clinique

Chubby Lash Fattening Macara σε απόχρωση Black Honey

5 αγαπημένες mascara με χρώμα!
Dior

Diorshow Lash Extension Effect Volume Mascara σε απόχρωση Purple

5 αγαπημένες mascara με χρώμα!
Make Up For Ever

Smoky Lash Mascara σε απόχρωση Green

5 αγαπημένες mascara με χρώμα!
NYX

Color Mascara σε απόχρωση Forget Me Not

 

Τις τελευταίες μέρες αρχής γινόμενης από τις 30 Ιανουάριου που είχα grande έξοδο και πολύ ξενύχτι (σπάνιο φαινόμενο τα τελευταία χρόνια) βάφω τα μάτια μου με έντονη πράσινη σκιά.

 

(άλλο σπάνιο αυτό με τη σκιά, καλά -καλά σχεδόν ποτέ δεν βάζω σκιά και τώρα μου’ ρθε να βάλω – και να είναι και πράσινη μάλιστα)

 

Δεν μιλάω για κανά χαμηλών τόνων σκούρο κυπαρισσί χρώμα.. Μιλάω για έντονο πράσινο μισό να το φωτογραφίσω και να σας το δείξω για να καταλάβετε.

 

Αυτό, της παλέτας L’Oreal Paris La Palette Glam

 

 

 

 

Bέβαια, για να είμαι και ειλικρινής, δεν την απλώνω σε όλο το βλέφαρο, βάφω μόνο σύριζα το μάτι κοντά στις πάνω και κάτω βλεφαρίδες.

 

Η αρχή με την πράσινη σκιά,  έγινε γιατί εκείνο το βράδυ φόρεσα ένα vintage σακάκι της μητέρας μου (το έχει 30 χρόνια και τώρα το φοράω εγώ ) με έντονη πράσινη παγιέτα- φυσικά το συνδύασα με total black look από μέσα και ήθελα απαλά βαμμένα χείλη και έντονα πράσινα μάτια σχεδόν στην ίδια απόχρωση με το σακάκι.

 

Να και το σακάκι…

 

 

 

 

 

Μετά όμως, μου ήρθε μια επιφοίτηση!! (θα μου πεις ήταν και λίγες μέρες πριν των Φώτων, λογικό να μου έρθει επιφοίτηση.. )

 

 

Σκέφτηκα λοιπόν ότι τα κάνω  στραβά και ανάποδα στο μακιγιάζ μου.. Φοράω έντονα χρώματα, πχ σε κραγιόν, σε σκιές αν μου έρθει η όρεξη και σε mascara, το Καλοκαίρι! Λάθος κυρίες μου! Μέγα λάθος!

 

Το ελληνικό καλοκαίρι από μόνο του έχει λάμψη, έχει χρώμα, έχει έντονο κίτρινο ήλιο, έχει μπλε του ουρανού και της θάλασσας και τι δεν έχει! Και φυσικά και λίγο ηλιοκαμένο χρώμα στην επιδερμίδα όπου πολλές φορές δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο!

 

Και το Χειμώνα εκεί που εκ των πραγμάτων όλα είναι προς το ψιλο-γκρίζο ξεκινάω με  τα μουντά, τα smoky, τα dramatic τα σκούρα μοβ τα  μαύρα και  τα μπεζ και έρχομαι και γίνομαι ένα με το περιβάλλον.

 

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΟΥ!

 

 

Από εδώ και στο εξής θα βάζω χρώμα στο χειμώνα! Τότε το χρειάζομαι πιο πολύ εξ άλλου!

 

….και αν έχετε καταφέρει να διαβάσετε έως εδώ αυτή την απίστευτη πολυλογία και  συμφωνείτε μαζί μου, δείτε  πάνω στη gallery και 5 χρωματιστές μάσκαρα της αγοράς που πολύ μου αρέσουν.

 

Στο μεταξύ το αποφάσισα!  Το σβ θα το πάω ένα βήμα παραπάνω και θα συνδυάσω την πράσινη σκιά μου με μια από τις mascaras Studio Perfect της Radiant Professional γιατί έχουν ωραίες  χρωματιστές αποχρώσεις.

 

 

 

 

 

(post με έμπνευση από Μούσα Amalia. Αφου πήρε η Amalia πορτοκαλί κραγιόν και μάλιστα μέσα στο καταχείμωνο, ναι! Υπάρχει ελπίδα!)

 

 

28 Σχόλια
  1. @Julia καλα το vintage σακάκι της μαμάς σου εξαιρετικο!!!!!!Δεν εχω λόγια το φαντάζομαι με total black outfit
    οπως είπες και εσύ θα ειναι τέλειο!!!Και εγώ τον χειμώνα εχω πολλές εκλάμψεις με χρωμα στα ρουχα έτσι για
    αλλαγή ,αυτο μπορεί να ειναι ενα κασκόλ η ενα πουλόβερ η ενα μπουφανακι ,μου αρέσει να φοράω και εγώ πανω απο όλο μαυρα σύνολα ενα έντονο χρωμα!!

  2. @SofiaT: Γιούπι!!!! Εσένα σκεφτόμουν φυσικά όταν ανέβασα το σακάκι! Αφού πήρα kudos από το No 1 stylish bb girl, ποιος με πιάνει! Στολή θα το κάνω το vintage το Χειμώνα!

  3. Σοφά!!!! Σοφά όσα λες!!!!! Συμφωνώ απόλυτα!
    Και για να προσθέσω και κάτι ούσα παιδί των late 80ς ‘οπου η χρωματισtή μασκαρα πρωτοεμφανίστηκε και έκανε θραύση εως τα μέσα – των 90’ς (θυμαμαι ακόμα συμφοιτήτρια να φοράει πρασινη παπαγαλί μάσκαρα εναλλακτικά με μπλε ελεκτρίκ και οι δυο Juvena! Ακόμα την θυμάμαι με αυτό το signature look!) υπάρχει ένα αλάνθαστο tip για να φοράς την χρωματιστή μάσκαρα όλες τις ώρες χωρίς να είναι υπερβολική. Περνάς πρώτα μια στρώση με μαύρη ή καφέ (εάν είσαι ανοιχτόχρωμη και οι βλεφαρίδες σου είναι ξανθές) και στη συνέχεια με την χρωματιστή της αρεσκείας σου. Το αποτέλεσμα είναι αιθέριο και φανταστικό, χωρίς να είσαι καραμπαμπάμ (!!!!) ειδικά αν θέλεις να συνδιάσεις το look και με μολύβι.
    Για να θυμούνται οι παλιές και να μαθαίνουν οι νεότερες! χα χα χα!!!! 😉

    Το σακάκι της μαμάς θεικό!!!!

  4. @Stella: For sure! For sure! Kαι ένα tip ακόμα που μου έχει πει μεγάλος “δάσκαλος” του μακιγιάζ: “χρωματιστή mascara μόνο στις άκρες των βλεφαρίδων. Τις βάφεις μαύρες και στις άκρες τους, περνάς ό,τι χρώμα θέλεις!”

  5. @Julia Νομίζω πως αμα τις βαψεις μαυρες δεν κινδυνευεις, αν δεν βαφτουν μόνο στις άκρες, αλλα σε όλο το μήκος τους. Ειναι αδιόρατο το αποτέλεσμα. Σκια δεν θελει φυσικά!

  6. Το ήξερα ότι έπρεπε να στο πω, αλλά δεν περίμενα η επιλογή μου να διεγείρει τόσο τη συγγραφική σου πένα… Το σακάκι είναι απόλυτα Τζούλια! Η απόχρωση της μάσκαρα της Clinique είναι εκπληκτική. Και το tip του δάσκαλου κατάλληλο για δύσκολες περιπτώσεις σαν τη δική μου.

  7. @Amalia: Τι να σου λεω τώρα.. η πρώτη λέξη αυτού του post, ξεκίνησε αφού διάβασα την τελευταία λέξη στο δικό σου σχόλιο. Δεν είσαστε τυχαία Μούσες, αγαπητή μου…

    ( η δε mother, aka μαμα, έχει τρελαθεί που ξαφνικά είδε το σακάκι της των early 80’s και disco nights δημοσιευμένο..(!!) ποιος να της το ‘λεγε!)

  8. @Julia, μακάρι να τα καταφέρνουμε πάντα να συνδράμουμε στο beautyblog.

  9. Kaλημερα. Φυσικο ειναι να καμαρωνει μαμα Ενα τετοιο σακακι ειναι παντα μοντερνο. Οσο για την μασκαρα εχω φορεσει πρασιν το καλοκαιρι Αλλα την συμβουλη που δινει η Stella μου την εχει πει αισθητικος της juvena στο παρελθον που ημουν διστακτικ να την αγορασω. Ειμαι λιγο δυσκολη στο να βαζω χρωμα εντονο

  10. Τις mascara με χρώμα, τις λάτρεψα πολλά χρόνια πριν, τώρα είναι για τα νέα κορίτσια σαν τις κόρες μου! Το χρώμα μ’αρεσει πολύ μες το χειμώνα, και το προσθετω στα σύνολά μου, φορώντας έντονα αξεσουάρ όπως κασκόλ, δαχτυλίδια ή ακόμα παλτό. Το vintage σακάκι εκπληκτικό!

    Σοφία Μαργατινα

    Facebook: Sofia Marga

  11. Ούσα γεννημένη το 1985 σαν όνειρο θυμάμαι τα vintage disco της δικής μου μαμάς! Αλλά οι χρωματιστές mascara με αδυναμία στο τυρκουάζ δε μου λείπουν το Καλοκαίρι. Καλά λες Τζούλια. Όχι μόνο για Καλοκαίρι!

  12. Υπέροχο το σακάκι και η σκέψη για συνδιασμό με την ανάλογη σκιά. Φυσικά και ο χειμώνας θέλει το χρώμα του, το λέω εγώ που φοράω συνήθως μαύρα χειμώνα καλοκαίρι. Αλλά πάντα το χειμώνα θα φορέσω ένα έντονο μαντήλι ή κόκκινη τσάντα ή μπορντώ μποτάκια . Στο μακιγιάζ δε το έχω τολμήσει πέρα από πορτοκαλί – κοραλί κραγιόν ή μωβ ανοιχτή σκια. Ωραία ιδέα οι χρωματιστές μάσκαρα τις είχα ξεχάσει , καιρός να τις ξαναθυμηθώ στα 45 μου <3

  13. …μα,πόσο διαχρονικό το σακάκι με τις παγιέτες…όσο από χρώμα στην εμφάνιση, σίγουρα ναι!! Πανωφόρι σε φωτεινό χρώμα ή τσάντα και μπότες,σκουφί ή κασκόλ και γάντια…ή όλα μαζί…χαχαχα…
    Το tip της Στέλλας με την καφέ μάσκαρα σα βάση και τη χρωματιστή από πάνω, το ακολουθώ πιστά κι εγώ.
    Στις αποχρώσεις από την gallery είμαι πιο κοντά στου DIOR…Eννοείται πως θα διάλεγα και την purple της RADIANT.
    Eγώ αυτόν τον καιρό φοράω την GRANDIÔSE EXTRÊME από την LANCÔME σε απόχρωση burgundy…έχει διάρκεια,δίνει μήκος,όγκο κι ανασηκώνει το βλέμμα.

  14. Εκπληκτικό το πράσινο σακάκι της μαμάς σου!! Τέτοιο χρώμα σκιάς φοράω χειμώνα -καλοκαίρι και συγκεκριμένα τώρα που γυρίζω από τη δουλειά τέτοια σκιά φοραω’! Δεν πιστεύω πια στην τόση τηλεπάθεια, αφού διάβασα δύο φορές το άρθρο!! Από χρωματιστη μάσκαρα μου κλικαρε η μοβ!! Έχω βάλει και μπλε που ήταν φοβερή αλλά θα ήθελα να δοκιμάσω και τη μοβ.

  15. Πολύ ωραίο το σακάκι και vintae και σμαραγδί,και τα δύο αγαπημένα!Με total black σύνολο φαντάζομαι θα ήταν τέλειο.Ένας από τους κανόνες που ακολουθώ,έντονο χρώμα απέξω και μαύρο από μέσα.Τη χρωματιστή μάσκαρα clinique την έχω,πολύ ωραία!

  16. Α,κι εγώ το κάνω,πρώτα μπόλικη μαύρη μάσκαρα και από πάνω αυτήν της clinique.

  17. Υπεροχοοο το σακάκι με τις παγιέτες…Αν θέλεις Julia μου να απογειώσεις το βλέμμα σου, δίνοντας υπέροχο χρώμα, η χρωματιστή μάσκαρα αποτελεί μια πολύ καλή ιδέα ειναι superrrr !!!

  18. Λοιπόν, κάνω εικόνα το σακάκι με μαύρη μπλούζα και γυαλιστερό μαύρο κολάν μέχρι τον αστράγαλο και από κάτω oxford shoes! Ναι, perfection! Τα έλεγα στη μάνα μου ότι η μόδα ανακυκλώνεται, αλλά δε με άκουγε! Οι δε χρωματιστές mascara για κάποιο λόγο δε μου κάνουν κλικ, ίσως καμιά μωβ, αλλά και πάλι με επιφύλαξη. Είχαν κάνει επανεμφάνιση στη δική μου εφηβεία (τέλη δεκαετίας ’90 – αρχές 2000), αλλά ούτε και τότε με είχαν συγκινήσει. Μήπως να αναθεωρήσω;

  19. Το σακάκι είναι όλα τα λεφτά!!! Ειλικρινά μπράβο στη μαμα σου που το επέλεξε! Λατρεύω γενικά τις mascara της radiant. ❤💜💛💚💙Δεν έχω τολμήσει ακόμα να χρησιμοποιήσω μασκαρα με χρωμα…μαλλον θα ζητησω απο μια κοπελα σε μαγαζι καλλυντικων να την δοκιμασω να δω αν μου ταιριάζει και ίσως τελικά τολμήσω να την πάρω… θα πάω αύριο κιολας που θα κάνω μια μικρή επιδρομή στα μαγαζιά λόγω εκπτώσεων! Θα σας ενημερώσω για το αν μου άρεσε η Όχι. Αχ αχ αχ ιδέες που μου βάζετε βραδιάτικα!!! ❤💜💛💛💙😙

  20. Νομίζω αγαπημένη μου @Julia πως με το σετάρισμα που έκανες στο υπέροχο αυτό πράσινο σακάκι της μαμάς και την έντονη σκιά σου είσαι 100% μέσα στο θέμα “κομψή με παγιέτες” κι έχεις μεγάλες πιθανότητες να είσαι η Shopping Star της εβδομάδας.Μπράβο σου <3 🙂
    Μουτςς

  21. @Julia Όπως σε βλέπω και με βλέπεις… 😂

  22. …έχω πέσει κάτω από τα γάλια με το σχόλιο της Λίτσας.
    @LITSA ,έλα να βαθμολογήσουμε…εγώ στη Τζούλια βάζω 9 με 💜 (μοβ,παρακαλώ) έτσι για να μην παίρνουν τα μυαλά της αέρα!!Χαχαχαχα….

  23. ***γέλια εννοούσα…το καταλάβατε…το πληκτρολόγιό μου βάλθηκε να με τιμωρήσει που δεν έβαλα άριστα 10 στην κυρία 😍😘😜

  24. Δοκίμασα τελικα μια μάσκαρα με μοβ χρώμα γιατί μου είπε η κοπέλα εκει ότι μου πηγαίνει πιο πολύ λόγω των πράσινων ματιών μου. Ωραιο και πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα…αρκετά περίεργο Επειδή δεν το έχω συνηθίσει…

  25. Νομίζω ήρθε η ώρα να δηλώσει το bb συμμετοχή στο Shopping Star. 😛

Αφήστε το σχόλιο σας

Το e-mail δεν θα εμφανιστεί.